Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja Clarice. 24.08.2018 klo 18:17:36
Puhelen nyt vähän itsekseni, mutta tänään käytiin kontrollikäynnillä ja vihdoin hyviä uutisia! Sama klinikka, mutta eri eläinlääkäri, joka ei tuntenut käteen mitään massaa. Ihmetteli näyttämistäni valokuvista, että onko noin isot määrät karvaa todella tullut suoliston läpi, ettei todella ole ihme että on ollut kipeä ja ruokahaluton olo. Otettiin sitten kuitenkin kontrolliröntgen, jossa ei näkynyt enää mitään selviä massoja. Tosin eläinlääkäri totesi, että suolisto on sen verran täynnä (nyt pehmeää massaa kuten hyvin syöneellä kissalla kuuluukin), ettei sen vuoksi ollut mitenkään huippuhyvä näkymä.

Hän oli sitä mieltä, että kissa on niin hyvinvoivan oloinen, ettei ole senkään vuoksi syytä huolehtia. Jos sillä olisi kasvaimia, kuulemma olisi melko väistämättä kipeä ja aristaisi mahaa painellessa jne. Lisäksi painoa oli tullut viime käyntiin verrattuna n. sata grammaa takaisin, mikä on hyvä merkki. Eläinlääkäri sanoi että onhan kissa hoikka, mutta kuitenkin jäntevä ja ihan lihaksikas, ei ns. kuihtunut.

Maha on kuitenkin ollut vielä välillä sekaisin, joten se pitää nyt saada rauhoittumaan. Kuulemma on tosi tyypillistä, että karvapaukkujen jälkeen tulee ripulia. Ja viimeisimmät tulivat kuitenkin ulos vasta tällä viikolla. Kuin jäniksenpapanoita mutta isompia ja niin kovia, etten saanut vessapaperin välissä puristettua halki. On varmaan koskenut kauheasti saada ne ulos  :( Niiden tultua pois on taas syönyt paremmin.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.