Kissalla mahdollisesti epilepsia (Luettu 951 kertaa)
Timo
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 2
Liittynyt: 31.05.2017
Kissalla mahdollisesti epilepsia
31.05.2017 klo 15:23:41
Tulosta viesti  
Hei..

Voi näitä surkeita päiviä..  meidäbn 6v narttu Nana alkoi samaa lauantaina kohtauksia eli suun maiskutusta ja kuolaamista jonka jälkeen poissaolokohtaus.. näitä tuli tunninkin välein. no päivystykseen saatiin aika illalle ja ell anto rauhottavia ja sano et seuratkaa..

Sunnuntaina soitin päivystykseen että kohtaudet on jatkunu ja vielä pahempina.. kuolaus, säntäily ja lattialla krappailu/sätkiminen näitäkin tuli 30-60min välein. ell määräs haettavaks epilepsia lääkkeet mutta sanoi että ei tiiä uskaltaako niitä antaa ennenku saa veriarvot että onko maksa kunnossa..

Maanantaina vietii sit iha meidän vakkari lekurille joka antoi suoneen lääkkeen rauhottaakseen ja aloitettii epilepsia lääkitys... Lääkkeet on nyt vaikuttanu vaan että oireet ovat lievempiä mutta kohtauksia tulee edelleen jopa 4kpl puolessa tunnissa.. kissa ollu nyt tiistain päivän ja tänään vietii uudestaa eläinklinikalle seurattavaks ja saa lääkkeitä suoneen että lepäilis..

Jotenki vaa tuntuu et vika olisi pakko olla jossain muualla kuin epilepsia koska noita kohtauksia tulee todella useita tunnissakin jos kissa on hereillä...

Itse jo miettiny kissan lopettamista mutta tyttöystävä haluaa olla varma ettei sitä voi parantaa  Itku
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Timo
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 2
Liittynyt: 31.05.2017
Re: Kissalla mahdollisesti epilepsia
Vastaus #1 - 04.06.2017 klo 20:51:40
Tulosta viesti  
Heips,

Vietiin sitten kisu torstai yönä eläinsairaala aistiin päivystykseen ja neurologi tutki sen perjantaina.
Kissalla todettii aivoissa tulehdus joka on lääkityksellä parannettavissa. Lääkitys aloitettiin ja neurologi antoi kissalle ensiviikon aikaa ruveta näyttää paranemisen merkkejä tai sitten lopputuloksena eutanasia jos näyttää että kissa ei parane..
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun