Äänestys
Äänestys Kysymys: Mistä hankit kotikissasi?

Eläinsuojeluyhdistykseltä    
  66 (27.2%)
Netti- tai lehti-ilmoituksen avulla    
  93 (38.3%)
Muuta kautta    
  84 (34.6%)
Äänimäärä: 243
« Viimeisin muokkaaja: Piiku on: 20.01.2011 klo 13:39:03 »

Sivunvalintanappi Sivu: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Lähetä aihe | Tulosta
 25 Mistä hankit kotikissasi? (Luettu 54157 kertaa)
Täry
Karvinen
**
PoissaViestejä: 390
Sijainti: Turku
Liittynyt: 29.09.2009
Sukupuoli: Nainen
Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #30 - 18.02.2011 klo 18:44:27
Tulosta viesti  
Tuttavalta, oma kissansa oli odottanut pentuja ja kantanut metsästä (asuvat ihan maalla maalla) pikkuisen mustan kissavauvan. Tuttava oli sitten kysellyt naapureilta tietääkö kenen kissa on odottanut pentuja muttei pentu ollut kenenkään Nolostunut Heidän kissansa onneksi alkoi orpopentua imettää ja muutoinkin pitää omanaan. Alunperin menin heidän oman kissan pentuja katsomaan mutta rakastuin niin tuohon pieneen orpopentuun että hänet sitten kotiini vein <3 Oli rakkautta ensisilmäyksellä!
  

Jasmin 7/2009
"Naiset ja kissat saavat tehdä mitä haluavat,miesten ja koirien pitää vaan tottua ajatukseen"
Colors of my world-blogi
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Frosty
Ex-jäsen


Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #31 - 20.02.2011 klo 21:31:24
Tulosta viesti  
Laitoin Apulaan ilmoituksen, ja sitä kautta Meliai tuli kotiin 12-viikkoisena. Pääsin vielä katsomaankin sitä 9-viikkoisena, joten mielestäni löysin oikein hyvän paikan ottaa maatiaisen. "Kasvattaja" oli/on (ei kuitenkaan olla pidetty yhteyttä) vieläpä oikein mukava ihminen, joka myös sanoi madottaneensa pennut niin kuin kuuluukin. Samalla Meli sai tottua perheen lapsiin ja koiraan, joten täydet pisteet multa.

Muusa tuli hyvän ystäväni kautta, joka kertoi, että hänen koiransa kasvattajallaan on hyvin huolehdittuja maatiaispentuja tarjolla. Olin sinnekin menossa katsomaan ennen luovutusikää, mutta en saanutkaan siihen tilaisuutta, joten kissa lähti mukaani ensimmäisellä käynnillä (12vk). Tämä kasvattaja ei ollut laittanut pennuista minkäänlaista ilmoitusta ennen minua, joten sain koko pentukatraasta valita omani. Rakastan venäjänsinisten ulkonäköä, ja kasvattajan mukaan tämä pentu oli vielä itsenäisempää sorttia (hain itsenäisempää kaveria Melille, koska Meli on ollut tulostaan asti hirveän sosiaalinen, joten pelkäsin mahdollista mustasukkaisuutta), joten tasaisen sininen neitonen lähti mukaani. Itsenäisyyttä tuossa ei kyllä ole nimeksikään, aina pitää tunkea syliin tai kainaloon purisemaan.  Virnistys Onneksi ei kuitenkaan mustasukkaisuutta ole ollut, kun on kaksi kainaloa kahdelle kissalle!
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Krisu
Karvinen
**
PoissaViestejä: 451
Sijainti: Jyväskylä
Liittynyt: 20.02.2011
Sukupuoli: Nainen
Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #32 - 21.02.2011 klo 09:41:28
Tulosta viesti  
Löysin Sökön apulan kautta ja entiset omistajat toivat sen mulle tiistaina, kun asuu muutaman kilometrin päässä.
Ihastuin Sököön samantien ku näin kuvan vaik en harkinnu ottavani pitkäkarvaista kissaa, mutta..  Pyöritä silmiä
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Wilpertti
Ex-jäsen


Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #33 - 22.03.2011 klo 15:28:08
Tulosta viesti  
Vili on lähikaupan ilmoitustaululta. Joulukuussa kun päätin hankkia kissan olin katsellut Apulasta, muualta netistä, facebookista, ilmoitustauluilta, mutta pentuja ei ollut lähellä tarjolla. Olisi ollut oikein mahtavaa ottaa rescue-kissa, mutta totuus on, että kolmen lapsen kanssa elo ei aina ole kovin rauhallista ja pieniä käsiä on kissaa paijaamassa useampi pari, joten kissan piti olla pentu tai lapsiin tottunut, eikä missään nimessä arka (meillä on ollut kauhusta kankea kissa hoidossa ja silloin ei kellään ole kivaa).

Lähdinkin ostamaan vain pikaisesti maitoa, kun bongasin ilmoituksen. Soitin ja kyselin, kyseessä oli lapsiperhe ja viimeinen pentu. Laiha, hieman huonohkossa karvassa oleva hassu pikkukissa korvantaustupsuilla, napatyräkin löytyi (Vili ei silti ollut huonosti hoidettu, vaikka hieman surkeahko olikin, pahnanpohjimmainen ja herkkämahainen). Alkoi kehräämään heti sylissäni, kävi lasten sylissä, antoi taaperonkin paijata. Vili oli heti samantien niin avoin meitä kohtaan, etten kuvitellut sellaisen ikinä olevan mahdollista. Vili sopeutui ihan heti, jossain välissä oli tunteroisen sängyn alla.

Vaikka Vili olikin vain  1130g, mulla ei ole mitään  epäilystä, että tämä olisi ollut nuorempi mitä sanottiin (14 viikkoa ja 3 päivää, myöhemmin tuli tekstarikin, jossa syntymäpäivä varmistettiin). Vili oli saanut paljon paijausta lapsilta jo edellisessä kodissaan ja siellä taisi tytöillä tulla pentua ikävä, mutta olivat kuitenkin mielissään, että viimeinenkin vauva löysi oman kodin.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
anneli
Leijonakuningas
*****
Poissa


Pössiäinen Kissiäinen

Viestejä: 5172
Sijainti: Varsinais-Suomi
Liittynyt: 08.01.2006
Sukupuoli: Nainen
Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #34 - 24.03.2011 klo 12:58:40
Tulosta viesti  
Kessu tuli lehti-ilmoituksen kautta ja Simppa löytyi netti-ilmoituksen kautta, ja ihan tältä foorumilta bongattuna Hymiö
  

Meillä asuu Kessu (11/05) ja Simppa (08/06). Koko porukan kuulumiset löydät osoitteesta www.anneli81.vuodatus.net
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
Ilovecats_81
Ex-jäsen


Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #35 - 26.03.2011 klo 21:33:25
Tulosta viesti  
Meille Valkotassu tuli nyk.ex-miehen isältä ja Lucifer tuli muistaakseni netin kautta Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
lmk85
Maitoviiksi
Poissa


Hipulis hei.. :D

Viestejä: 42
Liittynyt: 20.02.2011
Sukupuoli: Nainen
Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #36 - 27.03.2011 klo 23:15:55
Tulosta viesti  
Kaverini oli hankkinut kadonneen kisunsa tilalle uuden karvaturrin. Alkuperäinen kisu oli kuitenkin palannut kotiinsa oltuaan pari vuotta reissussa, ja nämä kaksi kisua eivät toisiaan sietäneet yhtään  Vihainen. Itse olin kissaa (pentua) etsimässä mutta nähtyäni kuvia Napista, joka oli tuolloin nelivuotias, olin aivan myyty  Pusu . Niin sitten tein reissun Lahteen ja hain Napin itselleni Hymiö
  

Voit pitää koiran, mutta kissa pitää ihmisiä, koska kissan mielestä ihmiset ovat mukavia kotieläimiä...napituskatitus.blogspot.fi
Sivun alkuun
IP kirjattu
 
siru
Ex-jäsenSukupuoli: Nainen
Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #37 - 28.03.2011 klo 23:49:02
Tulosta viesti  
Apulastahan me kissavauva löydettiin! Laitoin sähköpostia ja myöhemmin tulikin sitten ihan soitto henkilöltä itseltään, ja päästiin pikaisesti katsomaankin kun satuttiin olemaan siinä ihan lähellä liikkeellä (vaikka pennut olivat vasta kovin pieniä silloin). Ei silloin tosiaan tiedetty edes missä pennut majailivat, kun ilmoituksessa ei ollut mainintaa. Ja muutenhan täältä on vajaa 500km kyseiseen paikkaan, mutta satuttiin olemaan avomiehen kotopuolessa juuri silloin käymässä josta matkaa tuli vain noin 20km. Hymiö Toukokuun lopulla sitten uusi reissu sinne suuntaan! Ellei avon sisko ja serkku tuo pentua mukanaan kun tulevat täällä käymään!

Eläinsuojeluyhdistykseltä mietittiin myös kissan hankkimista ja pari kertaa käytiin paikallisessa kissakodissa katsomassakin (+ sitten myös netin kautta lähiseudun yhdistyksien kissaloista), mutta haluaisin niin kovasti ainakin yhden kissan kohdalla kokea sen pentuvaiheen (Kuulostipa hitusen itsekkäältä...)! Vaikka eipä sekään ollut välttämätöntä; otin yhteyttä kyllä myös vanhempiakin kissoja koskeviin ilmoituksiin.

Mutta nuo pennut vain veivät sydämemme! Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
pettta
Mörökölli
***
PoissaViestejä: 642
Sijainti: Hämeenlinna
Liittynyt: 25.03.2011
Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #38 - 29.03.2011 klo 10:52:24
Tulosta viesti  
Meillä vanhin tullut navetan yläkerrasta. Tutut löytäneet ja oli ainoa joka sitten selvisi. keskimmäinen tuli myös navetasta/aitasta.
Nuorimmainen löytyi ihan sattumoisin kun kävin kissakoti Kattilassa kyselemässä, he vinkkasivat paikan. kävin kyläilemässä ja katsomassa kissoja, ja se joka syliini nukahti oli se joka meille jäi. Omituisinta tässä on se että, ne pennut jotka elivät ihmisten kanssa kuhisivat matoja, oli silmätulehdusta ja osalla ikenissä jo jotain vialla, ja niitä ei ollut kukaan hoitanut pois. nyt on pennut Kattilassa tai yksi taitaa enään olla.. (arin)

Ja taas ytarinoin hirveästi. Hymiö mutta kyllä kotikissat on ihania tuli ne mistä vaan!
  

Muru 11/2009
Hönö 06/2010
Lucifer 08/2010
Demoni 10/2011
       ~♥~
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Henuski
Ex-jäsen


Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #39 - 04.04.2011 klo 14:35:15
Tulosta viesti  
Meille tulee kesällä mun äidin työtutun kautta maatiaiskissa. Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Ambrosiadel
Ex-jäsen


Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #40 - 23.04.2011 klo 09:24:01
Tulosta viesti  
Miuku löydettiin apulasta ihan pentuna ja Pörri myöskin apulasta. Kissa jolla oli kiire päästä uuteen kotiin.
Naaralla oli kiima alkanut, ja edellisillä omistajilla leikkaamattomia poikakissoja, eikä heillä ollut rahaa leikkaamiseen. Itsestäni naurettava syy, mutta meiltä sai Tyttö (pörri) hyvän kodin. Jahka juoksuista on selvitty niin lääkärinpöytä odottaa Silmänisku

