Täällä noudatetaan seuraavia sääntöjä (Luettu 38038 kertaa)
JarZa
Ex-jäsen


Täällä noudatetaan seuraavia sääntöjä
18.05.2004 klo 21:01:48
 
Forumin sääntöjä on tarkoitus ihan tosissaan noudattaa. Sääntöjen noudattamista valvotaan jokaisen käyttäjän kohdalla, kaikkia koskevat samat säännöt (myös moderaattoreita ja admineja). Jos rikot sääntöjä, on turha uikuttaa huomauttamisesta. Säännöt eivät muutu, vaikka miten vänkäisit vastaan. Säännöt on kerran tehty, eikä niitä ole tehty käyttäjien arvosteltavaksi.

Säännöt ovat täällä meidän kaikkien mukavuuden vuoksi, eivät kenenkään kiusaksi.

Säännöt

Kissamaailma –foorumin keskusteluissa on noudatettava tiettyjä sääntöjä. Mikäli sääntöjä ei noudateta, voivat moderaattorit poistaa sääntöjen vastaiset sekä asiattomiksi katsomansa viestit. Mikäli tulet vaikkapa haukutuksi foorumissa, tai sinusta levitetään väärää tietoa, ota yhteyttä tabby@kissamaailma.net, niin katsomme yhdessä mitä voimme tehdä tällaisen epäasiallisuuden loppumiseksi. Forumille kirjoittavat henkilöt ovat kukin itse henkilökohtaisesti vastuussa omista kirjoittamisistaan, eikä Kissamaailmaan ylläpito/moderointi ota vastuuta mahdollisista henkilöiden välisistä riita-asioista!

Noudata foorumille kirjoittaessasi seuraavia sääntöjä:

Foorumin keskustelukieli on suomi. Off topic-osiossa on ketjut englannin-, ruotsin-, saksan-, ranskan- ja venäjänkielisille keskusteluille.

Otsikoi aihe mahdollisimman hyvin, esimerkiksi pelkät ”Moi!” -otsikot ovat liian epäselviä, ja jäävät siksi helposti lukematta.
  • viesteissä tulee käyttää siistiä yleiskieltä, ei puheslangia tai murretta (poikkeuksena kissojen maukunat-osio) tai muka-trendikkäitä sanojen lyhennyksiä
  • kolmea pistettä voi käyttää harkiten, mutta chattityyli eli kolmen pisteen käyttö melkein joka lauseen välissä ei sovi
  • virkkeet aloitetaan isoilla alkukirjaimilla
  • yhden pisteen paikalla ei käytetä kahta pistettä
Viestit, joissa järjestelmällisesti jätetään noudattamatta näitä oikeinkirjoitussääntöjä, poistetaan tai muokataan ilman erillistä varoitusta.

Animaatioita ei myöskään pidä käyttää. Muista myös kappalejaot, nämä kaikki selkeyttävät viestin lukemista.

Älä huuda, eli älä kirjoita isoilla kirjaimilla.

Foorumissa ei mennä henkilökohtaisuuksiin, vaan keskustellaan kissoista asiallisesti ketään haukkumatta. Tällainen toiminta johtaa automaattisesti banniin.

Älä kirjoita kahta viestiä peräkkäin, mikäli ne eivät sisällä lainauksia eri henkilöiden viesteistä. Voit muokata jo kirjoittamaasi viestiä Muokkaa -toiminnolla.

Pelkät hymiöviestit eivät ole sallittuja. Myöskään liiallinen hymiöiden käyttö tai omien hymiöiden tai "hymiöiden" käyttö ei ole sallittua.

Älä laita viestisi loppuun allekirjoitusta (ei tarkoita profiilissa erikseen asennettavaa allekirjoitusta). Tälle forumille voivat kirjoittaa vain rekisteröityneet käyttäjät, joten muut ihmiset kyllä näkevät kuka viestin on kirjoittanut ilman että laitat viestiisi allekirjoituksen.

Provosointi sekä kissantappojutut, eläinrääkkäysohjeet sekä tapettujen kissojen kuvien linkit ovat kiellettyjä ja johtavat välittömästi ainakin viestien poistamiseen.

Älä riko Suomen lakeja.

Mainostusta ei sallita. Vähäinen mainostaminen ei ole pahasta, olettaen että kirjoittaja on rekisteröitynyt ja sähköpostiosoite on ihan oikea sähköpostiosoite eikä mikään sähkö@posti.com. Muita forumeja täällä ei mainosteta. Suora forumien mainostus on ankarasti kielletty. Myös linkittäminen muiden forumien keskusteluihin on kielletty.

Eläinlääkäreistä, eläinkaupoista jne. keskustelemme yleisellä tasolla ilman nimiä. Suositukset privana tai mailitse.

Avatarin kuvaksi vain itse ottamasi kuva tai jonkun muun ottama kuva omasta kissastasi. Tekijänoikeuslaki kieltää jopa linkittämisen toisten ottamiin kuviin. Avatar voi olla myös oma piirroksesi, mutta toisten tekemiä piirroksia ei ole lupa avatareen laittaa. Tällä forumilla avatarena ei siis sallita myöskään sellaisia kuvia, joita joillakin sivustoilla on juuri nimenomaan avatariksi. Siis joko kuva itsestäsi, omasta kissastasi tai itse tekemäsi piirustus hyväksytään avataren kuva
« Viimeksi muokattu: 20.01.2010 klo 10:30:00 Kirjoittaja Tabby »  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Tabby
Ylläpitäjä
*****
Poissa


Valvova silmä

Viestejä: 10182
Sijainti: Lohja
Liittynyt: 04.05.2004
Sukupuoli: Nainen
Re: Täällä noudatetaan seuraavia sääntöjä
Vastaus #1 - 27.10.2009 klo 06:31:48
 
Älä myöskään käytä värejä älyvapaasti.
  

HCS n 09 Laku R.I.P.
HCL n 09 Peku
HCL n 24 09 Lula
HCS n 02 Ässä
HCS n 24 Ninja
HCL n 24 Traks
HCL n 23 Hertta
HCL n 09 Kelmi
Sivun alkuun
WWW | Facebook | ICQ  
IP kirjattu
 
Tabby
Ylläpitäjä
*****
Poissa


Valvova silmä

Viestejä: 10182
Sijainti: Lohja
Liittynyt: 04.05.2004
Sukupuoli: Nainen
Re: Täällä noudatetaan seuraavia sääntöjä
Vastaus #2 - 20.01.2010 klo 10:31:30
 
Ja muistakaa, ettei tämä todellakaan ole mikään kissojen seuranetsintäpalsta. Eli ei ilmoituksia siitä, että etsitään sulhasta/morsianta kissalle. Ne lukitaan välittömästi sekä tietysti myös poistetaan. Löytökissoja on Suomi ja Viro pullollaan, kyllä löytyy kissaa niin joka lähtöön että löytyy se tietynlainen kaikille ilman että aletaan oman kissan kanssa pelleillä.
  

HCS n 09 Laku R.I.P.
HCL n 09 Peku
HCL n 24 09 Lula
HCS n 02 Ässä
HCS n 24 Ninja
HCL n 24 Traks
HCL n 23 Hertta
HCL n 09 Kelmi
Sivun alkuun
WWW | Facebook | ICQ  
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun