Peterbald (Luettu 5976 kertaa)
monna83
Ex-jäsen


Peterbald
20.03.2010 klo 01:11:59
Tulosta viesti  
Onko täällä muita, jotka kiinnostuneita kyseisestä rodusta? Onko kellään?  Hymiö

Meillä on tosiaan viidennen ja viimeisen kissan paikka avoinna ja vaihtoehdot ovat supistuneet sfinxiin ja peterbaldiin. Omaa silmää miellyttää eniten bald ja flock. Enemmän ehkä vielä flock.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
willicon
Karvinen
**
Poissa


Täällä on kivaa!

Viestejä: 443
Liittynyt: 27.01.2010
Sukupuoli: Nainen
Re: Peterbald
Vastaus #1 - 20.03.2010 klo 04:02:22
Tulosta viesti  
Kasvatinomistajalla on balineesien kaverina petteri.

Aika hauskannäköisiä otuksiahan ne ovat. Petterissä (kontra sfinx) saa neloskissan sosiaalisen luonteen, kaikuvan äänen ja ehtymättömän kekseliäisyyden kaupan päälle.

Ainakin nämä, jo aikuisen kissan hankkineet, ovat olleet valintaansa tyytyväisiä ja niin olen ymmärtänyt muidenkin peterbaldien kanssa puuhastelleiden olevan.  Hymiö
  
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
monna83
Ex-jäsen


Re: Peterbald
Vastaus #2 - 04.04.2010 klo 22:54:25
Tulosta viesti  
Ensi viikolla menen tutustumaan tähän mielenkiintoiseen rotuun ihan livenä erään kasvattajan luokse.  Hymiö Siis ihan vain tutustumaan rotuun ja katsomaan saanko allergisia oireita heidän kissoistaan. Saa nähdä, miten rotu iskee livenä ja tuntuuko se vierailun jälkeen ollenkaan "omalta". En ole tosiaan ikinä nähnyt moista otusta muuten kuin kuvista.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
tintte
Ex-jäsen


Re: Peterbald
Vastaus #3 - 06.04.2010 klo 22:00:41
Tulosta viesti  
Tämä on kyllä myös yksi aivan äärettömän mielenkiintoinen rotu - pitäisi joskus päästä livenä katsomaan/koskettemaan, jotta ymmärtäisi että millainen se oikeasti on. Kliseinen Itse henk.koht. olen aina ollut jumalattoman kiinnostunut karvattomista roduista, eikä tämäkään tee poikkeusta. Silmänisku
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
monna83
Ex-jäsen


Re: Peterbald
Vastaus #4 - 23.04.2010 klo 22:26:16
Tulosta viesti  
^ Kannattaa mennä tutustumaan!  Hymiö Itse kävin yhden kasvattajan luona vierailulla tuossa pari viikkoa sitten ja olihan ne peterbaldit aivan mielettömiä. Sain tutustua kumimalliin, flockiin ja brushiin, eniten miellytti tosiaan flock livenäkin. Oli kumikin tosin ihana. Peterbaldien kasvatus Suomessa vielä pientä, rotu uusi (12 v vanha) ja tieto kuitenkin aika vähäistä, joten tein päätöksen ettei meidän laumaan vielä tule peterbaldia. Päädyttiin tutumpaan ja turvallisempaan sfinxiin, sopii luonteensa puolesta paremmin ainakin rexien kanssa. Sellainen tulee kesäkuussa. Katsellaan sitten 5-10v päästä kun peterbaldit yleistyneet ja niistä tiedetään entistä enemmän, että jos sitten vielä sellainen kiinnostaa. Itsellä on jo kontakti peterbaldkasvattajaan jonka kautta saan ulkomailtakin kissan halutessani sitten joskus tulevaisuudessa.  Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Peterbali
Ex-jäsen


Re: Peterbald
Vastaus #5 - 03.09.2010 klo 23:23:50
Tulosta viesti  
Heippa,

niin kuin Willicon tossa aiemmin mainitsi niin meille tuli tosiaan kahden balineesin lisäksi peterbald. Ja hyvin sopeutu laumaan.

Nahkapoika on äärettömän ihana tapaus. Tuli meille 1,5 vuotiaana, kun edellisessä perheessä ei jaksettu antaa aikaa vaativalle kissalle.

Kissa oli ollut aika vilkas ja vaatii jokapäivä leikkiä joko ihmisen tai toisten kissojen kanssa. Edellisessä perheessä oli vanha maatiainen joka ei jaksanut enää leikkiä. Ruokaa nahkapoika tarvitsee enemmän kuin karvaiset kaverit, tosin meillä kaikki saa samanlailla märkäruokaa. Kuivaruoka on esillä jatkuvasti.

  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun