Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja Clarice. 12.07.2018 klo 18:40:44
No niin. Kotona ollaan, MORRISONIN KANSSA  :o Aivan uskomatonta. Menimme eilen tuonne klinkalle, otettiin verikoe. Hoitaja sanoi, että tuloksissa on jotain häikkää, pitää testata uusiksi. Itse lääkärikin siinä kävi kissaa katsomassa, tunnusteli kaulaa ja sanoi ettei tunne juurikaan kasvaimia. Toinenkin tulos tuli: Morrisonin T4-arvo oli viiterajoissa, eli päivystyksen diagnoosi oli väärä. Sitten pohdittiin asiaa, ja päätettiin varmuudeksi laittaa vielä ulkopuoliseen laboratorioon isompi verikoe, jossa mitataan myös TSH. Eikun taas verta tassusta ja Morrison jäi yöksi eristykseen ja meillä oli onneksi teltta mukana, joten etsimään sille paikkaa luonnonsuojelualueelta.

No tänään sitten saatiin nuokin toisen labran arvot: ne oli täysin viiterajoissa! Eli koko tämä reilun kahden kuukauden kärsimysnäytelmä allergisoivan lääkkeen kanssa oli kaiken lisäksi turhaa ja jopa vaarallista! Minulla on myös mennyt ihan hulluna rahaa, tämäkin laboratoriovarmistus asialle maksoi taas 250€! En voi käsittää, miten nuo nimeltämainitsemattomat jättiketjut pyörittävät päivystystä joka paikkakunnalla vailla kunnon resursseja. Kiire ja henkilöstövajaus ei saisi olla syynä näin isoihin virheisiin.

Pahinta kuitenkin vielä on, että lääkäri arvioi että kilpirauhasen liikatoiminta hyvin todennäköisesti on kaulan ja arvojen perusteella väistämättä tulossa. Nyt hoitoa ei kuitenkaan voitu mitenkään antaa, koska kaikista pieninkin annostus olisi kuulemma aiheuttanut Morrisonille pysyvän kilpirauhasen vajaatoiminnan. Ei paljoa voisi kurjempi fiilis olla.

Onko kellään kokemusta, että voiko tällaisessa tapauksessa saada virheen tehneeltä klinikalta korvauksia. Rahaa on palanut tuhottomasti ja kissa kärsinyt ihan turhaan. Uskomatonta  >:(

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.