Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja hazelnutz 12.07.2018 klo 21:29:53
Mitä helvettiä, oikeesti?!?! Voi Morrison raukkaa, ihan turhaan pieni on kärsinyt! Ettekö käyneet kontrolliverikokeissa? Kaikki oli viiterajoissa? Ei liian alhaiset? Miten voi olla todellista?! Onko Morrison kunnossa? Miten tuo lääkkeen antaminen turhaan nyt vaikuttaa? Entä mikä ihme Morrisonilla oli kun jouduitte menemään sinne päivystykseen? Mua surettaa kovasti kissan takia, tietenkin rahanmeno on ikävää, mutta voi jumalauta kun kissa on joutunut kärsimään turhaan jonkun mokan takia ja kuten itse sanoit, jopa vaarallista! Voi *piipi piip piip*! >:(

En tiedä miten tuollaisessa tilanteessa pitäisi toimia. Mitäs muuta he siellä tampereella sanoivat? Oletko ollut yhteydessä omaan eläinlääkäriin? Entä sinne päivystyspaikkaan? NImi julki ja vaatimaan korvaksia! En vaan tiedä miten.

Minä niin vihaan päivystäviä, niistä ei kuule mitään muuta kuin huonoa, jopa niistä "hienoista" kalliista paikoista jotka päivystää. Siellä missä itse olen pari kertaa joutunut käymään niin siellä verikokeen ottoa varten ajetaan tassu karvoista äänekkäällä miesten partakoneella! Onneksi ei ole tarvinnut montaa kertaa käydä ja kissa selvinnyt! Olen kyllä joutunut käymään meidän luottoeläinlääkärillä aina jälkeenpäin, jos ei muuta niin varmuuden vuoksi. Sama jos käyn tässä lähieläinlääkärillä, aina parin päivän päästä saa käydä siellä toisessa paikassa.

En tiedä mitä sanoa. Toivottavasti saat asian ajettua eteenpäin, ei noin pitäisi saada tapahtua. Kissa parkaa! :'(

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.