Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja Clarice. 12.07.2018 klo 21:43:03
Siis joo, kissan kärsimys tässä kaikista eniten surettaa ja sitä ei rahalla voi korvata. Silti haluaisin kyllä jotain "oikeutta" ja muuta ei voi vaatia kuin rahallista korvausta.

Olisi ollut tuhoisaa antaa sitä radiojodia sillä annostuksella, mikä päivystyksen arvo olisi vaatinut! Ja kyseessä on hoito, jota ei voi peruuttaa. Mitä kaikkea vielä olisi voinut sattua. Me käytiin n. 3vkoa lääkityksen aloittamisesta omalla vakioklinikalla kontrolliverikokeissa. Siellä eläinlääkärin kanssa sitten ihmeteltiin, että miten on mennyt melkein vajaatoiminnaksi jo muutaman viikon kuurin jälkeen, no kai se on kun viitearvojen sisällä oleva kissa sitä söi  >:( Vaihdettiin siksi ja allergiaoireiden takia 2,5mg tableteista niihin 1,25mg. Ei kukaan siellä tullut diagnoosia kyseenalaistaneeksi, tietenkin vaikea olisikin ollut kun oli lääkitys jo aloitettu.

Ja entä jos olisin vaan syöttänyt vaikka vuoden tai kauemmin tuota kilpirauhaslääkettä jos siitä ei olisi tullut sivuoireita  :o Ihan kamalaa. Pitää nyt vaan koota kaikki kuitit ja laboratoriotulokset ja kirjoittaa pitkä ja asiallinen viesti tuonne päivystäneelle klinikalle. Vähän vaan pelkään että kun kyseessä on iso ja köh huonomainen ketju, niin on yhtä tyhjän kanssa  >:(

Mutta tuolla Tampereen klinikalla sai kyllä tosi hyvää palvelua, inhottava tilanne heillekin kun jonoksi asti on tulijoita ja toisen firman virheen takia näin viimetingan peruminen. Morrison oli siellä kuulemma syönyt ja vähän virtsannutkin, osa poikakissoista jotka oli tullut samaan aikaan oli kuulemma yhä syömättä ja kokonaan virtsaamatta kun haettiin Morrison kotiin. Oli kyllä jotenkin vähän traumatisoituneen oloinen, kotimatkan huusi ihan yhtä soittoa mitä ei ikinä normaalisti tee autossa, ja kaiken kruunasi erittäin haiseva ja löysä kakka kesken matkan. Eipä sitä siinä autossa voinut alkaa ratkomaan, jossain parkkialueella kun koppaa availee niin on entinen kissa. Kotiin päästyä siis pesulle ja sitten ulkotarhaan. Nyt oli kaivautunut vintille kaikkein viimeisimpään nurkkaan nukkumaan.

En ole vielä ehtinyt hoitaa asiaa oman eläinlääkärin tai minkään kanssa, meni niin myöhäiseksi kotiinpääsy tänään. Ihan järkyttävä olo ja suututtaa vaan niin kissan puolesta. Onneksi tuolla otettiin vielä verikoe, eikä vaan annettu päivystyksen arvoihin luottaen sitä jodia!

Päivystyksessähän otettiin laajat verikokeet joissa kaikki muut arvot olivat ok. Nyt vaan mietin että voiko niihinkään tuloksiin luottaa. Se Tampereen klinikan lääkäri sanoi, ettei neurologiset oireet hänen mielestään voi johtua kilpirauhasen liikatoiminnasta...

Edit: Nooh nyt illalla hengaa sohvalla normaalisti, ehkä tämä tästä.

https://img.aijaa.com/m/00108/14592438.jpg

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.