Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Kissanhiekkavertailua
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1188829576

Aiheen aloittaja romppu 03.09.2007 klo 17:26:15

Aihe: Re: Kissanhiekkavertailua
Kirjoittaja Menni 06.11.2014 klo 21:10:01
Meillä oli tuossa kokeilussa Tigerinon kristallihiekkaa, kahta eri hajustettua versiota. Ihanan kevyttä kantaa ja käsitellä, ja tosi kivan näköistä laatikossa, mutta siihen ne hyvät puolet sitten jäivätkin.

- HAJU. Meinasin pyörtyä p*skanhajuun joka kerran, kun tulin töistä kotiin ja päivän isommat tarpeet oli tehty laatikkoon muhimaan jo tunteja sitten. Aivan sama, miten huolella se pökäle oli peitetty, se haisi silti kuin olisi tyhjän laatikon pohjalla yksinään. Avasin aina kaikki räppänät ensi töikseni täällä, että sain sen hajun huoneilmasta pois! Hyi että!
- SOTKU. Pissa imeytyy kristallikiteisiin, mutta ei ilmeisesti tarpeeksi nopeasti, koska valkoinen kissa tuli mahasta keltaiseksi tämän hiekan kokeilujakson aikana.
- KULUTUS. Molemmat säkit menivät viikon sisällä kahdella kissalla, koska laatikon koko sisältö oli keltainen parissa päivässä ja siten laatikko pakko tyhjentää kokonaan.
- NE RAKEET. Niitä oli kaikkialla, kun varsinkin uroksen varvasvälikarvoissa ne kulkivat olkkariin asti. Vitsit, miten muuten sattuu astua paljaalla jalalla sellaisen kiteen päälle.

Aivan karsea hiekka. Viikon jaksoin, sitten marssin Musti ja Mirriin ostamaan mikrohiekkaa. Ostin halvimman pussin, Exteme Classicin Baby Powder -hiekan, ja voi miten nautin tänään kotiintullessa! Ei haissut p*ska ovelle asti! Tämä myös kulkeutuu huomattavasti vähemmän kuin kristallihiekka, kaikki tuntuu jäävän kylppärin puolelle. Tämä myös tuoksuu, toisin kuin kristallit, joiden myös piti olla hajustettuja.

Olen niin iloinen! Tästä emme vaihda ikinä pois!

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.