Kissamaailma
MUUT KISSAJUTUT >> Muu kissoihin liittyvä keskustelu >> Kissalle apua
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1517944623

Aiheen aloittaja Yage 06.02.2018 klo 21:17:03

Aihe: Kissalle apua
Kirjoittaja Yage 06.02.2018 klo 21:17:03
Siskoni on juuri hankkinut uuden kissanpennun ja olen huolissani pystyykö hän hoitamaan sitä. Siskoni asuu todella likaisessa asunnossa (lattia tahmea, roskia ympäriinsä yms.) eikä hänen henk. koht. hygieniansa ole kovin hyvä.  Hänellä on aikaisemmin ollut kissa, joka kuoli sairauteen nuorehkona. Kissakin oli likainen, eikä siskoni ikinä vienyt kissaa lääkäriin ennen kuin oli liian myöhäistä.
Niin miten voisin tässä tilanteess toimia? Olen kissa rakas, itsellänikin on kissa ja siksi juuri tämä koskettaa minua niin paljon. Siskoni on masentunut, joten vaikka sanon hänelle asiasta hän lähinnä masentuu asiasta lisää, eikä saa mitään tehtyä.
Voisin itse ottaa kissan mutten voi sitä haneltä suoraan pyytää tai vaatia. Voiko asiasta ilmoittaa jonnekkin? Niin ettei siskoni tietäisi kyseessä olevan minä? En haluaisi myöskään, että tämä katkaisisi suhteemme.

Aihe: Re: Kissalle apua
Kirjoittaja noora- 09.02.2018 klo 00:09:10
Käsittääkseni eläinsuojeluilmoituksen voi tehdä nimettömästi. Sitä sitten en tiedä voidaanko lain puitteissa tuossa tilanteessa tehdä juuri mitään.. Eläinsuojelulaki on valitettavasti melko löyhä. Kannattaahan sitä yrittää tai ainakin soittaa oman kunnan eläinsuojeluneuvojalle/kunnan eläinlääkärille/kuka nyt onkaan vastuussa oman kunnan eläinsuojelusta ja kysyä mielipidettä/neuvoa.
Tosi harmillinen tilanne kyllä, jospa löytyy joku ratkaisu  :(

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.