Maatiaiset Viiru ja Pimpula 9v etsivät uutta kotia (Luettu 1151 kertaa)
cartzanen
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 2
Liittynyt: 04.12.2014
Maatiaiset Viiru ja Pimpula 9v etsivät uutta kotia
09.10.2018 klo 15:48:48
Tulosta viesti  
"Mjau, olemme siskokset Viiru ja Pimpula, kaksi 9-vuotiasta ihanaa maatiaiskissaa. Etsimme rakastavaa uutta loppuelämän kotia, jossa olisi mahdollisuus ulkoilla vapaana. Iästämme huolimatta olemme vielä oikein leikkisiä ja tilaisuuden tullen metsästämme myös hiiriä! Yöksi haluaisimme aina sisälle lämpimään, ja pidämme kovasti hellyydestä, rapsutuksista, rakastamme sylissä hyrräämistä. Tykkäämme myös laiskotella ja vedellä nokosia lämpimissä paikoissa. Olemme oikein kilttejä emmekä koskaan hyökkäile ihmisiä kohtaan, keskenämme saatamme telmiä joskus villisti. Olemme tottuneet kaikenikäisiin lapsiin.
Koiria tai muita kisuja emme oikein siedä, olemme olleet koko elämme yhdessä kaksistaan. Anna meille rakastava ja huolehtiva koti niin palkitsemme sinut suurella kissan rakkaudella ja suloisella hyrinällä ❤️ "

Luovun kissoista siksi että Viiru ei ole koskaan sopeutunut elämään kaupungissa sisäkissana, vaan stressaantuu ja oireilee jos ei pääse ulkoilemaan vapaana. Valjaissa ulkoilu ei hänelle riitä, eikä liioin omalla takapihalla kytkettynä olo, näistä vain loukkaantuu enemmän. Olen myös yrittänyt rakentaa verkkoaitausta, mutta hän löytää aina keinon karata. Pimpulakin kärsii kun toinen on jatkuvasti niin stressaantunut. Kisut on saaneet jo kerran elää noin vuoden "landella" vapaana liikkuen ja olivat tällöin hyvin onnellisia ja hyvinvoivia. (Tämä vapaudennälkäinen Viiru tulee yleensä nätisti kutsumalla takaisin, eikä lähde kovin kauas reviiriltään. Pimpulakin yleensä etsii läheltä oman paikan missä nököttää). Etsin heille siis paikkaa vähän kauempana tiheämmästä kaupungista ja isommista autoteistä välittömässä läheisyydessä. 
Haluaisin jatkossa kuulla joskus mitä heille kuuluu. Voin myös niin halutessasi ottaa heidät jatkossa hoitoon tarvittaessa reissun tms. ajaksi. Kisut on perusterveitä, leikattuja ja rokotettuja. Ovat samasta pesueesta Pohjanmaalta lähtöisin (pelastin heidät pentuna lopetusuhalta). Terveysasiat tarkemmin yksityisviestillä kiinnostuneille.
Huom! Uuden omistajan täytyisi ehdottomasti pitää kisuja alkuun sisällä pari kuukautta, jotta ehtivät kiintyä ja asettua kodikseen, etteivät lähde karkumatkalle heti. Ihanteellista olisi paikka max. parin-kolmen tunnin ajomatkan säteellä pk-seudusta, mutta huomioin kyllä koko Suomen alueen. Asumme Vantaalla. Turvamaksu 50e joka kattaa myös kaikki mukaan tulevat tarvikkeet.
Mikäli kiinnostuit, laita viestillä yhteystietosi niin jutellaan lisää!
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun