Kissamaailma
MUUT KISSAJUTUT >> Hauskat kissajutut >> Kissojen tempauksia
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1260803610

Aiheen aloittaja jammi 14.12.2009 klo 17:13:30

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Maukuri 18.12.2009 klo 17:03:37
^ Voi Lilliä!  :D Ilmeisesti päätti että nyt saa tarha luvan laajentua.

Meillä oli tänään semmoinen episodi täällä että vieläkin naurattaa. Avokki keksi tuossa aiemmin, että hänen pitäisi tulostaa joku lappu, joten ei kun tulostin päälle ja katselemaan ympärille, että milloin ensimmäinen pieni utelias tulostusavustaja saapuu. Mauri ainakin on yleensä sellainen, että kun kuulee tulostimen menevän päälle niin syöksyy salamana paikalle ja tulostuksen aikanakin tökkii vähän tassulla paperille vauhtia.

No Maurihan se sieltä nytkin tuli hommaa katselemaan, mutta jostain syystä ei ihan niin innoissaan ollut työntymässä joka paikkaan vaan jäi viereen makoilemaan. Mutta mitä ihmettä, tulostus ei onnistunutkaan! Vaikka oli niin hieno kissa vieressä. Paperi oli mukamas loppu, ja tätä kummasteltiin avokin kanssa koska paperia kyllä oli. Noh, kokeiltiin sitten asetella niitä paremmin, jos vaikka sitten onnistuisi. Mutta ei! Ja tätä yritettiin monta kertaa ja meinattiin molemmat jo hermostua. Tyyliin "Et sinä osaa!" ja "Annapa kun minä näytän!"

Eli perheriita oli lähellä ja mietittiin jo että onkohan rikki koko laite. Avokki sitten siinä sitä aikansa syynäsi, ja kuulemma joku tulostimen osa oli siirtynyt sinne paperiluukkuun tielle niin että se paperi ei sieltä mihinkään päässyt. Noh, hänpä kokeili sitten että mikä se jokin oli ja yllätys, yllätys, se siirtyikin ihan kevyesti pois tieltä. Kummallista. Seuraava asia mitä kuulen on kun mies huutaa "NAKSUTIN?!" ja kun käännyn katsomaan niin siinä se pitelee kädessään vihreää pientä palikkaa.  ;D

Kyllä siinä taisi Mauri nauraa partaansa kun hommaa vierestä seurasi. Tyytyväinen oli kyllä herran ilme. Onkohan mahdollista, että se muisti laittaneensa naksuttimen tulostimeen? Tietty asialla on saattanut olla Vappukin, mitä kyllä epäilen, koska Mauri on meillä tuo tulostuskissa ja tekee enemmän retkiä tulostimen päälle. Vappu tuskin on edes käynyt siellä. Noh, ainakin Mauri osasi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan vaikuttamassa fiksulta keppostelijalta. Ihmekös meillä ei ole näkynytkään naksutinta vähään aikaan missään, minä kyllä ajattelin että olen sen vain itse jonnekin hukannut.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.