Kankaiden nuoleskelu (Luettu 2510 kertaa)
Kattimatti08
Karvakorva
*
PoissaViestejä: 139
Sijainti: Helsinki
Liittynyt: 11.12.2011
Kankaiden nuoleskelu
01.11.2013 klo 13:16:29
Tulosta viesti  
Pitkästä aikaa taas täällä! Nyt ihmetyttää Antsan lisääntynyt huonekalujen nuoleskelu. Eli nuolee lähes joka päivä sohvaa, kajareita, vaatteita tms. On tehnyt tätä ennenkin, mutta paljon harvemmin. Tekeekö muiden kissat tätä ja mitä tarkoittaa? Eikai ole merkki mistään sairaudesta?
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Nemunen
Karvakorva
*
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 84
Liittynyt: 10.10.2011
Re: Kankaiden nuoleskelu
Vastaus #1 - 18.12.2013 klo 18:23:08
Tulosta viesti  
Meillä Nemi nuolee paperia ja pahveja. Jos vaan antaa niin lähtee musteetkin kun niin onnessaan nuolee. Tämä on reaktio joka tapahtuu asian yhteydessä. En kyllä yhtään osaa sanoa miksi, tuntuu että Nemi saa jotku kicksit tästä, harjattaessa saa nuolla paperia ja saattaa kyllä yrittää salaa nuolla vaikka muuten on kielletty. Tuo muste on syy miks en anna kaikkea nuolla, en näe pahempaa harmia tavallisen paperin tai kankaan nuolemisessa, Nemi nuolee myös vaatteita ja lakanoita yms. varsinkin nukkumaan mennessä.

Nuo vaatteet on kyllä mun päällä mitä nuolee joten kyseessä varmaan joku hellyyden osoitus. Ehkä hiukan eri asia meillä, mutta täällä on hiukan tietoa asiasta, Nemi siis otettu pienenä.

Iha perus googlamalla löytyy ehdotuksia karvapallo-ongelmista, monesta muusta ongelmasta ja stressi ja tylsyys on myös mahdollisia syitä.

Jos teillä on viime aikoina tullut jotain muutoksia ja kissa stressaa niin voisi olla selitys. Jotkut sairaudet kai voi aiheuttaa myös, mutta toivottavasti tämä auttoi edes vähän ^^.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Kosmonautti
Karvakorva
*
Poissa


Jesperiina & Olivia

Viestejä: 66
Liittynyt: 28.10.2014
Sukupuoli: Nainen
Re: Kankaiden nuoleskelu
Vastaus #2 - 04.11.2014 klo 21:23:08
Tulosta viesti  
Täälläpäin kissat nuolevat ihan hulluna vaatteita. Siitä ei ole tietoa että miksi, mutta aina kun käyn ystävilläni joilla on kissoja myös ja ne ovat kolleja. Omat tyttökissani tulevat kotona ennenkuin vaihdan vaatteet niin kehrämään viereeni ja jos he haistavat sen kollin hajun ne alkavat nuolla paitaani kuin hullu huurrepuuroa huolissaan.
  

"Kissa ja hänen purkinavaajansa asuvat täällä"
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Oliivi
Karvinen
**
PoissaViestejä: 337
Sijainti: Tampere
Liittynyt: 09.11.2011
Sukupuoli: Nainen
Re: Kankaiden nuoleskelu
Vastaus #3 - 05.11.2014 klo 10:16:02
Tulosta viesti  
Meillä Sabe nuolee vähän kaikkea. Ei nyt koko ajan, mutta kyllä se lipsuttaa menemään esim. pistorasioita (ei muuten mamma tykkää sellaisesta käytöksestä), hiuksia, tietokonetta jne. Voisi ehkä olla stressiä? Se ei nimittäin ole tehnyt sitä mielestäni niin paljon nyt hetkeen, kun se on alkanut tulemaan Obin kanssa paremmin toimeen... En ole ennen tullut ajatelleeksikaan stressinäkökulmaa.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun