Kuvia rotukissoista mobiilipeliin? (Luettu 1873 kertaa)
Sneeweis
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 1
Liittynyt: 17.09.2015
Kuvia rotukissoista mobiilipeliin?
17.09.2015 klo 18:12:38
Tulosta viesti  
Hei kaikki (rotu)kissaystävät,

olen pelikehittäjä mobiilipeliyrityksessä nimeltä Sneeweis. Olemme kehittämässä peliä, johon tarvittaisiin rotukissojen kuvia. Kaupalliset kuvapankit sisältävät yleensä aika geneerisiä kuvia, ja lisäksi monet niiden lisenssit eivät ole oikein soveliaita pienen budjetin peliin.

Siksi haluisinkin kysyä, löytyykö tältä keskustelupalstalta valokuvauksesta kiinnostuneita kissanomistajia, jotka olisivat kiinnostuneita antamaan tai lisensoimaan kuvia kissoistaan? Sen syvemmin peliin menemättä, on pelin idea hassu, kiltti, lapsille sopiva, eli mitään epäsopivaa ei pelissä tapahdu. Kissakuvat oikeastaan vain lisäävät pelin visuaalista monimuotoisuutta, eli tietty kissa ei ole "päähenkilö" tms. suuressa roolissa. Koska peli on ns. "minipeli" ja kuvat vain visuaalinen ilme, ajattelimme, että jos kuvat olisivat oikeista suomalaisista rotukissoista, antaisi se kivan lisän. Koska kuka nyt ei kauniista kissakuvista pitäisi. Hymiö

Lyhyesti mainittuna tarpeet olisivat:
- Kuvat pareittain niin, että yksi kuva kissasta pentuna, ja toinen aikuisena (tosin riittää, että pentu ja aikuinen ovat saman näköisiä, ei tarvitse olla aidosti sama kissa)
- Haluaisimme mahdollisimman monta eri rotua, ja samasta rodusta monta eri kissaa (esim. 3 - 10 kissaa per rotu - huom, myös kotikissa lasketaan tässä yhdeksi roduksi!)
- Kuvien tulisi olla hyvälaatuisia, mielellään järjestelmäkameralla otettuja, mutta kunhan valoisuus ja tarkkuus riittää, mikä tahansa kuva kelpaa.
- Teknisistä vaatimuksista ja kuvakulmista yms. lisää tietoa sitten kun kuvien ottaminen/lähettäminen olisi oikeasti edessä, mutta lyhkäisyydessään:
- Kissan kasvot tulisi näkyä suurimmaksi osin, mielellään leikkisä/luonnollinen kuva (ei näyttely/seisontakuva), kuvassa ei saa olla mitään tekstiä tms.

Kuvista tehtäisiin lisensointisopimus, ja jokin korvauskin on mahdollinen, mutta toivoisimme, että kissan kuva, ja sen ja omistajan nimet pelin "credits"-ruudussa (niin halutessa) olisi tarpeeksi hieno kunnia. Pelille toivotaan tietenkin tuhansien, satojenkin tuhansien levitystä maailmalla. Hymiö

Voin kertoa asiasta lisää tarpeen tullen, ja toivon, että kiinnostuneet ottavat yhteyttä mieluiten suoraan s-postiin "ville ät fundox piste fi", jotta voimme keskustella yksityiskohdista.

Ystävällisin terveisin,
Ville
Sneeweis
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Catlover
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 1
Liittynyt: 25.09.2020
Re: Kuvia rotukissoista mobiilipeliin?
Vastaus #1 - 25.09.2020 klo 15:16:09
Tulosta viesti  
Netissä on useita eri sivustoja, joilta voit ladata kuvia ilmaiseksi. Voi olla kuitenkin hankalaa etsiä tarkasti eri rotuja. Suosittelen kokeilmeen esim. https://morebanker.fi/yhdista-lainat
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun