Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Psykologia ja käyttäytyminen >> Kissa yön karkuteillä
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1408702099

Aiheen aloittaja Naksu80 22.08.2014 klo 13:08:19

Aihe: Kissa yön karkuteillä
Kirjoittaja Naksu80 22.08.2014 klo 13:08:19
Olen vähän hämilläni ja neuvoa vailla. Minulla on 2 kissanpentua alle 5 kuukautta ja otin ne sisäkissoiksi. Viime yönä päästin koiran pihalle pissalle, ovi oli raollaan pari minuuttia ja toinen kissa livahti huomaamattani. Aamulla etsittiin joka nurkasta ja piilosta, mutta vain toinen kissoista tervehti ja kiehnäsi jaloissa. Melkein panikoin ja menin koiran kanssa pihalle etsimään. Siellähän se kisu odottikin ovella. Huoh ::) No loppu hyvin kaikki hyvin, mutta nyt tämä kotona oleva kissa sihisee karkulaiselle ja menee kauemmas. Tähän asti olivat ihan parhaita kavereita, koko ajan leikkimässä ja pesemässä toisiaan, mutta nyt tosiaan saa karkulainen hävetä yksin tekosiaan kun siskonsa sihisee sille koko ajan :( Onko tuo ihan normaalia vai pitääkö olla huolissaan, tehdä jotain? Kai ne sopii ja ovat taas pian ystäviä? Mitähän ihmettä? Onko yökarkulainen tosiaan nyt niin ulkoilman "saastuttama" että toinen vierastaa? Auttakeee!  ;D

Aihe: Re: Kissa yön karkuteillä
Kirjoittaja Pikkuhukka 22.08.2014 klo 16:55:03
Kaveri voi haista toisen mielestä oudolle tai pelottavalle jos raasu on joutunut ihan outoon paikkaan yön ajaksi. Onneksi karkulainen löytyi heti, voin vain kuvitella miten pelottava tilanne! Täälläkin on kirjoitettu tapauksista joissa toinen vierastaa sähisten kaveriaan eläinlääkärikäynnin jälkeen, ilmeisesti outojen hajujen vuoksi.

olet varmaan tarkastanut että pikkuisella on kaikki kunnossa, ei haavoja tai muita. Jos sillä olisi selkeäst tahrainen tai likainen turkki niin varmaan itse pesisin sen hajun neutraloimiseksi. Muutoin varmaan aika parantaa, kun tutut hajut alkavat taas olemaan vallalla molemmissa.

meilläkin kissat muuten nuuskuttavat aina toisiaan jos jompikumpi on ollut ulkona, vaikka ihmisen nenään haju ei ole muuttunut. Kissa kuitenkin haistaa Nii, paljon mitä me emme haista.

Aihe: Re: Kissa yön karkuteillä
Kirjoittaja Naksu80 22.08.2014 klo 17:56:52
Kiitos. Kisu näytti olevan ihan kunnossa ja siisti. Epäilen että oli mennyt autotalliin oven alaraosta turvaan. Oli tosi mielissään kun pääsi syömään ja silitettäväksi. Sitten tulikin kehräämään ja lepäämään syliin toviksi :) Se on näistä kahdesta se rohkeampi ja minun havaintojen mukaan "pomompi". Vaikka on rauhallinen, mutta tosi utelias ja päättäväinen. Syö aina ekana. Ja on yleensä kärkkymässä ulos kun ollaan ovella.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.