Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja hazelnutz 10.07.2018 klo 16:41:02
Hienoa että kutina loppui! On se aikamoista myrkkyä semmoisille kissoille joille se ei sovi. Smulan sieti Tyrazolia hyvin mutta Sukkis meni molemmista tosi huonoon kuntoon. Vielä tuo hoito niin Morrison saa toipua rauhassa molemmista koettelemuksista. En tiedä onko se kissalle tai omistajalle pahempi, kissa kärsii paikalla mutta omistajalla pyörii kaikki huolenaiheet päässä. Toivottavasti aika menee nopeesti, niin sulle kun Morrisonille.

Kortisoni on auttanut kutinaan, mutta nyt sitten sunnuntaina alkoi aivastelu. Kortisonihan laskee puolustuskykyä ja Sessanilla silloin tällöin flunssaa, niin kai se taas aktivoitui. En tiedä pitäisikö asiasta soittaa ja kysellä, eihän sitä kuitenkaan saa kertaheitolla lopettaa. Sessan kuitenkin syö vielä. En tiedä kuinka paljon tuo kortisoni vaikuttaa ruokahaluun, ehkä vähän enemmän syö mutta mitään suoranaista jatkuvaa nälkää tai ahmimista en ole huomannu. Nukkuu niin paljon, ei oikeasti tee mitään muuta kun nukkuu ja syö. Niin ja sitten, varsinkin aamupissat, on tosi isoja vaikkei juo yhtään enempää. Lisääntykö teillä juominen ja/tai pissat? Vielä tämä viikko niin alkaisi tiputus.

En osaa sanoa mitään tuosta kortisolista ja stressistä mutta sitähän tiputetaan pikkuhiljaa jotta se oma tuotanto palautuisi. Voithan siellä huolestasi kertoa, tosin osaavatko antaa tyydyttävän vastauksen. Huoli tulee silti olemaan kova, teillä on rankat ajat edessä mutta me täällä peukutetaan että kaikki menee hyvin! Me ainakin saatiin ihan ehjä kissa kotiin, mitä se nyt sitten hieman traumaili ja munuaisdiagnoosi tuli...

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.