Alunperin ajateltiin että oltais otettu uusi pentukissa, mutta niitä ei hesyssäkään ollut tähän aikaan vuodesta. Hesystä eivät "tarjonneet" jo isompaa kissaa, joten jäätiin odottamaan mitä vastaan tulee Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Mintan
Leijona
****
Poissa


Topi, Tessa ja Minttu

Viestejä: 2403
Sijainti: Helsinki
Liittynyt: 12.05.2011
Sukupuoli: Nainen
Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #41 - 12.05.2011 klo 10:24:59
Tulosta viesti  
Topi ja Tessa tuotiin meille mun isän maatilalta, eli ihan navettakissan pentuja on. Tietää ainakin, että nyt noilla paremmat mahdollisuudet elää yli kaksi vuotiaiksi kuin hiirikissoina maatilalla vilkkaan tien vieressä.
Harkitsin kyllä myös kissatalosta kissan hankkimista, mutta oli vielä jäljellä hyvin kaks pentua meille isällä ja saa nyt parempaa hoivaa kuin siellä.
  

Tessa HCS n 24 03 7.3.2011
Minttunen "Minttu" EUR fs 24 13.7.2011
http://werunthehouse.blogspot.com/
RIP Topi HCS 16.3.11-24.4.13
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
Elea
Karvinen
**
Poissa


HCL, HCS & SIB

Viestejä: 363
Liittynyt: 18.08.2010
Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #42 - 17.05.2011 klo 14:59:53
Tulosta viesti  
Vastasin galluppiin, että muuta kautta.

Toinen kotikissoista on kunnalliselta löytöeläintarhalta eikä esyltä. Ekan kotikissani hankin perhetutuilta, joiden kissalle oli syntynyt pentuja.
  

♥ ♥ Rakkauspojat bloggaa! ♥ ♥

http://rakkauspojat.blogspot.com/
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
metsäkissa
Ex-jäsen


Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #43 - 03.06.2011 klo 17:24:38
Tulosta viesti  
Kävin juuri tänään avokin kanssa katsomassa Raahen löytöeläinkodin kissoja ja varasimme niistä yhden.  Hymiö Kyseinen kissa vaikutti ihanalta jo nettisivujen perusteella ja paikan päällä se hurmasi meidät toden teolla.  Kliseinen Kokonaan mustan kissa herran iästä ei ollut tietoa, mutta se oli muutoin todella terveen oloinen ja tuli heti tervehtimään meitä, kun tulimme sisään. Hetken se nautiskeli silityksistä ja lähti sitten takaa-ajoleikkiin toisen kissan kanssa. Haikein mielin lähdimme löytöeläinkodilta. Emme voineet sitä heti ottaa muuttohommien takia. Lupasivat löytöeläinkodilta tuoda sen kuukauden päästä meille ja tekevät samalla kotitarkistuksen ennen kissan luovuttamista. Todellista huolenpitoa!  Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
metsäkissa
Ex-jäsen


Re: Mistä hankit kotikissasi?
Vastaus #44 - 11.06.2011 klo 15:57:50
Tulosta viesti  
Hah, eipä tässä kauaa mennyt, kun käytiin taas löytöeläinkodissa, tällä kertaa Oulussa. Avomieheni Nico ihastui nettisivujen perusteella yhteen löytökissaan ja paikan päällä hän oli aivan myyty.  Kliseinen Kissa on 5 kuukauden ikäinen tyttö, jolla on musta (hieman ruskeaan taittava) puolipitkäkarvainen turkki. Se alkoi heti kehrätä Nicon sylissä ja nuoli tämän nenää.  Pusu Kun hän yritti antaa kissaa mulle, ei se olisi halunnut lähteä hänen sylistään. Taisi olla rakkautta ensi silmäyksellä.  Virnistys Nyt meille on siis molemmille tulossa omat kissat löytöeläinkodeista.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1 2 [3] 4 5 ... 7
Lähetä aihe | Tulosta
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun