Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Terveydenhoito >> Kilpirauhasen liikatoimintaa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1328886117

Aiheen aloittaja jammi 10.02.2012 klo 17:01:57

Aihe: Re: Kilpirauhasen liikatoimintaa?
Kirjoittaja hazelnutz 19.06.2018 klo 22:17:10
Mahtavaa että pääsette suht pian sinne. Ja eihän tuossa hoidossa tosiaan ikä ole esteenä, jopa munuaisvaivaisena pääsee kunhan on alle IRIS 3. Onneksi moinen hoito on saatu suomeen, en tiedä mitä olisin tehnyt ilman sitä koska olin varma että lääkkeet tappaa kissan ja lääkkeettömyys tappaa kissan.

Ajattelin että Sukkis olisi mukana menossa vielä pitkään kun ei sekään paljoa sairastellut ennen tätä, Toisin kävi. Smulanillekin tuli munuaisten vajaatoiminta vasta n. 15 vuotiaana muistaakseni ja kilpirauhasen liikatoiminta jo 9 vuotiaana.

Sukkiksella heräsi epäilys munuaisten vajaatoiminnasta silloin kun lääkeellä saatiin T4 viiterajojen sisäpuolelle niin munuaisarvot sitten olivat nousseet. Kuulemma kilpirauhasen liikatoiminta peittää munuaisvaivan, en tiedä miten tai miksi, en koskaan kysynyt tai selvitellyt sen kummemmin koska tiesin heti että tietenkin Sukkikselle tulee se kamala diagnoosi ja loppuaika onkin sitten yhtä... helvettiä. Sain pahat traumat Smulanin sairastelusta ja nyt on sama taas edessä.
Mutta teillähän vaikuttaa hyvältä jos arvot ok. Sitähän ei sitten ikinä tiedä milloin iskee. Sessanillakaan ei vielä ole, mutta vuosi vuodelta ne arvot nousee vaikkakin viiterajoissa vielä.

Tiedän tunteen tuosta tulevasta hoidosta. Tuleekohan teillä olemaan se kaikkein kallein hoito kun Morrisonilla arvot niin korkealla ja joutuukohan se olemaan pikkuisen pidempään siellä?!

Toivottavasti ja eiköhän kaikki mene lopulta hyvin. Täällä pidetään peukut ja varpaat ja hännät pystyssä sen puolesta!

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.