Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja Liisa-Alice 06.11.2018 klo 16:11:43
hei!

kissani sai eilen diagnoosin: kilpirauhasen liikatoiminta. lääkityksenä Apelka Vet neste kahdesti päivässä suoraan kurkkuun.

kissani on 13-vuotias tyttö, ja hän on nyt aivan järkyttynyt lääkkeen otosta. kissani pelkää minua ja menee piiloon kun tulen huoneeseen, pelkää että taas laitetaan lääkettä. hänellä oli ripulia ja vatsavaivoja (näiden vuoksi mentiin lääkäriin) ja niitä oireita lääkitessä hän muuttui pelokkaaksi.

mun sydän on aivan murtunut kun rakas kissani pelkää minua. miten voisin saada lääkkeenantohetken jotenkin miellyttävämmäksi hänelle? hän laittaa hanttiin hyvin hanakasti ja mä itsekin oon stressaantunut, ja kissa varmasti huomaa sen. nyt on hyvät neuvot tarpeen :( kissa ei ole ikinä elämässään kokenut mitään negatiivista ihmisten kohdalta, ja hänen ilmeensä on epäuskoinen ja järkyttynyt. että miten tuo rakas ihminen voi olla noin julma.

joku neuvo pitäisi nyt saada. kissan täytyy lääke saada kahdesti päivässä. myös kaikki muut vinkit ja neuvot ovat tarpeen, kuinka sopeutua elämään kissan vakavan sairauden kanssa.

kiitos!

-Liisa-Alice

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.