Kokemuksia lemmikkieläinhoitoloista (Luettu 5390 kertaa)
Nipsu
Karvinen
**
PoissaViestejä: 244
Sijainti: P-Pohjanmaa
Liittynyt: 27.03.2011
Sukupuoli: Nainen
Kokemuksia lemmikkieläinhoitoloista
04.12.2012 klo 13:18:12
Tulosta viesti  
Aloitan uuden ketjun koskien lemmikkieläinhoitoloita. Oletteko käyttäneet hoitoloiden palveluja? Miten kissat viihtyivät?

Itse joudun huomenna viemään Nipen ja Pepin kolmeksi vuorokaudeksi lemmikkieläinhoitolaan. Paikka on tuttu, toimii myös löytöeläinpaikkana. Vajaa vuosi sitten ostin samasta paikasta Nipen ja Pepin. Kissat ny eivät varmaan paikkaa muista  Hymiö

Itseä lähinnä jännittää, että miten kissat reagoivat outoon paikkaan ja kohtuullisen rajattuun elinpiiriin. Kissoja varten tehdyt häkit ovat kuitenkin suuria, ja niissä on kiipeilytasoja ja raapimapaikkoja. Mutta häkki on häkki, saapa nähdä roikkuuko ja naukuuko Nippe puolet ajasta verkossa. Vien kaikki mahdolliset tarvikkeet mukana; ruoat, kupit, hiekka-astian, hiekan, vilttejä ja oman käytetyn villatakinkin  Virnistys (kuvittelen että kissat saavat lohtua minun hajustani)

Toinen asia joka mietityttää, on toiset kissat. Tietenkin kissat ovat omissa häkeissään, mutta saavat eri aikoina jaloitella käytävällä. Mitenköhän reagoivat verkon takan oleviin toisiin kissoihin... Kuitenkin olisi mukava, että kissat pääsisivät käymään häkin ulkopuolellakin.
  

Ihanuuksien ihmemaa
Maatiaiset Nippe, Peppi ja Manni (sateenkaarisillalla Äkry <3 )
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
helena
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 7
Liittynyt: 29.01.2012
Re: Kokemuksia lemmikkieläinhoitoloista
Vastaus #1 - 15.12.2012 klo 17:50:38
Tulosta viesti  
Meillä kissa oli kissahotellissa 10 vrk ja hyvin oli mennyt.
Ehkä kotiin päästyämme viihtyi enemmän sylissä,kuin ennen.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Nipsu
Karvinen
**
PoissaViestejä: 244
Sijainti: P-Pohjanmaa
Liittynyt: 27.03.2011
Sukupuoli: Nainen
Re: Kokemuksia lemmikkieläinhoitoloista
Vastaus #2 - 14.01.2013 klo 12:31:29
Tulosta viesti  
Oonpa unohtanu tänne kirjoittaa, miten hoitolassa sujui.

Kissat oli aivan ihmeissään, kun päästin ne hoitolassa vapaaksi, hyppelivät ja kiertelivät aivan tohkeissaan ja ihmeissään häkissään ja käytävällä. Verkon läpi koittivat tehdä tuttavuutta löytökissojen kanssa... Mietein että ressaantuvatkohan kovasti, kun käytävällä jaloittelu onkin vieraille kissoille murisemista ja kyttäystä. Mutta ilmeisesti ihan hyvin oli mennyt kaiken kaikkiaan.

Ruokarytmit menivät muutamaksi päiväksi sekaisin hoitolareissun jälkeen. Kotosalla normaalisti kissat saavat aamulla 200 g märkäruokaa jaettuna kolmelle kissalle, aamupäivällä muutama raksu, iltapäivällä raakaa lihaa ja illalla 200 g märkäruokaa jaettuna kolmelle kissalle. Oon liianki tarkka kissojen ruokinnasta  Pyöritä silmiä niin pähkäilin pitkään, mitenkä neuvoisin järkevästi ruokailut hoitolassa.

Henk. koht. en harrasta raksubaareja enkä jatkuvasti täynnä olevia ruokakuppeja (aiheuttaa nirsoilua ja syömättömyyttä, ja vaikea arvioida kunkin kissan syömät ruokamäärät). Joten käskin antaa 100 g pussin aamulla per kissa, päivällä tietty määrä raksuja, ja illalla 100 g pussi per kissa. Noh, hoitolan pitäjä naureskeli jälkeenpäin, että huomasi kissojen saaneen "liikaa" ruokaa, nimittäin jättivät suunnilleen sen verran syömättä märkäruokaa, mikä oli ns. ylimääräistä normiannokseen (200g/kolmelle katille) verrattuna.

Tietenkin kissat sitten vähitellen natustelivat nuo ylijäämät päivän aikana. Kotiin saavuttua meni muutama päivä, ennenkuin kissat pääsivät taas normaaliin ruokintarytmiin, että joka ruokailulla syödään halukkaasti emännän antama annos.

Tulevana viikonloppuna Nippe ja Peppi ovat taas menossa hoitolaan, ja minä kissanruokaneurootikko mietin, että mitenkä tuon syömäpuolen nyt järkeistäisi, ettei tulis liikasyömistä, muttei liian vähäkään. Jospa käskis kokeilla 100 g jakaa puoliksi aamuin illoin, ja päivällä vähän suurempi raksuannos.

Mutta siis kaikenkaikkiaan oli ihan hyvä kokemus, kissoille ja mulle. Kissat selvisi täyspäisinä oudossa paikassa ja eron minusta  Silmänisku ja itse sai olla huoletta reissussa, kun vain Äkry jäi kotiin äitini ruokittavaksi. Noh, pitihän sitä pari kertaa soittaa hoitolalle kissojen kuulumisia...
  

Ihanuuksien ihmemaa
Maatiaiset Nippe, Peppi ja Manni (sateenkaarisillalla Äkry <3 )
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Kiffa
Karvakorva
*
Poissa


...mau?

Viestejä: 71
Liittynyt: 24.06.2013
Sukupuoli: Nainen
Re: Kokemuksia lemmikkieläinhoitoloista
Vastaus #3 - 24.06.2013 klo 17:00:08
Tulosta viesti  
Suositelkaa hoitolaa Keski-Uudellamaalla kissalle Hymiö
  

Tyttö, joka leikki tulella
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
noora-
Leijona
****
PoissaViestejä: 1937
Sijainti: Kuopio
Liittynyt: 04.03.2011
Re: Kokemuksia lemmikkieläinhoitoloista
Vastaus #4 - 22.07.2013 klo 14:15:58
Tulosta viesti  
Meillä oli kissat Lemmikkihoitola Viiksessä Kuopiossa la-ma ja ilmeisesti oli hyvin sujunut. Kun vietiin kissat niin Chanel meni melkeen ekana vessaan  Virnistys Jätin pari lelua sinne mutta muuten kaikki tuli talon puolesta. Se on minusta tosi hyvä juttu, en tiedä onko tavallista..? Ei tarvinnut viedä sinne kuppeja tai kiipeilypuuta, vessasta puhumattakaan. Ruuatkin olisi tullut talon puolesta mutta vein omat. Huoneet ei olleet mitään hirmu isoja mutta ihan ok. Tykkäsin kun huoneisiin oli viritelty lakanoita piilopaikoiksi. Kissat pääsivät vielä ulkotarhalliseen huoneeseen, sitä en tiedä miten paljon pihalla sitten olivat.
Itse en kissoja hakenut mutta kehuja olivat kuulema saaneet! Käyttäytyneet hyvin eivätkä kuulema edes olleet huutaneet. Vähän jännitti kun muuten siellä kissapuolella oli aika hiljaista, muutama vieno miau ääni poislukien, että mitä tapahtuu kun nuo kaksi kiljuvaa kissaa sinne menevät  Virnistys
Mukaan tuli vielä lappu jossa kerrottiin että on annettu ruokaa ja oliko pissat&kakat tullu.
Henkilökunta oli mukavaa eikä minusta ollut kovin kallistakaa, 15e per kissa ja seuraavasta 8e per vuorokausi eli tälle reissulle tuli hintaa 46 euroa.
Tuo paikka on kuulema joku vanha eläinkoe keskus eli yleiset tilat oli aika kolkot mutta mitäs pienistä.
  

Oliver SIA n
28.12.2010
Chanel OSH d 24
30.10.2010

"Koirat tulevat, kun niitä huutaa. Kissat vastaanottavat viestin ja palaavat myöhemmin asiaa
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
zuuuppp
Karvakorva
*
Poissa


:)

Viestejä: 66
Liittynyt: 12.06.2012
Re: Kokemuksia lemmikkieläinhoitoloista
Vastaus #5 - 01.08.2013 klo 10:50:34
Tulosta viesti  
Lemmikkihoitola VIP Porvoossa on ihan mahtava paikka. Hain kissani sieltä eilen pidemmältä hoitojaksolta ja en voi kun suositella. Jäi todella hyvä mieli ja kissoista huoku iloisuus ja tyytyväisyys kun ne hain ja vielä kotonakin olivat ihan jipoissa. Hymiö

Kissoillani oli siellä mukavan kokoinen oma huone, josta ne sitten pääsivät useastikin päivän aikana jalottelemaan ettei seinät kaadu naamalle. Huoneissa oli vielä mukavasti korkeutta ja tasoja, joilla hyppiä. Hoitajat olivat todella ammattitaitoisia ja eritoten työlleen omistautuneita. Yllättäen meidän Manu hurmasi siellä pikkuisen pojan, jonka kanssa sitten sai leikkiä ja kirmata pitkin ja poikin Pusu

Mutta VIP lemmikkihoitola Mahtava
  

13.04.2012, Maisa RAG n 21
13.04.2012, Muru RAG n 21
21.01.2013, Manu RAG c 21
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun