Kissamaailma
MUUT KISSAJUTUT >> Hauskat kissajutut >> Kissojen tempauksia
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1260803610

Aiheen aloittaja jammi 14.12.2009 klo 17:13:30

Aihe: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja jammi 14.12.2009 klo 17:13:30
Eli muut otsikot liittyvät lähinnä valokuviin, joten tähän voisi koota tarinoita kissojen hauskoista touhuista ym, mistä tahansa maan ja taivaan välillä!

Tällainen aihe tuli mieleeni, kun Lilli järjesti täällä parilla päivällä peräkkäin oikein shown. Eilen ihmettelin, kun kissat viihtyvät niin kauan tarhassa. Jatkoin kuitenkin omia touhujani, kunnes kaverini tuli käymään ja ihmetteli, miksi Lilli istuu takapihallamme grillin päällä, joka siis ei ole tarhassa!  :o No kappas, siellä se Lilli tosiaan istuskeli, menin avaamaan oven ja Lilli juoksi salamana sisälle ja suoraan odottamaan pääsyä ulkotarhaan! ;D Höpsö ei kaiketi ymmärtänyt, että oli juuri samaisesta paikasta tulossa... Lyyli oli edelleen nätisti tarhassa, joten otin hänet sisälle ja menin tutkimaan tarhan, jotta selviäisi, millä ilveellä Lilli oli sieltä pois päässyt. En löytänyt tarhasta mitään vikaa, mutta en päästänyt kissoja enää sinne, ennen kuin mieheni tulisi kotiin seuraavana päivänä ja saisi tarkistaa tarhan valoisaan aikaan.

Tuli seuraava päivä ja tarhasta ei löytynyt sen kummempaa selitystä Lilli karkaamiselle, joten päästimme kissat sinne normaaliin tapaan. Päättelimme, että Lilli ei kaiketi aiemminkaan ollutkaan tarhassa, vaan joku meillä olleista kyläläisistä oli päästänyt hänet sisään ja sitten vahingossa ulos. No eipä mennyt kuin hetki, kun menin katsomaan ikkunasta, niin Lilli istui tarhan ulkopuolella ja läpsi sieltä Lyyliä päin näköä! Taas saimme Lillin heti kiinni ja pikkuisen sydän takoi ehkä kolmeasataa! Menimme taas tarkastamaan tarhan ja ongelma löytyi! Tarhamme on suurimmaksi osaksi terassin päällä, mutta pieni kaistale siitä on nurmikolla. Nurmikon ja terassin välinen korkeusero on noin 30 senttiä ja tarha loppuu nurmikkoon, joten sieltä emme aiemmin hokanneet/mahtuneet katsomaan. Lilli oli joka tapauksessa kaivanut valtavan onkalon terassin alle ja sieltä sitten tullut naapurin puolelta ulos! :o En vieläkään ymmärrä, että miksi Lyyli ei ole mennyt perässä, ja miten Lilli on onkalon edes kaivanut nyt, kun maakin on jo ollut jäässä jonkin aikaa... Lillistä nyt kuitenkin paljastui tällainen kekseliäs maanrakentajapuolikin, ja me kun ollaan pidetty häntä vähän hönttinä! :-*

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Maukuri 18.12.2009 klo 17:03:37
^ Voi Lilliä!  :D Ilmeisesti päätti että nyt saa tarha luvan laajentua.

Meillä oli tänään semmoinen episodi täällä että vieläkin naurattaa. Avokki keksi tuossa aiemmin, että hänen pitäisi tulostaa joku lappu, joten ei kun tulostin päälle ja katselemaan ympärille, että milloin ensimmäinen pieni utelias tulostusavustaja saapuu. Mauri ainakin on yleensä sellainen, että kun kuulee tulostimen menevän päälle niin syöksyy salamana paikalle ja tulostuksen aikanakin tökkii vähän tassulla paperille vauhtia.

No Maurihan se sieltä nytkin tuli hommaa katselemaan, mutta jostain syystä ei ihan niin innoissaan ollut työntymässä joka paikkaan vaan jäi viereen makoilemaan. Mutta mitä ihmettä, tulostus ei onnistunutkaan! Vaikka oli niin hieno kissa vieressä. Paperi oli mukamas loppu, ja tätä kummasteltiin avokin kanssa koska paperia kyllä oli. Noh, kokeiltiin sitten asetella niitä paremmin, jos vaikka sitten onnistuisi. Mutta ei! Ja tätä yritettiin monta kertaa ja meinattiin molemmat jo hermostua. Tyyliin "Et sinä osaa!" ja "Annapa kun minä näytän!"

Eli perheriita oli lähellä ja mietittiin jo että onkohan rikki koko laite. Avokki sitten siinä sitä aikansa syynäsi, ja kuulemma joku tulostimen osa oli siirtynyt sinne paperiluukkuun tielle niin että se paperi ei sieltä mihinkään päässyt. Noh, hänpä kokeili sitten että mikä se jokin oli ja yllätys, yllätys, se siirtyikin ihan kevyesti pois tieltä. Kummallista. Seuraava asia mitä kuulen on kun mies huutaa "NAKSUTIN?!" ja kun käännyn katsomaan niin siinä se pitelee kädessään vihreää pientä palikkaa.  ;D

Kyllä siinä taisi Mauri nauraa partaansa kun hommaa vierestä seurasi. Tyytyväinen oli kyllä herran ilme. Onkohan mahdollista, että se muisti laittaneensa naksuttimen tulostimeen? Tietty asialla on saattanut olla Vappukin, mitä kyllä epäilen, koska Mauri on meillä tuo tulostuskissa ja tekee enemmän retkiä tulostimen päälle. Vappu tuskin on edes käynyt siellä. Noh, ainakin Mauri osasi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan vaikuttamassa fiksulta keppostelijalta. Ihmekös meillä ei ole näkynytkään naksutinta vähään aikaan missään, minä kyllä ajattelin että olen sen vain itse jonnekin hukannut.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Suvi 18.12.2009 klo 20:55:48
No jopas oli keppostelija. ;D

Mustikka keksi jossain vaiheessa että lattiatasossa juoksu ei ollut enää yhtään hauskaa ja homman täytyy muuttua. Mulla on iso parisänky jonka alla olevasta reunasta saa mukavan otteen tassuilla molemmilta puolilta joten Mustikka iski tassut sinne ja takajalat myös ja siitä lähti juoksemaan ylösalaisin edes taas. Se myös ilmoittaa asiasta aina ennen tempausta iloisella hihkauksella jotta kaikki muistavat katsoa. Ei ole kukaan vieralija voinut tätä seurata vakavalla naamalla. ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja 4Cats 19.12.2009 klo 23:05:29
Meillä Chakan järjesti kunnon shown leikkauksen jälkeen.

Chakania seurattiin leikkauksen jälkeen jonkin aikaa klinikalla ja oli saanut myös herätyspiikin ja olis siis ihan hereillä jo kun haettiin. Jo kotimatkalla irroitti siteen tassusta eikä olis malttanut olla laukussa.

Chakan ei itse tuntunut huomanneen mitään erikoista peräpäässään, muita kissoja taas desinfioimisaineet ja lääkärin tuoksu häiritsi ja muut kissat pesivät peräpään heti muristen, Chakan oli lähinnä hölmistynyt vähän aikaa tästä... kunnes aloitti shown.

Yleensä Chakan on se rauhallisempi pennuista, mutta tuon illan oli ihan "kahjo". Riehui ihan hirveästi, rökitti siskoaan niin että sisko huusi... ja vaikka kuinka yritin ottaa siskoa pois painimista....siskohan meni itse takasin painimaan. Lisäksi vesikupit piti siirtää vessaan. Chakan nimittäin kävi uimassa ja kauhomassa kaikki vedet moneen kertaan lattialle ja keittiö lainehti. Tiesin kyllä, ettei Chakan vettä pelkää eikä ole pesuista millänsäkään, mutta nyt oli ihan kuin jossain maniassa siihen. Telkkarin kun laittoi auki, niin meni siihen eteen ja oikein hakkasi ruutua käpälillään. Hyökki käsiin ja jalkoihin mitä ei muuten tee jne. Taisi olla pojulla oikein kunnon lääketripit, onneksi oli seuraavana päivänä taas normaali... eikä tainut tietää itse tuon taivaalista että mitään oli napsaistu, siis ei siihen peräpäähän kiinnittänyt mitenkään kummemmin huomiota ja haavatkin pysyivät onneksi kiinni riehumisesta huolimatta.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja zz^ 28.12.2009 klo 10:39:19
Kävin pissillä... Luna makasi lavuaarissa. Ramses halusi myös lavuaariin...
--

--
Nousin ylös.
--

--
Ramses hyppäsi pää edellä ------- Suoraan vessanpyttyyn! JA ei, en ollut ehtinyt vetää... Sain kissan sekunnissa nykäistyä pytystä ja poika lähti miljonaa karkuun. Hyi haiset Ramses --> eikun pesemään kissan tassut ja naama. Ai että oli tyytyväinen poika.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja lendi 28.12.2009 klo 12:10:48
^ ;D Ei ole totta! Hän on sitten hyvin nopea liikkeissään  :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja 4Cats 28.12.2009 klo 22:10:13
Tästä tulikin mieleen meidän pentujen vessauintiaamu.

Nousin juuri pytyltä aamu-unisena ja kuului plums.... no Yanishahan se siellä(en siis kerinnyt vetää...). Eikun kissa saman tien pesulle ja hirveä marina.... ja sitten kuului toinen plums kun pesu oli vielä kesken... kukas muu se siellä kuin Chakan(vetämättä tietysti yhä)... siinä olikin jo ongelmia, tosin Chakan onneksi vaan tykkää pesusta :D.

Onneksi ovat olleet sen verran oppivaisia, etteivät ole tehneet toiseen kertaan... tosin Chakanista en menisi takuuseen, tykkää meinaan vedestä, taas oli tänään lavuaarissa uimassa :D.


Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja vastalause 03.01.2010 klo 18:54:45
Ostettiin meille tulostin vähän ennen joulua, ja Hilda onkin nyt hoksannut, miten se on jännä vehje. Tänään olen jo kolmesti Hildan jäljiltä sammuttanut tulostimen. Se on ilmeisesti huomannut, että siitä tulee jänskä ääni, kun painaa sitä nappia, ja nyt se on koko ajan laittamassa sitä päälle :D. Sitten se vaanii siinä vieressä hämmentyneen näköisenä, kun se alkaa aina äännellä, kun sen avaa.

Muutoinkin ovat melkoisia datiksia kumpikin. Jos poistun huoneesta joksikin aikaa, taatusti löydän jommankumman kissan istumasta läppärin päältä. Capslock on aina päällä, fonttikoosta tullut joko tosi pieni tai tosi suuri (on muuten vaikeaa löytää se paikka, mistä sen saa normaaliksi  ::) ) ja yleensä tietokone yrittää vielä etsiä tiedostoa nimeltä ewoiru87ewo9t7er95w :D.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Murray 04.01.2010 klo 04:47:19

vastalause kirjoitti 03.01.2010 klo 18:54:45:
ja yleensä tietokone yrittää vielä etsiä tiedostoa nimeltä ewoiru87ewo9t7er95w :D.


Tuon täytyy olla kissojen maailmanlaajuisen salaliiton dokumentteja: "Miten valloitan planeetan näyttämällä söpöltä" tai "Homo Sapiensin harhauttaminen kehräämällä"
(vapaa käännös kissankielestä). Taidan nyt jättää läppärin karvakerille ja menen nukkumaan.  ;)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja nemain 04.01.2010 klo 05:11:52
Meillä maanantai alkaa näin:
Kahvinkeittoapulainen nappaa suodatinpussin keittimen kotelosta kun käännän selkäni hakeakseni toisesta kaapista kahvipaketin. Toinen pörrötossuista on paikassa nimeltä Missälie, avaimet löydän maton alta ja keittiön pöydällä ollut läppäri on niin solmussa ettei se edes suostu sammumaan  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 04.01.2010 klo 08:10:25

kirjoitti 04.01.2010 klo 05:11:52:
Meillä maanantai alkaa näin:
Kahvinkeittoapulainen nappaa suodatinpussin keittimen kotelosta kun käännän selkäni hakeakseni toisesta kaapista kahvipaketin. Toinen pörrötossuista on paikassa nimeltä Missälie, avaimet löydän maton alta ja keittiön pöydällä ollut läppäri on niin solmussa ettei se edes suostu sammumaan  ;D


;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja henni 07.01.2010 klo 04:17:07

vastalause kirjoitti 03.01.2010 klo 18:54:45:

Muutoinkin ovat melkoisia datiksia kumpikin. Jos poistun huoneesta joksikin aikaa, taatusti löydän jommankumman kissan istumasta läppärin päältä. Capslock on aina päällä, fonttikoosta tullut joko tosi pieni tai tosi suuri (on muuten vaikeaa löytää se paikka, mistä sen saa normaaliksi  ::) ) ja yleensä tietokone yrittää vielä etsiä tiedostoa nimeltä ewoiru87ewo9t7er95w :D.

Meillä Nikkilläkin on aina asiaa kavereille esim. mesessä. Ja mä en vieläkään tajua millä ihmeen näppäinyhdistelmällä saa sen mju/myy-merkin tehtyä! Nikki tekee sitä jatkuvasti, ja mä en tajua :P Enkä ole kyllä muistanut tarkistaakaan..

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja henni 12.01.2010 klo 11:18:28
Sori peräkkäinen postaus.

Sattuipa tuossa yhtenä päivänä, että olin kaivamassa lipaston isosta laatikosta jotakin tärkeitä papereita. Lipasto on tosi matala ja laatikot tosiaan isoja, ja kissat tykkää hirveästi mennä oleilemaan laatikoiden sisään. Niihin on vieläpä todella helppo piiloutua. No, kun olin löytänyt paperin katsoin pikaisesti ympärilleni että joo, kissat on ulkona. Lähdin siitä sitten kauppaan, ja kun tulin kotiin kuulin pientä vikinää. Koitin paikallistaa sen, että onko joku jäänyt kylppäriin oven taakse, vaatekaappiin, roskiskaappiin, sohvan alle.. En löytänyt, kunnes tajusin että se tulee sieltä lipaston laatikosta. Nikki oli mennyt sinne täysin mun huomaamatta vaikken ollut irrottanut katsettani laatikosta siellä tonkiessani. Olin ilmeisesti vaan todennut että Nuno on ulkona laatikosta ja luulin Nikkin hävinneen jo toisaalle. Voi raasua.. :) Onneksi joutui olemaan siellä vain lyhyen kauppareissun ajan.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja vastalause 12.01.2010 klo 13:26:30
^Oi ei! Meillä kävi Turolle vähän samantyylisesti.

Turo kun on vähän semmoinen tutkijakissa. Olin siis keittiössä ruuanlaittopuuhissa ja tarvitsin keittiön alimmasta laatikosta leivinpaperia, kun olin laittamassa jotain uuniin. Se laatikko jäi auki siihen, kun yritin sopivan kokoista leivinpaperin palaa leikata irti ja tottakai Turo paineli sinne laatikkoon. "Turo ei!", "Turo tule pois sieltä" ei hirveästi auttanut, ja kohta se oli kömpinyt sinne sen laatikon taakse! Kissa siis sijaitsi seinän ja laatikoiden välissä. Lopulta mun täytyi irrottaa alimmainen laatikko pois paikaltaan ja avata sen yllä oleva laatikko, kun Turo oli tunkeutunut jo sinne kaikkien laatikoiden taa tutkiskelemaan, eikä sitä meinannut millään saada pois sieltä. Kaivaessani kissaa sieltä pois olin puoliksi keittiökaapistojen sisällä itsekin ;D.

Toki turomaiseen tapaansa Turo oli hyvin närkästynyt, kun hänet tutkimusmatkaltaan haettiin kesken kaiken pois. Ei minkäänlaista kiitollisuutta siitä, että pelastin sen pahasta paikasta :D.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Suvi 12.01.2010 klo 18:50:14
Minä olen sulkenut kummankin kissan joskus vaatekaappiin. Tikru sentään osaa tulla sieltä ulos. ;D Mulla on hirveä pelko että joskus suljen ne pesukoneeseen joten pyykinpesu alkaa aina sillä, että ensin luukku kiinni -> kissojen sijainnin tarkistus -> kone päälle turvallisin mielin.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Halla 12.01.2010 klo 20:24:10

kirjoitti 12.01.2010 klo 18:50:14:
pyykinpesu alkaa aina sillä, että ensin luukku kiinni -> kissojen sijainnin tarkistus -> kone päälle turvallisin mielin.

Meillä mies toimii tismalleen näin ;D Minulle riittää yleensä että möyhin pyykkiä kädellä vähän ennen luukun sulkemista. Pentujen kanssa huoli lienee hyvinkin aiheellinen, olen kuullut tutuntutulle käyneen joskus huonosti... :(

Minä suljin kerran "anoppilassa" kissan vessaan kahtena yönä peräkkäin ::) Kotona kun ei harrasteta suljettuja ovia ja kävin vessassa keskellä yötä yrittäen sytyttää mahdollisimman vähän valoja.. Siellä se sitten oli ollut aamulla ensin herännyttä vastassa. (Onneksi anoppikokelas herää aikaisin! ;) )

Raichulla sisaruksineen oli kuulemma pentuna tapana harrastaa laatikkoseikkailuja. Ne menivät yhdestä laatikosta sisään ja ilmestyivät toisesta laatikosta toisella puolella keittiötä.. Kotonakin se yritti kovasti pentuna ja menikin laatikoiden taakse pari kertaa, nyt ei onneksi enää mahtuisi.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Scorpion 16.01.2010 klo 19:40:48
Mä en tiedä mitä Viiru hössötti ikkunalaudalla aamulla mutta jotain jännää se on varmasti nähnyt. Verhot olivat siis kiinni ja poika istui ja huuteli siellä ikkunalaudalla, kuten tavallisestikin huutaa ruokailun jälkeen. Kuuluu tömähdys, rapinaa, verhokiskojen ääntelyä ja lisää rapinaa. Verhot heiluu ja muovikukka tulee ryminällä alas verhon takaa ja kissa perässä. Viiru saa itsensä keploteltua nätisti alas, ettei tömähdä tuulettimen päälle tai osu pöytään.
Herra on tietenkin nousut takajaloilleen ikkunaa vasten ja tasapaino pettänyt siinä tohinassa. Ei Viiru vielä oikein taida tajuta, ettei ole niin ketterä kuin silloin nuorempana  ;)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 25.01.2010 klo 07:01:43
Poju leikki pitkin yötä leluhiirellään mun sängyssä. Jossain vaiheessa yötä heräsin ja ihmettelin mitä ne kissat riehuu, mutta se olikin vain Poju hiirensä kanssa. Nyt muistan miksi takavarikoin jokin aika sitten hiiren laatikkoon :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Suvi 25.01.2010 klo 11:42:50
^Meillä oli jossain vaiheessa sellainen kausi että Mustikka kävi joka yö tuomassa leluhiirensä mun viereeni ja siinä se oli aamuun asti. ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Muulikuski 25.01.2010 klo 12:23:37
Viime viikolla tuli tilaus Zooplussalta ja otin kaapista pois tieltä ison muovikulhon jossa on kissojen raksusekoitusta laittaessani tilaamiani ruokia kaappiin. Laitoin raksukulhon korkealle keittiön kaapiston avohyllylle josta kissat eivät siihen ylettäisi. Menin sitten vessaan ja RÄISKIS!. Kuului aivan hirvittävä rysäys ja kilinä ja kuului selvästi että jotakin hajosi sirpaleiksi laittalle. Rysäykestä päätellen arvelin vähintään kahvinkeittimen olevan pannuiseen tuusan nuuskana lattialla. Menin katsomaan niin Saarahan se oli sitten ylettänytkin siihen raksukippoon ja kulho oli tuhannen siruina ympäri lattiaa ja raksuja miljoonittain ympäri lattiaa, hellaa ja keittiön tasoja ja katit ahmimassa kauhealla hädällä raksuja lattialla.

No sain siivottua mutta viime aikoina täältä on edelleen löytynyt kuivamuonaa aika kummista paikoista.  ::)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja 4Cats 02.04.2010 klo 23:48:54
Meillä nämä tuntui olevan aluksi kuin unelmia, mutta nyt on alkanut tapahtumaan vähän enemmän . Mitään isompaa eivät ole rikkoneet, mutta sotkua kyllä on syntynyt ::)

Chakanin heikotus on kaikki paperit ja vesileikit, muutamakin vessa/talouspaperirulla revitty viime aikoina... ja tekee muuten pientä silpua.

Vesileikit on muuten ihan ok, vettähän se vaan on, jos löytää niitä uitettuja leluja sängystä... mutta hieman pahempaa sotkua tuli, kun chakan päätti yöllä uittaa ja raahata ympäri keittiötä illalla kuppiin jääneet maksan palat...hauskaa oli selvästi ollut ja emäntä sai mattopyykkiä ja siivoomista...

Nolompi juttu on likaiset pikkuhousunsuojat, joihin ovat molemmat ihan "hulluina", ei voi jättää enää vessan roskikseen, kun osaavat ne sieltä kaivaa...

Siivouksessa ovat "apuna", pesurätit/pesusienet häipyvät ihan salavihkaa ;D, eivätkä pelkää edes imuria ::).

Tää meidän neiti villikko ei ihan yhtä pahoja sotkuja saa aikaan, mutta on ovelampi ja mestari varastelemaan lautaselta/leivänpäältä. Omaalla kupilla nirppailee välistä, mutta ihan mikä tahansa kelpaa "pöydästä". Neitin ainoa sotkuextra on välistä "hiekkabileet"(siis, että kun ne hiekat on kiva levittää pitkin lattiaa ja kieriä siinä, onneksi vain puhdas hiekka saa tämän aikaan).

Kerran tekivät tämän vessasotkun sileen yhessä,kun eivät saaneet huomiota yrityksistä huolimatta, kun istuin tietsikalla.... ja vessassa odotti ylläri, yksi täysi vessapaperi rulla ihan pienenä silppuna ympäri.... ja lisäksi hiekat seassa

Ei näitten "simskujen" kanssa kyllä tylsää tule ;D


Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja sadettaja 15.06.2010 klo 20:50:13
Ei näiden touhuille joskus voi olla hymyilemättä... Meillä on tietokonepöydän yläpuolella pari hyllyä, joissa on säilytyslaatikoita ja tietysti sinne mahdollisimman ahtaaseen väliin täytyy tunkea itsensä.

Ensin Siru ihmettelee ovelan näköisenä...


Sitten ollaankin tyytyväisen näköisiä, kun ollaan saatu laahautumalla ahtauduttua tuonne väliin.


"Täällä on kivaa!"

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Muulikuski 15.06.2010 klo 21:29:34
^ ;D

Niin kissamaista. Se onnellisuus löytyy välillä mitä kummallisimmista paikoista. Mitä vaikeampi ja tukalampi paikka, sen mukavampaa.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Katri 15.06.2010 klo 22:19:41
^^Ihana tuo viiminen kuva. :-* Meillä on samoja kujeita. Tietokonehyllyssä on mulla vaan mappeja, ja Ronja sinne taakse joskus änkeää ja sieltä mappien välistä yrittää tassulla päätä taputella. Pari kertaa on tullut kansiot emännän päähän, kun kisu potkii ja pyörii siellä ahtaassa raossa. :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Muulikuski 17.06.2010 klo 19:27:11
Saara on hyvin määrätietoinen neito. Nauratti tänään kun Saara pyysi moneen kertaan tarhaan ja kun tämä tyttö pyytää jotakin, se ei jää kyllä epäselväksi. Saaralla on kova ääni ja sitä neiti kyllä käyttää tahtoessaan jotakin. Kun pyynnöt tarhaan eivät sitten tuottaneetkaan tulosta, Saara hyppäsi tiskipöydälle ja paiskasi sieltä tyhjän ruokakuppinsa lattialle. Eikä ollut tosiaankaan ensimmäinen kerta kun vaatimuksia tehostettiin moisella tempulla.  :)

Ja tämän näköinen pariskunta oli tiskipöydällä.


Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 17.06.2010 klo 20:50:05
Saara on topakka tyttö :) Ja tokassa kuvassa ollaan niin viatonta ::)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja valentina 30.06.2010 klo 07:43:28
Sirun ilmeet. Ihana kuvasarja!

Säilytin joskus kissanhiekkaa komerossa. Aukinainen pussi möllötti hyllyllä ja kun hiekkoja vaihtaessa menin hakemaan puhdasta, niin kappas pussissa oleva hiekka olikin jo käytetty. Mustia pötköjä ja pohja lirisi läpi. Oli herkkua. En tiedä miten herra oli komeroon päässyt ja vielä niin salamyhkäisesti!

Tässä yksi päivä sain Mittisen kiinni verekseltä kun olisi taas mieli tehnyt pissiä mielummin pussiin kuin laatikkoon!

Aikaisemmalla kerralla herra protestoi Mildan tuloa taloon, mutta toisella kerralla oli hiekan vaihtoväli hieman venynyt.  :-[

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja fizzy 03.07.2010 klo 22:42:27
Meidän jo edesmennyt kissamme Richard oli erään kerran kadoksissa ja sitä etsittiin ympäri asuntoa koko perheen voimin. Kissa ei ottanut löytyäkseen ja yhtäkkiä tajusin, että laitoin juuri ennen kissan katoamista pyykkikoneen päälle! Olin aivan varma, että tapoin kissan pesukoneeseen ja lähdin äkkiä tarkistamaan. Eipä kissaa (onneksi) pesukoneesta löytynyt. Etsintöjä jatkettiin vielä jonkin aikaa ennenkuin haimme ruokapussin rapisteltavaksi. Kuljimme sen kanssa huoneesta toiseen ja makkarista sitten kuului pieni miau. Kissaa vain ei näkynyt pinnasängyssä, eikä sängyn alla eikä vaatekaapeissa. No istahdin sitten sängyn reunalle tuskastuneena ja jokin liikahti takapuoleni alla. Richard oli jotenkin kavunnut päiväpeiton alle rypistämättä sitä ja makasi littanana juuri siinä mihin olin takapuoleni laskenut  :) Kisu ei vahingoittunut, kun nousin aika vikkelään ylös, kun tunsin liikettä.

Erään kerran meille tuli Richardin aikaan vieraita. Tuolloin asuimme vielä keskustassa kerrostalossa. Joku vieraista kysäisee, että 'Tiedätkös missä sun kissas on?' johon minä hölmistyneenä, että 'kai se jossain piilossa...'. Vieras siihen, että 'ajattelin vaan kun tuolla alaovella ulos pyrki sellanen Richardin näkönen kissa' :) Jotenkin kissa oli livahtanut käytävään (kerran sain sen kiinni, kun oli jo saanut päänsä POSTILUUKUSTA läpi) ja tuli portaissa vastaan, kun menin etsimään.

Nykyinen kissamme Evita taas pitää tonnikalasta. Erään kerran ostin tonnikalaa ja veden kaadoin purkista viemäriin ja tyhjä purkki roskakaappiin. evita on kuitenkin erittäin perso tonnikalalle ja vietti seuraavat pari tuntia kuopien altaan pohjaa ja roskakaapin ovea vuorotellen. Asiaan kuului tietysti myös erittäin vaativaa maukunaa ja loukkaantuneita katseita, kun tonnikalaa ei kaivuu-yrityksistä huolimatta löytynyt  :)

Evita myös hyppäsi ikkunaan pahki viime kesänä nähtyään linnun pihalla  ;D oli hieman hölmistynyt, kun ei saanutkaan lintua vaan ainoastaan kipeän pään.

Näitä on vielä paljon lisää, mutta tulee melko pitkä kirjoitus jos luettelen kaikki kerralla  ;)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja vastalause 03.07.2010 klo 23:14:07
Kissat järjestivät minulle pienen yllärin tässä pari päivää sitten. Tulin kotiin töistä ja olin käynyt matkalla kaupassa. Otin ostokset, eli banaanit ja pasteijapussin, jonka lapussa luki munariisipasteija, pois repusta ja menin toiseen huoneeseen availemaan tietokonetta. Hetken kuluttua kuului olohuoneesta säätämisääntä, ja menin katsomaan, että mitä siellä oikein tapahtuu. Pasteijapussi oli purtu rikki ja yksi pasteija oli puoliksi syöty ja toistakin oli maisteltu! Ja nämä "munariisipasteijat" olivatkin lihapasteijoita  ::). En tiedä, kumpi oli asialla. Turo on yleensä se possumpi, mutta Hilda kävi vielä syömässä lattialle pudonneet lihan muruset.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Terri 05.07.2010 klo 10:22:06
Tapahtui vuosia sitten, Piki oli n. kymmenvuotias. Menin ulos, samalla Piki livahti sisään tuulikaapista, kun ulko-ovi oli ollut raollaan. Hetken päästä teini-ikäinen tytär tuli portaille kirkumaan. Palasin sisälle ja tytär kysyi, oliko Piki saanut rotan sisältä. Kerroin sen tulleen ulkoa ja menin tyttären huoneeseen tarkistamaan tilanteen. Siellä Piki tyytyväisenä järsi suurta vesimyyrää. Tiedättehän ne isot myyrät, ainakin rotan kokoiset, paksummat. Pää oli jo syöty, mutta hännästä tunnistin sen myyräksi, päätöntä myyrää oli vielä vaaksan pituudelta jäljellä. Kirkumisen syy oli kuulemma se, että tyttö luuli meillä asuvan moisia otuksia. Tilanne oli niin koominen, etten hetkeen pystynyt muuta kun nauramaan istuen lattialla Suuren Metsästäjän nauttiessa ateriaansa. Naurettuani vatsani kipeäksi tartuin Pikiin, jolloin se tarrasi myyrään, ja kannoin ne yhdessä pihalle. Tietenkin kisuli söi myyrää maton päällä, (kuka nyt paljaalla lattialla), ja matto meni veritahran takia pesuun.
Kerran tytön rullatessa varapatjaa yökylässä olleen kaverin lähdettyä hän kirkaisi ja juoksi pois huoneestaan. Sillä kertaa löytyi patjan alta "hiirilätty". Luultavasti hiiri oli piiloutunut patjan alle paetessaan kissaa ja nukkujan kääntyessä sen kohdalle kuollut ja litistynyt.
Kerran Piki osoitti huomattavaa mielenkiintoa lenkkaria kohtaan tunkien kuonoaan kenkään. Otin kengän käteen ja työnsin toisen käden kengän kärkeen. Siellä tuntui jotain, ja kun vedin käden pois, roikkui sormien välissä hiirulainen hännästään. Tietenkin annoin sen löytäjälle, joka söi sen.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja vastalause 07.07.2010 klo 18:47:55
Meilläpäs Hilda tempaisi eilen illalla/yöllä. Olin menossa nukkumaan, tai no, makoilin ja odottelin nukahtamista, kun yllättäen meillä soi ovikello. Ensin ajattelin, että joku kännikala siellä on erehtynyt kerroksesta - kuka meille muka puoli kahdentoista aikaan yöllä olisi tulossa? No, kello soi uudestaan ja uudestaan, ja menin sitten avaamaan. Ovella oli naapuri, joka kysyi, että onkohan meidän kissa karannut. Sanoin, että tietääkseni ei, mutta kissat olivat oven toisella puolella. Noh, heidän parvekkeelleen oli ilmestynyt pieni mustavalkoinen maatiainen, eli meidän Hildahan se. Oli kuulemma säikyttänyt heidän kissat ja sähissyt naapurille, kun se oli yrittänyt sitä koskea, ja ystävällisesti hän pyysi, että josko hakisin kissan sieltä pois.

Heidän parvekkeellaan oli täsmälleen samanlainen kiipeilypuu kuin meidän (joskin niiden oli semisti paremmassa kunnossa), ja siellä se Hilda ylätasolla pönötti kuin maailman omistaja. Kaksi pörheää ragdollia hiipivät epäluuloisesti pitkin seiniä. Hilda ei erityisemmin arvostanut kotiinlähtöä, vaan rimpuili minkä kynsistään pystyi. Päästiin kuitenkin mallikkaasti kotiin, vaikkakin emäntä sai jokusen naarmun palkaksi.

Meillä on siis lasitettu parveke, samoin kuin kaikilla tässä talossa, mutta meidän parvekkeen ja naapurin parvekkeen erottaa seinä, jonka alaosa on pelkkää vaahtomuovia. Joskus poissaoloni aikana kissat olivat kerran siitä järsineet tiensä naapuriin, mutta silloin siellä ei ollut ketään kotona ja mies sai houkuteltua raksuilla elukat takaisin kotiin. Sen jälkeen mies peitti aukon rullalle käärityllä matolla, joka pelitti mainiosti tähän saakka. Hilda oli sitten onnistunut siirtämään mattoa ja kaivautumaan naapurin puolelle!

Että tällainen "arka" kissa meillä, näemmä uteliaisuus voittaa arkuudenkin! :) Onneksi olivat kissaihmisiä itsekin, tiedä millaisen vastaanoton olisi Hilda saanut, jos olisi joidenkin kissojenvihaajien parvekkeelle tunkeutunut. Nyt mietiskelen patenttiratkaisua aukon peittämiseen.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja sadettaja 07.07.2010 klo 19:55:01
^Voi ei!  :D Kyllä pisti hymyilyttämään tuo Hildan naapurinvalloitus.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 07.07.2010 klo 21:05:35
Hilda on nyt keksinyt, jotta naapurissa on parempi kiipeilypuu. Saat melkoiset kalterit laittaa, jotta kattisi pysyy omalla puolella.

Mie kasvattelen verikurjenpolven siemenistä taimia, ja suojelen niitä kaikin tavoin. Laitoin yhden taimen metalliseen, ovelliseen kynttilälyhtyyn ettei kattikaksikko vain pääse siihen käsiksi.
Parvekkeelta kuului kolahdus ja  kiirehdin katsomaan. Minttu kyyrötti ylähyllyllä ja tiiraili kiinnostuneena lattialle, jotta mitä siellä tapahtui?
Kynttilälyhty makasi lattialla kyljellään ja yläosan aukosta pursui multaa ja suojelemani taimi-rievun hennot juuret. Lykkäsin taimen takaisin multaan ja tiedustelin Mintun osuutta tapahtumien kulkuun.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Misty 08.07.2010 klo 15:59:20
Meidän edesmennyt Pirkkomme oli villikissan pentu ja se todellakin näkyi luonteessa... Minä en ollut silloin viellä edes syntynyt, sen ollessa alle vuoden vanha sisään tuli jonkun kaverin iso koira, rottis tai vastaava. Pirkkolla nousi karvat pystyyn ja se rupesi sähisemään. No, koirapa luikki häntä koipien välissä ulos! Sitten kun minä olin jo myttynä kanto kopassa me menimme johonkin paikkaan missä oli iso koira hihnassa, Pirkko päätti fiksuna kissana ruveta ärsyttämään sitä oikein urakalla. Hän rupesi juoksemaan edes takaisin suoraan koiran nenän edestä ja koira haukkui ja venytti niin pitkälle kuin hihna antoi.... sitten... koira pääsi jotenkin hihnasta ja ajoi Pirkkoa ympäriinsä! Omistaja tuli meidän luo ja vakuutteli että koira on ihan kiltti, onneksi Pirkko pääsi turvallisesti saunan alle.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja sadettaja 05.08.2010 klo 18:05:21
Ruskan taiteilua. ::) Pakko päästä aina oven päälle ja sehän on helppoa, jos siinä on kuivumassa lakana tai pyyhkeitä.


Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Fanla 19.09.2010 klo 22:28:43
Omatoimiset ruokailijat.


Hetkeksi jätin sulamasta otetut lihapussit pöydänreunalle, niin eikös siellä ollut Uuno jo pusseja ryöstämässä. Nappasi toisen pusseista suuhunsa ja pakeni kovaa vauhtia olohuoneeseen ja kun lähdin Uunolta hakemaan pussia pois käytti Oiva tilaisuuden hyväksi ja nappasi toisen pusseista ja lähti hirmuisesti muristen omaan jemmaansa pussin kanssa. Mun pöljät ruokarosvot varastaa omaa ruokaansa jonka hetkeä myöhemmin saivat syödä ihan omista kipoistaan. :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Muulikuski 29.10.2010 klo 15:41:02
Tällainen näky tuli vastaan kun menin keittiöön. Apina- Papina Tomu oli jotenkin päässyt keittiön kaappien päälle! Meillä kun on tupakeittiö jossa on korotettu sisäkatto niin keittiön kaapistojen päällinen on avonainen. Jostain tämä apina oli päässyt kaappien päälle kiipeilemään. Toivottavasti ei ota tavaksi.
Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja vastalause 29.10.2010 klo 16:00:30
^Hihi, melkoinen tutkimusmatkailija siellä! Meiltäkin löytyy tällainen korkeisiin paikkoihin tykästynyt apinakissa :D.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Muulikuski 29.10.2010 klo 16:18:13
Joo tuon saisi kyllä saman tien unohtaa. Tämä apinalauma kun oppii toisiltaan niin ei tästä tule mitään jos viisi kissaa alkaa tassutella tiskikaapin päällä. Hamsukin ketteränä poikana kuin rautakanki kun sinne menee niin sieltä tullaan ryminän kanssa pian alas kahvinkeittimet sun muut pudotellen. Kovasti (luonnollisesti) herätti muissa kissoissa Tomun tempaus suurta mielenkiintoa. "Miten se tonne meni??!!"  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Terri 31.10.2010 klo 08:35:39
Onpa kiipeilypuukamera väärässä paikassa. Jos se olisi kuvannut keittiönkaappeja, olisi joku saattanut huomata, kuinka se tuon teki.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Muulikuski 15.11.2010 klo 15:16:46
Piti taas nauraa vedet silmissä noille kateille. Leevi, Tomu ja Hamsu oli tarhassa kun rupesin laittamaan siinä kissoille ruokaa kuppeihin tiskipöydällä. No kolmikko näki tarhasta että "Nyt siellä ruokapurkkia auotaan ja me ollaan täällä!!" Tomu nousi takatassuilleen ja rupesi henkensä hädässä etutassuilla an kuoputtamaan ikkunaa ja tassut oli märät. Kuului vaan "KVIIK! KVIIK! KVIIK! KVIIK!" ja sitten Hamsu kanssa nousi ikkunaa vasten hädissään kaksin tassuin kuoputtamaan "APUA! Avaa ikkuna!! Me jäädään ilman ruokaa!!" ja kuulu että "Jumputi jumputi jumputijumputijumputi...." Kauhee hätä ettei jää ilman ruokaa. Ja mikä ryntäys kun avasin ikkunan kun kolme kissaa tunkee samasta ikkunan raosta sisälle kovalla hädällä ruuan ääreen ettei se vaan lopu.  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 15.11.2010 klo 16:58:02
Voin kuvitella tuon tilanteen ja hauskaa oli varmasti ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Namu67 15.11.2010 klo 20:06:08
^^ Muulikuskin laumalle ei voi muutaku hörähdellä :D on ne niin veikeitä :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pantera 16.11.2010 klo 09:35:59
;D  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja tuulinen 16.11.2010 klo 16:32:19


Keskustelu Vilman kanssa siitä saako siveltimiä syödä.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja vastalause 16.11.2010 klo 16:35:13
^:D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Tiuku 19.11.2010 klo 12:12:49
Meillä ei vielä ole sattunut mitään suuremman luokan kommelluksia. Vincent on yhden taulun tiputtanut seinältä, juuri tietenkin sellainen missä on lasi. Ei onneksi hajonnut miljooniksi palasiksi.

Ovat saaneet pyykkitelineen kaadettua niin että se on mennyt kasaan, tietenkin silloin kun pyykit ovat olleet kuivumassa.

Vincent on alkanut dippailemaan lelujaan vesikippoon. Kaikki alkoi yhdestä hiirilelusta minkä hän päätti hukuttaa, sen jälkeen repiä hännän siltä irti ja syödä tuon irtirevityn hännän.
Olimme molemmat hieman huolissamme, ettei vaan tukehdu tai tule mahavaivoja, mutta hyvin on herra näköjään sulattanut hiirenhännän, kun ei ole minkäänlaisia ongelmia ilmennyt. Tuosta on kuitenkin jo toista viikkoa aikaa.

Useinmiten näiden kommelluksien syypäänä on Vincent :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Tarmiina 09.12.2010 klo 20:56:38
Tosi kaunis kissa teillä. :) meilkii on kaks pikkust kissanpentuu ja yks kolli kisu. :-*

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Tarmiina 10.12.2010 klo 09:03:24
Hehheh! kyllä nuo kissat osaavat olla hauskoja. Minun kaverini kissa puhui kerran ulkona naapurin kissalle tähän tapaan: "oij-oij-oij-oij-oij-oij!" siihen naapurin kolli vastasi suurinpiirtein samalla tavalla. :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Tarmiina 10.12.2010 klo 09:04:27
En kyllä nyt oikein ymmärrä mihin mä näiti viestejä oikeen tungen  :-? tai siis kelle. en oikein ole vielä tutustunut tähän ohjelmaan. :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 10.12.2010 klo 09:09:44
Kannattaisi tutustua ennenkuin ryhtyy viestittelemään. Nyt sinä juttelet kissojen ystävien kanssa.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja viidakkoveitsi 21.12.2010 klo 22:21:35
Jokunen aika sitten repesimme poikaystävän kanssa isosti Lätyn kommelluksille. Yleensä se on hyvin tasapainonsa pitävä ja ketterä kissa, mutta vähän aikaa sitten hölmöili. Pöydällä oli paperipussi, jolla Lätty meni leikkimään. Temmelsi pussi päässä pöydällä, ja sitten päätti peruuttaa taaksepäin. Mutta siinä olikin pöydän reuna, jota kisu ei pussin takia nähnyt, ja pöydän reunan alla sattui juuri olemaan roskapönttö. Sinne siis tippui takaperin pussi päässä. Hiukan oli hölmistynyt ilme kissalla, kun se pönki ylös roskiksesta. Tästä ois niin pitänyt saada videomateriaalia, ei kuulosta niin hauskalta kirjoitettuna kuin miltä näytti :D

Alkuaikoina kun oli hankittu uusi tv-taso, sellainen missä on lasiovet, oli myös hauska juttu kun Lätty näki oman kuvansa lasiovista heijastuneena ja hyökkäsi kuvaansa päin :D
Se on myös aina jotenkin huvittavaa ja söpöä, jos Lätty jotain lelua jahdatessaan pyörittelee lelun juuri ruokakuppinsa eteen. Silloin se saattaa huomata, että kupissa on ruokaa, ja lelu unohtuu heti. Jotenkin suloista tuollainen "hetkeen heittäytyminen" :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 22.12.2010 klo 07:47:30
Heh, joo on varmasti ollut hauska tilanne tuo roskisepisodi ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja 4Cats 30.12.2010 klo 02:31:09
Oltiin sitten jouluna vierailulla äidin luona "naamiojengin" kanssa. Neljän tunnin automatka sujui täysin ongelmitta. Perillä Yanisha ja Chakan tutkivat paikkoja innoissaan, Chakan the pupujussi taas piilotteli aikansa. Siitäkin huolimatta, itseä pelotti tuo äidin ei kissoihin varautunut sisustus, niin kaikki sujui hyvin... kukatkin saivat olla melko rauhassa ja kofi tyytyi vähän leikkimään joulukuusen alaoksien palloilla...kaksi kissoistani olisi jo saanut uudet koditkin, äiti olisi halunut yanishan ja äidin miesystävä meinasi viedä Kofin.... kunnes sitten lähdettiin joulupäivänä iltana kyläilemään....

Vitsiä heittetiin  matkalla takaisin, että saa nähdä, onko joulukuusi pystyssä...uhkaava hiljaisuus sisälle astuessa, eikä ketään vastassa.... pistettiin olohuoneeseen valot.... ja pikku syyllinen tökötti istuen ja odotti mikä on reaktio.... Kofi oli sitten pistänyt ranttaliksi, pöytälamput lattialla nurin ja joulukuusi kaatunut ja vähän muutakin vinksin vonksin ;D. Onneksi ei ollut mitään muuta rikki, kuin lampusta palanut se lamppu ja joulukuusen tähti oli vähän hajalla. Jäljestä päätellen muutkin olivat osallistuneet bileisiin, mutta kaiketi olivat ymmärtäneet, ettei ollut ihan toivottavaa jälkeä ja häipyneet paikalta, Kofi ei tietysti ollut malttanut, kun hauskaa oli ollut...

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Panu 03.01.2011 klo 07:41:58
Työkaveri kertoi, että oli lapsena nähnyt, kun heidän kissanpentunsa oli nuolaissut juuri sisälle tuotua kaasupulloa ja jäänyt siihen kielestään kiinni. Tuo on sattunut monelle lapselle, ensi kerran kuulen sattuneen eläimelle. Tapaus päättyi onnellisesti, kun äiti valutti lämmintä vettä pullon kylkeä pitkin, kisu pääsi irti ja pystyi heti latkimaan maitoa ja nuolemaan turkkiaan.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Maukuri 10.02.2011 klo 19:35:35
Voi että kun ei ole koskaan kameraa käsillä että voisi ottaa videoa kun pitäisi. Toisaalta nämä kissojen tempaukset on yleensä nimenomaan semmosia, ettei siinä kerkeä sanomaan mitään kun jo ollaan täysiä menossa.

Sain tänään aamulla nauraa katketakseni taas Maurille. Tein töitä keittiön pöydän ääressä läppärillä. Noh, meillä sattuu olemaan myös kissojen vesikuppi samaisella pöydällä, siinä kun tuo juominen jaksaa innostaa. Yleensä kuppi saa olla ihan rauhassa mutta tänään Mauri vähän arvioi väärin mihin kohtaan pöydällä kannattaisi lötkähtää makaamaan, ja rojahti siis siihen vesikupin päälle. Persuushan siinä kastui ihan läpimäräksi. Tämä vaan vähän hämmentyneenä nousee ylös sen näköisenä että "tuohon mun oli tarkoituskin istua". ;D

Vettä oli pitkin pöytää mutta onneksi mun läppäri säästyi! Muuten ei kyllä naurattaisi. :P

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 10.02.2011 klo 20:23:10
Hehee, voin kuvitella Maurin ilmeen :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja viljotar 10.02.2011 klo 20:28:44
Voi Vilma miten olet kaunotar!!! Ihana!! Lienekö vielä pentu?

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja viljotar 10.02.2011 klo 20:46:21
Meidän huushollissa ei saa rauhassa olla edes wc:ssä. Aamuistunnon keskeyttää nälkäinen siperiankissamme, joka avaa vessan oven omatoimisesti....vaatii äänekkäästi aamiasita ja HETI.

Huomaasin myös että tämä epeli osaa avata ulko-ovenkin, ok-talossa. Oli  hypännyt käsikahvan päälle,saaden oven auki. Ja sehän tarkoitti että ulos on päästävä. Ei sillä väliä että pakkasta 12 astetta ja hyinen viima.Siperiankissan menoa se ei haiittaa...Lumessa on ihana möyriä.Ja henkilökunta/palvelkusväki saa värjötellä oven raossa odottaen ulkoilun päättymistä... ;)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja viljotar 10.02.2011 klo 20:47:57
Valitan lukuisia kirj.virheitä. Tämä fontti on niin pientä, että tuskin näen.Kysynkin samalla miten sen saisi isommaksi. En ole vielä hoksannut.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Muulikuski 10.02.2011 klo 20:50:59
Eipä sitä taida saada muuten kuin muuttamalla oman koneen resoluutiota joka tietysti vaikuttaa kaikkeen muuhunkin.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Rosarum 10.02.2011 klo 21:14:38
Tai säätämällä selaimen fonttikokoa suuremmaksi: Näytä > Sivun suurennus > Suurenna (tai control ja +). Voi auttaa ainakin jossain tapauksissa. :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Viiru 20.02.2011 klo 12:39:26
Mulla on niin paljon kaikkea kerrottavaa, että oon kirjoittanut niistä tarinoita tänne, siellä myös havainnointikuvia elävöittämään tekstiä.
http://viiruthecat.blogspot.com/

Tervetuloa lukemaan ja viihtymään.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Krisu 20.02.2011 klo 18:16:47
Torstai aamuna heräsin puol 7 aikaan siihen, kun Sökö miukuu keittiön ikkunan edessä. Sit ku kysyin siinä, että "Mitä Sökö?" tuli oikeen vihaisena vastaus "MIAU  >:(". En sanonu taas hetkeen mitää, joten miukuminen taas jatkui. Kysyin hetken päästä saman uusiks ja taas sain samanlaisen vastauksen.  :D ;D Rupes nii naurattaa.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja viidakkoveitsi 21.02.2011 klo 12:55:02
Löytyi hiekkalaatikosta sitten kaksi sukkaa :D Vahingossa ne ei ole sinne voineet joutua, kun kyseessä on kuitenkin kannellinen ja heiluriovellinen boksimalli. Mitähän lienee Lätyllä ollut mielessä...

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja bamsy 22.02.2011 klo 14:00:56
Meillä kävi kerran aika pelottavakin juttu. Tuuletusikkuna oli jäänyt vahingossa auki, joten Halla oli hypännyt parvekkeelle ja siitä suoraa (vähän alle metrin (!) päässä olevalle) naapurin parvekkeelle. En tosiaan ollut kotona, ja naapuri oli sitten nostanut kissan takaisin mun parvekkeelle mutta sehän hyppäsi takaisin. Kotiin tullessa sitten kävin hakemassa kissan kotiin...

Topsipuikkoja tykätään myös levittää ympäri kämppää, ne kun niin ihanasti tarttuu tassuihin yksitellen ; )

Ja ennen kissoja mulla oli viisi viherkasvia, nyt enää yksi (kituva sekin..)  : D

Sterilisaation jälkeen Hilma oli vähän tokkurassa, mutta halusi väkisin lähteä kävelemään. Se tykkää nukkua aina patterin vieressä ruokapöydän alle työnnetyllä tuolilla, siinä kun on kankainen, pehmustettu istuinosa. Humalaisen oloista kissaa kävi muuten sääliksi, mutta kun se yritti hypätä tuolille ja unohti puolet liikkeestä ja hyppäsi vain koomisen näköisesti ylöspäin niin naurahdus siinä pääsi ennen kuin syöksähdin nappaamaan kissan, ettei se aivan hyppelehdi tokkurassa : D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja viidakkoveitsi 24.02.2011 klo 10:20:10
Tuosta tuuletusikkunasta tulikin mieleeni. Kesällä, kun Lätty oli vielä pieni, pidettiin luonnollisesti tuuletusikkunoita auki koska oli niin kuuma. Niissä ikkunoissa on siis jo valmiiksi sellainen verkko, eli niistä ei ole tarkoituskaan näkyä ulos ja ikkunaluukkukaan ei ole läpinäkyvä. Sillon Lätty aina mielellään istui siinä avoimen ikkunan ääressä, oli sen mielipaikkoja. Nyt talvella ei sitten ole juurikaan pidetty niitä ikkunoita auki, koska on kylmä. Mutta muutaman kerran on viime aikoina ne avattu, kun naapurit polttaa röökiä käytävässä ja tulee kamala haju (joo, pitäis mennä sanomaan niille siitä...). Lätty on jo liian iso mahtuakseen kunnolla makaamaan siihen ikkunalaudalle, mutta nyt se sitten on ottanut tavaksi kiivetä sen ikkunaluukun päälle katonrajaan. Sitten se maukuu siellä, kun ei itse uskalla hypätä pois. :D AIna pitää siis nostella kissaa sieltä alas. Silloin kesällä se ei vielä päässyt kiipeämään niin korkealle.
Onneks ollaan ettimässä kämppää, niin ei varmaan tarvitse näiden ikkunaluukkujen kanssa ensi kesää temppuilla.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Miho 27.02.2011 klo 21:10:32

viidakkoveitsi kirjoitti 21.02.2011 klo 12:55:02:
Löytyi hiekkalaatikosta sitten kaksi sukkaa :D Vahingossa ne ei ole sinne voineet joutua, kun kyseessä on kuitenkin kannellinen ja heiluriovellinen boksimalli. Mitähän lienee Lätyllä ollut mielessä...

Meillä löytyi eilen kannellisesta hiekkalaatikosta lenkkari. ::)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Namu67 28.02.2011 klo 08:16:11

kirjoitti 27.02.2011 klo 21:10:32:

Meillä löytyi eilen kannellisesta hiekkalaatikosta lenkkari. ::)Josko ne haisee kissojen mielestä.... kakalle ??? :P

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 28.02.2011 klo 09:33:16
:D olisiko aika parfymoida kyseinen lenkkari? tuo oli aika selvä kannanotto.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Miho 05.03.2011 klo 16:18:19
En myönnä! Haluan uskoa, että siitä vain uupui se mukava sukkahien haju, koska lenkkareita oli viimeksi käytetty viime kesänä. :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Arlene 07.03.2011 klo 22:23:26
Hehehehe. Kävin tuossa suihkussa ja sen jälkeen vessan lattialle oli pieni vesikerros. Tavallsiesti Töppönen ja Muru tulee ihan intona vessaan ku sinne mennään (meiän vessafetissit) Ja nyt sit ku avasin oven, molemmat syöksys ihan intoina vessaan ja seisahtuivat siihen ovenrakoon ku seinään. Nostin sit molemmat vessaan et saavat kokeilla milt vesi tuntuu tassujen alla ja oisitte nähny miten meiän prinsessat tepasteli vessassa ;D Sain päivän naurut ;D

Toinen mikä tänään tapahtu. Avokki oli joutunu ostamaan uuden vipstaakkelin koneeseen ja sen tyhjä pieni pahvilaatikko lojus avonnaisen lattialla. Töppönen änki sinne laatikkoon, Muru änki sinne laatikkoon ja yhdessä vaiheessa ne änki molemmat sinne samaan aikaan ;D
Oon saanu tänään nauraa vedet silmissä, mun ihanat pikku pelleni  :-*

Edit. Jaha nyt löyty lattialta sellanen pizzajuustopussin muovinen yläosasuikale. Nyt Töppönen juoksee sen kanssa ihan ylpeenä pisin kämppää ;D Hassuli.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pantera 11.03.2011 klo 11:50:53
Tämä nyt ei ole varsinaisesti tempaus, mutta sopii varmaan tähän ketjuun. Yhtenä iltana makailin sohvalla ja Miuku nukkui tutulla paikallaan siinä vieressä sohvan selkänojalla. Yhtäkkiä Miuku humpsahti rentona mun päälle siitä selkänojalta! Ja äkkiä pomppasi hölmistyneenä takaisin ylös. Taisi höppänä tipahtaa unissaan  ;D Nauratti kauan se Miukun hölmistynyt ilme:  "Kuka tönäisi alas?!?" :o

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja henni 08.04.2011 klo 15:04:58
Meillä oli tuossa kuivaustelineessä lakana kuivumassa, ja tänään kun tässä koneella rauhallisesti istuskelin ja kissat riehuivat, niin yhtäkkiä huomasin että Nemolla on lakanan kulma suussa ja se lähti kiikuttamaan sitä kohti makkaria :D En tiedä oliko se vahinko, vai mitä tyyppi meinas sillä isolla lakanalla tehdä ;D Ei onneksi kuivausteline kaatunut kun tuo pelästyy sitä aina niin hirveästi (kyllä, sitä tapahtuu suht usein), mutta mun ilme oli varmaan näkemisen arvoinen ::)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja pettta 08.04.2011 klo 16:19:01
Nemo meinas että lakanat kuuluu makkariin, eikä millekkään telineelle ;D Voin kyllä kuvitella sun ilmeen. :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Lemonpie 08.04.2011 klo 19:59:30
Tuli tämmönen juttu mieleen monen vuoden takaa, kun asuin vielä kotona ja meidän kissa Doris karkasi. Olin äitini kanssa keittiössä istumassa ja sitten huomattiin että jonkun 100m päässä meiän kerrostalon parkkipaikalla juoksenteli kissa ja sanottiin että "hei, kato ihan Doriksen näkönen kissa juoksentelee tuolla... :o Missäs Doris muuten on? Sehän on Doris!"  :o Niinhän siinä oli käyny että Doris oli jotenkin päässyt parvekkeelle ja hypännyt sieltä alas (kolmannesta kerroksesta!) ja nyt jahtasi täyttä päätä lintua pihalla, kiipesi sen perässä puihin ja hyppi niistä alas hirveää kyytiä  :D Minähän se sitten jouduin jahtaamaan Doriksen kiinni, vaikka helppoa se ei ollut. Onneksi ei ollu käyny kuinkaan vaikka hyppäsi niinkin korkealta eikä jäänyt auton alle!

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja L-L 08.04.2011 klo 20:33:17
Tein pienen testin tänään. Menin toiseen huoneeseen ja suljin oven perässäni. Lulu huomasi 3. minuutin kohdalla, etten ollut samassa huoneessa. Minuutti sillä meni ensin kynsiessä ovea surkeasti maukuen ja viimein oven omatoimisessa avauksessa.

Neljä minuuttia testin alkamisen jälkeen vieressäni istui tiikeri.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Scorpion 10.04.2011 klo 13:12:21
Tänä aamuna nousin ylös ja käväsin vessassa, kellokin oli sen verran vähän vielä (6:30), että ajattelin mennä hetkeksi pötköttämään. Yritykseni oli turha. Viiru oli valloittanut mun tyynyni. Eikä toista raaskinut herättää siitä. :-*
Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pantera 10.04.2011 klo 13:46:52
Joku aika sitten hankin vessaan sellaisen kärry-laatikkosysteemin. Aika äkkiä kissa/kissat (en tiedä kuka) oli keksinyt, miten ne laatikot vedetään auki. Joku aamu oli Always-pakettikin sieltä vedetty lattialle  ::)
Nyt tässä eräänä aamuna huomasin, että makuuhuoneen lipaston laatikko oli vedetty auki. Ne laatikot ovat vielä aika jäykät. Eniten epäilen Miukua, neiti kun on ollut aina näppärä tassuistaan ja osannut ennenkin availla keittiön vetolaatikoita. Ihan tassulla vetämällä. Naurattaa lähinnä nämä  :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Piiku 10.04.2011 klo 17:36:47
Ihana tyynyvaras! :D :-*

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Scorpion 13.04.2011 klo 19:18:37
Viirun tempauksia taas. Tänään se touhotti ynisten pyykkitelineen luona, kurkkasin että mitä jätkä touhuaa, mutta pyykit vaan hieman heiluivat ja ajattelin sen muuten vaan siellä pyörivän. Yninä jatkui ja kohta kuuluikin kuinka pyykkipoika sinkoaa lattialle ja kengät kaatuilee eteisessä. Seuraavaksi näen kuinka mun rintsikoiden olkain on kietoutunut Viirun kaulalle ja ukkeli painelee ne kaulassa pitkin kämppää. ;D

Tilanne oli kyllä niin koominen etten valokuvaa edes kyennyt ottamaan.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Catte 13.04.2011 klo 20:55:26
Nauroin tuolle Viirun tempaukselle.  ;D
Kissat ne pystyvät mihin vain!  ;)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja pettta 16.04.2011 klo 20:32:00
Voi viirua. ;D meillä on jääty kaupasta tullessa niin kassin hankaimeen kiinni.. :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pantera 17.04.2011 klo 11:49:09
;D Täälläkin naureskeltiin. Voin kuvitella tilanteen! Meilläkin tuo muovipussi on yleinen, kun pitää aina mennä utelemaan joka paikkaan.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 17.04.2011 klo 13:17:24
Mökille saavuttuamme pistäydyin ensi töikseni rannalla, sieltä palatessani Minttu tuli kuistilla vastaan myyrä hampaissaan, myöhemmin iltasella sillä oli taas myyrä saaliina. Isäntä kylläkin väitti sen elvistelevän sillä samalla vainajalla joka oli kuulemma tuupertunut nauruun Hönön nähdessään, Peppi katseli touhua ihmeissään eikä saanut mennä liian lähelle. Lisäksi moni kärpänen menetti henkensä suuren saalistajan hampaissa. Kyllä mie olen ylpeä sisäkissani taidoista. :) Vainaja pakattiin asianmukaisesti roskikseen.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Vanni 18.04.2011 klo 17:51:24
Voi että, minäkin toivon että sais minun kaupunkilaispojat myyräläisen saaliiksi mökillä!  :)

No ensi kuussa lähtään taas kokeilemaan. Vähän vaan arveluttaa poikkisten pito vapaana mökillä.  :( Viimeksi kokeiltiin, mutta suojana oli kuitenkin niin isot lumikinokset (+kylmyys)ettei ne olis päässyt pihasta kovin pitkälle. Ens kuussa lumet on kuitenkin jo veks. Tytti saa tyytyä valjasteluun, sillä neito on vielä leikkaamaton.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 20.04.2011 klo 06:53:11
Otin kinkkuvoileivän ja teemukin olohuoneeseen mukaan ja istuuduin sohvaan mukavasti. Minttu tietysti perässä, koska leivällä oli kinkunviipale. Se asettui selkänojalle lähelle olkapäätäni vahtimaan ruokailuani, kallistui hitaasti ja lopulta kynsi tarttui kinkun reunaan.
Mie kuuliaisesti repaisin palasen kinkkua ja tarjosin sen katille. Palanen katosi oudosti ja Minttu häkeltyi, se pyöri ympyrää ja etsimällä etsi kadonnutta. Lopulta se päätyi lattialle ja vieläkin etsi, palanen löytyi lopulta pöksyjen seasta nyppimällä, sitten se takertui takajalkaan ja se aiheutti monenlaista hyppelyä ennenkuin kinkku lopulta päätyi vatsaan. :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 20.04.2011 klo 07:54:30
Hehe, on nuo kattisi niin hauskoja persoonia :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja hympetti 08.06.2011 klo 20:34:42
Eilen Sakke pyydysti sorsan poikasen ja tuli esittelemään saalistaan kun otin aurinkoa. Koko päivän se päivysti sorsan vieressä ja aina välillä söi sitä. Iltaan mennessä se oli jo syönyt saaliinsa jättämättä mitään jäljelle.
Kuvassa tyytyväinen ja märkä saalistaja-Sakke

[IMG]http://i897.photobucket.com/albums/ac171/hympetti/P6070190.jpg[/img]

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Metsis 09.06.2011 klo 11:41:43
Voi että, toinen on kovin ylpeä saaliistaan :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 09.06.2011 klo 12:40:11
parasta barf-ravintoa maalaiskissoille. Kunpa Minttukin söisi saalistamansa myyrät, eikä minulle niitä raahaisi. :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Lucilla 09.06.2011 klo 13:00:59
Meillä alkoi taas mielenkiintoisissa merkeissä päivä. Heräsin, laitoin kissojen kupit likoamaan ja nostin liha-annoksen tiskialtaaseen lämpenemään. Lähdin sitten parvekkeelle tupakalle ja astuin paljain jaloin (taas) kynnysmatolla vaanineeseen karvaoksennukseen. >:(

Tulin sitten tupakalta ja aloin tiskata kissojen kuppeja. Hetki meni ennenkuin huomasin, että lihapussi oli kadonnut! Vähäksi aikaa jäi raksuttamaan tyhjää, kunnes tajusin että asiaan liittyi todennäköisesti meidän pikkukriminaali Sofia, jolla on paha tapa pihistellä tavaroita ja "piilottaa" ne makuuhuoneeseen sängyn alle. No, sieltähän ne sitten löytyivät, syyllisen näköinen pieni kissa ja märkä lihapussi. Onneksi neiti ei ollut ehtinyt raadella pussia rikki ja levitellä lihoja ympäriinsä. Ja onneksi toimi taas niin ennalta arvattavasti, että ryöstösaalis löytyi helposti. Siitähän vasta olisi riemu irronnut, jos tuota lihapussia ei olisikaan löytynyt...

Täytyy varmaan tulevaisuudessa lämmitellä lihat jossain suljetussa astiassa. Yleensä meillä kyllä kissat ihan kiitettävästi jättävät keittiötasot rauhaan. Lukuunottamatta Sofiaa, jonka mielestä "kielletty" tarkoittaa asioita, jotka tehdään silloin kun kukaan ei ole näkemässä. ::)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 09.06.2011 klo 13:08:04
Sitähän se kielletty tarkoittaa :)
Kauan, kauan sitten otin pakastimesta sulamaan lihoja ja pengoin muutenkin sen sisuksia. Oli kesä ja helteet, ajan myötä alkoi nenään käydä epämääräinen tuoksu, joka voimistui nopeasti etovaksi mätänevän lemuksi. Löytyi lihapussukka, joka oli pudonnut hyllykön taakse lattialle ja kypsynyt omia aikojaan.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja henni 09.06.2011 klo 15:30:05
Lucilla, meillä kanssa Nikki pöllii aina vesihauteessa sulamassa olevat lihapussukat, joten ratkastiin asia laittamalla syvä jälkiruoka- tai keittolautanen nurinperin lihaköntsän päälle :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja noora- 12.06.2011 klo 11:23:30
En nyt tiedä onko varsinainen tempaus mutta olipas Oliver äsken niin suloinen kun venytteli tassut eteen ja takamus taakse- tyylillä ja sitten meni simmut puoliks kiinni ja isot korvat väpätti kuin perhosten siivet tosi nopeasti  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pantera 26.06.2011 klo 10:10:11
Pari tempausta. Toinen sattui tässä kesäkuussa. Jaska leikki karvapallollaan, johon se on ihan hulluna. Se on siis kissojen omista karvoista pyöritelty pallo. Näin sitten, kun herra laittoi sen mun laukkuun!  ;D Laukku vielä roikkui tuolin selkänojasta, eli Jaska joutui nousemaan takajaloilleen, että sai karvapallon sinne. Olisi siinä ollut ihmettelemistä, kun olisin töissä tehnyt karvapallolöydön  ;D En tiedä, mitä herra on ajanut takaa.

Toinen sattui tässä viikonloppuna (en tiedä, onko nyt varsinaisesti tempaus, mutta laitetaan tähän samaan). Pikkulinnut innostuivat moikkailemaan kissoja parvekkeen kaiteella, eli siis parvekelasituksen ulkopuolella. Juuso-rassukka yritti sitten epätoivoisesti monta kertaa hyppiä siihen kaiteelle. Jossa ei siis ole mitään tasopintaa sisäpuolella. Nauratti ja säälitti samaan aikaan  :D  :-[ Huomasi siinä palvelijakin, että on hyvä, että on parvekelasit turvallisesti kiinni...

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 26.06.2011 klo 17:19:15
Istuin kuistilla juhannusaattoiltana ja katselin saapuvaa sadepilveä. Pilvi holautti tullessaan vettä saavikaupalla ja näin, miten Minttu pinkoi tuhatta ja sataa mökkiin karkuun. Ääneen piti nauraa kattia, joka teki varmaan satasen ennätyksen yrittäessään karata sateen alta. Kuistille saapuessaan se jarrutti sen verran, että ehti mulkaista pahasti ja ilmoittaa että Ovi Auki Heti. :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Lucilla 16.07.2011 klo 11:44:18
Meillä harrastettiin viime yönä vähän cross-dressingia.

Heräsin aamulla, kun Cthulhu tuli muina miehinä tarpomaan mahan päälle ja huomasin, että jätkällähän roikkui mun rintsikat kaulassa. :D Melkoista oma-aloitteisuutta kyllä kun ensin herra oli murtautunut mun vaatekaappiin, kaivanut sieltä alusvaatekorin ja valkannut sitten vielä mieleisensä rintsikat.

Alkoi kyllä aika hekotellen päivä, kun mietittiin kuinka kauan se oli viilettänyt tuon viittansa kanssa menemään. ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja noora- 16.07.2011 klo 12:01:25
Chanelilla on joku ihme juttu hiuspompuloiden kanssa  :D Se löytää niitä jatkuvasti jostain vaikka miten koitan piilotella. Aamulla se tuli vastaan kurkunkannan kanssa ja hiukan myöhemmin näin kun se vei äitini kännykän  ;D Äiti pitää puhelintaan kangastaskussa joten siitähän oli hyvä ottaa kiinni  ;)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja henni 16.07.2011 klo 13:28:41
Cthulhu ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Mintan 16.07.2011 klo 14:49:23
Topi on alkanut raahata meidän vaatteita ympäriinsä. Varsinkin sukat on kivoja saaliita, joita voi viedä lattialta sängylle tai olohuoneeseen. On se myös saanut mun pitkän paitis yökkärinkin nostettua sängylle lattialta.

Eli nyt meillä on hyvä syyllinen, kun ei halua myöntää itse hukanneensa jotain  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja viidakkoveitsi 16.07.2011 klo 17:25:45
Tein eilen mustikkapiirakkaa. Katottiin illalla leffa ja samalla syötiin sitä piirakkaakin. Poikkiksella oli piirakkapala lautasella lattialla, ja Lätty kävi sitä useaan otteeseen haistelemassa ja aina kuopi sitten lautasen vieressä, kun ei vissiin maistunut piirakka :D Ei muistettu sitä piirakkapalaa kuitenkaan leffaltamme koko ajan vilkuilla, ja vähän ajan päästä piirakan päälle oli ilmestynyt likaiset sukat. Lätty jostain kaivanut ja kuopinut siihen peitoksi...

Sitten pieni tempaus kävi viime viikolla, kun olimme "anoppilassa" käymässä. Lätty oli yöllä tippunut siellä kirjahyllyn taakse eikä päässyt sieltä itse pois. Nukuimme poikkiksen kanssa siinä huoneessa, jossa hylly oli, emmekä heränneet siihen lainkaan. Se hylly on sellaista seinää vasten, jossa menee oviluukku toiseen huoneeseen (hylly on siis oviluukkua vasten eikä luukku ole käytössä), joten poikkiksen äiti oli yöllä avannut oviluukun ja päästänyt kissan toisen huoneen kautta pois. Ja siellä toisessa huoneessa on siinä oven kohdalla kuitenkin myös pöytää ja hyllyä ja muuta kamaa. Aamulla vaan kertoi, että yöllä oli tällainen käynyt, eikä me huomattu yhtään mitään.  :o

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 18.07.2011 klo 10:39:38
Cthulhu ja Lätty ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja stuckmachinic 19.07.2011 klo 22:39:04
Nyt menee vähän vahingonilon puolelle, mutta... Riepu tempaisi tänään ja sai tälle mammalle hyvät naurut aikaan :D Se seikkaili tapansa mukaan ikkunalaudalla, tepasteli siinä niiiiin ylpeänä kunnes... tassut lipesi! Sitä seurasi sellainen koominen sarja hyppelyä, tasapainoilua, naukumista ja lopulta putoaminen mihinkä muualle kuin vesikippoon.

Mitään ei sattunut, mutta kylläpä tyttöä nolotti. Siivoilin siinä naureskellen sitten ympäri lattioita menneitä vesiä, ei vaan voinut mitään kun toinen näytti niin koomiselta. Harmi kun ei ollut kameraa kädessä, olis saanut vallan hauskan kuvasarjan siitä.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja noora- 19.07.2011 klo 23:34:26
Voi raukkaa  ;D
Chanel oli myös varsin hupaisa tässä yks päivä. Istuskeli tuolin reunalla ja minä sitten rapsuttelin sitä kyljestä kunnes menin johonkin. Samalla sekunnilla kuului töks ja näin kun Chanel tipahti tuolin reunalta  ;D Ilmeisesti oli liian rentouttavaa rapsutusta  ::)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Mintan 20.07.2011 klo 07:32:44
Tessa kävi (toista kertaa) uimassa vessanpöntössä eilen aamulla. Se tähysteli siinä reunalla ku hiekkalaatikoita putsasin ja tasapaino petti ja peppu tipahti. Melkeimpä vain häntä kastui, mutta kyllä pikkuinen hiukan säikähti. Se vessanpöntön reunus on vaan liian kiehtova (ja kansi on yleensä auki, kun ei se tunnu kiinnostavan, jos ihmiset eivät ole paikalla).
En ehtinyt edes apuun ennen kuin Tessa jo sai itsensä ylös sieltä.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pokkeli 20.07.2011 klo 17:57:43
^ Voi toista! Pääsikö Tessa kuitenkin omin avuin pois pöntöstä?
Meillä Hunski päätti säikytellä meitä tänään, kun veti omia aikojaan vessan :D Kisut eivät yleensä pääse vessaan, mutta kylppärin maalaustöiden vuoksi niiden hiekkis on nyt poikkeuksellisesti vessassa.

Nokin viimeisin tempaus ei kyllä ollut pätkän vertaa hauska, vaikka ehkä sille voi pikku hiljaa alkaa nauramaankin. Oltiin siis viikonloppuna mökillä, 1920-luvulla rakennetussa talossa. Lähdettiin miehen kanssa kävelylle, ja kissat jäivät vanhempieni kanssa sisälle. Kun tultiin takaisin, Nokia ei löydy mistään. Etsittiin koko talo moneen kertaan ympäri, tuloksetta. Lopulta tultiin siihen tulokseen, että Nokin on pakko olla päässyt livahtamaan ulos poissaollessamme. Tämä tuntui tosin varsin käsittämättömältä, sillä Nokin olisi pitänyt päästä kulkemaan kahdesta ovesta ulos kenenkään huomaamatta. Mutta kun kaikki kolot oli sisältä moneen kertaan etsitty, niin ei jäänyt muuta vaihtoehtoa.

Sirryttiin siis etsimään Nokia pihalta. Tässä vaiheessa olin jo melko lailla paniikissa, sillä Noki ei ikinä ulkoile ilman valjaita, ja oli nyt ensimmäistä kertaa mökillä, sille täysin uudessa ja oudossa paikassa. Paniikkia ei yhtään helpottanut tieto, että pihapiirissä oli nähty useampaan otteeseen kyykäärmeitä, ja Noki on juuri sellainen tyhmänrohkea typerys, että aivan varmasti menee tassulla sohimaan ja häiriköimään, jos sellaisen sattuisi kohtaamaan.

Pihaetsinnät päättyivät tuloksettomina, joten siirryimme hetkeksi sisälle. Makoilimme miehen kanssa sängyllä ja mietimme, mitä ihmettä seuraavaksi teemme. Yhtäkkiä viereisestä huoneesta kuului ryminää, ja kun menin katsomaan, Noki venytteli unisen näköisenä silmieni edessä! Innostuin niin paljon, että Noki säikähti ja ryntäsi takaisin sinne, mistä oli tullutkin: komeroon, jonka lattiassa oli reikä!  :o Reikä oli peitetty isolla pahvilla, mutta Noki oli jotenkin onnistunut bongaamaan sen ja änkeytymään pahvin alta lattian alla olevaan koloon. Sinne se asettautui uudelleen kerälle aivan tyytyväisenä. Eipä tullut mieleenkään, että komerossa olisi pahvin alla tuollainen kissan mentävä salalokero. Loppu hyvin, kaikki hyvin, mutta eipä Noki tainnut tietää, minkälaisen hätätilan sai aikaan noiden tuntien aikana, kun nukkui päiväunia tuollaisessa paikassa!

Tässä vielä kuva piilottelijasta kolossaan:

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Mintan 20.07.2011 klo 20:47:31
^Kyllä Tessa pääsi itse pois. Sillä jäi etutassut vielä reunalle ja sai itsensä ylös ennen kuin ehdin nostamaan sitä pois.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja valentina 21.07.2011 klo 00:15:17
Voi vessanpönttö. Mildakin pikkuisena hyppäsi vessanpönttöön ennen kuin kerkesin edes vetää sitä!!! Oli. . erittäin kiva. .

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 21.07.2011 klo 13:26:44
Pokkeli, tuohan on täydellinen kissan päiväunipaikka :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Wilpertti 24.07.2011 klo 02:29:34
Tämä ei (onneksi) tapahtunut meillä, vaan siskoni perheessä. Toinen perheen kissoista eli Tapsa oli unohtunut aamun hälinässä tyttären huoneeseen nukkumaan ja ovi oli laitettu kiinni. Päivällä väen ollessa muualla, oli Tapsa herännyt, ilmeisesti todennut, että nyt ois vessahätä ja hiekkalaatikon puuttuessa käynyt vääntämässä tortut palapelilaatikkoon ja peitellyt kakan huolellisesti palapelin palasilla.

Ei ole kissa toiste unohtunut päiväksi lastenhuoneeseen.  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja valentina 24.07.2011 klo 07:05:50
^haha tää oli kyllä päivän paras :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pokkeli 24.07.2011 klo 13:49:58
^^ Voi toista... Aika nokkelaa ajattelua kissalta kuitenkin! :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pantera 08.10.2011 klo 12:16:32
Juuso säikäytti mut tässä yhtenä päivänä: Tulin kotiin ja tyypilliseen tapaan kissat pyöri siinä jaloissa kun yritin kauppakassien kanssa päästä sisään jne. Hetken päästä aloin ihmetellä, että missäs Juuso on. Juuso myös maukui jossain. Kävelin sitten pitkin kämppää etsimässä ja kun huutelin Juusoa, hän naukui jossain.  :-? Availin kaikkia kaappeja ja aloin jo huolestua. Sitten välähti: Juuso oli ulko-oven ja välioven välissä!  :o Ja herra tuli sieltä säikähtäneenä pois  ;D Sinne oli tietysti ehtinyt jäämään, kun hämärässä eteisessä sähläsin tavaroiden kanssa ja laitoin sen kiinni.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 09.10.2011 klo 10:24:11
Voi Juusoa ;D Välillä noita katteja saa tosissaan etsiä, kun ovat johonkin änkeneet itsensä.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja henni 10.10.2011 klo 11:12:59
Meillä on kanssa Nikki joskus jäänyt hetkeksi ulko-oven ja välioven väliin, mutta se on jäänyt sinne ihan vapaaehtoisesti ;D Se istuskeli ulko-oven edessä, ja mä hitaasti laitoin väliovea kiinni, odottelin että se peruuttelee sieltä välistä pois, mutta ei. Siellä se kökötti ja katseli mua kun laitoin oven kiinni, eikä tullut pois vielä silloinkaan kun avasin sen ;D Jäi väliovi sitten auki kuitenkin.

Mä tuossa viikonloppuna kuorrutin itse manteleita, ja niistä tulikin aika öljyisiä, ja tuonne lautasen pohjalle jäi sitten semmoinen mausteöljylammikko. En kiinnittänyt lautaseen tai kissoihin mitään huomiota ennen kuin huomasin, että Nemo nuolee lattiaa ja Nunon hännästä putoaa lattialle (ja Nemon päähän) pisaroita. Oli Nuno päättänyt vähän häntää dipata...

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Chili Pepper 12.10.2011 klo 19:33:47
Meidän Neferdite on päättänyt kerätä kaikki pehmo jääkaappimagneetit!!!! Nefer istuu jääkaapin vieressä ja selvästikin valitsee minkä elukan nappaisi ovesta ja ovelasti tassuillaan irrottaa magneetin kaapinovesta ja hyppää lattialle ja se ylpeä voitonjuoksu pehmoelukka suussaan on kyllä ihailtavaa katsottavaa :D Ei ihan tykkää kun vaadin sen takaisin...

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja vastalause 14.10.2011 klo 12:35:38
Turo joskus pikkupentuna tykkäsi hyppiä oven päälle korkean kaapin päältä ja muutenkin riekkui korkeissa paikoissa. Nyt vähän aikuisempana ja pulleampana Turo ei ole semmoista tehnyt. Ennen kuin toissapäivänä. Kuulin olohuoneesta kummaa kolinaa, ja mietin, että mies siellä varmaan tekee jotain. Sitten tajusin, että ei, kyllä tuo on kissojen aikaansaannosta ja menin katsomaan. Näky joka minua odotti oli tällainen:


Turo oli noin 130cm hyllyn päältä loikannut tuonne päälle! Kyllä sitä hirmuisesti jännitti, varsinkin kun ovi liikkui, mutta lopulta se loikkasi takaisin hyllyn päälle, niin kuin hänen toiminnassaan ei olisi ollut mitään omituista  ;D. Myöhemmin illalla Turo toisti temppunsa, mutta sillä kertaa tasapaino petti ja reppana putosi lattialle. Ei kuitenkaan käynyt kuinkaan, ja sen koommin ei ole Turoa ainakaan vielä ovien päällä uudestaan näkynyt.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja viidakkoveitsi 14.10.2011 klo 13:38:19
^ Heh, täälläkin välillä saa olla nostelemassa kissaa pois ovien päältä. Kyllä se sieltä osaa itekin hypätä pois, mutta joskus kun on lakanoita kuivumassa oven päällä niin se ei vaikuta oikein turvalliselta kun lakanat saattaa tippua kissan alta.

^^ Magneettijuttuunkin pitää sanoa, että et ole yksin. Usein on aamuisin kaikki jääkaappimagneetit lattialla, välillä niitä saa keräillä eteisestä asti. Sitten siinä on ollut yhdellä magneetilla sellainen bändikortti, joka on mystisesti kadonnut. Eräänä aamuna se magneetti oli jääkaapin vieressä lattialla kyllä, mutta korttia ei ole vieläkään löytynyt.

Niin ja samoin on kadoksissa kissan jäljiltä erään maatuskan sisempi puoli, tai siis ei se päällimmäinen naikkonen vaan sen sisällä oleva. Kuitenkin on tuonkin katoamisen jälkeen siivottu jo monesti, eikä ole löytynyt. Tosin viimeksi kun imuroin, kirjoituspöydän alta meni imuriin jotain kolisevaa, vissiin kissan leluja ja miksei vaikka se maatuska. Pitänee kattoa pölypussista :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Mintan 14.10.2011 klo 13:44:34
Meillä jääkaappimagneetit on saanu olla rauhassa ku ne pitäis hyppiä pois (keittiötason ja jääkaapin välissä kuivakaappi).
Mun työpöydön takalevystä taasen kissat tykkää räppiä alas varsinkin noi mun siniset karvapallomagneetit. Onneks kissat ei saa olla työhuoneessa ilman valvontaa, vois magneetit lähteä vaeltamaan mystisesti :)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja lara 16.10.2011 klo 10:46:00
Jostain kumman syystä poikien mielestä on kiva kytätä, kun mä syön. Kedin mielestä juusto mun leipien päältä kuuluu sille, tai ainakin sen pitäisi saada siitä maistiainen. Se on kerran saanut varastettua juustoa mun leivän päältä, kun en tajunnut vahtia leipiäni.

Eilen aamulla Kedi tuli istumaan mua vastapäätä, kun söin aamupalaa, ja ensin se tuli nuuhkimaan mun lautasella olevaa leipää. Kun kielsin sitä tulemasta niin lähelle, niin kissa päätti todella hienovaraisesti ja salamyhkäisesti napata tassulla juuston pois mun leivän päältä. Eka oikealla tassulla, ja kun kielsin, niin sitten vasemmalla...  ::)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pantera 16.10.2011 klo 12:32:09
Perjantaina olin syömässä jotain eineshampparia nälästä puolikuolleena. Kuulin tietynlaisia ääniä ja Juuso oli eteisessä vetelemässä hanuriaan pitkin lattiaa ja housuihin olikin tarttunut pipana. Oli pakko lähteä putsailemaan kissaa ja kurajarruja. No, kun menin takaisin syömään, Juuso olikin siellä tuhoamassa ateriani jäänteitä.  ::) Ihan kuin olisi tahallisesti suunnitellut koko kuvion  ;D

Kyllä meillä kyttäillään aina kun olen syömässä. Ihan sama mitä syön, mutta kissat tulevat tuijottamaan viereen ja jos vaikuttaa oikein herkulliselta, yritetään hyppiä syliin ja viedä ruuat vaikka kädestä  :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja tuulinen 16.10.2011 klo 21:00:52
Kissat, nuo herkku suut!

Viime kesänä kun olin kattamassa aamiasta vieraille tapahtui seuraavaa. Osa vieraista istui jo pöydässä ja olin tuomassa maitoa pöytään kun näin musta juovan joka vilahti pöydän yli. Katsoimme hämmentyneenä vieraiden kanssa  :o toisiamme ja havaitsimme sitten että kaikki kinkku viipaleet olivat kadonneet  :-?. Katsoimme pöydän alle ja siellä Minerva oli tyytyväisen syömässä kinkkua  :D.

Päivällä kun katoimme taas pöytää havaitsin kuinka musta hiipijä asettautui tuolille kyttäämään. Aikaisemmatsta viisastuneena annoin kinkku ja juusto lautasen serkkuni haltuun, silti MInerva yritti varastaa kinkut! Serkkuni joutui nostamaan herkut ylös ja vaikka kuinka kielsin ja vein pois kissaa niin....  :o

Sama kisu on suorittanut muitakin onnistuneita kaappauksia. Viimeisin oli voipaketti, siis voipaketin jämät. Olin ottanut sen jääkaapista kaapiakseni siitä voin jämät paistinpannulle. Jätin paketin hetkeksi käsistä ja samassa Minerva vei sen sängyn alle jossa rosvo aukaisi paketin ja alkoi nuolla voita  ;D.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja kutja 17.10.2011 klo 11:12:54
Pari viime aikojen tempausta:

Danny tykkää aina hengailla pyykkikoneen päällä kylppärissä jos joku on suihkussa ja mennä sen jälkeen tutkimaan viemäriin valuvaa vettä. Tällä kertaa avo oli juuri tulossa suihkusta eikä ollut vielä ehtinyt kuivata lattiaa lastalla ja siinä lilluikin varmaan yli sentti vettä. Danny loikkasi kuitenkin jo lattialle, liukastui kyljelleen veden takia ja ryntäsi salamavauhtia ulos kylppäristä vettä roiskuen. Tästä Laku säikähti ja rymisti sit mun paljaiden varpaiden yli kun seisoin kylppärin oven lähellä. Tuloksena mojovat naarmut varpaissa. Tämä kaikki tapahtui siis varmaan sekunnin murto-osassa, meikä jäi vaan ihmettelemään että mitä tapahtui ;D

Toinen tapahtui viime viikolla kun avo jätti pöydälle täyden lasin appelsiinimehua ja meni käymään jääkaapilla. Danny päätti hypätä pöydälle tekemään avolle ruokaseuraa. Tietenkin Dänski onnistui tähtäämään hyppynsä melkein mehulasiin ja lasi lensikin kaaressa lattialle. Sitä mehua oli sitten seinissä, patterissa, verhoissa, tuoleissa, pitkin pöytää ja läppärikin oli saanut oman osansa. Danny istui hiljaa koko siivousoperaation ajan vieressä ja musta tuntuu, että se olisi raapinut hämillään ja ihmetellen päätänsä jos olisi vain osannut.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Mintan 17.10.2011 klo 11:20:20
Tessa on meillä komentelija, joka tekee tuhmuuksia, jos ihmiset ei tottele. No tänä aamuna se sitten komenteli tavalliseen tapaansa leikittämään, mutta katsoin leffaa enkä halunnut olla pompoteltavana. No neitipä meni sitten taas kerran raapimaan eteisen hyllykön seinää huomiota saadakseen. Mä sitten jätin sen huomiotta, että oppis ettei sellasella saa huomiota.

Hetken päästä oli raapiminen loppunut ja kuului outoa ääntä ja menin katsomaan. No eikös Tessa ollut kiivennyt sellaista ikean kangaslokerikkoa ylös melkein hattuhyllylle, jossa säilytetään kissojen lelukeppejä.

Välillä kyllä mietin, että Topi on niin helppo kissa, kun se on hiljainen ja itse viihdyttää itseään, jos on tylsää. Tessa taasen komentelee ja hakee huomiota kielletyillä jutuilla minkä kerkeää. Meidän prinsessa (omasta mielestään jumalatar).

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja sandra 26.10.2011 klo 14:35:47
Tein eilen illalla mokkapaloja. Valitsin sikäli huonon leivonta-ajankohdan, että kissat aloittivat iltarallinsa samoihin aikoihin. Ei tarvinnut kuin kääntää selkänsä ja kas, Juppe oli jo ehtinyt hypätä keittiötasolle, loikannut vauhdilla alas ja oli hilkulla, ettei vienyt koko taikinakulhoa mennessään. Herra osallistui kuitenkin leivontaan sen verran, että dippasi häntänsä taikinaan. Oli mukava nyppiä niitä karvoja pois, eikä Juppekaan kauheasti ilahtunut, kun päätyi häntäpesulle. 

En ole vieläkään tottunut siihen, että Juppe pääsee helposti hyppäämään tiskipöydälle ja keittiön tasoille. Mandy kun ei sinne asti yletä tai edes yritä tulla.

Mulla on tapana jättää nukkumaan mennessäni kissojen märkäruokapussit/purkit valmiiksi tiskipöydälle aamuruokintaa varten. Jos menen kahdeksaksi aamulla kouluun, laitan illalla kaiken muutenkin mahdollisimman valmiiksi, koska olen todella aamu-uninen ja tulee kuitenkin kiire.

Tapani mukaan sitten torkutin herätyskelloa aamulla ja vedin peittoa korville. Ihmettelin siinä puoliunisena, mikä kumma kolina ja kopina keittiöstä kuuluu. Asia selvisi hetken päästä, kun Juppe ilmestyi sänkyyni revitty märkäruokapussi suussaan. Herra oli ilmeisesti sitä mieltä, että tarjoilija ei hoida hommiaan. ::)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 27.10.2011 klo 07:50:12
Juppe ;D Tuon takia itse pidän ruoat kaapissa, koska muuten voi syntyä revittyjä ruokapusseja.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja rastas 28.10.2011 klo 18:41:25
Mirko on oikeasti niin kiero kissa, ettei mitään rajaa. Eilen muru söi olohuoneessa leipää ja katsoi samalla telkkaria. Mirko tuli kiehnäämään kylkeen, puski naamaa ja kehräsi. Ei osoittanut mitään mielenkiintoa leipää kohtaan. Siinä sitten jonkin aikaa kehrättyään ihan yllättäen nappasi leivän päältä kinkun ja lähti juoksemaan pää viidentenä jalkana karkuun  ;D

Renttu myös varastelee ruokaa. Renttu on melko pitkä kissa ja yltää pöydille ja keittiötasoille. Muut kissat on helppo huomata, kun ne hyppäävät pöydälle varastelemaan. Renttu vaan nousee takajaloille ja hiiiiiitaaaaasti hivuttaa tassuaan varastettavaa herkkua kohti  8-)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja greenday 01.11.2011 klo 10:53:39
Mauri on kyllä semmonen otus, että se aukoo kaikki keittiön alakaappien ovet, käytävän suuren kaapin oven sekä makkarin vaatekaappien suuret ovet ja menee tyytyväisenä nukkumaan sinne kaappiin. ;D
Sitten se on opettanut saman Aatullekin. >:( ;D

Semmosia kaappihomoja täällä. :D ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Oliivi 28.12.2011 klo 02:04:40
Sabe vetäs just ovenkarmiin ja jäi siihen roikkumaan. Oli kyllä hämmentävä näky, kun Sabe roikkuu ovenkarmissa. Hyvin se siinä pysy, vaikka ei normisti oo kova kiipeilemään. Mikähän tossa ovenkarmissa on, kun nyt 5 min sisällä neljä kertaa yrittäny juosta sitä pitkin..

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Krisu 28.12.2011 klo 06:09:20
Mulla oli jääny toissapäivänä Sökön ruokakaapin ovi auki ni Sökö kävi keittiössä ja paino oven tassulla kiinni.  ;D

Sit se eilen vonkus multa meetwurstia. Nappaski yhes vaihees leivän päältä yhden palasen. Enpä oo enne nähny, et kissa jotai meetwurstia söis, ku ei meillä mummolassa kisut syöny.  ;D En ite kumminkaa viitti antaa, ku on kyl niin suolaista.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Leelou 30.12.2011 klo 00:39:54
Erehdyin sitten antamaan kissoille Latzia.

Matilda hullaantui. Se syöksyi lautasen kimppuun ja hotki annoksensa ehkä 30 sekunnissa. Sen jälkeen se hyökkäsi muristen Silun lautaselle ja yritti huitoa tassulla toipilasparkaa pois ruokansa äärestä. Jouduin sulkemaan Matildan kylppäriin, että Silu sai syödä rauhassa. Sit kun päästin sen ulos, niin hetken päästä se oli tiskipöydällä pureskelemassa tyhjää Latz-pussia.

Ilmeisesti meillä olisi parempi pitäytyä vaan noissa pahemmissa laaturuuissa.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja sandra 13.01.2012 klo 18:31:51
Juppe on ollut varsinaisella kujeilutuulella pari päivää. Eilen aamulla se syöksyi täysin varoittamatta läppäsemään jogurttipurkkini nurin pitkin pöytää. Hetken harmitti, mutta lopulta ei voinut kuin nauraa. ;D Herra itse oli meinaan aika koomisen näköinen sotkettuaan itsensä jogurttiin.

Tänä aamuna heräsin kummalliseen kolahteluun. Nousin ylös katsomaan, mitä tapahtuu, ja Juppehan se oli levitellyt meikkipussini sisällön pitkin huushollia. Oikein onnellisen näköisenä raastoi meikkisivellintäni kylppärin lattialla. Juppea ei ole koskaan ennen kiinnostanut meikit pätkän vertaa, mutta tästä lähtien ilmeisesti piilotan meikkipussini kylppärin kaapin perälle.

Iltapäivällä kokkailin pastaa ja yksi pitkä pastanauha tipahti (kuivana ja keittämättömänä) lattialle. Tästäkös se riemu repesi: Juppe viiletti onnessaan spagetin perässä ja lopulta oli jemmannut sen tyynyliinan sisälle. Tämän siis huomasin äsken lakanoita vaihtaessani.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Hanselmiina 13.01.2012 klo 21:24:46
Ihana Juppe :)

Vertti oli tänään kokkaillut hiirikeittoa kun olin töissä. Vesikipossa oli siis kaksi leikkihiirtä sekä hieman nappuloita makua antamassa :) Ja vettä pitkin parkettia. Mutta en voinut olla hymyilemättä tuolle hiirikeitolle  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pantera 14.01.2012 klo 10:13:29
Mun kun pitää tehdä fysioterapiaharjoituksia, niin kissat usein ottavat osaa niihin :)
Makuuasennossa tehtävien liikkeiden kohdalla Juuso tulkitsee asian niin, että nyt voi tulla nukkumaan minun vatsani päälle :) Ja osassa liikkeitä on mukana harjanvarsi. No ilmassa heiluva keppi on tietenkin Jaskan mielestä lelu, jota pitää läpsiä tassulla ja yrittää saada kiinni ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja hannaemilia 17.01.2012 klo 00:27:29
^;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja fiikus 24.01.2012 klo 10:05:59
dHeräsin tänään aamulla kissan juoksuun ja johonkin outoon meteliin, metelin outoutta voi kuvailla se, että huusin herätessäni mitä v**tuaaa koska pelästyin niin paljon.

Lähdin metsästämään äänen lähdettä ja löysin sohvan takaa kissamme Matin joka oli todella peloissa ja turkki tuuheana. Sen vieressään, puoliksi sohvan alle tunkeutuneena oli toinen kissamme Miisu, joka oli aivan silmittömässä paniikissa ja lähti juoksemaan täysiä takaisin makuuhuoneeseen. Juoksin perässä ja siellä sängyn alla kissa taas kyhnötti. Sen toinen jalka ja häntä oli pienen hedelmäpussin sisällä jumissa ja kissa oli aivan kauhuissaan. Nappasin pussin irti tapahtunutta kummemmin tutkimatta ja huomasin pussin haisevan ihan pissalle...

Ilmeisesti Miisu oli mennyt kissojen lelulaatikkoon hakemaan niille paria lelua (se aina välillä käy laatikolla salaa, se on ihan vetolaatikko) ja siellä jalkaan oli tarttunut pussi. Kissa panikoitui pussista ja veli järkyttyi panikoituneesta sisarestaan. Miisu-parka pelästyi niin paljon, että pissasi allensa (...tai sinne pussiin siis)  :-/

Miisu oli hetki sitten vielä kauhuissaan turkki tuuheana, korvat luimussa ja silmät lautasen kokoisena. Silittelin sitä varovasti ja jonkun ajan päästä se uskaltautui vähän pesemään jo. Voi mun pientä ressukkaa  :'(

Ps. Tällaisissa tilanteissa huomaa kyllä aina kissojen tärkeyden myös niille toisilleen, aina jos toiselle käy jotain ja ollaan peloissaan/surullisia/kivuissaan niin toinen on siinä vieressä "tukemassa" vaikka kuinka pelottaisi itseäkin.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja henni 24.01.2012 klo 11:48:44
^ Meillä kanssa joskus Nikki pelästyi makuuhuoneessa ihan silmittömästi jotain. Itse en kuullut sieltä edes minkäänlaista ääntä, ties mitä pieniä vihreitä miehiä näki... Mutta otin Nikkin syliin rauhottaakseni sitä, ja lähdin kissa sylissä hitaasti, askel askeleelta kohti makkaria, ja sitten tulikin pissat syliin. Vasta saman päivän illalla se epäillen uskaltautui käymään makuuhuoneessa, mutta en tosiaan tiedä mitä siellä oli.

Ja lisäksi meillä Nuno pitää joskus sellaista hinkuyskämäistä meteliä, todennäköisesti kun sen kurkkua ärsyttää karva tai joku muu. Se kuulostaa aivan kamalalta ja ekalla kerralla olin ihan paniikissa. Sitä tapahtuu tosi harvoin, mutta kun niin käy, niin kyllä muut kissat rientää samantien Nunon ympärille, että mikä kaverilla on hätänä.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja olde 25.01.2012 klo 07:43:21
^Ompa Nikki pelästynyt paljon. Oisiko ikkunaan lentänyt jokin tai nähnyt ulkoa jotain. Aika kumma jos ei mitään näkyvää ole tapahtunut :o

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Hanselmiina 06.02.2012 klo 22:21:11
Meillä on tänään ollut Sirkus Vertti vauhdissa. Kun tulin töistä, en ilmeisesti saanut riittävän nopeasti ulko-ovea auki kun toiselta puolelta jo kuului hirveä raapiminen. Ja sen jälkeen on menty päättömästi ympäri taloa...

Riehumisen lisäksi Vertti on tunkenut itsensä joka paikkaan ja äsken kävi niin, että olin avannut yöpöytä/lipaston ylimmäisen laatikon ja Vertti puikahti sitten sinne laatikkoon ja sieltä sinne jonnekin lipaston uumeniin. Piti huutaa sitten mies apuun ja laatikko piti ruuvata irti kiskoiltaan jotta saatiin Vertti sieltä pois. Ruuvaamista seurasi kostea nenä ja lautasmainen silmäpari sieltä jostain lipaston perältä. En tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa  ;D

Nyt Vertti sitten simahti tohon olohuoneeseen ihan yhtäkkiä, jostain kumman syystä  ;)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja hannaemilia 06.02.2012 klo 22:43:05
^  ;D  ;D  ;D hahahahaha. Vertillä on ollut kunnon vipinäpäivä!

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Gampela 06.02.2012 klo 23:58:52
Täällä ollut myös meidän Juniorilla niin levoton päivä että hyvä ettei se seiniä ole kaatanut... Mutta kyllä huomaa että herra on teini-iässä!
Noh, aamuhan alkoi ihanasti keittiön siivouksella; Kissoilla oli näköjään ollut bileet yöllä, kun vessapaperirulla oltiin raahattu vessasta keittiön matolle ja raadeltu sellaiseksi mössöksi ettei koko rullaa voinut enää edes käyttää.... Iltapäivä ruokinnan aikaan laitoimme meidän wanhuksen jälleen makkariin syömään (jotta rouva saisi rauhassa kuppinsa syödä), ja kun nuo kolme muuta olivat keittiössä ahmineet omat ateriansa, onnistui Toope livahtamaan makkariin ja veti sitten siinä samalla Pirpanankin ruoat... Jouduin hätistelemää Toopea hyvän aikaa pois, mutta lopputulos oli vain että itse vanhus säikähti ja katosi sängyn alle ja Toope mussutti toisen ruoat HYVÄLLÄ ruokahalulla...
Tämän jälkeen puhuin siskon kanssa puhelimessa, ja tietysti juuri silloin kissojenkin piti järjestää pienet mm-rallit olohuoneesta makkariin. Meno ja vauhti oli taas sellaista, että Toope meinasi Pipaa jahdatessaan osua minuun terävillä kynsillään sohvan ohi hypätessään ja meinasipa tuo makuuhuoneessa törmätä seinääkin. Tilanne kuitenkin rauhoittui yhtä nopeasti kuin se oli alkanutkin ja tämän jälkeen Pipa kömpi minun syliini turvaan. Toopellehan se ei tietenkään käynyt ja pikkujätkä aloittikin sitten minun varpaiden käpsimisen sohvan alta ja sama käpsiminen jatkui myös vessassa... Kun söimme avokin kanssa keittiössä, piti herran silloinkin alkaa uhmaamaan käskyjä ja väkipakolla hyppi jatkuvasti pöydälle. Yleensä Toope ei ole niin tehnyt, sillä sekin tietää ettei pöydälle ole ruoka-aikaan asiaa, mutta tänään piti olla uhmakas...
Tämän jälkeen, kun katselin telkkaria herra sitten pakolla syliin ja nukahtikin sitten siihen. Nyt ollut jo jonkin aikaa rauhallinen - LUOJAN KIITOS  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Tiuku 21.07.2012 klo 19:05:44
Meillä molemmat rontit ovat päässet kaljan makuun. Tuossa taannoin olivat päättäneet käydä ryöväämässä isännän kaljakeissin (24 tölkin pahvilaatikko), kun sitä vielä säilytettiin keittion lattialla . Olivat jotenkin purreet parin tölkin läpi, jotka olivat vielä laatikossa ja lissuttaneet siitä kaljaa.
Nyt tölkit menevät suoraan kylmäkaappiin, ja laatikko jätetään tyhjänä ronttien revittäväksi.
Siitä lähtien lähes aina, kun isäntä itse juo kaljaa, on hänellä kahden kissan yleisö vahtaamassa, jos saisi maistiaisen :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja chocspot 21.07.2012 klo 19:42:31
^No jopas! Ilmeisesti kissasi ovat kolleja  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Minskinen 29.11.2012 klo 15:49:27
Avatarissani oleva kattimaisuus on erikoistunut viemärihommiin. Meillä nimittäin on AINA lattiakaivojen ritilät ja suodattimet otettu irti. Kun ne laittaa takaisin, on ne mystisesti jo vartin päästä otettu uudelleen pois. Kerran saunoessani huomasin, että Massa hiippailee lauteiden alla ja näin ihan livenä tämän operaation. Todella kätevästi se kävi!

Niin, ja nyt joulunaikaan äiti on polttanut kynttilöitä katsoessaan televisiota. Massa meni tutkimaan kynttilöitä turhan läheltä ja äiti menee hätistelemään pois. Tulos: Palaneet häntäkarvat ja hämillään oleva kissa, joka ihmettelee hännästä lähtevää käryä.  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Eeva 24.02.2013 klo 19:15:49
Muistelenpa tässä meidän edesmennyttä Mörri-poikaa, joka aina välillä osasi yllättää. Leivoinpa kerran mansikkapiirakkaa ja jätin sen pöydälle odottamaan poikani koulusta palaamista. Piirakka oli vielä vähän lämmin, joten laitoin sen pussiin ja jätin pussin vähän avoimeksi. Itse lähdin pois kotoa, muta mieheni jäi kotiin. Tullessaan ulkoa sisälle häntä odotti pöydällä aikamoinen näky.Mörri oli pussissa nautiskelemassa piirakkaa ja vain häntä näkyi pussin ulkopuolella. Ja se kyllä näkyi, sillä Mörrillä oli aika karvainen häntyli.
Siitäpä sitten riemu syntyi, kissa edellä ja mies perässä. Arvatkaapa vaan olinko iloinen, etten tehnyt mustikkapiirakkaa. Olisi ollut kissan tassun jäljissä siivoamista, kun se juoksi ympäri taloa. Mörri oli vielä silloin pieni ja tulimme huomaamaan, että piirakat olivat Mörrille jostakin syystä herkkua. Pöydälle ei sen koomin mennyt, sillä tiesi sen olevan ehdottomasti kiellettyä. Vähän joka paikkaan muualle pikku lellikki sitten kyllä saikin mennä. Kyllä naurettiin tapausta jälkeen päin ja olisi kamera ollut mukava olla saatavilla.  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Varjo 26.02.2013 klo 21:10:07
Ruska oli eilen sitä mieltä, että nyt loppu ruokkijan sosiaalinen elämä. Mulla oli kaverin kanssa Skypessä keskustelu kesken ja kun käväisin muualla, oli kissa sillä välin hypännyt koneen päällä saaden näppäimet pois käytöstä. Kaikki näppäinyhdistelmät kävin läpi ilman tulosta, mutta lopulta onneks koneen uudelleenkäynnistys auttoi.  :P

Samaten eilen imuroidessani, olin unohtanut vajaan maitolasin pöydälle. Palatessani näin kun kissa istu pöydällä, pää niin syvällä lasin sisällä kun mahtui ja kieli pitkänä yritt lipittää kaukana olevaa pintaa. Oli se sitä jonkin verran tyhjentänyt, onneksi ei ole laktoosille allerginen. :)

Tänään taasen aiemmin istuin tässä keskittyneenä naama kiinni ruudussa ja havahdun siihen, että mua taputetaan olkapäälle. Ja Ruskahan se, vaikka olin ihan varma että mies, sillä oli niin ihmismäinen huomionherätystapa.  :-*

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Lelletti 01.03.2013 klo 12:55:54
Kissat olivat sitten taas touhuneet jotain viime yönä.
Aamulla ihan unenpöppörössä tullessani ulos makuuhuoneesta mun ensimmäinen ajatus oli "Miksi olohuoneessa on noin valoisaa?" seuraava taasen hätääntyneempi "Ovatko kissat sytyttäneet jotain palamaan?" kunnes totesin, että tulipalosta tuskin lähtee sinistä valoa.  ::)
Neitokaiset katselivat sohvalta käsin hyvin tyytyväisenä telkkarista tulevaa Älypää visailua. Meidän telkkari sammuu 3h kuluttua käynnistyksestä, jos ei erikseen jatka katselua niin jompi kumpi kissoista oli ilmiselvästi päättänyt piristää kaksikon yötä ja laittaa telkkarin päälle.

Aiemmin ne ovat jo oppineet, että XBOX:ssa on hipaisukytkin ja sen käynnistäminen ja luukun avaaminen on helppoa. Sen kanssa leikkiminen onneksi loppui kun vekotin laitettiin toiseen asentoon niin, ettei siihen ole kiva itseään kyhnyttää.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Suklaatabby 01.03.2013 klo 13:32:37
^ :D Heh, fiksuja kisuja kun ovat tv:n laittaneet päälle.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pantera 11.03.2013 klo 23:39:03
Tulikin tuosta mieleen, että omat kisut ovat joskus pari kertaa ainakin laittaneet stereot päälle ja musat soimaan. Kerran (vuosia sitten) tämä vielä tapahtui yöllä, kun olin nukkumassa. ;D
Onkin ollut tapana laittaa aina strereoista volyymit nollalle ja virrat pois, niin ei vastaavaa pääse tapahtumaan.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Usva 12.03.2013 klo 10:07:01
Usvalla on pienimuotoinen laserhiiri addiktio ja eilen yritin tehdä paperitöitä niin Usvahan siitä hermostui.Ensin se mourusi tauotta ja kävi välillä katsomassa minua silmiin.Sitten kun en vieläkään älynnyt aloittaa laserileikkiä, niin se meni lipaston päälle, jossa oli kännykkäni ja tyrkkäsi sen kylmänviileästi lattialle.Tuli ihan mieleen se youtuben sketsi,jossa musta kissa tekee samoin  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Utu 13.03.2013 klo 09:59:34
Ihana Usva  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja elosalama 13.03.2013 klo 20:07:48
osaa ne mokomat näyttää mieltään :) kun Mintulla tuppaa tipahtelemaan tavaraa, jotain se tahtoo mutta kun mie tyhmä en tajua

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Helmi-katti 28.03.2013 klo 17:08:12
Toivo-niminen kollipoika on ollut talossa tammikuusta lähtien ja on nyt puolivuotias. Luonteeltaan vesseli on loputtoman optimistinen, touhukas ja kaikkien kaveri, on salamana paikalla ihan kaikkialla, missä tapahtuu. Esimerkiksi juuri koottu muovipussi pahvipakkauksia on mahtava "kaivauskohde".

Parhaimmat naurut olen tähän mennessä saanut, kun havahduin siihen, että Toivo juoksenteli innoissaan ympäriinsä terveysside suussaan ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Golli 28.03.2013 klo 19:36:45
Meillä oli tuossa yks päivä paperikassi lattialla, mitä Ansa meni tutkimaan innoissaan, että mitähän jännää sieltä löytyisi. No, mie sitten siinä jotain hösysin ja Ansa säikähti kovasti jolloin tyttö lähti juoksemaan käytävää kohti. Paha vain, että kassin kahva oli vielä ilmeisesti jalan ympärillä, jolloin kassi tietenkin lähti seuraamaan. Sitäkin piti säikkyä ja juosta pakoon ja kassi vain piti kamalampaa ääntä ja oli vielä pelottavampi. Onneksi paha pahvipussi kuitenkin lähti irti melko nopeasti koivesta. :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Usva 29.03.2013 klo 21:22:48
Nauroin tuolle Toivon terveyssidekaahaukselle, on mahtunut olla näky ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Oliivi 25.05.2013 klo 22:02:54
Jaanpa tarinan rohkeasta ulkoilijakissa Sabesta.

Päätin vappuaattona viedä Saben kerrostalomme pihaan puukiipeilylle. Vuosi sitten veimme kissat läheiseen puistoon puuhun kiipeilemään vappuaattona, joten ajattelin nyt Saben kanssa spontaanisti uusintaa perinteen.
Noh, laitoin valjaat Sabelle ja kaikki eteni aivan hienosti aina siihen hetkeen, kun aloin lähestyä asuntomme ovea. Siinä vaiheessa Sabe ilmeisestikin tajusi, että nyt ollaan menossa turva-alueen ulkopuolelle ja naukuminen alkoi. Sabehan tosiaan hallitsee konsertoinnin. Päättäväisesti rutistin Sabea sylissäni kaikki kolme kerrosta alas (hissiin en uskaltautunut, kun edelliskerralla Sabe kiipesi hississä niskaani). Porraskäytävässä nau'uttiin jo, mutta vielä sellaisella suht. normaalilla naukumisäänellä. Kuljin reippaasti, etteivät naapurit ihan hirveästi ihmettelisi. Siitäkin siis selvittiin vielä melko hyvin, kissa pysyi sylissä rimpuilematta jne. Sitten saavuimme ulko-ovelle. Avasin ulko-oven. Puulle oli kolme metriä. Heti ulkoilman hipaistua Saben nenänpäätä, alkoi järjetön mouruamishuutonaukukonsertti ja olin kääntyä parin askeleen jälkeen takaisin sisälle, kun hävetti niin paljon. Avopuoliskoinen kuitenkin huikkasi parvekkeelta, että ottaa meistä vielä kuvia, joten nökötimme Saben kanssa hetken paikoillamme. Pyysin puoliskoista tulemaan jo valmiiksi avaamaan asuntomme oven, jotta saan Saben vauhdilla sisään. Juoksin sitten portaat ylös kerrokseemme, laskin Saben maahan ja Sabe JUOKSI takaisin asuntoomme!!

Että näin meillä ulkoillaan.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja 4Cats 30.05.2013 klo 13:21:05
Meidän koko lauma sitten toteutti itseään yhteistuumin.

Olin ottanut pakkasesta pussin possunsydäntä ja pistin sen lavuaariin sulamaan... kiinnosti kissoja jo tuolloin, mutta hyvin uskoivat kun olin itse keittiössä paikalla, että siihen ei vielä kosketa.

Nyt kun ajattelin sitten tarjoilla herkut... voitte arvata ettei pussia enää löytynyt, vihjeenä toimi kuitenkin iso verilammikko  keittiön lattialla... yritin katsoa, minne jäljet johtaa, ei johtolankoja...

Pussin jäämät löytyi sitten olohuoneesta sohvan alta verilammikon kera, ilmeisesti jämät piilotettu sinne, koska selkeästi varsinaiset orgiat oli pidetty kissojen omassa isossa pahvilaatikossa piilossa ;D.

Olin siis koko tämän ajan kuitenkin itse kotona ja aivan selkeästi kaikki kissat ovat osallistuneet orgioihin pentuset mukaan luettuna ja osanneet olla liikoja herättämättä huomiota silti ;D.


Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja rastas 08.06.2013 klo 12:21:27
En nyt muista olenko tätä kertonut, mutta tulipa yhtäkkiä naapurin kissan tempaus mieleen ja repesin taas nauruun ;D
Kerran kun kävi niinkin hienosti, että yläkerran naapurimme kissa  pääsi kenenkään huomaamatta livahtamaan karkuun. Ilmeisesti kissa oli erehtynyt omistajan ovesta, koska oli livahtanut minun ja eksäni asuntoon, tämäkin tietysti tapahtui kenenkään huomaamatta. Ilmeisesti tämä tapahtui jo edeltävänä iltana, koska silloin ovi oli jonkin aikaa vartioimatta auki tavaroita kannettaessa ja omat kissat olivat eristettynä jotteivat karkaa. Eksä sitten seuraavana päivänä pakkaili tavaroita hajamielisenä ja vilkaisi välillä kissoja päin ajatellen kuinka söpösti ne leikkivät. Hetkinen meni, kunnes eksä pakkaillessaan yhtäkkiä tajusi jotain; Lattialla pyöri neljä kissaa. Meillä ei ole neljää kissaa. Kaikki neljä kissaa hengailivat ja leikkivät sulassa sovussa, ihan kuin olisivat olleet pitkäänkin yhdessä  ;D Siinä sitten koputeltiin naapureiden oville, että keneltä puuttuu kissa. Ja jos joku ihmettelee miten tuo kissa jäi edellisenä iltana huomaamatta, niin oli tosiaan iso asunto, 4h+keittiö. Lisäksi muutto käynnissä, joten tavarat miten sattuu ja paljon kivoja piilopaikkoja kissoille.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Oliivi 20.06.2013 klo 12:45:11
Muistui mieleen yksi hassu juttu Sabesta. Meillä on levitettävä sohvasänky ja sinne alle on ihan hirveän kiva mennä kun se on levitetty. Kerran sitten makasin selälläni siinä sohvasängyllä ja puhuin äitini kanssa puhelimessa. Mainitsin sitten Saben nimen siinä jotain äidilleni selittäessä. Tämän seurauksena sohvasängyn alta kuului "nau" ja hetken kuluttua Sabe hyppäsi sängylle, käveli mun luo ja puraisi mua poskesta!  :o Miksi ihmeessä??? Oli siinä kyllä mulla taas ihmeteltävää...

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja zuuuppp 26.06.2013 klo 00:29:08
Meillä ei juurikaan mitään tempauksia ole ollut ennen tämän nuorimaisen astumista kuvioihin. Näin myöhällä tulee kaksi mieleen, joissa toistuu sama kaava Manun käytöksen osalta.

Yhtenä päivänä oli vatsa löysänä ja Manu kävi asioimassa. Sen päätteeksi päätti sitten kastaa kaikki tassut ilmeisesti siihen p*skaan ja onnellisena tepasteli ympäri kämppää. Ihaili välillä jälkiään. Rinta rottingilla katseli aikaansaannosta ja oikeen silmistä pystyi lukemaan "kato mamma, mä tein noi!!"  ::) siivoominen <3

Sitten heräsin yksi aamu ja laitten vierashuoneessa pyyhkeitä kaappiin. Kuulin epämääräistä vessapaperin kahinaa ja tulin huoneesta ulos. Manu oli tassullaan läppässy rullan lattialle, nappasi paperin reunasta ja lähti rullaamaan paperia ympäri asuntoa. Yläkerrasta alakertaan ja tuolien jalkojen ympäri ja sohvan alta. Oli iiiiiiso rulla ja sitä paperia oli PALJON! Huomas sitten että mamma näki sen tekoset niin päästi paperista irti ja istui ihailemaan taideteostaan jälleen silmissä suunnaton ylpeys! ;D siinä meni tovi siivotessa sitä paperia täältä...

Eihän tuolle voi mitenkään vihainen olla kun pieni niiiiin ylpeenä esittelee äiskälle tekosiaan! ::)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Krisu 14.09.2013 klo 12:50:17
Jompikumpi kissoista oli pari päivää sit tiputellu parvekkeen väliköstä lelujaan pihalle yms.  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Jansku 27.09.2013 klo 20:07:02
Kirsu: Tyyppillistä "lasten" käyttäytymistä  ;D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Tiuku 08.10.2013 klo 08:19:02
Alotin eilen kutomaan sukkia, jätin kutimet hetkeksi sohvalle. Olin poissa varmaan joku puol minuuttia, kun tulen takasin, yks sukkapuikko on mystisesit kadonnu. Puikko ja varas löytyivät hyvin nopeesti eteisen lattialta. Vinski perhana oli käyny pöllimässä puikon keskeneräsestä sukasta, ja leikkis sen kanssa  :P
Ei onneks ollu vahingoittanu itteään sillä. Ja täytyy kyllä sen verran nostaa hattua kyseiselle rontille, kun oli niin siististi nappassu puikon, ettei silmukat ollu lähteny purkaantumaan.  :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Virvatuli 10.10.2013 klo 12:56:13
Meilläkin vietiin muutama viikko sitten yksi sukkapuikko, mutta en ole vieläkään löytänyt sitä mistään ::)
Tosi hyvään jemmaan meidän Luna on sen laittanut.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja 4Cats 07.01.2014 klo 19:00:13
Mihin näiden kattien kanssa vielä joutuu... voihan Kofi sentään taas.

Kofin merkkailuhan siis loppui aika pian, kun Balamut leikattiin muuten paitsi Yanishan kiima-aikoihin. Noh, nuo merkkailut olleet yleensä melko helppoja siivota, kunnes Kofi päätti, että liikaa hommaa pitää reviiri merkattuna kun mamma siivoaa niin nopeasti  ja vaikeutti astetta ja siis nurkkien ja listojen lisäksi laajentanut pikkuhiljaa hieman ikävämpiin siivottaviin, joten todella olen huokaissut helpotuksesta, että nuo ohi. Viime kiiman aikaan ei edes löytynyt merkkejä, kunnes nyt taas... ja paikat menee jo melkoisiin sfääreihin...

Eli löysin juuri siivotessa herran kusaisut jääkaappipakastimen päältä :o.

Toivottavasti on viimonen merkkailu (ja viimonen Yanishan kiima, jos saadaan sopiva aika varattu leikkaukseen).
Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja chocspot 08.01.2014 klo 00:30:23
Merkkaileeko se Kofi siis, vaikka on leikattu?

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja 4Cats 08.01.2014 klo 21:44:50
merkkaileepa hyvinkin, Kofi siis on sen verran kollia että astuskellut Yanishaa pallittomuudesta huolimatta.

Nyt siis onneksi merkkailut enää vain Yanishan kiimojen aikaan ja toivottavasti tuo Yanishan sterilointi auttaa siihen.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Estel 09.01.2014 klo 22:44:56
Huvittaa, kun meillä Onnin mielipuuhiin kuuluu pyykinpesukoneen katselu. No, ei siinä vielä mitään, mutta kun siitä pyykinpesukoneesta menee lavuaariin poistoletku, niin se vasta onkin hauskaa pyydystää letkua kun sieltä kulkee vettä!

Liian fiksu pesukone vain, kun se herjaa pian sen jälkeen virhettä, jos kissa on saanut letkun pudotettua lattialle.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Petsku 13.01.2014 klo 14:04:40
Onni :D Voin hyvin kuvitella tilanteen.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Brooksy 26.01.2014 klo 14:55:55
Meidän kissan tapana on hypätä ruokapöydän tuolin selkänojan päälle keikkumaan ja samalla se yrittää jahdata häntäänsä kahdesta selkänojassa olevasta aukosta  ::) Ihan huvittavaa katsottavaa, varsinkin kun neiti tekee tätä aina 20 minuuttia putkeen.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Nineteen 27.01.2014 klo 13:50:23


Dalek on pari kertaa hengaillut katonrajassa avonaisen ikkunan päällä. En vieläkään ymmärrä, miten se tuonne menee...

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Estel 28.01.2014 klo 21:39:21
Meille hankittiin keinutuoli. "Yllättäen" (arvattavissahan se on, kun toinen on sellainen hurjapää!) Ella tykkää hypätä keinutuolin selkänojaa vasten tai selkänojalle, niin että keinutuolilla pääsee keinumaan.

Keinutuolin selkänojalla on tästä syystä ollut kangas, joka mahdollistaa neidin huvitukset. :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Krisu 29.01.2014 klo 10:08:49

Whisky ei tykänny, et se otettiin aamusta syliin. Nykyään mul joka viikko kaulan alla raatelujälkii. Vanhat katoaa ni Whisky tekee uudet tilalle jos ei haluu sylissä olla.

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Helmi-katti 30.01.2014 klo 23:52:01
Sarjassa "kissa ja läppäri" (variaatio: "kissa ja tabletti"): ihmeellistä, mitä kaikkea kissat saavat aikaan ihan sattumalta läppärillä tallustellessaan.

Läppärin sammuttelu ja uudelleenkäynnistely on ihan vakiotavaraa, mutta Toivo on kerran onnistunut nimeämään "omat tiedostot"-kansion uudelleen siansaksaksi. Tabletilla tallustellessaan se on puolestaan onnistunut vaihtamaan taustakuvan. Tulipa siinä yhteydessä todettua empiirisesti, että kissan anturoiden iho on melko samanlainen kuin ihmisen sormien - kosketusnäyttö pelaa!

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Pikkuhukka 31.01.2014 klo 09:03:34
^ Meillä kans tabletilla on kiva leikkiä ja ruudulla liikkuvia asioita lääppiä kun ihmisparat yrittää selata nettiä. :---)

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Postit 10.02.2014 klo 11:28:37
Hauska :D

Aihe: Re: Kissojen tempauksia
Kirjoittaja Estel 18.02.2014 klo 22:15:02
Meidän uusin Ruska-neiti on varsinainen esimerkki siitä, että venäjänsininen oppii kerrasta. Kun neidillä oli kerran pennut, perheen koira oli ilmeisesti tallannut pennun päälle niin että pentu oli vinkaissut. Nyt kuulema, aina jos joku pentu, oli se Ruskan pentu tai jonkun muun, rääkäisi vaikka pentujen keskinäisissä leikeissä, Ruskan mielestä se oli koiran vika.  ;D

Blame the dog, vai miten se meni?  :D

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.