Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja hazelnutz 22.06.2018 klo 00:28:00
Meillä sitten on pidempi kuuri ja tiputus vaikka paljon lievemmät oireeti kuin Morrisonilla. Pelottaa aloittaa koko lääke, Luin pakkauselosteen netistä ja kauheita haittavaikutuksia! Ja vasta-aiheena jos on virus- tai sieni-infektio. Sessanillahan on joku flunssa joka aina välillä vaivaa, onneksi ei pitkiin aikoihin. Selvisihän se kortisonipiikistä ja tehosteestakin mutta siitäkin on vuosia aikaa. Pitää varmaan soittaa tuosta koska ei se nyt raavi korviaan verille ja leuan aknekin paranemassa. Kokonaan kutinasta ei ilman lääkettä päästä mutta mutta... Halp!

Ymmärrän että teillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa lääkettä ja itsekin tekisin niin samassa tilanteessa. Voi Morrison pientä! Itse mietin pahimpina aikoina, siis en tosissani kuitenkaan, semmoisia cat claw coverseja, pelkästään takatassuihin ettei raapisi ihoa rikki. Toivottavasti Morrison pian huomaa että tassut paketissa on parempi vaihtoehto kuin tötterö päässä. Kamalaa kun kissa ei ymmärrä että sitä yrittää vaan auttaa.

Juuri kun ehdin sanomaan että Sessan syö hyvin niin tänään ei sitten olekaan kovin hyvin maistunut että *kopkop* vaan että on ohimenevää. :P

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.