Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Psykologia ja käyttäytyminen >> Kissojen syömiskäyttäytyminen
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1421953253

Aiheen aloittaja Pikkuhukka 22.01.2015 klo 21:00:53

Aihe: Re: Kissojen syömiskäyttäytyminen
Kirjoittaja Pasa 14.08.2016 klo 20:26:39
Meillä onkin kolme varsinaista ongelmatapausta, eli meidän kaikki kissat.

Aloitan nuoremmalla: se on hirveä syöppö. Me ei voida pitää märkäruokaa vapaana tarjolla, koska Tämä meidän Safiiri menee ja syö pussillisen kissanruokaa hotkimalla alle minuutissa. Tämä on suuri ongelma, koska syötyään ruuan se menee heti toisten ruokakupeille ja toiset syövät hitaasti. Nykyään pidämme sellaista käytäntöä, että nirsoin (Turbo) syö ensin jos se syö, sitten Susi ja Safiiri saa rääppeet. Se ei saa niin paljoa ruokaa ku normaalisti pitäis antaa, koska se on yksinkertaisesti niin lihava.

Toisena onkin Susu. Se syö kun tarjotaan, mutta on silti ihan helvetin laiha. Sitä joutuu käskemään syömään, koska silloin kun se on mielestään syönyt ja sen laittaa takaisin kupille, saattaa se syödä vielä vaikka kuinka ja paljon. Se syö siis enemmän kuin Safiiri mut on silti ihan luuviulu.

Kolmantena on Turbo. Se on nirsoista nirsoin. Se ei syö lainkaan märkäruokaa, paitsi silloin jos kaikkia paastotaan samaan aikaan kuivaruuan käytössä. Sille ei kelpaa ku vahvasti tonnikalalta haisevat ruuat. Niistäkin kissojen tonnikaloista on vaan muutama, jota se syö. Kesti kauan kunnes me saatiin sitä syömään Latzia, parin päivän paastolla. Nykyään se syö kerran päivässä märkäruokaa.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2021. Kaikki oikeudet pidätetään.