Sivunvalintanappi Sivu: 1 ... 30 31 [32]  Lähetä aihe | Tulosta
 25 Kissan hankinta - liuta peruskysymyksiä (Luettu 218351 kertaa)
Kira
Karvakorva
*
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 52
Liittynyt: 21.11.2014
Re: Kissan hankinta - liuta peruskysymyksiä
Vastaus #465 - 01.07.2015 klo 23:53:24
Tulosta viesti  
Nyt on yksiö (32 neliötä) ja kaikki kissan tarvikkeet, enää kissat uupuvat. Hymiö

Alan seuraavaksi haeskelemaan sopivaa kissaparia ja mietin, että miten pitkä matkan kannattaa maksimissaan olla? Kuljen julkisilla, joten pissataukoja tai muuta vastaavaa ei ole mahdollista järjestää. En haluaisi kiusata kissoja kohtuuttoman pitkällä matkalla, joten jonkinlainen tuntihaarukka olisi hyvä olla.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Kira
Karvakorva
*
Poissa


Täällä on kivaa. :)

Viestejä: 52
Liittynyt: 21.11.2014
Re: Kissan hankinta - liuta peruskysymyksiä
Vastaus #466 - 18.07.2015 klo 16:43:45
Tulosta viesti  
Kahden viikon päästä on kissat tulossa. =D

Aivan ihanat tapaukset löytyivät eläinkodista. Kävin juuri tapaamassa ja varaamassa kaksikon. Toinen on todella rohkea ja tuli heti puskemaan, toinen on hitaammin lämpiävää sorttia mutta uskalsi silti sormia haistella. Olin kyllä heti aivan myyty. Hymiö

Nyt vain innolla odottamaan että saan hakea ihanuudet kotiin.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Varjo
Karvakorva
*
PoissaViestejä: 156
Sijainti: Valkeakoski
Liittynyt: 10.11.2012
Sukupuoli: Nainen
Re: Kissan hankinta - liuta peruskysymyksiä
Vastaus #467 - 13.11.2015 klo 11:26:05
Tulosta viesti  
Mulla on kissakuume. Ja tarkemmin ottaen pentukuume ja ollut jo keväästä saakka. Mutta onkohan ihan tyhmä idea. Eli kokemuksia kolmannen kissan ottamisesta? Hyväksytäänkö kuinka helpolla jo olemassa olevaan 'kaksikkoon'? Pentu nyt tietysti varmasti helpommin.

Meillä siis alle viisivuotiaat tyttö ja kollikissat, Ruska sekä Mikki. Tulevat toimeen kuin paita ja peppu, mutta alkanut tuntua että Ruska (vaikka on vanhempi) kaipaisi enemmän vain sitä leikkiseuraa. Mikki kyllä hänen kanssaan leikkii, mutta lopettaa aina ja keskittyy taas enemmän omiin puuhiinsa eli ruuan kinuamiseen sekä ulos märisemiseen.

Eli ajatuksena, että Ruska saisi vähän lisää seuraa ja toki Mikkikin. Sitten vain sekin, että Ruska on hirmu mustasukkaista sorttia ja kirjaimellisesti osoittaa mieltään. Jos Mikki saa hänen silmiensä alla vähännkin liikaa huomiota, Ruska on aina niiiiiin vihasen näköinen. Eli jos tänne pentu tulee tottakai lellittäväksi niin toihan varmaan pakkaa kamansa siinä vaiheessa.  Virnistys Mutta kai se olisi sitten tosissaan vaan huolehdittava, että vanhat kissat saa huomiota siinä missä ennenkin.

Ja lisäksi mieltä jarruttaa se, että kuinka hankalaa nykyään jo näiden kahden ruokinta on kun toinen ei tahdo millään syödä ja toinen söisi kahden edestä. Eli koko ajan saa vahtia ettei toinen paisuisi kun pullataikina syötyään kaksinkerroin ja toinen taas joutuisi olemaan nälissään. Että siihen vielä sitten kolmas peliin...  Sinetöidyt huulet

Puhukaa mut ympäri näistä hulluista ajatuksista!  Virnistys
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1 ... 30 31 [32] 
Lähetä aihe | Tulosta
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun