Kissamaailma
MUUT KISSAJUTUT >> Hauskat kissajutut >> Kissojen tempauksia
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1260803610

Aiheen aloittaja jammi 14.12.2009 klo 17:13:30

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja 4Cats 19.12.2009 klo 23:05:29
Meillä Chakan järjesti kunnon shown leikkauksen jälkeen.

Chakania seurattiin leikkauksen jälkeen jonkin aikaa klinikalla ja oli saanut myös herätyspiikin ja olis siis ihan hereillä jo kun haettiin. Jo kotimatkalla irroitti siteen tassusta eikä olis malttanut olla laukussa.

Chakan ei itse tuntunut huomanneen mitään erikoista peräpäässään, muita kissoja taas desinfioimisaineet ja lääkärin tuoksu häiritsi ja muut kissat pesivät peräpään heti muristen, Chakan oli lähinnä hölmistynyt vähän aikaa tästä... kunnes aloitti shown.

Yleensä Chakan on se rauhallisempi pennuista, mutta tuon illan oli ihan "kahjo". Riehui ihan hirveästi, rökitti siskoaan niin että sisko huusi... ja vaikka kuinka yritin ottaa siskoa pois painimista....siskohan meni itse takasin painimaan. Lisäksi vesikupit piti siirtää vessaan. Chakan nimittäin kävi uimassa ja kauhomassa kaikki vedet moneen kertaan lattialle ja keittiö lainehti. Tiesin kyllä, ettei Chakan vettä pelkää eikä ole pesuista millänsäkään, mutta nyt oli ihan kuin jossain maniassa siihen. Telkkarin kun laittoi auki, niin meni siihen eteen ja oikein hakkasi ruutua käpälillään. Hyökki käsiin ja jalkoihin mitä ei muuten tee jne. Taisi olla pojulla oikein kunnon lääketripit, onneksi oli seuraavana päivänä taas normaali... eikä tainut tietää itse tuon taivaalista että mitään oli napsaistu, siis ei siihen peräpäähän kiinnittänyt mitenkään kummemmin huomiota ja haavatkin pysyivät onneksi kiinni riehumisesta huolimatta.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.