Kissamaailma
KISSAT >> Kissanäyttelyt >> Näin valmistaudun näyttelyyn
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1302527066

Aiheen aloittaja martsu7916 11.04.2011 klo 16:04:26

Aihe: Re: Näin valmistaudun näyttelyyn
Kirjoittaja Crowmoor 21.12.2011 klo 11:41:10
Ei ainakaan suomalaisella näyttelypesutahdilla tuosta ole sen kummempaa haittaa että pestään "usein". (Siis kuukauden-parin välein, joskus pari kertaa kuussa jos on näyttelyitä.) Päinvastoin, erityisesti karvanlähtöaikaan pysyy irtokarvat kurissa ja karvaoksennukset vähentyy yms. Jenkeissä ilmeisesti monet pesevät näyttelykissojaan joka ainoa viikko oli sitten näyttelyitä juuri sillä viikolla tai ei - se kuulostaa jo mun mielestä aika erinomaisen hurjalta. En tekisi omalle kissalle.

Toki olen nähnyt tasan yhden norskin, jonka turkki on fantastinen aivan ilman mitään pesujakin, ja ainakin yhden jonka turkki on tosi hieno ihan pelkällä kissashampoolla pestynä. Silti suosittelen pesemään kissan kerran "kunnolla", jotta näkee millainen se on oikeasti puhtaana. Jos se on puhtaana samanlainen kuin vaikka pelkällä kissashampoolla pestynä, niin ei silloin tietenkään kannata turhaan käyttää mitään Fairya ensi kerralla.

Sitten kannattaa muistaa, että mulla on näistä kollinronteista kokemusta, varmastikaan kaikki kastraatit eivät rasvoitu samalla tavalla ja silloin ne kissashampoopesut riittää. Mut varmistakaa ihmeessä edes yhden kerran että millainen se kissa on oikeasti puhtaana, ei tuu sitten yllätyksiä tuomarinpöydällä. ;)

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.