Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Psykologia ja käyttäytyminen >> Kissojen syömiskäyttäytyminen
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1421953253

Aiheen aloittaja Pikkuhukka 22.01.2015 klo 21:00:53

Aihe: Re: Kissojen syömiskäyttäytyminen
Kirjoittaja Ming 24.01.2015 klo 08:53:14
Minja tykkää syödä rauhassa mieluiten, ei tykkää varsinkaan Pietun maisuttelusta, kun tunkee samalle kupille, vaikka omassakin olisi täysin samaa ruokaa (kaikki pojat ovatkin meillä aina enemmän roiskineet/hotkineet ruokia kuin Minja, Jöns taitaa olla pojista siistein ruokailutottumuksiltaan, heh). Pietulla onkin monesti syömisen jälkeen ruokaroiskeita otsassaan... Monesti Minja odottaakin, että pojat ovat valmiita. Silloin kuitenkin poikkeaa tästä, kun on jotain oikein herkkua tarjolla, kaikki kolme puskevat sitten samalle kupille varsin hanakasti.

Ikävää, että Halla tuntuu vähän stressaavan syömistilanteita, ehkä voisitte koittaa ihan nostaa Pojun pois ja jättää kovalla äänellä komentamisen ja käsien taputtelun, jos vaikka äänettömämpi toiminta ei häiritsisi Hallaa? Tai ehkä Pojun voisi siirtää ensin kauemmas ja komentaa vasta siellä? Vaikea tällaisia on välillä ratkoa mitenkään kyllä.

Sellaisen ainakin olen huomannut, että kissat seuraavat paljon toisiaan ruokailun suhteen. Jos joku ei kelpaa yhdelle, muitakin alkaa epäilyttää. Jos taas jonkun kelpuuttamaton kelpaakin toiselle, alkaa se sittenkin kiinnostaa nirsoilijaakin.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2021. Kaikki oikeudet pidätetään.