Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2]  Lähetä aihe | Tulosta
 10 Royal Canin Calm -kuivaruoka (Luettu 19253 kertaa)
callette
Mörökölli
***
PoissaViestejä: 601
Sijainti: Tampere
Liittynyt: 19.06.2010
Sukupuoli: Nainen
Re: Royal Canin Calm -kuivaruoka
Vastaus #15 - 11.06.2013 klo 09:52:11
Tulosta viesti  
Takapakkia otetaan aina. Kyllä se siitä vielä sutviintuu! Samat fiilikset oli tuon pissahomman kanssa meillä (voi lukea blogista), mutta niin vaan taas on hyvä kausi päällä. Jos kerran on päästy turkin pesemiseen, kyllä niistä vielä kaverukset tulee Hymiö
  

"I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days."
Maatiaiset Nefertiti ja Miss Moriarty sekä MCO RaReCoon's Phedca
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
callette
Mörökölli
***
PoissaViestejä: 601
Sijainti: Tampere
Liittynyt: 19.06.2010
Sukupuoli: Nainen
Re: Royal Canin Calm -kuivaruoka
Vastaus #16 - 12.06.2013 klo 18:27:00
Tulosta viesti  
Tämä on kyllä nyt niin ironista!

Meillä meni viikonloppu sähinämerkeissä. Lähdettiin Pohojammaalle porukoille viikonlopuksi, kun isällä oli synttärit, ja tietenkin pakattiin kissalauma (Neffi, Mörri, Kirppu sekä PESU:n Jack ja Jonathan) mukaan. Tiedossa oli, että Neffi on ennenkin matkustelusta stressaantunut, mutta tämä nyt kyllä veti jo pohjat.

Perjantaina saman tien kuljetusboksista tullessaan se hyökkäsi Kirpun ja Mörrin kevythäkin kimppuun, jahtasi joka ikistä kissaa joka tuli metriä lähemmäs ja loppujen lopuksi meidän täytyi eristää se yöksi omaan huoneeseen, jossa se sitten nukkui kyllä tyytyväisenä koko yön ja kehräsi kun sitä kävi siellä katselemassa. Ihan oma itsensä - kun muita kissoja ei ollut lähettyvillä. Normaalin laumasähinän ymmärrän, mutta oli kyllä iso yllätys kun se kävi vihaisena jokaisen kissan päälle!

Lauantai-aamulla päästettiin Neffi pois eristyksistä muiden kissojen kanssa. Päästimme myös äidin ja isän kissan, Raipen, tässä vaiheessa moikkaamaan laumaa. Kirppu oli Raipeen erityisen kiintynyt joululomalla, joskin pääsiäisenä välit olivat viilenneet pakkasen puolelle ja pieniä sähinöitä tuli molemminpuoleisesti. Tällä kertaa Kirppu oli ilmeisesti polttanut hihansa kokonaan ja kävi Raipen päälle kuin yleinen syyttäjä. Onneksi siinä oli neljä ihmistä erottamassa kissoja. Tämän jälkeen Raipe pääsi jälleen omaan osioonsa talosta (jossa viihtyy enemmäkseen, eli porukoiden makuuhuone ja sauna) ja Kirppu rauhoittui omaksi itsekseen. Hetken aikaa saimme hengitellä, sitten Kirppu kävi liian tuttavalliseksi Neffiä kohtaan ja Neffi jouduttiin jälleen eristämään..

Onneksi on omakotitalo, mutta ihan naurettavaa! En olisi ikinä uskonut meidän diivaprinsessoista tällaista, varsinkin kun tässä on kolme vuotta matkusteltu ihan ilman ongelmia. Nyt on tietenkin tullut vähän pidempiä välejä matkusteluun kun viiden kissan kanssa ei lähdetäkään mitenkään spontaanisti matkaan, varmaan sekin sitten vaikuttaa. Eniten harmittaa tuo Kirpun ja Raipen yhteenotto, koska Kirppu oli vielä joululomalla sitä mieltä, että Raipe on hänen elämänsä rakkaus. Voi kun ymmärtäisi näiden naisten ajatuksia.

Noh, pohjat tässä jutussa veti kyllä Neffi, jonka kanssa lauantaina lähdimme valjastelemaan. Ideana oli, että tyttö saisi juosta ja purkaa energiaa mieleiseen aktiviteettiin ja löydettiinhän me esimerkiksi linnunpoika (älkää huoliko, en antanut Neffin koskea siihen), mutta homma romuttui sitten siihen, kun jokin tuntematon kissa oli käynyt merkkaamassa pihan norjanangervot. Neffi sähisi puskalle valehtelematta kymmeniä minuutteja välittämättä omistajasta, joka yritti saada kissaa vähän kauemmas. Lähdettiin sisälle ja kaikki sujui hyvin, kunnes Mörri tuli moikkaamaan.. Sillä sekunilla Neffi (joka oli vielä valjaissa) yritti käydä Mörrin päälle korvat niskaa pitkin ja tietenkin stoppasin valjaista, jolloin Neffi sitten kävi minun käteeni kiinni. Nauroinkin miehelle, että sain pahemmat jäljet omasta, maailman rauhallisimmasta kissasta kuin yhdestäkään hoitokissasta... Talutin tytön sitten takaisin eristyksiin valjaista ja kun kissoja ei ollut enää ympärillä, ei Neffilläkään ollut enää mitään ongelmaa asiaan.

Sunnuntaina pystyimme pitämään laumaa jo melkeimpä yhdessä, joskin välillä vietiin Neffi omaan nurkkaan rauhoittumaan. Tilanne täällä Tampereella oli vielä päällä maanantainakin, mutta sen jälkeen Neffi on taas tutulla maaperällä ollessaan alkanut pikkuhiljaa rauhoittua ja nyt keskiviikkona on jo ihan oma itsensä ja nukkuu muiden kanssa ongelmitta kasassa.

Suunnitelmana oli, että vietettäisiin juhannuksesta heinäkuun alkuun lomaa tuolla, mutta saapi nähdä... ! Tilasin sitten itsellenikin kahden kilon Calm-ruokasäkin jota aloitetaan Neffille ja Kirpulle ensi viikolla ennen lähtöä, ja Raipelle sitten kun Pohojammaalle päästään. Lisäksi kävin hakemassa Feliwayhin täytepullon ja Zylkeneitä on vielä kymmenisen jäljellä.

Ota nyt selko sitten näistä kissoista.. Kliseinen

PS. Voin suositella täydellä sydämellä tuota Vetstorea! Tilasin paketin lauantaina, maanantaina tuli ilmoitus että on viety postiin ja keskiviikkona hain lähipostista. Kaikki meni täysin ongelmitta ja tilaaminen oli nopeata.
« Viimeksi muokattu: 13.06.2013 klo 09:38:56 Kirjoittaja callette »  

"I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days."
Maatiaiset Nefertiti ja Miss Moriarty sekä MCO RaReCoon's Phedca
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
Mej
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 19
Liittynyt: 27.04.2013
Re: Royal Canin Calm -kuivaruoka
Vastaus #17 - 13.06.2013 klo 18:45:13
Tulosta viesti  
Just kun ehdit sanomaan, että teillä on hyvä kausi päällä...  Virnistys

Luin tuon sun jutun ja aloin miettimään, että kyllä nämä kissat on sitten hankalia! Täh Ei niiden aivoituksista ota kyllä mitään selvää.

On teillä ollut ihan mielenkiintoista noiden teidän kissojen kanssa! Virnistys Neffin riemastuminen matkustelusta ja ulkoillusta, ja sitten vielä tuo Kirpun villiintyminen Kliseinen Saas nähdä tosiaan millainen juhannusreissu tuosta vielä kehkeytyy  Silmänisku

Meillä sähistään edelleen. Nyt luovutin jo sen suhteen, että pitäisin noita rontteja eri huoneissa. Tilanne on se, että vanhempi koltiainen on makuuhuoneessa ja sähisee heti, kun nuorempi lähestyy. Mutta siinähän sähisevät. Sen verran olen nyt näiden kanssa pyöritellyt tätä hässäkkää. Haluan kulkea normaalisti makuuhuoneesta olohuoneeseen ja toisinpäin!  Kieli Kissat saa sähistä vaikka maailmanloppuun asti! (huomaa, nyt on iskenyt jo kunnon turhautuminen)  Silmänisku Saa nyt sitten nähdä tuleeko tähän näinkään mitään ratkaisua. Todennäköisesti tietenkään ei... Ärh.

Mutta kiitos vinkistä! En ollut aiemmin edes kuullut Vetstoresta Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Mej
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 19
Liittynyt: 27.04.2013
Re: Royal Canin Calm -kuivaruoka
Vastaus #18 - 14.06.2013 klo 15:43:24
Tulosta viesti  
Pitikin mennä täällä hihittelee miten "hyvä kausi" teillä on menossa! Arvaa mitä meillä kävi tänään! Tulin töistä kotiin ja asunnon ulko-ovet oli auki. Me ei jätetty niitä auki, kun lähdettiin aamulla töihin, ketään huoltomiestä täällä ei ole käynyt ja täällä ei ole yhtään sen näköistä, että kukaan olisi käynyt täällä. Mitään ei ole myöskään hävinnyt.

En keksi muuta selitystä tälle, kuin että tuo nuorempi karvakasa avasi makuuhuoneen oven sijaan tänään myös asunnon ulko-oven! (siinä on normaali kahva, mistä se avataan) Kun tulin kotiin, niin se kissa oli myös piilossa mun sängyn patjan alla ja kattelee edelleen vähän oudosti tuonne ulko-ovelle. Luulen, että se kävi käytävässä tallustelemassa, säikähti jotain ja palasi kotiin :S Olen kyllä iloinen, ettei se lähtenyt tuonne ulos! Mutta nyt pitää vissiin hankkia oveen turvalukko!

Alkaa olla jo ihan hullua, kun lähipiirissä hankitaan kissojen takia liesivahtia ja turvalukkoja  Virnistys Minä kun luulin, että kissat olisivat melko rauhallisia / "helppoja" lemmikkejä! Ne tuhoaa kohta mun mielenterveyden! Kliseinen Et usko miten säikähdin töistä tullessa, kun kaikki ovet oli auki... :S Sydän hyppäsi kurkkuun.

Mutta sellasta täällä tänään!
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
_Untuva_
Karvakorva
*
PoissaViestejä: 75
Liittynyt: 05.05.2013
Sukupuoli: Nainen
Re: Royal Canin Calm -kuivaruoka
Vastaus #19 - 28.06.2013 klo 02:11:26
Tulosta viesti  
Tuo Calm ruoka näyttää tuleen myös zooplussalle myyntiin Hymiö
pakkaus koot 2 kg, 4 kg ja 2x4 kg http://www.zooplus.fi/shop/kissat/kuivaruoka/royal_canin_vet/357880. Voisinkin kokeilla tuota meidän neitiin jos sen joutuu viemään joskus vieraaseen paikkaan hoitoon..
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Kiffa
Karvakorva
*
Poissa


...mau?

Viestejä: 71
Liittynyt: 24.06.2013
Sukupuoli: Nainen
Re: Royal Canin Calm -kuivaruoka
Vastaus #20 - 08.08.2013 klo 20:20:01
Tulosta viesti  
"uivattu siipikarjanliha, maissi, riisi, vehnägluteeni*, maissigluteeni, hydrolysoitu eläinproteiini, kasvikuitu, eläinrasva, juurikasmassa, kivennäisaineet, kalaöljy, psylliumin siemenet ja kuoret, soijaöljy, frukto-oligosakkaridit, purasruohoöljy, hydrolysoitu maitoproteiini**, kehäkukkauute (luteenin lähde). "


HUIJAUSTA, SANON MINÄ!! Vihainen
  

Tyttö, joka leikki tulella
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2] 
Lähetä aihe | Tulosta
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun