Kissamaailma
MUUT KISSAJUTUT >> Kissojen maukunat >> Kissojen kuulumiset
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1160817213

Aiheen aloittaja iitukka 14.10.2006 klo 12:13:32

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ansi 12.02.2013 klo 08:07:44
Meidänkin äiskä laulaa paljon. Musta on toooosi noloa, kun se keksii aina kaikkia omia lauluja musta ja Lurusta ja Hipusta, missä se laulaa kaikkea noloa siitä miten "ihania" ja "suloisia" me muka ollaan. Älyttömintä on, että se saattaa vaikka napata jonkun meistä syliin ja rutistella ja laulaa jonkun tuollaisen omakeksimän laulun! Mua aina hirvittää, että jos ne ärsyttävät kissat, jotka pyörii meidän pihassa ja merkkaa omakseen MUN pihaa, näkee ikkunasta kun mamma laulaa musta jotain lässynlässyn laulua ja PUSSAILEE mua samalla, aaargh!

Ja sitten meidän mamma saa sellaisia sätkykohtauksia! Se laittaa joskus sen olohuoneessa olevan mölytoosan (tsereot tai jotain sellaista) niin lujalle, että ainakin mun korviin käy ikävästi, ja alkaa heilua ja huitoa ihan kamalasti, samalla se saattaa myös laulaa. Mä pysyttelen yleensä kauempana varmuuden vuoksi, mutta mun sisko Luru yrittää aina rauhoitella äiskää, se menee kiehnäämään äiskän jalkoihin ja kehrää rauhoittavasti, mutta yleensä äiskä vaan nauraa eikä rauhoitu yhtään. Pahimmassa tapauksessa äiskä saataa napata Lurun syliin ja jatkaa sitä heilumista Lurun kanssa ja mä NÄÄN, että Lurua alkaa monesti oksettaa se pyöriminen. Siksi MÄ pysyn loitolla kun äiskä saa tuollaisen kohtauksen.

Outoja tyyppejä noi ihmiset. Mut kiva lukea, että muidenkin äiskät on yhtä pimeitä. Se vaan on jännä miten paljon järkevämpi iskä on, mutta se onkin MIES!

T. Mökö

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.