Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Kissanhiekkavertailua
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1188829576

Aiheen aloittaja romppu 03.09.2007 klo 17:26:15

Aihe: Re: Kissanhiekkavertailua
Kirjoittaja Tabby 21.02.2007 klo 22:29:07
henni: Haa, lohjalaisia ;) Lohjan eläintarvikeliikkeistä kissatavaravalikoimaltaan paras on kyllä Musti & Mirri. En muista mitä hiekkoja Faunatar myy, mutta ei muistaakseni Arm & Hammeria ainakaan, EverCleania ja LindoCatia ainakin (molemmat ihan OK hiekkoja kyllä). Tähtilemmikin hiekoista tiedän vain, että löytyy LindoCatia kun ollaan sitä sieltä käyty ostamassa (edullisempaa siellä kuin Faunattaressa). Arm & Hammeria olen ostanut aina M&M:stä, tosin nyt jonkin aikaa ollaan käytetty M&M:n myymää Sanicatin paakkuuntuvaa hiekkaa, on myös toiminut hyvin :)

Ja sitten ihan yleisesti. Rainbow Valkoinen paakkuuntuva kissanhiekka on niiiin shittiä! Mun vanhempien luona oli sitä viikonloppuna ja totesin, että paakut on ihan OK niin kauan kuin kissa ei ehdi hiekkiksellä kaivaa yhtään (ehhei, turha luulo ettei Peku ehtisi yhtään kaivaa). Mutta mutta... hiekka kulkeutuu ihan käsittämättömän paljon. OK hiekka kun ei tarvitse koko ajan käyttää, esim. ripulissa kun joutuu hiekan vaihtamaan lähes päivittäin ollaan käytetty tuota ja sitten mun vanhempien luona, kun kissat käyvät kylässä vain noin kerran kuussa jos sitäkään. Mä en jaksaisi alituiseen noin kulkeutuvaa hiekkaa. Kulkeutuu siis koppamallisesta hiekkiksestäkin ihan uskomattoman pahasti.

Meillä on nyt tällä hetkellä lootassa Pirkka Ultrakevyttä, on toiminut tosi hyvin (tosin tuo loota vetää vähintään kaksi pakettia kerralla). Huomenna pesen hiekkiksen ja sitten vaihtuu hiekka taas tuohon Sanicatin paakkuuntuvaan normihiekkaan, joka on halpaa ja kohtalaisen hyvää :) Seuraavaksi varmasti ostan taas monikissatalouksiin tarkoitettua Arm & Hammeria, se on tähän mennessä ollut eniten mun ja kissojen mieleen.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.