Sivunvalintanappi Sivu: 1 ... 49 50 [51] 52 53 54 Lähetä aihe | Tulosta
 25 Kissojen totuttaminen toisiinsa (Luettu 272834 kertaa)
chocspot
Mörökölli
***
Poissa


Heippa!

Viestejä: 937
Liittynyt: 02.11.2011
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #750 - 15.04.2013 klo 20:47:30
Tulosta viesti  
Voi varmasti  Hymiö Riippuu tietysti kuinka kauan vanha rouva on asunut ilman kissaseuraa.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Heffis
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 3
Liittynyt: 27.05.2013
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #751 - 28.05.2013 klo 06:38:51
Tulosta viesti  
Mitenkähän Vilpulla menee nykyään? Meillä lähes identtinen tilanne tällä hetkellä. Kolme viikkoa sitten meille muutti poikapentu 12- vuotiaan kissarouvan seuraksi. Tällä hetkellä syövät samaan aikaan, käyvät samoilla hiekkalaatikoilla ja jopa nukkuvat samassa sängyssä tai saunan lauteella joskus. Pentu kuitenkin haastaa vanhaa leikkimään johon saa vastaukseksi sähinää, tassua ja murinaa. Pentu ei siitä hätkähdä vaan jatkaa yritystä tai luovuttaa. Vanha pakenee paikalta tai ulos. Eilen illalla vanha vaikutti jo tosi vihaiselta mutta ulkoa tultuaan on nukkunut tavallisella paikallaan jalkopäässä yön enkä kuullut sähinää tms. Muutakaan. Pentu nukkuu olohuoneessa tai milloin missäkin. Molemmilla kissoilla on vapas pääsy joka paikkaan. Myös ulos jossa pentu tosin on vielä valvotusti. Meillä siis aidattu piha.

Loppuukohan sähinä ja murina koskaan?
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Usva
Mörökölli
***
PoissaViestejä: 913
Sijainti: Helsinki
Liittynyt: 15.11.2011
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #752 - 28.05.2013 klo 09:13:11
Tulosta viesti  
Täällä on nyt noi hoitolaiset ja olen antanut omien kissojen katsella ovelta.Kiinnostus on kova ja ei kuulu sähinöitä.Mutta sitten kun pääsevät haistaman vierasta kissaa, niin tulee sähinät puolin ja toisin.Vielä eivät pääse samaan tilaan, jotta saadaan madotettua hoitolaiset ja muutenkin otetaan rauhallisesti.Mutta meinaisiko tuo sitä, että pitäisi jotenkin saada tuttuja hajuja vieraisiin kissoihin, kun se haju tuntuu olevan se mikä hermostuttaa?
  

Usva ♀ 7/10
Tara ♀ 8/10, Rekku Rescue
RIP Santtu ♂ 03/90-04/07
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Molla
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 28
Sijainti: Tampere
Liittynyt: 29.06.2011
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #753 - 29.05.2013 klo 20:40:50
Tulosta viesti  
Meille on kotiutunut maaliskuun puolivälissä silloin viisikuinen Hoppu-poika Nopan seuraksi. Alku meni hyvin ja kissoista tuli kavereita jo muutamassa päivässä. Nukuttiin kasassa, pestiin kaverin naamaa ja leikittiin yhdessä. Nyt tilanne on hiukan hankaloitunut, sillä Noppa on alkanut antaa liikaakin kurinpalautusta Hopulle. Ilmeisesti sitä rasittaa pennun valtava vauhti ja ehkä se vähän pelkääkin nopeasti kasvanutta ja rajuotteista pentua. Hoppu kyllä menee edelleen reippaasti haistelemaan ja kutsumaan Noppaa leikkiin, vaikka saakin entistä useammin kuulla sähinää.

Ongelmia on kissojen ruokinnan kanssa. Hoppu syö valtavalla vauhdilla, kun taas Noppa ruokailee hitaammin ja pitää taukoja. Hoppu syökin ensin oman kuppinsa tyhjäksi ja ryntää sitten Nopan kupille. Hiukan auttaa se, että syötän kissat eri paikoissa ja eri aikaan, mutta tuntuu kieltämättä hiukan hankalalta syöttää toinen kissa yläkerrassa ja toinen alakerrassa.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
zuuuppp
Karvakorva
*
Poissa


:)

Viestejä: 66
Liittynyt: 12.06.2012
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #754 - 30.05.2013 klo 13:22:27
Tulosta viesti  
Pohdin ja pähkäilin että mihin osastoon tän jutun laittaisin, mutta sitten keksin että hei ehkä tänne! Uuttakaan en halunnut aloittaa, toivottavasti joku tän hoksaa ja osaa auttaa.

Meillä on siis huhtikuussa kotiutunut Manu ja sitä ennen oli nuo Muru ja Maisa. Manu koitutui hienosti ja tytöt omaan tahtiin tutustuivat poikaan. Murun kanssa Manulla menee loistavasti, mutta Maisa tuntuu olevan edelleen vähä hukassa. Ei se Manua kiusaa vaan saattaa murista jos pentu haluaisi kauheasti leikkiä. Tavallaan kun Manu alkaa painissa päästä niskan päälle ni pitää pelotella pienempi pois ettei se voita Virnistys

Mutta kysymykseni liittyy nyt Muruun ja Maisaan. Manun tullessa taloon tytöt nokittelivat ja selvittivät välejään, en puuttunut siihen mitenkään. Nyt olen kuitenkin alkanut huomaamaan Maisan osalta Murun "kiusaamista". Painii niin kovaa että Muru huutaa ja heidän paininsa sisältää murinaakin. Äsken Muru ajettiin hyllyn alle ja jompikumpi siellä murisi. Onko tämä enää normaalia? Stressaantuuko Muru hengiltä tälläisessä vai onko se vaan leikkiä?
Ennen Manun tuloa tytöt selvästi vain painivat ja erotin sen leikiksi. Nyt en enää tiedä! Järkyttynyt
  

13.04.2012, Maisa RAG n 21
13.04.2012, Muru RAG n 21
21.01.2013, Manu RAG c 21
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Heffis
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 3
Liittynyt: 27.05.2013
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #755 - 30.05.2013 klo 17:52:52
Tulosta viesti  
En osaa oikein muita auttaa. Pakko kuitenkin hehkuttaa koska viime päivinä olen välillä ollut melko epätoivoinen kissojen suhteen niin tänäänpä yllättivät minut. Vanha nukkui ensin meidän sängyssä johon pentu myös hakeutui. Hivuttautuu aina vähitellen lähemmäs vanhaa nukkumaan. Vanha nousi välillä syömään ja meni TAKAISIN sänkyyn viltille nukkumaan! Siis pennun viereen ihan vapaaehtoisesti! Nyt ovat nukkneet jo useamman tunnin ja äsken kurkatessani ovat jo kiinni toisissaan! Ei tämä siis ihan tuhoon tuomittua voi olla, eihän? Leikki näilä ei suju mutta sitä en niin odottanukaan kun vanhempi on jo 12- v oman tien kulkija.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Kim
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 8
Liittynyt: 15.03.2013
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #756 - 17.06.2013 klo 00:00:32
Tulosta viesti  
Meillä pienellä oli vaihe, että se filmasi aina kun joutuu alakynteen painissa. Mä välillä menin pelastamaan kun luulin että on tosi kyseessä, mutta kohta se menikin itse takas ison kimppuun.. nykysin ovat tasavertaisia. Kyllä kissassa näkyy jos kunnolla kiusataan voi mennä ruokahalu ja tulla säikyksi/pelokkaaksi.

Ja voi mennä kuukausia, että kissat sopeutuu toisiinsa kunnolla, mutta vierekkäin nukkuvat ei kyllä ole vihollisia Hymiö aikaa tarvitsevat, ja pentukin aikuistuu vielä vanheman kissan mieliksi Silmänisku
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
4Cats
Leijona
****
Poissa


Miau

Viestejä: 1323
Sijainti: Helsinki
Liittynyt: 16.11.2009
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #757 - 17.06.2013 klo 10:31:58
Tulosta viesti  
Meillä Yanisha on varsinainen draama queen välistä, itse on yleensä muita härnäämässä ja ja heti kun toinen yhtyy leikkinn rajummin(ei välttämättä edes ehdi koskea) niin neiti jo huutaa apua.

Kyllä ihan oikeat tappelut erottaa, Kofilla ja Balamutilla on ihan oikeaa kismaa keskenään, mutta eivät nekään enää tosissaan tappele, vaikka eivät toisiaan siedäkään. Muilla kissoilla on enemmänkin leikkiä tai ilmoituksia siitä, ettei leikki nyt innosta ja sen jälkeen voivatkin sitten vaikka samantien löytyä kasasta hellimästä toisiaan.

Meidän Chaya on tietysti villi kuin mikä pennun tapaan ja välistä vanhemmat kissat vain ilmoittaa, että ei nyt kiinnosta riehunta tai menevät vain pois omaan rauhaan, kuitenkin tuntuu olevan silti kaikkien hoivattava pikku prinsessa, jopa Kofi hyväksyy Chayan täysin.

Siis viestini kai on se, että on ihan normaalia jos jahdataan välistä toisiaan ihan leikillä tai painitaan ja välistä ilmoitetaan, että nyt haluan olla rauhassa, jos siis myöskin niitä sopu hetkiä niin, niin en olisi todella huolissani. Todelliset tappelut ja kismat erottaa kyllä kun sellaisia tulee.
  
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
Heffis
Maitoviiksi
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 3
Liittynyt: 27.05.2013
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #758 - 17.06.2013 klo 13:48:00
Tulosta viesti  
Minä en oikein tiedä onko kyseessä leikki vai ei. Kissojen yhteiseloa ollut kohta 6vk. Edelleen päivittäistä sähinää ja välillä jopa murinaa kun pentu innostuu härnäämään vanhaa. Silti välillä esim. Ulkona vanha makaa pihalla ja pentu hyökkäilee päälle jolloin vanha huiskaisee tassulla, pentu juoksee karkuun ja hyökkää uudelleen. Eipä siinä kumpikaan näytä kärsivältä joten onkohan jotain "laiskan kissan leikkiä"? Täh

Samoin pennulla on tapana kytätä keittiön tuolilla kun vanha menee ohi niin nyt vanhempi on alkanut huiskimaan takaisin. Leikki loppuu yleensä kyllä sähinään ja pennun alistumiseen.

Molemmat syövät hyvin ja ovat ihan rentoja. Toki pentu tunkee kyllä joka paikkaan jossa vanha on ja iltaisin on melkoinen show sängyssä kun vanha tulisi nukkumaan ja pentu alkaa riehumaan. Ei noita kavereiksi voi sanoa mutta kyllä ne samaan taloon tuntuvat mahtuvan. Ehkä tilanne rauhoittuu kun pentu kasvaa ja rauhoittuu.

Eivät pese toisiaan tai muutenkaan helli. Nukkuvat välillä samassa sängyssä. Syövät samaan aikaan mutteivät samasta kupista. Kerran kokeilin laittaa ruuan tuplakuppiin josta söivät hetken kunnes pennun korva osui vanhaan   Virnistys
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Oliivi
Karvinen
**
PoissaViestejä: 337
Sijainti: Tampere
Liittynyt: 09.11.2011
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #759 - 20.06.2013 klo 11:40:54
Tulosta viesti  
Tuskinpa lienee syytä huolestua Hymiö Kyllä ne siitä tottuu! Veikkaisin, että vanha kissasi ei jaksa enää leikkiä niin paljon, ja vauvelin innokkaan leikkiyritykset ärsyttää sitä. Huitaisuhan se siihen auttaa Kliseinen Meilläkin huomaa kyllä, että uusi tulokas painisi ja leikkisi mielellään tosi kovasti, mutta kun ei vanhat ole sillä tuulella, niin silloin mennään pakoon tai hutastaan. Ja sitten leikitään, kun kaikki osapuolet ovat leikkituulella.

Tilanne hyvin todennäköisesti siitä rauhottuu. Toisilla kissoilla vain ottaa aikansa sopeutua. Ja voisin kuvitella, että vanhalla kissalla vielä enemmän. Nuo yhdessä nukkumiset on todella hyvä merkki. Mitä lähempänä ne nukkuvat toisiaan, sen enemmän ne luottavat toisiinsa!
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Nilda
Karvakorva
*
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 73
Liittynyt: 11.12.2012
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #760 - 09.07.2013 klo 21:50:09
Tulosta viesti  
Meille kun tuli poikapentu tuossa lähemmäs 3 kuukautta sitten, tuli hieman ärinäongelmia. Kaikki kyllä toisaalta sietävät toisiaan ja vanhatkin pesevät pentua, mutta kahden vanhan kissan välille on tullut kitkaa. Meidän tyttö (Nuunuu) ei oikein osaa pitää puoliaan muuta kuin murisemalla/sähisemällä ja sitten se vetäytyykin paikalta kun menee hermot. Herra Huu toisaalta antaa pennun tehdä suunnilleen mitä vaan (pentu esim. haluaa nukkua kasassa jolloin Herra Huu useimmiten vaan alkaa pestä sitä), mutta purkaa sitten turhautumisensa aina välillä siskoonsa. Tuo pentu kun alkaa painiessaan purra kaulaan ja tassuihin. Ennen pennun tuloakin on ollut Herra Huun suunnalta alistamisen halua (ilman mitään sen vakavempia paineja kuitenkaan), mutta nyt se on pahentunut aika totiseen suuntaan (paljon kovemmat rääkynät eikä Herra Huu luovuta yhtä helposti kuin ennen vaan menee Nuunuun päälle puremaan niskasta). Tosiaan Nuunuun niskasta lähti pitkulaiselta alueelta karvaa ja ihoa irti, ruven parantumisessa on mennyt monta viikkoa. Varmaan molemmilla on vähän hermot kireällä mikä varmasti pahentaa yhteenottoja. Ja noiden yhteenottojen seurauksena Nuunuu on entistä äreämpi molempia kissoja kohtaan ja murisee/sähisee pienemmästäkin lähestymisyrityksestä. Ennen on mullakin ollut periaatteena että ei kannata puuttua pieniin kahinoihin, mutta ennen ne ovat olleet ihan väkivallattomia. Ja ennen ne ovat loppuneet siihenkin että Nuunuu voi juosta pakoon sohvapöydän alle tms, mutta nyt Herra Huu voi seurata perässä.

Toisaalta silti edelleen sisarukset voivat nukkua samalla sohvalla lähekkäinkin ja samassa kiipeilypuussa nukkuvat ihan päivittäin. Ainakin jos Nuunuu on ensin torkahtanut ja sitten toinen saapuu paikalle. Ja muutenkin Nuunuu on normalisoitunut sen verran että ihmisten kanssa on ihan tavallinen, tulee syliin tassuttamaan/kehräämään ja tuomaan leluja. Ja Herra Huu tulee syliin kehräämään aina kun sillä on nälkä... Ja toisaalta Nuunuu voi pestäkin pentua ja välissä ärähtää jos pentu liikahtaa. Herra Huukin on kyllä oppinut sähisemään pennulle jos liikaa ärsyttää. Mutta purkavat sitten enemmän toisiinsa ärsyyntymistään Surullinen

Kai noi 4-vuotiaat on jo niin vanhuksia ettei ne tykkää yhtään riehuvasta pennusta, ja toisaalta vaikea pennulle on yrittää opettaa että ei saa tehdä jotain jos noi vanhat ei itse sitä osoita vaan poistuvat vaan paikalta. Itse ei kuitenkaan voi joka tilannetta niin johdonmukaisesti selvittää. Noita sisarusten välien selvittelyjä on harvemmin kuin kerran viikossa ja ajoittuvat enemmän iltoihin/öihin, mutta silti vähän stressaa että jos käy oikein huonosti jonkun kerran kun täällä ei ole päivällä ketään kotona.


Aloin miettiä pitäisikö kokeilla Royal Caninin Calm-ruokaa kun siitä kerran on jopa toimivia kokemuksia... Tai Serene/Zylkene-kapseleita. Ei noi kuitenkaan mitään ihan hermoraunioita ole, eli voisi olla hyväkin tulos jos se auttaisi edes vähän?
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
neiti_kissanen
Maitoviiksi
Poissa


ggrrau!

Viestejä: 2
Sijainti: Hämeenlinna
Liittynyt: 23.07.2013
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #761 - 25.07.2013 klo 20:07:39
Tulosta viesti  
Pakko oli nyt munkin tänne kirjoitella, uuden aiheenkin jo aloitin mutta sain linkin tänne.. Parin illlan loputtoman lukemisen jälkeen en ole törmännyt vastaavanlaiseen tarinaan. Kieli
Eli meillä on tilannne se että toukokuun alussa tuli ensimmäinen kissaneiti, nykyisin 5kk. Tuli 9 viikkoisena koska pelastin vääränlaisesta paikasta, näillä näkymin ei ole ollut haittaa kun ei eläinlääkärikään siitä mitään sanonut. Kovasti ottanut mallia 2 koiraltani.
Ja sitten, tänään meille muutti 3kk vanha neiti tämän hiukan vanhemman seuraksi koska olen jonkin verran pois kotoa eikä koiratkaan aina ole täällä kissan seurana. Toki kissa tuli samanlaiseksi perheenjäseneksi kuin muut karvaiset..
Nyt haluaisinkin tietää, sekavan höpöttelyni jälkeen että kuinkahan kauan menee että pennut hyväksyvät toisensa? Pienempi on todella rohkea eikä sano mitään, pari kertaa kun vanhempi ajoi sen nurkkaan niin sähähti mutta muuten väistelee tai menee kyljelleen makaamaan. Pikku hiljaa toki alkaa asiat mennä paremmin mutta kun tilanne on minulle täysin uusi niin en tiedä miten mihinkin suhtautua. Olen vahtinut pienemmän ruokailua, ihan senkin takia kun kupit on melko korkealla ja olen ne nostanut alas neidin ruokaillessa. Vessassa saa käydä mutta yleensä vanhempi menee vähän ajan päästä perässä ja ajaa nurkkaan. Alkuun teki sitä että ajoi pienemmän saunaan, eli siellä on myös kissojen vessa. Ahdisti nurkkaan ja "teki selväksi" ettei muualle ole asaa, sama toistui monta kertaa kunnes päätin erottaa kissat hetkeksi. Vanhemman laitoin makuuhuoneeseen ja kun hetken päästä menin katsomaan niin oli nukahtanut eikä paljoa liikahtanut. Pienempi tutki asunnon, kehräsi ja kiehnäsi mun ympärillä kunnes nukahti sohvalle.
En haluaisi erottaa kissoja yöksi koska esim. hiekkalaatikoita on vielä vaan yksi. Haluaisin kovasti neuvoja ja mielellään kokemuksia kuinka tälläisessä tilanteessa edetään.. Mitä voin tehdä auttaakseni kissoja tutustumaan toisiinsa paremmin?
Koirien suhteen olin aluksi enemmän huolissani mutta nepä ei välittäneetkään, kisu kun käveli kopasta lattialle niin sai koirien hyväksynnän. Aika loistavaa vaikkei tuon vanhemmankaan kissan kanssa kauaa mennyt. Hymiö
Toivottavasti joku saa tästä sekavasta tekstistä selvää, selvennän kyllä tarpeen tullessa. Kyseessä siis 5kk ja 3kk vanhat tyttökissat Hymiö
  

Tiuku vm. 3/13
Tiikeri 7.5.13
+ karvaistakin karvaisemmat karvakorvat
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
chocspot
Mörökölli
***
Poissa


Heippa!

Viestejä: 937
Liittynyt: 02.11.2011
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #762 - 25.07.2013 klo 20:55:40
Tulosta viesti  
Kun on vasta ekasta päivästä kyse, niin ei vielä tiedä miten tilanne tuosta kehittyy. Nuo kissat ovat kyllä niin nuoria, että luulis niiden ennemmin tai myöhemmin huomaavan, että toinen kissa onkin parasta mitä on tapahtunut  Hymiö Meilläkin uuden pennun saavuttua muristiin ja sähistiin 1-2 vrk, mutta voi se kauemminkin kestää. Tässä ketjussa on kyllä hyviä kokemuksia aiheesta, kannattaa lueskella.

Jos kumpikaan kissa ei vaikuta ihan hirveän ahdistuneelta tai pelokkaalta ja niillä on tilaa vältellä toisiaan tarvittaessa, niin en tiedä tarvitseeko eristää yöksi? Toinen hiekkis tosin voisi olla hyödyllinen ihan muutenkin, kun on kaksi kissaa, varsinkin jos jompikumpi on herkkä sen suhteen että hiekan pitäisi olla puhdasta.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Ming
Karvinen
**
PoissaViestejä: 321
Liittynyt: 28.08.2012
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #763 - 12.08.2013 klo 10:58:52
Tulosta viesti  
Huomenna tulee kaksi viikkoa siitä, kun haimme balineesipoika Gunnarin meille (syntynyt 18.11.2012). Täältä voi lukea lisää:

http://www.rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?f=25&t=10267&start=75

Kaikki on mennyt muuten hyvin, mutta tämä uusi kissa oli heti aluksi kovin arka, vaikka ei kasvattajansa luona ollut  arkuudesta tietoakaan.

Molemmat vanhemmat kissat, Minja ja Pietro, ovat hyväksyneet tulokkaan osaksi laumaa, mutta Gunnar on hyväksynyt vain Pietron. Ei siinäkään muuten tässä vaiheessa mitään, on kulunut vasta 2 viikkoa kohta, mutta Gunnar laskee joka kerta alleen (kakkaa tai pissaa), kun Minja yrittää ottaa kontaktia/selvittää hierarkian. Pietron kanssa on voitu jo painia ja kestetään kovemmatkin otteet. Minja ei enää edes murise/suhise, mutta silti hän on Gunnarista jotenkin äärimmäisen pelottava. Lähtee kyllä perään, kun Gunnar suhisee/murisee ja pakenee, mutta osittain näyttäisi minusta leikiltä (Minjan puolelta).

Gunnar on silti voinut olla jo Minjan vieressä/pestävänä, mutta herättyään kunnolla suhisee taas vastaan ja menee pois.

Meillä ei ole aiempaa kokemusta tällaisesta ja mietimme, miten pitkään on ok, että tilanne jatkuu samanlaisena kissan stressitasoa ajatellen? Haluaisimme Gunnarin pitää, hän on hieno kissa, mutta ei voida väkisinkään pakottaa sopeutumaan meille, ei siitä tulisi mitään, jos hänen täytyisi aina stressata Minjan lähestymisyrityksiä.

Ongelma näyttäisi minusta olevan siinä, ettei Gunnar oikein ota kontaktia, etenkään Minjaan, eikä lähde välien selvittelyyn mukaan. Hän on tavallaan melko passiivinen.

Sirius ja Pietro ovat aina suhtautuneet aika eri tavalla uusiin tilanteisiin, todella rohkeasti ja aktiivisesti, ehkä tyhmänrohkeastikin ajoittain. Minja on aina halunnut ensin rauhassa tutustua uusiin asioihin, mutta ei silti ole koskaan pelännyt näin paljon kuin Gunnar ja on siis myös ollut aktiivisempi. Uskoisin silti ja ainakin toivon, että Gunnar vielä rohkaistuu.

Vääriin paikkoihin pissaamista/ulostamista ei ole muuten, hän käyttää kaikkia hiekkalaatikoita ongelmitta. Eilenkin kissat jo söivät kaikki samalta lautaselta, mutta tänään aamulla Gunnar taas ulosti alleen, Minja siis yritti selvittää välejä jälleen.

Feliway-haihdutin on ehkä tehnyt jotain, tai sitten ei, en osaa sanoa. Ainoat 2 kertaa, jolloin Gunnar ei ole laskenut alleen Minjan kohdatessaan, ovat tapahtuneet huoneessa, jossa on tuo haihdutin. Aamulla silläkään ei nyt sitten ollut vaikutusta.

Ihan samalla tavalla Minja kohtelee Gunnaria kuin Pietroa ja Siriusta aikoinaan. Myös Pietro on haastanut ihan samalla tavalla Gunnarin kuin Minja, en oikeasti keksi, mikä Minjassa on hänestä niin pelottavaa ja vähän ristiriitaisesti ei kuitenkaan niin pelottavaa, etteikö voisi olla pestävänä/syödä samalta lautaselta...
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Varjo
Karvakorva
*
PoissaViestejä: 156
Sijainti: Valkeakoski
Liittynyt: 10.11.2012
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Vastaus #764 - 24.08.2013 klo 14:00:47
Tulosta viesti  
Tääll ollaan pari tuntia tutustauduttu, päästettiin heti yhteen kun vaikutti että on ok. Ruska seurailee uutta tulokasta (Mikkiä) kiinnostuneena, ja molemminpuolista sähinää kun liian lähelle sattuu. Mikki tutkii lähinnä huushollia, mutta jos pistää lasioven taakse niin sitten kiinnostaisi taas Ruskaan tutustuminen enemmän. Eivät yhteen ole ottaneet lainkaan, Ruska muutamaan kertaan hyökkinyt ja vaanii tätä. Mielestäni vaikuttaa hyvältä. Hymiö

Edit// Sittenkun eristän Ruskan toiseen huoneeseen, niin Mikki maukuu oven takana ja kaipaa. Sitten kuitenkin kun päästää yhteen, katsoo Ruskaa silleen että menetkös siitä. Ristiriitaista.  Kliseinen
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1 ... 49 50 [51] 52 53 54
Lähetä aihe | Tulosta
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun