Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja hazelnutz 11.07.2018 klo 00:51:47
Sukkis on täällä se pelokkaampi tapaus mutta Sessan taas sairastuu stressistä, se on tempperamenttinen mutta herkkä. En usko että Sukkis oikein muuta teki kuin pelokkaana nurkassa kökötti (ainakin kuvien perusteella) eikä ensimmäisen vuorokauden aikana käyttänyt hiekkistä, ei käynyt edes pissalla ja söi huonosti mirtazapinista huolimatta.

Kun Sukkis vietiin sinne torstaina sanottiin että mahdollisesti saisi hakea jo maanantaina, mutta se oli epävarmaa koska maanantaina piti vielä ottaa verikokeet ja mitata säteily. Eli vasta sen jälkeen se oli varmaa ja maanantaina tuli soitto että kaikki ok ja saa hakea. Lähdettiin sitten täältä Vantaalta samantien hakemaan ja pian oli pikkuinen jo kotimatkalla. Eikai siinä ollut mitään kiirettä, paitsi itselle ja Sukkikselle, kunhan haki ennen kuin klinikka kiinni menee?

Toivottavasti Morrison tarvitsisi olla siellä mahdollisimman lyhyen aikaa. En tiedä, aika siellä kai määräytyy sen isotoopin määrän mukaan joka taas määräytyy sen kilpirauhasarvon mukaan.
Tosi paljon peukkuja teille, minäkin jännään täällä miten Morrison siellä pärjää joten päivittelepä ihmeessä sen minkä tietää saat!

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.