Kissamaailma
MUUT KISSAJUTUT >> Kissojen maukunat >> Kissojen kuulumiset
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1160817213

Aiheen aloittaja iitukka 14.10.2006 klo 12:13:32

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Golli 14.03.2013 klo 23:01:17
Hei kaverit, meillä on ihan sama juttu! Mamma vaan laulelee ja lässyttää mulle, kuinka olen sen pieni poika. PAH! Muka pieni poika! Minähän olen jo puolitoistavuotias ja painan kuusi kiloa, olen siis jo iso poika ja pärjään omillani!
Vaikka kyllä minua silti joskus yöllä pelottaa... Iskä ja mamma ovat alkaneet jättää minut ja Ansan makuuhuoneen ulkopuolelle jo vuosi sitten, mutta tämä uudempi asunto on kauhean pelottava. Olen varma että täällä kummitteleen, siksi minä aina pyydän oven takana iskää ja äiskää avaamaan mulle oven, mutta ne vain siellä kuiskivat, kuinka tyhmä ja rasittava minä olen. Olenhan minä, tiedän olevani valloittava persoona, mutta päästäisivät sisään eivätkä vain kehuisi! :'(

Ai niin! Meille on tullut myös uusi töllötin! Äiskä laittoi paljon vettä sellaiseen lasiseen laatikkoon ja nyt siellä pyörii paljon minun karvoja. Olen varma, että äiskä meinaa kasvattaa mulle siellä jotain herkkuruokaa, kuten se kasvattaa siellä makkarissakin! Minä aina kuulen, kuinka ne minun lounaat laatikoissaan piipittävät, tuleekohan tuohon vesilaatikkoon jotain erikoista? Nekkutikkarit ja valkoinen leipä ovat herkullisia, kasvaisikohan siellä niitä? Ainakaan vielä en ole nähnyt siellä yhtään ruokaa, osaakohan mamma sittenkään kasvattaa minun herkkuruokia?

-Oiva

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.