Sivunvalintanappi Sivu: 1 2 3 [4]  Lähetä aihe | Tulosta
 25 Litter Locker (Luettu 22221 kertaa)
Ryaa
Karvakorva
*
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 60
Liittynyt: 24.07.2013
Re: Litter Locker
Vastaus #45 - 01.06.2014 klo 12:32:08
Tulosta viesti  
Me ollaan myös jo pitkän aikaa käytetty litter lockerissa tavallisia roskapusseja. Ne saa tosiaan kieppastua vanhan kasetin ympärille hyvin. Mutta laatikko kyllä tosiaan pitää hyvin hajut sisällään ja on muutenkin kätevä, ollut meillä nyt parisen vuotta.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Nilda
Karvakorva
*
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 73
Liittynyt: 11.12.2012
Re: Litter Locker
Vastaus #46 - 25.07.2014 klo 16:57:47
Tulosta viesti  
Nyt näyttäis olevan Mustissa ja Mirrissä taas joku tarjous että Litter Lockerin jos ostaa niin saa 10 kg Compact Care Premiumia kaupan päälle. Ei ehkä ihan niin houkutteleva tarjous kun toi että sen LL:n sais kaupan päälle kun ostaa jotain muuta. Mutta ehkä kuitenkin voitais tarvita toinen roskis, kuulostaa ihan järkevältä? Kliseinen

Meillä on Zooplussasta tilattu LitterChamp, ja toimii kyllä tosi hyvin! Tosin koska meillä on hiekkalaatikoita eri huoneissa, todettiin heti alkuun että kannattaa jatkaa pakastuspussien käyttämistä eli kerätään paakut edelleen pikkupusseihin jotka sit pudotetaan kissaroskikseen. Ylipäätään se oli vähän sotkuista kun yritti suoraan heittää luukusta tuotokset sisään. Mutta nyt niitä voi vähän painaa kasaankin kädellä kun on täyttymässä. Varmasti osittain muovipussit auttaa siihen hajun pitämiseen, mutta ei kyl ole valittamista, sellainen tunkkainen kissanhiekka voi haista vähän sen jälkeen kun on laittanut lisää tavaraa sisään ja varsinkin jos on pitänyt vähän tiivistää. Normiroskis haisi heti.

Kolmella kissalla roskis täyttyy meillä n. viikossa ja täytyy kyllä sanoa että se Champin roskis on kyllä mukavan kestävä, eli ei lähde venymällä hajoamaan kun kuskaa täyttä pussia roskiksille.

Ehkä ainoa huono suunnitteluvirhe on, että jalkapolkimen kantta hallitseva jousi on roskiksen sisällä, jolloin roskiksen täyttyessä se liikkuu vähän huonosti eikä kansi välttämättä mene itsestään kiinni.

LitterLockerissa vaan näyttäis olevan parempi lapiopidike, mutta en tiedä meniskö toi meidän vakiolapio siihen. En tykännyt LitterChampin mukana tulleesta lapiosta. Champin lapiopidike (tarralla kiinni oleva koukku) irtosi tässä joskus ja kun samalla ähisin siinä jonkun ihan muun asian kanssa, lätkäsin sen vain siihen uudestaan kiinni ja nyt se on aika epäoptimaalisessa kohdassa eikä tuntuis lähtevän millään uudestaan irti >_<

Vähän houkuttelisi siis Lockerin testaus, mutta noi täyttökasetit tosiaan tuntuu vähän tyyriiltä, kun ei ole oikein tietoa että miten niitä kuluu suhteessa Champin pusseihin. Champpi tuli käyttään tammikuussa ja nyt on neljäs pussi menossa (kolme oon ottanut zooplussan palkintopisteillä, oletan että itse roskiksen mukana tuli yksi). Eli jos nyt on n. 7 kuukautta ollut käytössä niin se ois vajaa 2kk/täyttöpussi, sanotaan vaikka varmuuden vuoksi että 1,5kk/täyttöpussi. 4,30€ tällä hetkellä on edullisin kappalehinta zooplussassa, eli hinnaksi tulisi n. 3€/kk joka onkin kätevästi n. 1€/kk/kissa.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1 2 3 [4] 
Lähetä aihe | Tulosta
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun