Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja Clarice. 21.06.2018 klo 00:33:10
Voi ei, miten rankkaa teillä on  :'( Munuaisten vajaatoiminta on kyllä niin kauhea tauti, kun sitä ei voi lääkitäkään. Toivottavasti tilanne tasaantuisi, on ihan kamalaa kun kissa ei syö. Ihan "jokusen" kerran olen itsekin vuosien varrella stressanut syömättömistä kissoista ja availlut ruuan toisensa perään ja maanitellut syömään... Nyt Morrison on onneksi syönyt ihan todella hyvin, kun aloitti lääkityksen! Ja tuo kortisoni vaikuttaisi lisäävän myös sen ruokahalua. Kunpa siellä eristyksessäkin saisi syötyä sitten  :-/

Outoa, mutta Morrisonkin on rakastanut koko ikänsä raksuja! Märkäruuista olisi syönyt pelkkää kastiketta. Nyt diagnoosin ja lääkityksen saatua sitten sille on alkanut maistua kaikista parhaiten entiset inhokit, pateet   :o Ihan ihmeellistä!

Siksi ehkä onkin niin huono omatunto, että mekin ollaan vuosia sitten käyty eläinlääkärissä ylihuolehtimiseni takia. Ja nyt kun kissa on ollut oikeasti sairas niin olen vaan ajatellut että se nyt on nirso. Lisäksi Morrison oli jonkun aikaa tosi levoton öisin, ramppasi, mourusi jne. Ja ajattelin vain että se on ärsyttävä  :( Karvaakin lähti nyt keväällä kauheasti, mutta noh, niin lähti Oliveristakin.

Ulkoillessa Morrison on saanut nyt olla ilman kauluria, kun ei raavi kun on katseltavaa. Tänään ihan villiintyi ja juoksi ja kiipesi jopa puuhun!  :-* Kunpa kaikki nyt menisi hyvin.


Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.