Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Kissanhiekkavertailua
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1188829576

Aiheen aloittaja romppu 03.09.2007 klo 17:26:15

Aihe: Re: Kissanhiekkavertailua
Kirjoittaja Pikkuhukka 22.11.2014 klo 17:17:11
Ostettiin tänään Ökö Plussan rinnalle Everclean Unscentedia testiin, kun olemme miettineet hiekan vaihtoa. Halla kaivoi ensi töikseen itselleen pesän uuteen hiekkaan ja makaili laatikossa onnellisena, eli ainakin siitä päästä hyvät pisteet. :D

Harmittaa vain kun se ei ole biohajoavaa, mutta harva hiekka on. Ököä kuluu tosi paljon kun Poju tekee aivan hirvittävän isoja pissoja ja siinä menee paljon hiekkaa. Lisäksi se on hajun takia vaihdettava melkein joka viikko kun on kaksi kattia. Ennen meni samalla satsilla kaksi viikkoa jos pesi välissä ja siivilöi hiekasta isot kikkareet pois.

En tiedä mitä se auttaisi mutta kokeillaan myös hiekanvaihtoa sotkemisongelmaan. Jostain syystä Halla lähes päivittäin astuu omiin tai Pojun pisseihin/kakkoihin ja sotkee, eikä osaa vieläkään siistiä itseään kunnolla. Se auttaa jos tyhjentää usein mutta ei aina pysty jos on pitkiä koulupäiviä. Jos tuo Everclean imisi nesteen vähän paremmin niin ei olisi liisterimäistä pissa-pellettimössöä tassuissa jos sattuukin paakkuun astumaan.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.