Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2]  Lähetä aihe | Tulosta
 10 Kuljetuskoppaan meneminen (Luettu 6859 kertaa)
PikkuSiirinen
Maitoviiksi
Poissa


Kissanelämää ♥

Viestejä: 4
Sijainti: Vantaa
Liittynyt: 29.10.2014
Sukupuoli: Nainen
Re: Kuljetuskoppaan meneminen
Vastaus #15 - 20.11.2014 klo 18:56:32
Tulosta viesti  
Siiri kyllä menee kuljetuskoppaan ihan lunkisti - mutta auta armias mikä itku tulee autossa - ja kynsiminen. Huomenna reissu lääkäriin tiedossa. Ostin kanssa Feliway suihketta ja aion suihkutella sitä hyvissä ajoin ennen matkaa autoon jonkin verran ja matkavällyihin vähäsen niihinkin. Siiri ei matkustele muualle kuin eläinlääkäriin - auttaisi varmaan jos enempi matkustelis. Että ois ylipäätään tottunut enempi auton ääneen, sisäkissa kun on. Saa aina vikkelästi jalat alleen kun imurinkin äänen kuulee.

Yksi aiempi kissa meni ihan kiltisti koppaan eikä liikoja huudellut sieltä - mutta hajusta aina haistoi, sinne piti joka ikinen kerta oma mielenilmaisu jättää - kiinteä semmoinen.

Toinen kissa taas, sitä ei millään houkuttelemalla saanut koppaan - tarrasi kaikilla neljälla tassulla kopan oviaukkoon.
Ainut keino oli laittaa koppa ovi ylöspäin, katti isoon kylpypyyhkeeseen ja ujuttaa koppaan sisälle. Oli vielä aika iso kissa, joten voimaa oli kun pienessä kylässä  Virnistys

Ja sitten oli yksi kissa, joka mulla matkusteli paljon autossa - ilman koppaa. Vähän ensiks kuljeskeli ees taas - onneks ei kuitenkaan kuskia häiriten - ja sitten alkoi aina penkillä nukkumaan. Oli oikea matka-kissa  Hymiö


  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2] 
Lähetä aihe | Tulosta
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun