Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2] 3 4 ... 19 Lähetä aihe | Tulosta
 25 Hyväksi havaitut kissanlelut (Luettu 32103 kertaa)
kisumamma
Ex-jäsen


Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #15 - 10.03.2010 klo 23:43:15
Tulosta viesti  
Meillä ainoastaan rapiseva tunneli ja pallot ovat olleet epätoivottuja tavaroita. Kissat tykkäävät kaikenlaisista hiiristä, varsinkin minttumarinoituina tai piipityksellä, sekä raipoista, höyhenkepeistä ja vastaavista. Hiirillä kissat leikkivät useimmiten itsenäisesti, keppileikit ovat sitten lasten kanssa tapahtuvaa toimintaa. Minäkin joskus kepillä heiluttelen, mutta taitaa jokapäiväinen leikitys olla enemmän lasten heiniä nykyään.

Aktivointilelut ja naksutinkoulutukset minua kiinnostavat, varsinkin sen vuoksi, että Pimu joskus eksyy kiellettyihin hommiin ja Laku usein hakee sellaista aikuisen ihmisen seurusteluseuraa, sen asenne voisi olla naksutinkoulutukselle oivallinen. Ehkä noille jossain vaiheessa jää aikaa.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
sadettaja
Leijona
****
PoissaViestejä: 1894
Sijainti: Turku
Liittynyt: 30.12.2008
Sukupuoli: Nainen
Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #16 - 11.03.2010 klo 09:34:54
Tulosta viesti  
Meillä on hyvin jaksanut jo yli viikon viihdyttää kuminauhalla kiipeilypuun yläosassa roikkuva leijonapehmolelu, joka sisältää kuivattua kissanminttua.

Pitäisi varmaan tosiaan siivota niitä leluja johonkin laatikkoon, että säilyvät mielenkiintoisina. Järkyttynyt Minun ponnarit on myös tosi kivoja leluja ja niitä löytyy aina siivotessa mattojen alta, ja olen monesti yllättänyt Sirun varastamasta niitä kylppäristä. Usein tosiaan tuntuu, että ne mitkä ei ole oikeasti leluksi tarkoitettuja on kaikista hauskinpia esimerkiksi pussinsulkijat, paperipussit ja pahvilaatikot aiheuttavat täällä aina suunnatonta iloa, tai ylipäänsä joku ylimääräinen mieluiten rapiseva esine lattialla kuten vaikka eksynyt makaroni. Kieli
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
monna83
Ex-jäsen


Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #17 - 12.03.2010 klo 23:00:24
Tulosta viesti  
Lainaus:
Tämä nahkahuisku on ollut meidän kissojen kestosuosikki.

http://www.zooplus.com/shop/cats/cat_toys/cat_dangler/127456


Meillä kans ihan sama!  Kliseinen En ymmärrä mikä tuossa on parempaa esim. kuin höyhenhuiskussa. Tuo on vaan niin hitti meillä! Tuli nuoremman cornarin pentupaketissa. Aika olisi tilata uusi kun varsikin katkennut.  Virnistys

Laserlelu on ihan ykkösjuttu! Meillä jopa Eetu-papparainen jaksaa juosta sen perässä vähän liiaksikin, niin että selkä kipeytyy ja joutuu antamaan Metacamia. Eetu saakin useinmiten mennä joko tarhaan tai suljettuun huoneeseen kun meillä leikitään laserilla. Muuten juoksee perässä kuin mielipuoli ja rajuista hypyistä seuraa selkäkipu.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Vilma
Ex-jäsen


Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #18 - 12.03.2010 klo 23:14:20
Tulosta viesti  
^ Sama nahkahuiska on meilläkin ihan ykköslelu. Muutaman leikittämiskerran jälkeen keppi tosin otta ja napsui poikki kerta toisensa jälkeen - jokaisella kiinni saadulla kerralla keppi napsahti uudelleen poikki. Nyt keppiosaa on jäljellä ehkä 15 senttiä, ja sormet alkaa olla jo vaarassa. Siinä kun ei enää tosiaan ihmisen käsien olemassaoloa huomata, kun nahkapalat viuhuu.. Hymiö Mutta katkeilemisen kun unohtaa, niin on paras lelu koskaan. Ehkä jostain voisi löytyä joku kestävämpi versio?
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
monna83
Ex-jäsen


Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #19 - 12.03.2010 klo 23:19:15
Tulosta viesti  
^ Mä vedän jeesusteipillä varren niin kestää paremmin.  Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Suvi
Ex-jäsen


Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #20 - 14.03.2010 klo 13:34:06
Tulosta viesti  
Mä oon tilannu uuden jokaisen Zooplus-tilauksen yhteydessä kun muuten on sormet tosiaan vaarassa. Virnistys
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
meimei
Ex-jäsen


Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #21 - 14.03.2010 klo 18:49:04
Tulosta viesti  
Ilmaset lelut on parhaimmaksi havaittuja Kliseinen Nuunuun lempilelu on vanupuikot, varsinkin kun niiden päitä voi kastella vesikupissa. Meimein lempilelu on "leipälelu" eli tämä valkoinen juttu, jolla leipäpussit on suljettuja, se missä on yleensä se pvm. Pieninä Nuunuu varasti vanupuikkoja vessan roskiksesta (hyi Kieli) niin aloin antamaan puhtaan vanupuikon, aina kun Nuunuu tulee vessaan sitä pyytämään. Meimei taas varasti pöydältä aina tämän "leipälelun" ja nykyään säästän ne aina Meimeitä varten. Hymiö

Tämä on myös ehdoton lempilelu molemmilla: http://terrieri.net/index.php?main_page=product_info&products_id=3267 Eli karvapallo, jossa on höyheniä. Näitä olen joutunut ostamaan lisää monta kertaa koska ne katoaa tai höyhenet irtoaa (vaikka kyllä se ilmankin höyheniä kiinnostaa).
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Purrrna
Leijona
****
Poissa


.

Viestejä: 1393
Liittynyt: 31.07.2009
Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #22 - 17.03.2010 klo 15:37:18
Tulosta viesti  
Meillä uusin zooplus-tilaus toi kotiin tämän: http://www.zooplus.com/shop/cats/cat_toys/kong_cat_toys/139422
Ja on muuten saanut hiiri kyytiä Kliseinen Kaikki kissat ovat ihan pöhlöinä tuohon, onhan siinä kuiten kissanminttua ja vieläpä nuo ihanan pitkät jalat mistä lelua voi retuuttaa. Jänispotkulla päähän vaan niin että helisee Kliseinen
  

Jerry, s. 05/06, Pelastetaan Koirat Ry
Tuhka, s. 05/07, Ylivieskan eläinsuojeluyhdistys
Mato, s. 05/07, Navetasta Nivalassa
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
Maukuri
Mörökölli
***
PoissaViestejä: 676
Sijainti: Espoo
Liittynyt: 13.05.2009
Sukupuoli: Nainen
Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #23 - 18.03.2010 klo 17:19:36
Tulosta viesti  
Minä kävin tänään ostamassa kissojen leikitystä varten laserpointterin. Voi että sillä saakin sitten kissoihin liikettä! Virnistys Mauri etsii parhaillaan punaista pistettä jalkani alta. Siis nuo kissojen hämmentyneet ilmeet sen jälkeen kun piste katoaa on jotain niin hervotonta. Kliseinen

Tämän laserin lisäksi meillä ainakin yksi kestosuosikkilelu on catdancer. Se on tuollainen rautalankavieterisysteemi, minkä päässä on pahvinpaloja, ja joka heiluu kuin joku ötökkä. Se on piilossa laatikossa, ettei sitä aivan tuhottaisi kertaheitolla. Vappu sekoaa jo aivan täysin kun se kuulee kyseistä laatikkoa avattavan! Catdancerissä on vain se huono puoli, että meillä nuorempi kissa eli Vappu on niin innokas pomppimaan lelun perässä, ettei Mauri oikein kehtaa tunkea siihen väliin enää vaikka selkeästi tekisi mieli. Joudunkin tanssittamaan kissoja aina vähän eri huoneissa että molemmille riittää hauskaa. Laserin perässä molemmat taas juoksevat samaan aikaankin ja vuorottelukin onnistuu.

Kaikki erilaiset huiskalelut pääsevät varmasti myös meidän kattien kolmen kärkeen. Niitäkin pidetään piilossa aina kun niillä ei leikitä, että säilyy niin lelut ehjänä kuin kissojen mielenkiinto niihin. Hymiö
  

Maatiaiset Mauri -08 & Vappu -09
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Mirinda
Ex-jäsen


Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #24 - 18.03.2010 klo 22:19:02
Tulosta viesti  
Meillä ilmaislelujen virkaa toimittaa kaninpapana - tuo käy oikein varastamassa kanien häkistä niitä, heittelee tassuillaan ympäriinsä ja jopa kantelee suussaan paikasta toiseen (kuitenkaan syömättä niitä)  Pyöritä silmiä Myöskin kaikki pussinsulkijat, muovipussit yms. kelpaisi leluiksi, mutta kun tuo tuppaa syömään niitä samalla, niin ei saa leikkiä niillä (en tahdo suolitukosta).
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Decline
Ex-jäsen


Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #25 - 19.03.2010 klo 00:49:30
Tulosta viesti  
Mihin ovat kauppojen hyllyiltä kadonneet pitkäkarvaiset, rapisevat hiiret? Täh Ne olivat hieman isompia kuin Mustissa ja Mirrissä myytävät 80snt maksavat hiiret, ja tosiaan pitkäkarvaisia. Ostin niitä "säästöpussin" (n. 15kpl) vuosi-puolitoista sitten jostain, mutta en saa päähäni että mistä. Nyt viimeiset hiiret tuosta pussista ovat tiensä päässä, mutta uusia ei vain löydy. M&M:n pienet lyhytkarvaiset hiiret eivät ole läheskään yhtä kivoja, ja kestävyyskin on ihan eri luokkaa. Jouluna ostetut M&M:n hiiret on jo heitetty pois, yksi viidestä taitaa vielä pyöriä jossain.

Meillä Väinö rakastaa hiiriä, ja kaikkea, missä on karvaa ja häntä ja minkä kanssa voi painia Virnistys Vinkki taas pitää palloista ja kaikesta, mitä voi jahdata. Tällä hetkellä ykkösenä on pieni oranssi amerikkalainen jalkapallo, jolla voi pelata makkarin ovea vasten aamuyöllä. Laserpointteri ja höyhenhuisku ovat myös suosiossa, samoin onkilelu, josta roikkuu höyhenperseinen hiiri. Nahkahuiskut yms. eivät taas kiinnosta ollenkaan.

Muoks, kun viestin loppuosa katosi jonnekkin, bittiavaruuteen?

Ilmaisleluina meillä toimii mm. foliopallot, pullonkorkit ja pussinsulkijat. Take away-ruokien paperikassit ja pillit hyödynnetään myös aika tehokkaasti Kliseinen
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Muulikuski
Leijonakuningas
*****
Poissa


Leevi, Saara, Minni ja
Tomu

Viestejä: 4181
Liittynyt: 18.01.2009
Sukupuoli: Mies
Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #26 - 21.03.2010 klo 15:35:01
Tulosta viesti  
Meillä ainakin kissatunneli jaksaa vaan viehättää. Siihen ei ole kyllästytty vaan joka päivä sen kanssa rapistellaan ja häntiä sojottaa välillä vähän joka putkesta. Ostin omani kun paikallisessa M&M:ssä oli muuttomyynti ja tuo lähti 40% alennuksella. Väritys ei ole kaunein mutta oli ainut kappale ja kissat tykkäävät mikä on tärkeintä. Hymiö Meillä on myös tuollainen karvainen teddykankaasta tehty mutta se ei näytä olevan kovinkaan kiinnostava verrattuna tuohon vinyyliseen joka säilyttää pyöreän muotonsa.

  

-Herra Harma ikuisesti sydämessäni-
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
Piiku
Leijona
****
PoissaViestejä: 1883
Liittynyt: 19.01.2009
Sukupuoli: Nainen
Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #27 - 21.03.2010 klo 21:06:10
Tulosta viesti  
Meillä on nyt in sellainen pehmeä, pompppiva "vaahtomuovimainen" pallo. Neiti noutaa sitä ihan mielissään kun on pidetty sitä vähän aikaa lelulaatikossa poissa silmistä.
  

"Kissat viis veisaavat muista. Ne ovat itsetietoisia, niillä on valtava ego eivätkä ne pidä rajoituksista. Ne nukkuvat päivät ja ovat ulkona yöt, mikä sopii taiteilijalle."

Maatiainen -08
OSH var -14
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Suvi
Ex-jäsen


Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #28 - 23.03.2010 klo 23:11:40
Tulosta viesti  
Meillä on nyt usean päivän ajan viihdyttänyt viinipullon korkki. Kyllä noi "ilmaislelut" on aina parhaita kissojen itsenäisiin leikkeihin. Kliseinen
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Ansi
Leijonakuningas
*****
PoissaViestejä: 4619
Sijainti: Nastola
Liittynyt: 11.09.2009
Sukupuoli: Nainen
Re: Hyväksi havaitut kissanlelut
Vastaus #29 - 24.03.2010 klo 08:18:10
Tulosta viesti  
Meillä avattiin Kinder-munakausi pari viikkoa sitten (nam) ja nyt Lurun mielestä ihan pop on se tyhjä yllätyskotelo (tai -muna, mikä sen virallinen nimi nyt sitten onkaan). Toiseen laitettiin vähän raksuja sisään ja tehtiin pieni reikä että tuoksut houkuttelisi, mutta tyhjä tuntuu olevan kivempi kun se sinkoilee niin hurjasti sinne tänne kun vähän sitä huitoo. Mökö ei oikein ymmärrä moisen lelun päälle, mutta Mökö tykkää muutenkin Lurua vähemmän leluleikeistä, kunnon painia sen olla pitää.

Ainiin, suosikiksi on myös muodostunut kärpäslätkä  Pyöritä silmiä. Sillä kun alkaa leikittää niin johan kissat innostuu ja tästä kapistuksesta Mökö on kiinnostuneempi. Huomattiin tuokin vahingossa kun lätkän avulla kalastettiin jotain lelua sohvan alta.

Eli kyllä ilmaislelut tosiaan saattaa olla juuri ne suosituimmat(no maksaahan ne Kinderitkin jotain mutta niistä on iloa itsellekin  Kieli).
  

Mökö ja Luru, maatiaissisarukset, s. 20.6.2009
IP FI*Draconian Ataegina "Hippu", NFO, s. 10.4.2011
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2] 3 4 ... 19
Lähetä aihe | Tulosta
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun