Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja Clarice. 12.07.2018 klo 23:37:49
Uskomatonta sekin, mutta tuo Vet4catin eläinlääkäri  oli ensimmäinen joka mitenkään tutki kissan kaulaa  :o :o :o Tässä koko jutussa on niin epäonnisia piirteitä. Enkä itsekään vaan osannut kyseenalaistaa kenenkään ammattitaitoa. Muutenkin outoa, että tämä on vanhenevien kissojen yleisin sairaus ja eläinlääkäreiden tieto vaivasta on tätä luokkaa, että katsotaan yhtä arvoa ja sitten vaan aloitetaan lääkitys eikä kerrota muista vaihtoehdoista  :( Kuinkahan moni kissa maailmanlaajuisesti kärsii lääkkeen sivuvaikutuksista, kun omistajat ei tiedä muusta. Klinikan hoitaja sanoi, että tuo lääke aiheuttaa monille kissoille todella rajuja sivuoireita ja kasvain vaan jatkaa kasvamistaan lääkityksestä huolimatta.

Päivystyksessähän se arvo vieläpä oli muka kolminkertainen viitearvoihin nähden ja hitto että olen syyllistänyt itseäni että miten en ole huomannut aiemmin kissan oirehdintaa. Joku vielä totesi että noilla arvoilla varmasti ollut pitkään tämä vaiva. Huh.

Huomenna kerään voimia ja kaiken "todistusaineiston" kasaan ja taidan käydä ensin tuossa vakkariklinikalla kysymässä heidän näkemystään. Siellä on tosi ihana henkilökunta ja he ovat aina auttaneet ongelmissa. Sitten pitää laittaa viestiä tuonne isoon ketjuun joka päivystää täällä. Ellei sieltä saa kunnon vastausta, niin otan kyllä varmasti johonkin kuluttaja-asiamieheen tms. tahoon yhteyttä. Rahaa nyt saa aina toivottavasti jostain lisää, mutta kissa on korvaamaton. Silti ahdistaa, kun olen maksanut kohta varmaan näitä turhia kuluja sen edestä mitä tuo hoito olisi maksanut  >:(

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.