Kissamaailma
MUUT KISSAJUTUT >> Hauskat kissajutut >> Kissojen tempauksia
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1260803610

Aiheen aloittaja jammi 14.12.2009 klo 17:13:30

Aihe: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja jammi 14.12.2009 klo 17:13:30
Eli muut otsikot liittyvät lähinnä valokuviin, joten tähän voisi koota tarinoita kissojen hauskoista touhuista ym, mistä tahansa maan ja taivaan välillä!

Tällainen aihe tuli mieleeni, kun Lilli järjesti täällä parilla päivällä peräkkäin oikein shown. Eilen ihmettelin, kun kissat viihtyvät niin kauan tarhassa. Jatkoin kuitenkin omia touhujani, kunnes kaverini tuli käymään ja ihmetteli, miksi Lilli istuu takapihallamme grillin päällä, joka siis ei ole tarhassa!  :o No kappas, siellä se Lilli tosiaan istuskeli, menin avaamaan oven ja Lilli juoksi salamana sisälle ja suoraan odottamaan pääsyä ulkotarhaan! ;D Höpsö ei kaiketi ymmärtänyt, että oli juuri samaisesta paikasta tulossa... Lyyli oli edelleen nätisti tarhassa, joten otin hänet sisälle ja menin tutkimaan tarhan, jotta selviäisi, millä ilveellä Lilli oli sieltä pois päässyt. En löytänyt tarhasta mitään vikaa, mutta en päästänyt kissoja enää sinne, ennen kuin mieheni tulisi kotiin seuraavana päivänä ja saisi tarkistaa tarhan valoisaan aikaan.

Tuli seuraava päivä ja tarhasta ei löytynyt sen kummempaa selitystä Lilli karkaamiselle, joten päästimme kissat sinne normaaliin tapaan. Päättelimme, että Lilli ei kaiketi aiemminkaan ollutkaan tarhassa, vaan joku meillä olleista kyläläisistä oli päästänyt hänet sisään ja sitten vahingossa ulos. No eipä mennyt kuin hetki, kun menin katsomaan ikkunasta, niin Lilli istui tarhan ulkopuolella ja läpsi sieltä Lyyliä päin näköä! Taas saimme Lillin heti kiinni ja pikkuisen sydän takoi ehkä kolmeasataa! Menimme taas tarkastamaan tarhan ja ongelma löytyi! Tarhamme on suurimmaksi osaksi terassin päällä, mutta pieni kaistale siitä on nurmikolla. Nurmikon ja terassin välinen korkeusero on noin 30 senttiä ja tarha loppuu nurmikkoon, joten sieltä emme aiemmin hokanneet/mahtuneet katsomaan. Lilli oli joka tapauksessa kaivanut valtavan onkalon terassin alle ja sieltä sitten tullut naapurin puolelta ulos! :o En vieläkään ymmärrä, että miksi Lyyli ei ole mennyt perässä, ja miten Lilli on onkalon edes kaivanut nyt, kun maakin on jo ollut jäässä jonkin aikaa... Lillistä nyt kuitenkin paljastui tällainen kekseliäs maanrakentajapuolikin, ja me kun ollaan pidetty häntä vähän hönttinä! :-*

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.