Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja hazelnutz 03.07.2018 klo 18:26:46
Hienoa että Morrison pääsi vihdoin lääkkeistä eroon! Kohta on koko tautikin hoidettu!

Sukkis ei syö ilman lääkettä. Pitää antaa joka kuudes päivä tai menee niin vähäiseksi se syöminen että tulee pahoinvoivaksi ja oksentaa :( En ymmärrä miksei normalisoidu sellaiseksi kuin maaliskuussa. Pelkään että jotain muuta vialla ja kauheata vahtaamista jatkuvasti että miten kissa voi, syökö tarpeeksi, onko kuivunut jne. Tuskin onnistutaan enää nesteytyksessä kotona.

Sessan taas on syönyt normisti ja hammasoperaatiostakin toipunut. Eipä se paljon mitään muuta tee kuin nukkuu ja syö. Aloitettiin kortisoni eilen vaikka leuka ja korvat parantuneet. Mutta kun se rapsuttelu silti edelleen on välillä niin voimakasta että siihen pitää puuttua. En ole vielä huomannut sivuvaikutuksia kortisonista, toivon että niitä ei tulekaan mutta vaan yhden puolikkaan pillerin on ehtinyt saamaan.

Maksu suoritetaan kun kissa jätetään sinne. Minäkin mietin jatkuvasti että mitä jos tapahtuu jotain, miten niitä kissoja seurataan, onko niillä kameravalvonta tai jotain. Itse en älynnyt katsoa tai kysyä. Mutta pakkohan niitten on hoitaa jos jotain tulee ja maksu siitä sitten tietenkin suoritetaan myöhemmin!

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.