Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja Clarice. 11.07.2018 klo 00:07:37
Voi harmi, että teillä on nyt koettelemuksia. Hankalaa, kun on vaivoja, joita pitäisi lääkitä, mutta sitten lääkitys taas saattaa aiheuttaa uusia ongelmia  :( Jospa flunssa menisi ohi ja kutina pysyisi kurissa myös.

Minusta tuntuu, että kortisoni sai Morrisonin sekä syömään että juomaan enemmän. Etenkin vesikupilla se viihtyi tosi tiuhaan, voi tietenkin johtua helteistä tai jostain muustakin. Mutta etenkin siinä alussa kun annostus oli isompi, niin tällaista oli havaittavissa. Lopultahan se söi vain neljäsosatablettia ja sitten neljäsosatablettia joka toinen päivä, joten voi olla ettei ruokahalua ja janoa lisäävä vaikutus ollut enää niin merkittävä. Toisaalta etenkin ruokahalu oli tervetullut juttu, kun söi niin huonosti tuon Felimazolen aloituksen jälkeen.

Ehkä pitää vaan luottaa, että tuo annostus oli niin pieni ja lopetus loiva, ettei tuo tuleva stressi nyt aiheuta mitään vaarallista. Onhan se kissalle kova paikka olla pienessä häkissä, ja Morrison on kissoistani muutenkin kovempi stressaaja. Pelottaa, ettei se syö ja käy laatikolla ollenkaan tms. Kunpa ei nyt joutuisi mitään viikkoa siellä olemaan. Saitko muuten jo kissaa viedessä jonkun arvion, milloin sen saa hakea todennäköisesti kotiin? Eri paikkakunnalla kuin klinikka asutaan, ja mietin että miten lyhyellä varoitusajalla nouto sitten voi tulla. Kun ei viitsisi kuitenkaan yhtään ylimääräistä hetkeä kissarukkaa pitää klinikalla, vaan sen haluaisi hakea kotiin heti kun voi!

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.