Kissa pelkää kiliseviä leluja (Luettu 2343 kertaa)
sandra
Mörökölli
***
PoissaViestejä: 747
Sijainti: Keski-Uusimaa
Liittynyt: 12.07.2011
Sukupuoli: Nainen
Kissa pelkää kiliseviä leluja
11.09.2012 klo 12:38:15
Tulosta viesti  
Meillä on vähän erikoinen ongelma: Juppe on aina pelännyt kiliseviä leluja, eikä tunnu pääsevän pelostaan yli. En tiedä, mitä pelon taustalla on, mutta tuskin aivan syyttä säikkyy. Olisiko sitten joku lelu aiheuttanut trauman kasvattajan luona, kun Juppe on ollut nuorempi. Viime joulun aikoihin sukulaistyttö oli käymässä täällä ja laittoi tonttulakin päähänsä, niin Juppe sai siitäkin kulkusen kilinästä hepulin. Hyppi pitkin parvekkeen seiniä paniikissa ja meni lopulta johonkin nurkkaan kyyhöttämään. Olen säännöllisin väliajoin pitänyt kiliseviä leluja esillä, jotta Juppe tottuisi, mutta mitään edistystä ei tapahdu. En myöskään lietso kissan pelkoa eli jätän sen rauhaan, kun se pelästyy. Yritin jopa laittaa sellaisen kilisevän "rullan" sisälle raksuja, koska Juppe on älyttömän perso ruualle ja yleensä syöminen menee kaiken muun edelle. Vaan eipä tehonnut sekään.

Mandy taas rakastaa kiliseviä leluja yli kaiken. Yhdestä onkilelusta otin kilisevät osat pois, niin ei enää Mandylle kelvannut. Mitähän ihmettä tuolle Jupen pelolle voisi tehdä vai pitääkö luopua kilinäleluista kokonaan? Eihän se kivaa katseltavaa ole, kun Juppe tosissaan pelästyy ja menee paniikkiin, mutta ajattelin tuon menevän ajan kanssa ohi. Mitään edistystä ei vain ole tapahtunut, vaikka Juppe on asunut täällä lähes vuoden. Muutenhan herra ei ole pelokasta sorttia.
  

Mandy, RAG a 04 (s. 04/2011)
Gitte, MCO ds 22 (s. 06/2013)

R.I.P Juppe, MCO a 22 (08/2006 -08/2013)
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
elosalama
Leijonakuningas
*****
Poissa


Kaksin aina kaunihimpi

Viestejä: 5099
Sijainti: Rovaniemi
Liittynyt: 09.03.2009
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissa pelkää kiliseviä leluja
Vastaus #1 - 12.09.2012 klo 09:15:56
Tulosta viesti  
Varmaankin taustalla on jokin pelottava tapahtuma.
Iitaa pääsi puremaan kyy, kun se oli pentu. Sen jälkeen yli 16v se pelkäsi kaikkia vöitä, naruja, köysiä, mustia muovikasseja, eikä inho ja kauhistus kadonnut millään.
Kun kaapin luota kuului sähinää, arvasi Iitan nähneen kyyn kaapissamme.

Eihän omillekaan kammoille mahda mitään, vaikka kuinka niitä yrittäisi ittelleen selittää
  

Kuka kaipaa telkkaria, kun talossa on kissoja?
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Golli
Karvakorva
*
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 115
Liittynyt: 02.01.2012
Re: Kissa pelkää kiliseviä leluja
Vastaus #2 - 14.09.2012 klo 15:28:55
Tulosta viesti  
Meillä ei niinkään kiliseviä leluja pelätä, mutta Oiva pelkää kuollakseen sellaista valkoista pientä hiirilelua, joka piipittää kun se saa iskua. Surullinen Sen lisäksi havaittiin, että raukka on ihan kauhuissaan kun se näkee minun viikonloppuna saaman mammuttipehmolelun ja no... Nyt avokki toi vaaleanpunaisen Kong Kickeroo -lelun, johon Ansa rakastui. Ansa on nyt lussuttanut ja leikkinyt sillä jo hyvän tovin, mutta kun yritin Oivalle näyttää että "Kato mitä iskä toi", niin toinen lähti ihan paniikissa pakoon. Surullinen
En kyllä ymmärrä, että mistä se nyt yhtäkkiä tuollaisia kammoja on saanut, aiemmin se on nukkunut kaikkien poropehmolelujen päällä ja ison pingviinin alla yms... Itku
  

Oiva 4.10.2011 "Minne vesi menee?"
Ansa 21.11.2011 "Mau! Kuuletko kuinka herään?"
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun