Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2] 3 4 ... 6 Lähetä aihe | Tulosta
 25 Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä (Luettu 73602 kertaa)
oca
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #15 - 05.05.2005 klo 21:56:28
Tulosta viesti  
Niinkuin tuossa heti tokassa viestissä tuli ilmi niin kaikesta huolimatta todella HELPOIN tapa on lyöttäytyä jonkun konkarin matkaan.   Virnistys
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Janttu
Leijonakuningas
*****
Poissa


Sademetsän Paha Täti

Viestejä: 5363
Sijainti: Sammatin sademetsä
Liittynyt: 07.05.2004
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #16 - 06.05.2005 klo 09:21:42
Tulosta viesti  
Lainaus:
Niinkuin tuossa heti tokassa viestissä tuli ilmi niin kaikesta huolimatta todella HELPOIN tapa on lyöttäytyä jonkun konkarin matkaan.   VirnistysNiinhän meille Lellen kanssa sitten kävikin, melkein vahingossa Hymiö
  

"Mikäli teet virheen, ole tarpeeksi suuri myöntääksesi sen, tarpeeksi viisas oppiaksesi siitä ja tarpeeksi vahva korjataksesi sen"
Sivun alkuun
IP kirjattu
 
HELINE
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #17 - 06.05.2005 klo 11:55:04
Tulosta viesti  
Kokemuksesta olen päätynyt omatoimimatkoihin mukavassa seurassa jonkun kanssa joka tuntee kohteen.« Viimeksi muokattu: 31.10.2005 klo 18:44:07 Kirjoittaja »  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
taijuli
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #18 - 23.06.2005 klo 09:12:06
Tulosta viesti  
Itse kävin Tallinnassa viime syksynä omatoimimatkalla. Kauheinta matkassa oli tavaroiden kantaminen ahtaassa laivassa  Kliseinen Muuten matka onnistui hyvin, vaikka ensimmäisessa taxi matkassa taidettiin ottaa tupla hinta.
Nyt syksyllä aion lähteä tallinnaan (säästö syistä) joko omatoimi matkalle tai saarikosken matkassa.
Tulevaisuudessa haluan ehdottomasti suunnata ruotsiin ja toivon että espanjassa järjestettäisiin ainakin yksi näyttely sinä aikana kun siellä asutaan.  Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
oca
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #19 - 25.06.2005 klo 12:37:26
Tulosta viesti  
Lainaus:
Kauheinta matkassa oli tavaroiden kantaminen ahtaassa laivassa  Kliseinen


Senpä tähden itse tykkään mennä katamaraaneilla yli, kun kissat saavat olla rauhassa bussissa eikä tarvitse roudata sitä tavaramäärää mihinkään.  Silmänisku
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Racoon
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #20 - 25.06.2005 klo 15:44:19
Tulosta viesti  
Lähdin viime elokuussa ekaa kertaa kissani kanssa ulkomaille. En tiennyt mistään mitään  Epävarma mutta kyselin kissayhdistyksen ihmisiltä neuvoja (kiitokset vaan Marjo ja Hanna ystävällisistä vastauksista  Kliseinen ). En edes tiennyt minkäänlaisten kissasivujen olemassaolosta, joten Te ketkä olette löytäneet nämä ajoissa (onnittelen), saatte täältä hyvää tietoa. Kissanäyttelyssä sain häkin päälle King Toursin esitteen joten ajattelin, että  helpointa ensikertalaiselle on lähteä valmismatkalle. Ja niinhän se olikin. Matkaan (oli juuri tuo koirakissakuljetus) olin enemmän kuin tyyytyväinen   Virnistys .

Istuessani täpötaydessä bussissa umpituntemattomien "kissahullujen"   Silmänisku kanssa sain ns. "ahaa-elämyksen". Omassa elämänpiirissäni minut tunnetaan  "kissahöperönä" ja yritänkin välttää, että en aina puhu kissoista. Kun tuon matkan kuuntelin ja  ihmettelin, että eikö nää mistään muusta puhu kuin kissoista  Pyöritä silmiä ja totesin, että enhän minä edes ole vielä kissahöperö, mutta tajusin myös, miten vapauttavaa on, että toisten kissaihmisten kanssa saa vapaasti puhua kissoista eikä kukaan pidä höppänänä  Virnistys   Nooh oma höperyysaste taitaa olla koko ajan nousussa  Kieli.  Ensimmäisen Tallinan matkan piti jäädä ainoaksi ulkomaan matkaksi, mutta toisin kävi.

Kohta jo mietin, mikä olisi toinen ulkomaan kohde. Itänaapuriin en halunnut mennä mistään hinnasta ja Tallinnaa etelämmäksi matka tuntui liian pitkältä. Niinpä otin selvää Ruotsin näyttelyistä. Siellähän (huomio) aika monet näyttelyt ovat ns. yksipäiväisiä. No, huomasin  kuitenkin, että loppuvuodesta Tukholmassa oli 2-päiväinen näyttely. Ilmoittauiduin ja varasin Viking Linen matkan. Ongelmana vaan oli, että näyttelypaikkaa ei ilmoitettu kuin vasta muutamaa viikkoa ennen. Ehdin sitä heiltä jo pariin otteeseen kysyäkin, koska olisin halunnut varata hotellin ja tietää vähän missä päin Tukholmaa näyttely oli. No sain lopulta tiedon ja varasin hotellin -  ja olin kuin lottovoiton saanut  Virnistys, kun huomasin, että näyttelypaikka oli aivan Viking Linen sataman läheisyydessä (en tuntenut Tukholmaa yhtään entuudestaan). Tämä omatoimimatka meni loistavasti ilman mitään kommelluksia. Tukholman sataman tullikin oli kiinni, kuten se kuulemma usein on. Laskin myös, että Tukholman reissu oli halvempi kuin Tallinnan! Tukholmaan mennessä on myös luxusta kissalle, että se päsee hyttiin jaloittelemaan eikä boxissakökötysaika veny kauhean pitkäksi.

Alkukeväästä olin Tallinnassa uudestaan King Toursin matkalla ja matka ja näyttelyt menivät loistavasti. Kissat olivat matkan ajan bussissa ja laivalla ei tarvinnut kanniskella tavaroita eikä kissaa, vaikka ei mentykään (talvella) nopealla yli. Eli minulla ei ole mitään valittamista näistä matkoista vaan päinvastoin. Tallinnassa oli molemmilla kerroilla parempi hotelli kuin Tukholmassa, jossa sekin kolmen-neljän tähden hotelli, mutta kissan takia meidät laitettiin tupakoivien huoneeseen (vaikka kissani ei poltakaan  Silmänisku).

Siinä olivat meidän ulkomaanreissut ja niistä kaikista jäi oikein positiivinen kuva. Yksi asia mikä helpottaa ainakin omatoimimatkalla hirveästi - on -tavarakärry-rahjattuamme mainecoonia  Kieli ja kassejamme Tukholmassa, ostin suosiolla heti paluumatkalla kärryn laivasta ja johan helpotti  Kliseinen!

Meillä on ollut onneakin matkassa, koska en tiennyt etukäteen mitään rabiesvasta-aineiden kenkkuilusta. Meillä aikataulu veti niin hilkulle, että näyte saatiin otettua juuri tasan 120 päivää rokotuksesta ja vastaus tuli viikkoa  ennen Tukholmaan lähtöä. Kuuleman mukaan vasta-aineet eivät aina ekasta rokotuksesta muodostukaan ja matka voi siirtyä sen takia. Jos haluaa pelata varman päälle kannattaa otattaa vatsa-aineet hyvissä ajoin.

Mukavia ulkomaan reissuja!  Hymiö


:edit by Tabby: En halua nipottaa, mutta josko samat säännöt kirjoitusasussakin koskisivat kaikkia.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Racoon
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #21 - 25.06.2005 klo 18:17:09
Tulosta viesti  
Tabbylle: ei aavistustakaan, mitä taas tein väärin   Järkyttynyt  Epävarma

  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Tabby
Ylläpitäjä
*****
Poissa


Valvova silmä

Viestejä: 10182
Sijainti: Lohja
Liittynyt: 04.05.2004
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #22 - 25.06.2005 klo 18:33:03
Tulosta viesti  
Lainaus:
Tabbylle: ei aavistustakaan, mitä taas tein väärin   Järkyttynyt  Epävarma


Vihje: Katso Säännöistä se Oikeinkirjoituksesta -kohta Silmänisku Poistin turhia pisteitä ja huutomerkkejä.
  

HCS n 09 Laku R.I.P.
HCL n 09 Peku
HCL n 24 09 Lula
HCS n 02 Ässä
HCS n 24 Ninja
HCL n 24 Traks
HCL n 23 Hertta
HCL n 09 Kelmi
Sivun alkuun
WWW | Facebook | ICQ  
IP kirjattu
 
Hipsu
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #23 - 07.05.2006 klo 23:40:15
Tulosta viesti  
Tallinnaan meno onnistui ihan hyvin eka kertalaisilta omatoimisesti ilman autoakin. Hotellissa vähän huijattiin, että meillä on vain yksi kissa (oli vain yksi boksi), joten maksettiin vain yksi maksu (yli 50 euroa kyllä Järkyttynyt). Taksilla mentiin laivalta hotelliin ja hotellista näyttelyyn ja takaisin. Ja toisena päivänä sitten laivalle. Takseineen matka tuli halvemmaksi kuin nuo valmismatkat ja hotelli oli ihan Tallinnan keskustassa. Hotellihuone oli tosi tilava, joten kissatkin mahtuivat temmeltämään. Menomatkalla ei ollut hyttiä, mikä oli virhe, paluumatkalle sitten otettiin.

Heisimatotodistuksesta veloittivat näyttelyssä 100 EEK:ta/kaksi kissaa. Missään ei kyllä mitään papereita tarkastettu. Sama juttu oli Iinestäkin tuotaessa, silloin ei otettu edes koneeseen mitään maksua kissasta.

Kokemuksesta viisastuneena pitää hankkia seuraavaksi kerraksi kuljetuskärry. Oli aika hankalaa liikkua, kun boksi sattui hajoamaan.
« Viimeksi muokattu: 08.05.2006 klo 14:41:43 Kirjoittaja »  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Minna_
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #24 - 07.08.2006 klo 19:09:13
Tulosta viesti  
Tallinnassa on tultu reissattua monta kertaa; kerran järjestetyllä matkalla ja muut kerrat omatoimimatkalla. Muut reissut on menneet putkeen, paitsi viime lokakuun reissu, jolloin meidän laiva ei lähtenytkään teknisen vian vuoksi Helsinkiin, muihin laivoihin ei mahduttu auton kanssa, ja lopulta jouduttiin jäämään yöksi Tallinnaan  Järkyttynyt

Jos jotakuta kiinnostaa tällainen reissu "gone wrong" niin kotisivuilta löytyy juttu, joka mettislehdessäkin on julkaistu: http://www.norleon.net/tallinna15-16102005.htm

Silloin asia ei paljon naurattanut, onneksi laivayhtiö pitkän vääntämisen jälkeen maksoi hotellin ja ruoat, joten saatiin katto pään päälle ja murua rinnan alle  Silmänisku Kyllä se silti ketutti, kun ei päässyt töihin maanantaina ja siihen asti että vihdoin laivaan ajettiin, oli tunne että päästäänkö sinäkään päivänä pois.

Muuten reissut on aina olleet kivoja ja extreme meininkiä on saatu ainakin siitä, millainen hotellihuone on  Virnistys  Latviassa on tultu oltua vain kerran järjestetyllä reissulla ja sääntöuudistuksen myötä tuskin tulee ihan heti uudelleen lähdettyä. Tallinnan reissut on kuitenkin niin vaivattomia ja halpoja siihen verrattuna.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Hipsu
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #25 - 17.08.2006 klo 23:29:25
Tulosta viesti  
Ollaan menossa Riikaan King Toursin pakettimatkalle ja tuli tällainen tyhmä kysymys mieleen. Jätetäänkö kissat laivamatkan ajaksi bussiin vai otetaanko mukaan? En kyllä haluaisi Waksua sinne jättää, vaan ottaisin hytin, jos niitä vielä satamasta saa.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Janttu
Leijonakuningas
*****
Poissa


Sademetsän Paha Täti

Viestejä: 5363
Sijainti: Sammatin sademetsä
Liittynyt: 07.05.2004
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #26 - 22.08.2006 klo 18:25:27
Tulosta viesti  
Lainaus:
Ollaan menossa Riikaan King Toursin pakettimatkalle ja tuli tällainen tyhmä kysymys mieleen. Jätetäänkö kissat laivamatkan ajaksi bussiin vai otetaanko mukaan? En kyllä haluaisi Waksua sinne jättää, vaan ottaisin hytin, jos niitä vielä satamasta saa.

King Toursin kyydissä on tullut muutamia kertoja oltua, ja aina on kissat jätetty laivamatkan ajaksi bussiin. Luulenpa ettei kuski ilahdu, jos kissoja aletaan laittamaan bussiin vasta Tallinnan satamassa, sillä kuskilla on jo pitkä päivä laivarantaan tullessa takana ja hotellihuone häämöttää vielä kaukana Riikassa.
  

"Mikäli teet virheen, ole tarpeeksi suuri myöntääksesi sen, tarpeeksi viisas oppiaksesi siitä ja tarpeeksi vahva korjataksesi sen"
Sivun alkuun
IP kirjattu
 
Hipsu
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #27 - 23.08.2006 klo 09:47:48
Tulosta viesti  
Joo, enpä tullut ajatelleeksikaan, että siinä pakkauksessa menisi  tietysti aikaa. Viimeksi oli niin kiva omatoimimatkalla, kun sai kissat laittaa hyttiin. Hymiö

Saa nähdä miten pissaamisen kanssa käy, mutta toisaalta Waksu pidättää koko näyttelypäivän, eikä se yleensä mene kotonakaan heti vessaan, kun tullaan takaisin. Waksu on varmaan kerran tai kaksi käyttänyt hiekka-astiaa näyttelyssä. Tuskinpa se tuolla bussissakaan käyttää laatikkoa.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Nekuliini
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #28 - 28.12.2006 klo 23:10:41
Tulosta viesti  
Me ollaan ensi keväänä tai kesänä menossa johonkin näyttelyyn Ruotsissa, jos asiat sujuu suunnitelmien mukaan. Rupesin miettimään, että onko Ruotsissa häkit samanlaiset kuin Suomessa vai pitääkö verhot häkkiin olla jotenkin erilaiset? Ajattelin kysäistä tätä niin ei tule mitään ikäviä yllätyksiä.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Margay
Ex-jäsen


Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Vastaus #29 - 28.12.2009 klo 14:16:02
Tulosta viesti  
Hei
Jos joku on menossa tammikuussa FIFe:n näyttelyyn Moskovaan, niin ottakaa huomioon, että kahdessa kaupungin aluella virallisesti julistettu RAIVOTAUTI Karenssi.
Siis harkitkaa ennen kun lähdette ruusukkeita hakemaan
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1 [2] 3 4 ... 6
Lähetä aihe | Tulosta
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun