Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2]  Lähetä aihe | Tulosta
 10 Pets Wonder World / toimitusajat (Luettu 6859 kertaa)
Ansi
Leijonakuningas
*****
PoissaViestejä: 4619
Sijainti: Nastola
Liittynyt: 11.09.2009
Sukupuoli: Nainen
Re: Pets Wonder World / toimitusajat
Vastaus #15 - 19.11.2012 klo 13:05:27
Tulosta viesti  
Tää puusilmä huomas Tiitukka sun viestin taas vasta nyt. Mutta toisaalta ei ollut mitään vastattavaakaan ennen kuin nyt. Eli tänään on Sturdi tullut perille, tai oikeastaan olisi tullut jo perjantaina, mutta kun ei oltu kotona vastaanottamassa, niin tänään se sitten toimitettiin miehen työpaikalle.

Elikäs, yleensä PWW on kai käyttänyt kuljetuksissa DHL:llää, mutta sen kanssa oli heillä ollut paljon ongelmia, joten mulle tuli sitten ilmoitus PWW:ltä, että kuljetusfirma on Hermes, ilmoitus paketin lähdöstä Saksasta tuli 9.11. Hermes on ihan outo rahtifirma mulle. Myöhemmin mulle selvisi (miehen etsiväntyön seurauksena), että jos tavara tulee Saksasta Hermesillä, niin käytännössä ihan Saksasta saakka sen kuljettaa DPD, mutta edelleen oli epäselvää, että miten paketti tulee meille kotiin saakka. Jos DHL kuljettaisi, niin silloinhan kotiinjakelija on Itella.

Pirautus DPD:n asiakaspalveluun perjantaina selvitti, että kotiin kuljettavat ja siinä puhelun yhteydessä selvisi, että perjantaina olivatkin yrittäneet toimittaa pakettia. Siinä sitten harmitellessani, että töissähän me ollaan päivisin, ystävällinen mies sanoi, että voidaanhan me tämä tuoda töihinkin. Annoin sitten mieheni työpaikan osoitteen (kun mun työpaikalle on vähän hankalampi tuoda) ja tänään kuulemma oli paketti tullut perille. Kotona sitten ihmetellään, että onko Sturdi tullut perille ehjänä.

Eli maksoin Sturdin ennakkomaksulla 19.10. (PWW alkaa käsitellä tuota tilausta vasta kun maksu näkyy heillä. PayPalin käyttö varmaan nopeuttaa asiaa?) ja perille tuo tuli 19.11. ja todellisuudessa olisi siis tullut jo 16.11. En siis usko, että kuukautta kauempaa tarvitsee kenenkään Sturdiaan PWW:ltä odottaa, ellei halua jotain custom made-mallia.

Ja tosiaan, jos englanti sujuu, niin suosittelen tilauksen tekemistä suoraan sähköpostilla ennemmin kuin nettikaupan tilauslomakkeen kautta. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä ja sähköpostilla saa hyvin vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tilauslomakkeella oli myös toimintahäikkää silloin kuukausi sitten, mainitsin asiasta PWW:lle sähköpostissani, niin olivat kyllä siitä tietoisia, eli voihan olla että on nyt korjaantunutkin.

Ai että en malta odottaa, että pääsee kotiin ihmettelemään Sturdia!
  

Mökö ja Luru, maatiaissisarukset, s. 20.6.2009
IP FI*Draconian Ataegina "Hippu", NFO, s. 10.4.2011
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Tiitukka
Karvakorva
*
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 77
Sijainti: Oulu
Liittynyt: 09.06.2012
Sukupuoli: Nainen
Re: Pets Wonder World / toimitusajat
Vastaus #16 - 19.11.2012 klo 15:00:41
Tulosta viesti  
Kiitti Hymiö
Sähköpostitse olemme asiaa hoitaneet ja tavarat on nyt varattuna siellä.Ettei käy niin että tilatessa sitten onkin eioota. Tilaamme vasta kun veronpalautukset tulevat  Kieli
Kaverini sitten tilaa kun hänellä tuo PayPal.

Kuukausi käy meillekin hyvin, kaksikin menisi. Seuraavat näytelmät oletettavasti Jyväskylässä helmikuun puolivälissä.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2] 
Lähetä aihe | Tulosta
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun