Kissamaailma
MUUT KISSAJUTUT >> Kissojen maukunat >> Kissojen kuulumiset
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1160817213

Aiheen aloittaja iitukka 14.10.2006 klo 12:13:32

Aihe: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 14.10.2006 klo 12:13:32
En olekaan aikoihin kirjoitellut kuulumisia.
Äippä tänne taisikin kirjoitella mun häntä ongelmasta. Mullahan häntä meni pari viikkoa sitten ihan kummalliseksi.  :o Se ei toiminut ollenkaan. Yritin kovasti sitä nostella pystyyn, kuten mulla tapana on, mutta se ei noussut. Arvatkaas pelästyinkö! Ja Äippä yritti nipistelläkin sitä, niin se ei tuntunut miltään. Mutta siitä hännän juuresta oli kipeä. Kun Äippä yritti siitä koskea, niin kyllä mä sähisin, se sattui niin paljon.  :( Sitten sain jonkun antipotta-kuurin. Jotain ihmeellisiä vaaleanpunaisia pillereitä. Äiti yritti niitä sekoittaa mulle vaikka mihin herkkuihin, mutta mä huomasin melkein joka kerta. Vetelin herkut hyvällä ruokahalulla ja jätin pillerin muruset nätisti siihen lautasen reunalle.  ;D No, joskus kyllä Äippä oli osannut piilottaa niin hyvin, että meni pillerit vahingossa ruuan mukana. Kerran Iskä tunki väkisin sellaisen mun kurkkuun, yäk! Ja sitten loukkaannuin Äipälle hirveesti, kun se sotki voita mun hienoon turkkiin!  >:( Selitti kyllä, että siinä voin mukana on se lääke ja mun täytyy se syödä, että häntä paranee, mutta arvatkaas mikä työ mulla oli puhdistaa tassun karvat siitä voista. En suostunut sinä iltana enää menemään Äipän lähelle, kiukuttelin vaan.  >:(
No mutta, lopulta tuli lääkkeet syötyä ja häntäkin on melkein kokonaan parantunut. Pystyn sitä jo heiluttamaan ja nostamaankin vähän, mutta ihan pystyyn en saa vieläkään. Mahtaako se jäädä tollaiseksi? Mutta kipeä se ei enää ole.  :)

No sitten, minähän oon aina ollut sellainen oman tien kulkija. En välitä olla sylissä tai liian lähellä. En siis ole mikään nössö sylivauva. (Kyllä mä rapsutuksista silti tykkään.)  Mutta nyt, kun iltaisin on pimeää ja kylmää, niin tekis kauheesti mieli käpertyä Iskän ja Äipän kainaloon. Ihan vaan siksi, kun siinä ois lämmin.  ;) Mutta jotenkin ei luonto antaisi periksi. Kun kumminkin kaikki sit luulee, että mä oon alkanut nössöilemään. Monena iltana oon yrittänyt salaa hiippailla vähäksi aikaa isäntäväen kainaloon, mutta heti ne huomaa sen ja mä vilistän äkkiä takas jalkopäähän. Ettei ne nyt vaan erehdy luulemaan, että alan vauvailemaan.  ::) Mutta ehkä ne jonain iltana nukkuu niin sikeästi, että saan salaa hiippailtua lähemmäksi, ihan edes hetkeksi vaan.  ;)

Mukavaa syksyä kaikille kissoille.  :)

-Iines-

Aihe: Re: Tervehdys kaikille kissakavereille
Kirjoittaja anneli 14.10.2006 klo 13:37:49
Mun tuli mieleen että kun noilla tän foorumin ihmisillä on oma ketju kuulumisille, niin eiks tästä vois tehdä ketjun mihin me kissat saatais kertoa kuulumisiamme? Jos tää Iines kuulostaa hyvältä niin voisko ton ketjun nimen muuttaa kissojen kuulumiset -nimiseks tai jotain vastaavaa? :)

Kiva että sun häntä voi jo paremmin. Tuli mieleen noista sun mainitsemista antipottipillereistä et Ämmä anto tarjos mulle tänään 3 ihan uudenlaista herkkunappulaa, voi vitsi et ne haisi hyvälle ja maistu kans, mä olisin voinu vetää niitä vaikka kuinka monta! Ku olin ne 3 syöny ni sitte vasta mulle kerrottiin et ne oli oikeesti matopillereitä :-? En mä tiennytkää et madoista saa niin hyvän makusia pillereitä tehtyä. Eiks niissä antipoottipillereissä sit oo matoja mukana ku ne maistuu pahoille?

Meille tulee kuulemma vieraita tänään. Ne nukkuu yön olkkarin sohvalla. Taidan mennä tästä ittekkin nukkuun niin jaksan yöllä sitten paremmin telmiä. Ties vaikka sit menisin olkkariin vaihteeksi yöllä nukkuun niitten uusien tyyppien kans ;)

*Kessu*

Aihe: Re: Tervehdys kaikille kissakavereille
Kirjoittaja iitukka 14.10.2006 klo 15:45:12
Joo, kyllä se mulle sopii, että tästä tehdään sellainen "kissojen kuulumiset"-ketju.  :) Kivahan se on lukea muidenkin kuulumisia.
Osaankohan mä muuttaa ton nimen?  :-? No, mä kokeilen.

Ai niin, ei niissä mun antipooteissa ollut varmaan matoja, luulisin. Ei Äippä ainakaan sanonut. Ne oli sellaisia hännän parannus pillereitä. Eikä kai hännän parantamiseen tarvi matoja.  :-?

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Hendika 14.10.2006 klo 16:22:02
Tämä on kylä ihan mukava tämmönen kuulumiset, saa lueskella mitä teile muile kattimuksille kuuluu. Meillähän on nyt niin, että täällä on tuo Urho-niminen rääpäle. Että se on sitte ärsyttävä! Se yrittää aina vaan leikkiä ja hyppää kimppuun, mutta enhän mie nyt jaksa koko aikaa mesota, kun pitää nukkua, syödä, naukua ja kurista. Mutta toisaalta se on ihan jännän hajunen, sitä on kiva nuuskutella. Tyyne jopa pesee sitä, mutta en mie viitti. Omassaki on tekemistä, saati sitte muita pesemään tässä. Mutta rehellisyyden nimissä, tulee mullaki joskus leikittyä sen kans. On se joskus kivaa. En tiä sitte miksi tuo täällä on, ko äiskä ja iskä puhuvat, että se on täällä oottamassa oman kodin löytymistä. Saattaa kyllä sitte tulla ikävä sitä jos se lähtee. Äiskä kyllä ehkä saattais ottaakki sen tänne pysyvästi, mutta katotaan nyt.

t. Vilma

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kanabira 22.10.2006 klo 23:35:09
Äiti on vaikuttanut nyt vähän surulliselta. Ollu tollanen koko viikon. Kai se johtuu siitä, kun Aki-isi lähti pois. Aina kun Aki-isi lähtee niin äiti on surullinen ja si kun Aki-isi tulee takas, ni äiti on onnellinen. Harmi kun Aki-isi ei asu täällä.
Mut siis.. Mä oon äitiä paijannu. Tänäänkin silitin sen poskee ja halailin sen kättä. Ja si mä nukun sen kainalossa joka yö. Äiti aina vähän piristyy siitä. Äiti on kivempi sillon ku se ei oo surullinen. Siks mä sitä paijaan. Ja äiti on kyllä muutenkin niin kiva. Ja koska se paijaa mua niin usein, ni mä paijaan si takas. Eikö se oo ihan reilua?

Laitan tähän kuvan missä pussaan äitiä. Tää on kyllä aika vanha kuva, mutta tota mä edelleenkin teen. Ja äiti oli niin hidas sen kameran kanssa, että mun pussaus ei näy. Tai siis toi kuva on otettu just sillon, ku mulla on kieli suussa.


Mä pussailen äitiä tosi usein. se on kivaa :)

Mutta nyt jätetään äite-aihe pois..

Mulla on menny ihan kivasti, mutta äiti sanoo että musta on tullu teini, ku kiukuttelen niin paljon. Mikä on teini?
Mut se on kyl tyhmää ku ulkona on kauheen kylmä ja taivaalta tippuu sitä vettä.. Äiti sano, että se vesi muuttuu kohta uneks.. Ja se uni on kuulemma valkosta, kylmää ja märkää.. Hyi!

♥:lla Raimo

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 23.10.2006 klo 09:56:57
Musta tuntuu että se tapahtuu aika pian, että tänne tulee joku toinen kissanrääpäle :-/ Porukat, etenkin tuo Ämmä eilenkin muistutti mua monta kertaa että pian mulla on kaveri! Se ei ole tuosta kovin kamalasti vielä hössöttänyt kun se joutui kaasuhommiin johonkin juhliin pari päivää sitten, oliko ne nyt jotku häätöjuhlat sitten vai mitkä. Mut kumminkin, se oli niin keskittyny noitten juhlien tulemiseen että vasta nyt se kuulemma ehtii kunnolla hössöttämään siitä toisesta katista. Mut en mä jaksa jännittää, katotaan nyt sitten millanen heppu se toinen on ja kun mä oon täällä kuitenkin ollut ekana niin se saa luvan sopeutua mun sääntöihin ;)

Vähän tyhmää kun noi kaks ei enää anna mun kulkee vapaasti tuolla parvekkeella. Ne valittavat, että sisälle tulee kylmää. Mä olen kyllä sitä mieltä, että se parveke on vain päässyt jäähtymään, kun ne eivät enää päästä sisältä lämpöä ulospäin kun ne pitää parvekkeen oven ja ikkunan kii. Ja jos paleltaa, niin mikseivät hommaa päälleen turkkia, niinkun mullakin on? Tämä se vasta on lämmin :D

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Nekuliini 23.10.2006 klo 18:24:15
Älä Kessu päästä sitten sitä rääpälettä hyppimään nenille. Mamma otti meille eka Barrettin tuossa vuosi sitten. Rähisin sille ainakin kuukauden, että uskoi missä kaapin paikka on. Loppujen lopuksi se olikin ihan kiva kunnes sille tuli mourukausi, joka jatkuu edelleen. Kerran se änkkäytyi liian lähelle, vaikka varoitinkin. Silloin vetäisin sitä turpaan niin, että mamma joutui käyttämään sitä lääkärissä. Sen jälkeen on kyllä kunnioittanut minua, vaikka salavihkaa yrittääkin käydä haistelemassa minun takamusta niin kuin en muka sitä huomaisi. Kesällä meille tuli sitten uusi rääpäle. Sille en jaksanut enää vihoitella. Sitä paitsi en ollut varma ymmärsikö se edes suomea, kun se oli jostain Ruotsista. Olen menettänyt toivoni. Aina tänne pukkaa uutta porukkaa. Tai aluksi yritin murista sille uudelle rääpäleelle, mutta kun se murisi ja sähisi kovasti takaisin, minua rupesi vähän pelottaan ja aattelin, että parempi hyväksyä mokoma. Ja onhan sekin sentään tyttö niin kuin minä. Mutta jos se yrittää tunkea minun kiipeilytasolle tai viedä herkkupalan minulta, silloin Nekku-tädin supernopea sähkönyrkki saa puhua. Pidähän Kessu tosiaan puoles. ;)

-Nekku-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja mushio 25.10.2006 klo 15:10:28
Pidä Kessu pintas uuden tulokkaan tultua! Onneksi joudut kestämään vaan yhtä penikkaa, meille kun tuppasi viime keväänä kaksi :o! Kaikista pahinta oli se, että ne ei edes varottanu mua, läksivät vaan yhtenä päivänä pois ja takasin tullessaan niillä oli kaks pientä rääpälettä mukana. Nehän oli alusta asti aivan hakoteillä sen suhteen, että kuka täällä talossa määrää, luulivat Roopen olevan johdossa ::). Ei kestäny kauaa ku se harhaluulo oli oikaistu, muutama läimäsy käpälällä oikeaan paikkaan ja johan pennut rupesivat huomaamaan kuka täällä määrää.

On noi palvelijat kyllä tyhmiä, kun eivät tajua meitä päästää ulos. Siellä olis aivan mahtava paistisuma ku linnut sirkuttaa meidän makkarin ikkunan edessä. Ei kai sitä nyt kukaan huomais, jos mä kävisin muutaman sieltä harventamassa, pitäähän jonkun niidenkin kantaa kurissa pitää :P.

-Minttu-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja DiMa 29.10.2006 klo 22:24:20
Meillekkin tulee kuulemma huomenna uusi vauvva ja äitiä jännittää kovasti :) Myö ollaan kyllä Kifun kanssa otettu tämä päivä ihan lunkisti ja lepäilty vaan. Huomenna ollaan sitten valmiina puolustamaan kotia! Toivottavasti se vauvva on sitten kiva..Se on typerän näkönen, kun sillä on isot korvat  ::) Mää kyllä nauran sille, kun nään sen  ;D
Mutta eiköhän se äitikin sitten laita kuvia siitä, niin pääsette tekin sille naureskelemaan ;)

T. Prinsessa-Rosca

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 06.11.2006 klo 01:42:38
Mä en nyt jaksa aukaista uutta pikkuveliketjua niin kirjoitan tähän, kun meille tuli semmoinen pikkurääpäle pari päivää sitten.

Mä vähän ihmettelin, kun eka porukat lähti johonkin inhan kalterilaatikon kanssa. Luulin ensin, että ne on lähdössä viemään mua jonnekin, mutta eivät ne sitten tunkeneetkaan mua siihen lootaan. Meni aika kauan, ennenkuin ne tuli takas ja mä tietty innoissani tulin niitä ovelle vastaan. Sitten mä sen tajusin: niillä oli siellä kalterilaatikossa se mun pikkuveli!  :o

Porukat vei sen sintin ensin vessaan ja sitte ne päästi sen nuuskimaan mun kotiani. Se pikkutossukka ei korvaansa lotkauttanut, kun mä koitin nuuhkia sitä ja tulin sen perässä ympäri kämppää, mun mielestä tosi röyhkeetä käytöstä kun se ei tuntunu yhtää kunnioittavan mua >:(

No, sitten mä kyllästyin siihen diivailijaan ja ajattelin, että nyt otetaan miehestä mittaa ja aloin haastaa sitä kunnon painiin ;) Ja eihän se mulle tietty pärjää siinä lajissa yhtään, se vain inisee kun mä annan sille köniin ;D Hirveesti se yrittää kuitenkin pistää hanttiin, mutta kyllä mä sen aina päihitän ku se on niin surkean pieni jätkä.

Mä en ihan vielä tiedä, mikä se pikkuheppu on miehiään, siksipä mä vahdin sitä melkein koko ajan. Porukat koittaa mua aina välillä myös lääppiä, etten mä luulis ettei ne tykkää yhtä paljoo ku siitä penikasta mut ei mulla oo hirveesti aikaa olla niitten paijattavana ku täytyy pitää sitä kakaraa silmällä.

Mä oon kyl ruvennu oleen sitä mieltä, et se pikkuinen on ehkä lopulta ihan kiva, vaikkei se pärjääkään mulle tappelussa ::) Mut onpa enemmän tekemistä kun saa vähän väliä painia ja näyttää, kuka onkaan meidän kämpän kovin jätkä!

Pitää kyl tunnustaa, että mä oon muutaman kerran jo pessy sitä pentua :) Se on niin pieni että täytyy sitä vähän isomman auttaa, jos se ei vaikka itte vielä osaa. Niin että ei se meidän elämä ihan pelkkää painia ole. Niin ja pari kertaa olen uskaltautunut mennä nukkumaan melkein sen viereen. Niin että taitaa olla aika vaaraton tapaus ;)

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja hyndla 06.11.2006 klo 11:32:03
Meillä tapahtui eilen kummia :-? Nuo aikuiset eli Allu ja Wilkku oli jo täällä makkarissa, ja sit isi kanto miutkin tänne ja laitto oven kiinni :o Siis myö jäätiin lukkojen taakse tänne makkariin!
Sit alko olkkarista kuulua hirveetä kolinaa, pauketta ja ties mitä kovia ääniä. Olisin tietty halunnu päästä kattelee mitä ihmettä siellä tapahtuu ja kaaputin vimmalla tota makkarin ovea ja nau'uin minkä ääntä lähti mahollisimman surkeesti, mut ei nuo heltyny.
Oltiin varmaan ikuisuus täällä makkarissa ja sit kun päästiin olkkariin, ni kaikki meiän tavarat oli ihan väärässä järjestyksessä :o Sohva oli siirtyny, samoin se kuvalaatikkopöytä ja meiän lintujenkattelutasosto jota nuo sanoo ruokailuryhmäksi. Ja muutenkin oli ihan ihmeellistä.
No, onneksi sit keksittiin heti et tuo sohva on nyt tosi kivasti vaanimisen kannalta. Ja sit myö kaikki kolme leikittiin ja riehuttiin koko ilta ihan innoissamme! Oli siis sittenkin ihan kiva muutos tää ;)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja miisu 07.11.2006 klo 15:36:49
Mä oon kouluttanu palvelusväkeä uusille tavoille, koska ne pitää parvekkeen ovea kiinni ku nyt on muka kylmä. Mä meen vaan oven eteen ja huudan et "ovi auki!" Välillä ne leikkii, ettei muka kuulis ku mä käsken, ni sitte mä korotan vähän ääntä ni johan alkaa tapahtua. :D Yks päivä sinne parvekkeelle oli ilmestyny jotain valkosta lasien välistä. Se tuntu ihan ihmeelliselle ja sitä oli kiva kaivella. Se oli myös hyvän makusta!

Minni jäi eilen äitille kiinni, ku se käy aina varastamassa äitin pompuloita. Äiti laittaa aina noi pienet pompulat semmoseen paikkaan ettei Minni muka sais niitä, koska se oli joskus nielassu palasen  semmosesta. :o No nyt kuitenki äiti on aina sillon tällön löytäny lattialta rikotun pienen pompulan. Eilen se kuitenki huomas ku Minni oli hakemassa pompulaa vessan hanan ympäriltä, vaikka mä pidin vahtia ovella. Äiti jättää pompulan aina hanan ympärille ku se menee kastelemaan itteensä verhon taakse. Joskus ne kastelee meijätki, siis mut ja Minnin. Ne kuulemma pesee meijät. Eihän meitä tarvi pestä ku me osataan kyllä pestä ittemmeki, eiks noi nyt sitä tajua? Onks teitä muita kasteltu vasten tahtoanne?

-Viljami

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kellitys 07.11.2006 klo 18:23:20
Siis miulle tapahtui jotain ihan kummallista viime viikolla. Alkuviikosta äippä ja iskä pakkas miut ja Eltsun siihen kalterilaatikkoon ja vei meijät Nekun luo. Yleensä ollaan sit kaikki jääty sinne Nekun luo, mut nyt nää jätti vaan miut sinne ja lähtivät ite Ellin kanssa pois. :-? Ihan outoa touhua. Mut ei se minnuu kyllä haitannu, koska Nekku on niin siisti tyyppi, et sen kanssa voi kyllä viettää aikaa ihan kahestaanki. Mut sit yöllä joskus äippä ja iskä tuli hakemaan miut kotiin, eikä niillä ollu Elliä mukana! Mie jo aattelin, että nyt Elli on ollu niin kiltti, että ne on kyllästyny siihen ja vieny sen pois.

Ehin mie tilannetta muutaman päivän kummastella, kun tapahtui se kaikista oudoin ja nolostuttavin juttu. Taas miut vietiin Nekun luo loppuviikosta ja jätettiin sinne. Sit yöllä miut haettiin kotiin, mutta nyt äipällä ja iskällä oli joku toinen kissa mukana. Se kissa oli ihan Eltsun näkönen, mutta ei haissu yhtään Eltsulta! :o Vähänkö meni pasmat sekaisin, aattelin, et nyt on kyllä jossain jotain vikaa. Mie sille kissalle sit murisin ja sähisin, vaikka se toisaalta kiinnostiki. Välillä olin jo ihan varma, et se on Elli, mut sit haistoin sitä. Se haisi ihan jollekin vieraalle kissalle. No, Elli se sit kumminki oli. :P Et oliko vähän nolo sit, ku tajusin, et olin vaan sekoillu ja luullu sitä jokski toiseks. Elli sit kerto, et se oli ollu jonkun Kallen luona kylässä, ja sen takii se haisi oudolta. Onneks kaikki on taas niin ku ennen. :)

-Kommando-

(Unohtu nimi laittaa...)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Tabby 07.11.2006 klo 21:41:31
Mein pappa oli tänään jossain poissa. Mä odotin sitä kotiin neljän jälkeen, mut ei se vaan tullu >:( Ei vaikka makasin eteisessä odottamassa. Eikä mamma ollu yhtään ees huolissaan. Mä olin jo ihan varma, että mamma on heittäny papan ulos tai jotain (no, ei mamma sitä kyllä tekis eikä se ees jaksais kun se on puolta pienempi ku mein pappa). Mamma jotain vaan selitti, että pappa on tekemässä rahaa.

Pappa tuli vasta kaheksan jälkeen :o Ja sillä oli sen rahantekovaatteet päällä ja se haisi rahantekopaikalta. Se oli ollu ylirahanteossa vaan eikä se mihkään ollukaan hävinny :D Että oli kivaa kun pappa tuli kotiin! Mä yritin keikistelläkin sille, mutta ei se siltikään antanu extraruokaa :(

Ja ens viikolla meille tulee koiria taas. Me mennään Pekun kans sängyn alle, terve vaan! Mua ei kauheesti jaksa koirat kiinnostaa, ei ne osaa ees leikkiä kissojen leikkejä. Onneks ei sentään oo lapsia käynyt kylässä. Ne vasta kamalia onkin! Huh! Ainakin noista naapurin lapsista lähtee ihan kauheita ääniä. Ehkä ne on jotenkin rikki kun ne ei oo yhtään hiljaa :-?


-Laku-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 10.11.2006 klo 08:59:51
Moi!

Mä en kans oikein tykkää lapsista, kun ne meluaa niin kamalasti. Ja toiset yrittää ottaa mua väkisin syliin.  >:( No noista oman perheen lapsista tykkään, ne on kivoja, enkä pelästy, vaikka ne vähän metelöikin. Mutta yks ilta täällä oli isomman lapsen syntymäjuhlat ja sillä oli monta kaveria kylässä. Niin se yks poika yritti mua väkisin napata syliin ja ajoi mua takaa. Olin ihan paniikissa, kun se poika on ihan jättiläisen kokoinen.  :o Äippä oli jo juoksemassa väliin, mutta yks niistä lapsista, sellainen ihan ok tyttö, huusi sille jättiläiselle, että nyt päästät irti siitä kissasta, kun se pelkää sua.  >:( Onneks se jättiläinen sit tajus jättää mut rauhaan. Ja Äippä kyllä teki selväksi vielä, että mun perässä ei juosta, eikä mua oteta syliin ja piste.
Mutta nyt täytyy rientää päivän puuhiin. Mukavaa viikonloppua kaikille!  :)

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Snowfox 10.11.2006 klo 12:28:30
Huomenna päästään leikkimään ulos  :D Mennään autolla ensin 100 kilometriä ja sit ollaan perillä kavereiden luona (Nytsi, Missuli, Veeti, Molla, Mimmeli, Valpertti ja Vilpertti).

Vähäkö noilla kavereilla on hyvät oltavat kissamummon luona, kun saavat olla ulkona aidatussa pihassa. Se aitaus on koko omakotitalon takapihan kokoinen. Harmittaa vaan, kun nykyään sinne ei pääse enää niin usein kuin ennen  :(. Äiskän ja iskän kanssa piti muuttaa tänne 100 kilsan päähän. Täällä saadaan ulkoilla vaan narun päässä.

Elsaa en suostu huomenna mukaan ottamaan ja äiskäkin taisi sanoa, että se jätetään kotiin. Oonan kyllä otan mukaan ja varmasti.
Tulisi vaan tuo huominen äkkiä, niin pääsen siihen kalterilaatikkoon matkustamaan Oonan kanssa.  :)

- Emppu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kanabira 16.11.2006 klo 13:58:44
Mä oon ihan väsynyt. Mä heräsin just..
Lähettiin äitin ja isin kanssa aamulla jonnekin.. Luulin ensin että me mennään siihen kamalaa ääntä pitävään juttuun.. Se aato? Mut ei mentykkään sellaseen, vaan käveltiin jonkin matkaa tutuissa paikoissa (mä olin siis siinä kalterilaatikossa). Sitten me pysähdyttiin jonnekin penkille ja yhtäkkiä mut oli ympäröity! Lapsia joka puolella. Ne tuijotteli ja tuijotteli. Ne oli kuitenkin fiksuja, ne ei ollenkaan koittanu koskee :) Mutta kyllä mua silti vähän pelotti.
Sitten äiti sano: "Nyt se pussi tulee". Ja  sit mentiin sellaseen TOSI ISOON hurinalaatikkoon. Mut se ei hytkyny niin paljoo, eikä ollu niin äänekäs.. Se taitaa olla sen aaton äiti tai isi?
Sitten noustiin siitä pussista pois ja käveltiin taas. Sit mä haistan! Mä oon ollu siä ennenkin! Me mentiin eläinlääkärille!! Sit mua pistettiin ja paijattiin.. Ja sit mä olinkin taas kotona.
Mun päätä kokoajan kopeloidaan.. Ja siinä on sellanen märkä kohta.. Siihen vähän sattuukin.. Mutta nyt on kaikki hyvin.. Vähän vaan väsyttää..
Äiti kuulemma laittaa kuvia matkan varrelta, kuhan saa ne koneelle :)

♥:lla Raimo

edit: Äiti sano että mä pissasin unissani matolle  :-[

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 21.11.2006 klo 18:03:39
Siis meillä kotona ei enää mikään ole pyhää. Mä ajattelin, että menee vielä kauan, ennenkuin tuo Simppa on niin iso, että se pääsee mun nukkumahyllyille hyppimään mutta eilen illalla se änki tänne ihan väkisin. Eihän se vieläkään tuolle alimmalle hyllylle jaksa hypätä, mutta se keksi kiipeillä jotain noita porukoitten tietokonejuttujen päälle ja siitä se pääsi alimmalle hyllylle ja siitä sitten tänne ihan ylimmälle mun kanssa nukkuun :P Ja kun se ei ensin meinannu ihan tänne ylös päästä, se kehtas ruveta leikkiin mun hännällä ja säikäytti mut ku mä olin jo nukkumassa. Eli mun yksityinen lepopaikka ei oo enää yksityinen :-[

Mut eipä tässä muuten ihmeempiä kuulu. Jos mä en nuku tai syö, mä painin ton pienen kanssa ;)

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kanabira 22.11.2006 klo 23:55:04
Me mennään mummulaan viikonlopuksi Pentin kanssa, kun äiti menee isukin luokse Vantaalle.
Mummulassa on ihan kivaa, kun siellä on sellanen joku sohva, jonka selkänojan sisälle pääsee. Äitillä ei oo sohvaa ja se on mun mielestä ihan tyhmää.
Ja siä mummulassa on kuulemma joku hansseri. Sellanen joku hiiri tai joku. Se on sen pikkuihmisen lemmikkieläin. Mikä se sellanen lemmikkieläin on? Niinku lempieläin? :-?

Niijoo... Se mun pipi on parantunut päästä.. Mutta joudun silti syömään sellasta vähän pinkkiä ruokaa. Onkohan siinä si sellanen antilooppi-pilleri? Mut kaikki hyvin täällä.

Mitäs sinne teille muille kuuluu?

♥:lla Raimo

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Seljenie 24.11.2006 klo 18:15:39
Me päästään tänään taas viikonlopuksi sinne kartanoon! Hihii, pääsee leikkimään. Läski ei usko sitä, se sanoo että äiti vaan huijaa. Sitä kyllä pelottaa vaan, koska tietää että nyt sinne mennään. :) Hihihhiii. Mamma sanoo, että ne tekee siellä jotain töytä, mutta on koko ajan meijän kanssa sisällä. Se onkin hyvä, koska se on koko viikon ollut tehnyt noita töytä ja pappakin on ollut koko viikon poissa tekemässä töytä. Ne ei tajua, että niiden pitää olla kotona meidän kanssa! Hirveä rakkausvaje :(

Mamma laittoi jonkun kannen meidän vessaankin. Se oli ihan tyhmä, joten pisseihin siihen isoon änpäriin jossa on sitä meidän kissanhiekkaa. Sinne ei kuulemma sais mennä pissalle, mutta kun siinä meidän vessassa oli se kansi! Ei mamma ymmärrä mua. :(

Mä menen nyt viettämään kivan viikonlopun, pitäkää tekin!

-Lumi Lepardi

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kanabira 25.11.2006 klo 11:44:56
Ei me mennäkkään mummulaan vielä, kun äitin sisko saa sellasen ihmispennun ja äitin tarvii  mennä sen siskon aikasempia pentuja kattoon naanataina. Mikä se naanatai nyt onkaan.. Mutta menee sinne kuitenkin.
Me mennään mummulaan si kai joskus toiste. Saa nyt nähdä.
Antilooppikuurilla oon edelleen :)

♥:lla Raimo

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Snowfox 28.11.2006 klo 11:04:39
Äiskä sano, et me lähetään ens maanantaina taas käymään kavereiden luona ja ollaan ihan yötäkin  :). Huippua, kun pääsee taas sinne pihaan, jossa ei tartte hihnaa ja on tilaa leikkiä.

Nii ja äiskä sano, et otetaan Dali-koirakin mukaan. Mä tykkään Dalista valtavan paljon ja viimeks eilen illalla iskä ja äiskä nauro mulle, kun menin Dalin viereen makoilemaan ja aloin imemään. (oon kuulemma vähän vanha siihen hommaan)  :-[

Oona ja Elsakin mukaan kuulemma lähtee. Sanon kyllä kamuille, et eivät ala heti kaveeraamaan Elsan kaa, ku mäkään en sen kans vielä leiki. Iskä ja Foxi-koira jätetään kotiin. Äiskä puhu jotain, et mä saan jäädä sit tiistaina leikkimään kamujen kaa, kun Oona, Dali, Vilpertti ja Valpertti menee eläinlääkärille. Huh mä jo säikähin, et mutkin viedään kans.

Oonan ja Dalin vuoro mennä leikkaukseen, mähän oon siellä jo ollutkin, eikä ollu yhtään kivaa ku pää oli ihan sekasin koko päivän.  :(

- Emppu


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Hendika 28.11.2006 klo 19:59:50
Hei! Minusta tuli sunnuntaina kaupungin komein kolli 2007. Vähän kö olen ylpeä. Tytöt oli ihan kateellisia ko ne näki sen palkinnon, minkä mie sain sieltä. Tässä mie olen sen palkinnon kanssa.Kovasti väsyttää tuossa kuvassa, ko piti olla niin komeanna koko päivä sielä näyttemyssä.

-Urho-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Lumina 28.11.2006 klo 22:20:04
Wau Urho, kyllähän sinä oletkin komea! Purr :-*

Sydämellä Lenni

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Seljenie 29.11.2006 klo 19:42:34
Hui, oletpas sinä Urho komea! Kyllä meidän Läskikin ihan komea on, mutta kyllä sinä saat minun kroppani hyrisemään  ;D -Lumi

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Snowfox 07.12.2006 klo 16:39:04
Maanantaina töiden jälkeen äiskä pakkas Empun, Elsan ja minut niihin kalterilaatikoihin ja vei autoon... Vähänkö hölmönä katsoin, kun se otti tuon isomman koiran Dalinkin kyytiin.  :o

Mentiin taas sinne paikkaan missä on 7 kissaa ja aidattu piha, jossa saa ulkoilla ilman hihnaa. Maanantai-ilta oli tosi mukava, kun sai olla ulkona ja murista kaikille muille  ::).

Tiistai-aamuna äiskä ei antanut ruokaa ollenkaan, vaan pakkasi minut taas siihen kalterilaatikkoon ja taas autoon. Sinne tuli omissa laatikoissaan myös Vilpertti ja Valpertti ja Nytsi. Ja Dalikin tuli sinne taakse kyytiin.

Mentiin sinne paikkaan, missä minua on pistetty ennenkin. Ja taas minua pistettiin ja alkoi kamalasti nukuttamaan. Seuraavan kerran heräsin, kun oltiin takaisin siellä mistä lähdettiin. Äiskä sanoi, että olin nukkunut jo monta tuntia. Yritin nuolla vatsaani, mutta äiskä kielsi ja laittoi minulle sellaisen kaulurin kaulaan.  :o

Vähän myöhemmin huomasin, että Dali-koiralla on samanlainen kauluri kanssa ja mahassa side niinkuin minullakin :-?. Jäätiin vielä toiseksi yöksi, koska äiskä sanoi jotain tuosta Dalista. Se on kuulemma kipeä, eikä halua liikkua... En minä vaan ole ollenkaan kipeä... Koirat onkin kummallisia otuksia.

Tultiin eilen kotiin ja matkustin pienemmässä kalterilaatikossa yksin ja Emppu ja Elsa isommassa kahdestaan, mikä oli minusta kummallista, sillä yleensä Emppu ja minä ollaan isossa laatikossa ja Elsa pienessä.

Minulla on vieläkin tämä "tötterö", mutta se ei tahtia haittaa... Viipotan mennä samallalailla kuin muutenkin... Tuo Dali ei kyllä ole ollenkaan oma itsensä... Se vaan makoilee paikoillaan ja välillä vinkuu... Yleensä Dali ei vingu ollenkaan. Äiskä kyllä sanoi, että kyllä Dali muutaman päivän päästä taas on oma itsensä. Eli tuuppii kuonollaan ja nuolee minun naaman märäksi.  ;D

Että semmoista kuuluu tänne. Odotan kyllä kovasti, että saan tämän tötterön kokonaan pois ja pääsen pesemään itseäni kunnolla silloin kun haluan, enkä vain silloin, kun äiskä vahtii vieressä, etten nuole vatsaani.

- Oona (Noona neiti Natsiainen)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 09.02.2007 klo 11:06:02
Eipä mulle taida mitään ihmeellistä kuulua mutta ei voi kai tänne silti höpötellä. Porukat on taas töissä ja täällä me Simpan kanssa leikitään ja välillä huilataan. Tänä aamuna Ämmä oli vähän nyreissään kun se nukkui huonosti ja kuulin sen manaavan että Simppa meni sen päälle makaamaan ja sitten Simppa pesi itseään ja heilui niin ettei Ämmä pystynyt nukkumaan :D

Pari viikkoa takaperin me oltiin Äijän porukoilla viikko kun nää meidän porukat oli jossain matkalla. Äijä porukat toi yks päivä sinne semmoisia kukkia, jotain tulipaaneja. Mä luulin että ne oli tarkoitettu mulle pureskeltaviksi ja tottakai järsin niitä, mut sitte mulle kerrottiin ettei niin olis saanu tehdä ::)

Sitten toissapäivänä meillä vieraili joku ihan uusi tyttö. Sen mukana tuli meille ihan outojen kissojen hajuja ja sen tytön kenkiä me Simpan kanssa haisteltiin oikein pitkään ja hartaasti. Ettei vain se tyttö olisi piilotellut jotain mukavaa tyttökissaa jossain :-?

Meillä on parvekkeella ollut nyt tosi kylmä. Mä en tajua miksei porukat voi lämmittää sitä. Sitten kun nyt pihalla on maassa sitä valkoista juttua, lumiko se nyt oli nimeltään, niin porukat joskus kansaa sitä sisälle kenkiensä pohjassa. Sitten mä ainaskin riennän äkkiä syömään sen pois :)

Mitäs muille kuuluu?

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 09.02.2007 klo 17:23:46
Moikka! Tänää tapahtui jotain hyvin kummallista. Mä menin ulos maman kanssa, ja sitten sinne tuli pyörimään toinen kissa vapaana oleva musta kissa. Olin jo kyllä ennenkin nähnyt sen, mutta nyt ajattelin olla vähän helläkätisempi. (Silloin ekan kerran sihisin ja suhisin sille, ja näytin kuka on pomo) Nyt haistelimme toisiamme ja viritimme leikkiä. Kuitenkin halusin näyttää pomon asemani ja suhisin sille pikku rääpäleelle, nuori katti sekin oli, vasta pentu.

Mä ihmettelin, että miksi se joikasi koko ajan, taisi pelätä mua :-/, ja tietenkin oli kylmä minäkin tärisin aikalailla. Myöskin ihmettelen sitä miten palvelijat uskaltaa päästää sen ulos yksin, vaan pannan kanssa. Niin nuoren ja mukavan tuntusen kissan. Tassut tuolla jäätyy. No, jotta päästään eteenpäin asiasta niin, sitten se kiipesi puuhun. Mä menin tietty perässä, mutta en niin ylös. omistaja sitä lukkoa löi  >:(, me sitten siinä joikattiin ja juteltiin aikalailla. Oli ihan mukava päivä muuteskin. Maman mielest ei, sillä on koeviikko ja se on ihan kypsänä kaikkeen. Maukumisiin!

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 10.02.2007 klo 16:16:31
Heippa!

Arvatkaas, mä olin eilen kaikessa rauhassa päiväunilla. Kuulin kyllä, että Äippä jotain rapisteli olohuoneessa, mutta en jakanut mennä katsomaan. Mutta sitten se huuteli mua ja mun oli pakko mennä katsomaan, mikä sillä on hätänä. Ja kuulkaas, meidän olohuoneen lattialle oli ilmestynyt valtava putki!  :o Tunneliksi Äippä sitä sanoi ja sanoi vielä, että se on ihan yksin mua varten, ikiomaksi. Mä ensin vähän haistelin sitä, sitten varovasti hipsin sinne sisälle. Kun enhän mä voinut varmaksi tietää, ettei se ole joku inhottava kapistus. Mitään ikävää ei sattunut ja sitten innostuin. Juoksin sitä tunnelia edestakaisin ainakin miljoonatuhatta kertaa.  :D Vitsi, se oli hauskaa! Sitten keksin, että se on mitä mainioin väijymispaikka. Hiivin ihan hiljaa sinne sisälle ja kun siinä on sellaisia "kurkistus aukkoja", niin vaanin niistä. Ja heti kun joku meni ohi, niin hyökkäsin sieltä aukosta jalkaan kiinni. Vähänks mulla oli kivaa ja nauroin maha vääränä siellä tunnelissa. Noi ihmiset vaan ei kauheesti tykänny...  ::) Kauheeta kiljumista välillä.
Mutta joo, toi on paras lahja, mitä ikinä oon saanut.  :D

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Scorpion 12.02.2007 klo 15:24:18
Heippa, pitkästä aikaa!

Täällä on tapahtunut kummia. Nuo ihmiset on laitellut tavaroita laatikoihin ja kantaneet niitä olkkariin. Sitten ne kantoivat keittiöstä pöydän ja sen kaapin mistä meidän ruoka tulee. Ei siinä vielä mitään mutta me ollaan oltu jo viikko olkkarissa, eikä me päästä toiselle puolelle ollenkaan  :o No kerran me päästiin käymään. Mutta eihän siellä ollut mitään. Ja lattiakin oli hassun näköinen, oloinen ja hajuinen. Ja siinä lattiassa oli teippiä pitkin poikin laitettu  :-? Me kuulemma joudutaan olemaan poissa toiselta puolelta 4 kuukautta. Höh, mähän sekoon tänne jos en pääse spurttailemaan kunnolla. Onneksi mamma on leikkinyt mun kanssa tosi paljon. Siitä hyvästä olen herätellyt sitä aamuisin pusuilla nenuun.

-Niki-

P.S. Viirulle ei kuulu mitään ihmeempiä. Se on tyytyväinen kun saa nukkua mamman vieressä öisin :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kanabira 13.03.2007 klo 08:51:13
Mulla on tänään synttärit!! Täytän kaksi vuotta. Tunnen itseni nyt tosi isoksi pojaksi, mieheksi! Äiti tosin sanoi, että olen vasta teinipoika. Mikä on teini? Enhän mä mikään poikanen enää ole.
Sain lahjaksi punaiset(!!) valjaat, sellaisen harjan missä on ihanan terävät piikit ja sain myös kissanminttua. Äiti sanoi, että tänään on herkkupäivä. :)
Mutta laitanpa synttärikuvia sitten myöhemmin.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 13.03.2007 klo 09:32:25
Sori ku mä kysyn tyhmiä mut ku tos ei lukenu et kummanko synttärit nyt on :-[ Mut onnea kuiteski paljon! Me käytiin muute Simpan kaa kirjottamassa teidän ystäväkirjaan, mut toi linkki sinne ei toiminu ihan suoraan :-?'

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kanabira 13.03.2007 klo 11:57:01
Anteeks. Unohin ihan. Siis Raimon synttärit on tänään :P

Mäkin oon miettiny tota ystäväkirjajuttua, et miks se ei mee suoraan. Pitää kopioida se linkki sillee. En ymmärrä mikä siinä on vikana :-[ Ehkä äiti ei vaan osaa.

-Raimo

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 13.03.2007 klo 14:28:30
No nyt meilläkin on tommonen ystäväkirja ku Raimolla ja Pentilläki :) Sinne voi kaikki mukavat kissat tulla jättämään tassunjälkensä!

*Kessu ja Simppa*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Homelo 13.03.2007 klo 19:13:37
Nyt kun tuli puheeksi, niin mullakin on oma ystäväkirja, se on täällä! Siellä pääsee niinkuin virallisesti mun kamuksi. :) Ainiin, mä tietenkin kävin kirjoittaa teidän poikien kirjoihin (Pentti & Raimo ja Kessu & Simppa). :D

- Eetu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja jonnuli 13.03.2007 klo 20:09:43
Tulkaa myös minun kaveriksi. ;)  
http://ystavakirja.net/haribo
-Pörri-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kanabira 13.03.2007 klo 21:40:56
Ei muuten näy kessun ja simpankaan linkki oikein. Tai siis, se ei linkity. Siellä ystäväkirjassa on varmaan jotain vikaa.
Kirjoitettiin Kessun ja Simpan ja Pörrin ystäväkirjoihin.

-Raimo & Pentti  :-*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja papaver 14.03.2007 klo 11:18:53
No huhhuh! Tultiinpa pari päivää sitten takaisin ihanalta talvilomalta 5 tähden hotellista. :) Nuo ihmiset häipyivät jonnekin Kalavorniaan kolmeksi viikoksi ja tuuppasivat meidät taas "ukkilaan" hoitoon. M aina leikitään, että se olisi ihan kamalaa ja olisi muka noita omia ihmisiä ikävä, mutta oikeasti siellä ukkilan lomakylässä on ihan tosi kivaa!

Ensinnäkin niillä on siellä kissoille ihan oma lämmitetty huone, jossa on ihana kölliä lomatunnelmissa vaikka vuorokauden ympäri. Välilä ne lomakylän hoitajat tunkee sinne ja tekee siitä vähän turhan lämpimän, joten siksi aikaa pitää kyllä aina poistua. Sen lämpöhuoneen vieressä meillä on sitten oma yhdistetty kylpyhuone ja ruokasali, jossa on sellainen takka ja kaikki. Meillä on myös oma kerhoemäntä, sellainen pienempi ihminen, joka puuhastelee meidän kanssa joka päivä ja pitää varsinkin tuon ADHD-Maisan ihanan väsyneenä. Kampaamopalvelut olivat ihan huippuluokkaa ja silitys ensiluokkaista. Omatoimiseen liikuntaan siellä lomakylässä on ihanat rappuset, valtavat rallimaastot ja paljon piilopaikkoja. Kaiken huippuna on aivan ihanan iso terassi, jossa voi ottaa aurinkokylpyjä ja katsella maisemia! :D Nyt siellä on vielä sellainen uusi jännä aktiviteetti, sellainen hampsteri, jonka luokse voi aina yrittää livahtaa. Ei kyllä ikinä onnistuttu mutta onneksi ruokatarjoilu oli niin huippua, ettei jäänyt menetetty hampsteripaisti harmittamaan.

Meillä oli siis ihan huippuhyvä loma ja kun tuo oma palvelija saapui meitä hakemaan, niin ei kyllä yhtään haluttu lähteä takaisin kotiin. Yritettiin piiloutua sinne lämpöhuoneen perimmäisen nurkkaan ja olla ihan hiljaa, mutta niin se emäntä vain meidät löysi. Pöh. Vaikka kyllä me sille sitten vähän kehrättiinkin, inhotti vaan ajatus että joutuu siihen kauheaan häkkiin ja siihen autokamaluuteen voimaan pahoin. :P Ja oikeastaan oli kyllä ollut jo vähän ikäväkin. Piti tänne kotiin päästyä käydä muutaman kerran yössä tarkistamassa, että on nuo omat ihmiset vielä tallessa ja samalla vähän kehrätäkin, että tietävät, kuinka paljon niistä oikeasti tykkään. :-*

Nyt yritetään vain palailla arkeen ja tähän normaalin päivätyöhön; kehräykseen ja silitettävänä olemiseen. Ihana oli kuitenkin käydä välillä lomalla ja päästä näistä arkikuvioista irti.

-Hilda, ja vähän Maisakin

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 14.03.2007 klo 13:24:04
Oh,kuulostaa kivalta lomapaikalta  ;)

Kun noista ystäväkirjoista oli puhetta, mauuin mamin tekemään mullekin sellasen ja täältä se käi löytyy...
http://www.ystavakirja.net/index.php?kayttaja=eriador

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 19.03.2007 klo 13:49:42
Heippa!

Mulle ei ihmeempiä kuulu. Ollaan käyty iskän kanssa haistelemassa ulkoilmaa joka päivä, kun on ollut niin ihanan lämmintä.  :) Mutta tänään en kauheesti viihtynyt, kun taas oli tullut jostain maahan sitä kylmää ja märkää, valkoista juttua. Se on inhottavaa.
Meiän äippä ei voi kai kovin hyvin. Ei se ole moneen viikkoon leikkinytkään mun kanssa.  :( Se vaan makaa ja nukkuu ja on surullinen. Olen yrittänyt sitä piristää ja välillä se vähän silittelee ja sanoo vaan, että äippä ei nyt jaksa.  :-/ Olen huolissani. Mikähän sitä vaivaa?
No, tänään se on ollut pirteämpi. Juttelikin mun kanssa ja pyyteli anteeksi, että on ollut niin väsynyt. Kuulemma jostain lääkkeistä johtuu. Höh, ei sitten ottaisi semmoisia pillereitä, jos niistä väsyy niin kamalasti.  :-? No, jospa se tuosta taas muuttuisi omaksi äipäksi takaisin.

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 19.03.2007 klo 15:12:49

iitukka kirjoitti 19.03.2007 klo 13:49:42:
Meiän äippä ei voi kai kovin hyvin. Ei se ole moneen viikkoon leikkinytkään mun kanssa.  :( Se vaan makaa ja nukkuu ja on surullinen. Olen yrittänyt sitä piristää ja välillä se vähän silittelee ja sanoo vaan, että äippä ei nyt jaksa.  :-/ Olen huolissani. Mikähän sitä vaivaa?


Meidän Ämmä oli tässä joskus ihan samanmoinen :o Se nukkui jatkuvasti ja jos ei nukkunut niin se kyhjötti sohvalla nyyhkimässä :( Mutta sitten se vähitellen muuttui taas ihan tavalliseksi hassuksi itseksensä :D Kyllä mä Iines luulen että teidänkin Äippä taas kohta jaksaa leikkiä sun kanssa. Ja muistakkin käydä piristämässä Äippää, kyllä se silti varmasti siitä tykkää vaikkei se siltä ehkä näyttäiskään.

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Seljenie 25.03.2007 klo 15:47:46
Meille ei mitään erikoista kuulu. Saatiin joku kiva uus lelu ja nyt Lumi on innostunut leikkimään oikein kunnolla. Mamma on paljon päivisin poissa mutta onneksi pappa on kotosalla aina meidän kanssa.
Ollaan Mamman mukaan oltu viime aikoina pirulaisia kun ollaan rikottu pari juttua :( Olen koittanut sanoa Lumille ettei saisi mennä kirjahyllyyn, muttei se usko!
Nyt meillä on meidän Mikko-setä täällä pari viikkoa, se on tosi kiva. Saadaan siltä aina paljon kaikkia herkkuja :)

-Läski Lepardi.

P.S. Synttäreistä tuli mieleen. Lumi täyttää vuoden 1.4 ja minä 2-vuotta 10.5 :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 25.03.2007 klo 16:28:19
Mä mökötän mamille. Se pisti mut valjaisiin ja vei ulos! :o
Kauheasti outoja hajuja ja ääniä. Mulle kelpaa oma asunto sisällä ihan hyvin.
Itkin ja huusin minkä kurkustä läks  ;D

Onnea vaan Lumille etukäteen jo  :)

~Lallu~

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 25.03.2007 klo 18:49:25
Ah oli niin ihanaa olla ulkona pitkääääään :) Aurinko paistaa ja kaikki on todella hyvin tai ainakin melkein. Mamma on vaan touhunnut jotain koko päivän koneella. Nauranut ja hihitellyt koko ajan kaverin kanssa  :o Kummaa käytöstä. Ei ole huomioinut mua paljon ollenkaan, vähän silitellyt on joo.

Eilinen oli muuten todella jännä päivä. Mä olin ensiksi Pellen kanssa ulkona leikkimässä ja vaihtamassa kissamaisia salaisuuksia. ;) Sitten Pelle lähti  :'( Mä jäin yksin moukuamaan siihen rappujen eteen surullisena. : ( Sitten mentiin kotiin, kun olin surrut tarpeeksi. Mamma antoi ruokaa, ja sen jälkeen menin parvekkeelle katselemaan pihalle omalta tuoliltani. Mä kuulin eilen jossakin vaiheessa, että äippä puhui jonkun toisen kanssa, että me menisimme kylään.  :o No me mentiin kylään, jossa oli toinen kissa, Junior oli hänen nimensä. Hän oli häkissä, ja mä en ihan ymmärtänyt syytä. Mä olisin ollut valmis leikkimään, mutta hän vaan sihisi ja suhisi :( Se meidän kyläily oli todella lyhyt, mutta sain ainakin haisteltua Juniorin nenää :) No me menimme kotiin. Mä halusin ruokaa ja silityksiä vähän. Menin nukkumaan sen jälkeen, kun sain tehtyä tarpeelliset pesut.  Sitten heräsin ja halusin ulos. Oli aika tarkistaa paikka, josta sain edellisenä päivänä eli perjantaina kiinni sellaisen lieron, joka porhaltaa nopeasti mullassa. Kuulemani mukaan olin syönyt ja kanniskellut sitä kuin  parhainkin saalistaja ::) Tietenkin mä olen ylväs ja parhain saalistaja! Tällä kertaa en löytänyt mitään jännää lieroa. Mutta yhtäkkiä näin kaksi paria kiiltäviä silmiä! Päätin ottaa selvää tunkeilijasta, ja menin häntä pörhöllään otuksen luo. Mamma otti minut syliini ja kas kummaa ne kaksi silmää kuului kissalle. Oli hän aikamoinen pentu. Katselin häntä ja hän kiehnäsi mamman jaloissa. Kunnes se rötkäle päätti ottaa hännästäni kiinni.  >:( Tosi törkeää! Minä aloin vähän mörisemään ja uhosin pentua luopumaan mokomistaan suunitelmistaan. Kyllä minä halusin leikkiä, mutta toinen oli niin pieni ja ärsyttävä. Kyllähän me siinä otimme parit erät matsia ja oli ihan kivaa, mutta meidän piti  mennä kotiin ja mamma kantoi minut kotiin. Sain taas ruokaa ja menin nukkumaan.

Siinä sitten oli kaksi päivää. Hurjaa oli ;)

-Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 26.03.2007 klo 18:35:05
Minun kotiini tuotiin eläin. Se on ruskea ja karvainen ja haisee oudolta. Siitä tulee pieni ääni piip tai pirinää. En ymmärrä koko tapausta tai sitä mistä tässä nyt on oikein kysymys. Kauanko se aikoo olla täällä? Lähelle en halua mennä, enkä menekään. Se kyllä yrittää minun lähelleni aina välillä, mutten päästä. Ilmaisen itseni vahvasti ja vakuuttavasti. Täytynee odotella että vievät sen pois.

-Pönni

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja jonnuli 28.03.2007 klo 18:11:03
Hei! :) Mulle kuuluu ihan hyvää. (täähän on kissojen kuulumiset)Mutta nyt se mamma viimesen tempun teki! Kun oltiin valjastelemassa pihalla niin siihen tuli joku toinen kissa jostain naapurista. Sitteku yritin mennä haistelee sitä kissaa, ni mamma otti mut syliinsä etten vaan koske sitä kisua ku se on niin äkänen! Ettäs kehtaa se naapurin vanha kisu tulla mun reviirille! >:( Mökötin illalla sille mut se sano et se on mun hyväksi ja anto mulle paljon herkkuja.  ;D
Tervesin:   Pörri<3

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja _sanna_ 29.03.2007 klo 09:34:48
Meistä ei ookkaan aikoihin kuulunu. On pitäny vähän kiirettä kun ollaan pidetty seuraa tolle meiän uudelle iskälle ku äiskä meni taas johonki kauppaan töihin.

Oli vaan pakko tulla kertomaan kun eilen oltiin maalla ton iskän kotitilalla ja siellä oli hirmusen kivaa! Meille annettiin ekaa kertaa ihan oikee hiiri :o! Se oli kyllä kuollu jo, äiskä sano et johonkin nakkiin. Me ei kyllä enää ikinä syyä nakkeja jos niihin voi kuolla! No, kuitenkin, se hiiri oli kiva ja sitä oli kiva heitellä ympäriinsä, mut ei me sitä voitu syyä ku sillä oli karvat päällä ::). Wallu söi kyllä hännän mutta muuten me vaan leikittiin sillä ja sit iskä heitti sen pois ettei sotkettais koko kämppää sen kanssa. Ootteks te saanu ihan oikeilla hiirillä leikkiä? Oli se kyllä kivempi ku nuo leluhiiret ku siinä oli semmonen jännä haju. Vähän ärsytti kyllä lähtee sieltä maalta takas kaupunkiin ku just oltiin päästy ullakolle tutkiskelemaan kaikkia kivoja koloja. Meiät huijattiin lelujen avulla bokseihin ja sit vaan autoon taas päristelemään. Kyllä maalla on mukavaa vaikkei koskaan ilman valjaita olla ulos siellä päästykään :).

Meille on alkanu kertyä eteiseen isoja pahvilaatikoita :-?. Tarkottaakohan se taas sitä että me muutetaan? Jotainhan nuo on höpissy alakerrasta ja parvekken verkottamisesta ja isommasta kämpästä. Olishan se kiva kun olis tilaa juosta enemmän. Mut jos me ollaan oikeen ymmärretty ni on nuo porukat puhunu jostain koirastakin. Jos se on semmonen ku äitin siskolla on, ni ei me oikeen tykätä. Niitä on kaks, ne on pieniä valkosia ja tosi kovia juoksemaan meiän häntien perässä. Kuulemma jotain havanaiseja mut kyllä ne ihan koirilta näyttää, ja ennenkaikkea kuulostaa :o. Mut jos meille tulee koira, niin sen on parempi olla kiltti ja rauhallinen eikä samanlainen kaistapää kun ne kaks hullua.

Tulipas taas turinoitua... Pitäis varmaan useemmin ehtiä kirjottelemaan ettei tarviis kerralla kirjottaa aina romaania ::). Mutta hyvää keväänjatkoa kaikille, meillä alkaa jo kärpäsjahdit olemaan hyvässä vauhdissa ja synttäritkin lähestyy. Toivottavasti äiskä laittais teille sillon tänne meistä jotkut oikeen komeet kuvat...

Kassu & Wallu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 29.03.2007 klo 11:11:39
^ Minäkin oon muutaman kerran saanut oikean hiiren ja vielä elävän! Ja ihan itse oon ne löytänyt. Ne tuli tuolta keittiön kaapista sisälle, niin minähän päätin ottaa kiinni. Mutta en mä niitä raaskinut tappaa, aika söpöjähän ne oli ja niiden kanssa oli kiva leikkiä.  :)
Kerran yksi hiiri oli menossa mun ruokakipolle. Silloin äippä juoksi herättämään mut takan päältä ja vei keittiöön ja sanoi, että nyt pyydystät tuon inhottavan otuksen. Mulla oli hauskaa, kun leikin sen hiiren kanssa, mutta se hitsiläinen lähti karkuun ja pääsi piiloon.  :-/

Meidän äippä on muuten alkanut olla taas oma itsensä. Jaksaa taas leikkiä mun kanssa ja silittelee ja juttelee ja pitää hyvänä.  :-* Kiva, että se on parantunut. Olin niin huolissani jo. Olin niin iloinen, että eilen illalla menin pitkästä aikaa ihan äipän viereen nukkumaankin. Tiedän, että se tykkää, kun kehrään sen vieressä, mutta en vaan aina viitti mennä siihen, kun takan päällä on paljon mukavampi nukkua.

Mutta nyt täytyy lähteä päiväunille. Tuli tämä aamu tässä touhuttua niin kovasti.  :)

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 29.03.2007 klo 19:46:44
Mäkin olen kerran jopa parikin kertaa saanut hiiren kiinni. Ne ei kai ollut ihan hiiriä vaan päästäisiä :o Aika jänniä olivat. Sillä ensimmäisellä mä leikin tietenkin, päästin karkuun ja juoksin perään. Olimme nääs ulkona. Mä en osanut tappaa sitä, niin sitten palvelijat lopettivat sen  :-/ Toisella kertaa mä löysin sellaisen varvikosta. Mamma ei edes huomanut sitä. Mä nappasin sen suuhun, ja juoksin äkkiä kotipihalle ettei kukaan muu tulisi ja ottaisi sitä pois multa . Siellä sitten leikin sen kanssa, kunnes se oli ihan ulalla kaikesta  tai lievässä shokissa. Makasi vain paikallaan. Mun mamma päätti viedä mut sitten kesken parhaimman leikin pois sieltä  >:( Mulle se sitten kertoi vieneensä sen jonnekin puskan juureen varjoon (ratamon alle) piilon multa. Törkeä temppu. Mamma sitten sanoi mulle, että päästäinen oli lähtenyt sieltä puskan alta pois ja eli loppu elämänsä onnellisena. Pöh sanon minä. Saapahan nähdä mitä ensi kesänä saan kiinni. :) Jos nyt edes saan mitään kiinni.Muuta kuin kärpäsiä, heinäsirkkoja, matoja jne ::)

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 30.03.2007 klo 15:11:49
Hmph. En jaksaisi kyllä mitään pyydystellä. Hirveän rankkaa puuhaa. Ihan hengästyy ajatuksestakin. Onneksi ei tarvitse, kun nuo omat ihmiset hoitaa sen pyydystämisurakan. Kupissa on sitten tuore valmisateria useamman kerran päivässä. Pitää vaan hivuttaa itsensä täältä prinsessan tuolilta alas jotta saa sapuskansa. Joskus ne antaa pari riksuraksua tähän pedille. Olen ne varmasti ansainnut.

-Pönni

Prinsessapedillä. Ei katsokaas tunnu herneet ;)Kiepillä prinsessapedillä

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 30.03.2007 klo 16:06:40
Mamma ajatteli sitä satua, missä etsitään aitoa prinsessaa herneen avulla. :D Oi neitokainen Samaa ajattelin minäkin sinusta, kun näin sinut prinsessa pedilläsi! ;)

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Snowfox 01.04.2007 klo 10:30:58
Äiskä siis toi perjantaina meille uuden kissan  >:(, tai ainakin uskoisin sen olevan kissa. Se on nimittäin isompi kuin tuo pienempi koira, äiskä jotain sano, et se painaa 8 kiloa.
Minähän heti murisin ja ärisin sille ja se kehtasi äristä vastaan täällä minun kotonani  :-?.
En kyllä vielä ole hirveästi siihen tutustunut, mutta eilen illalla hivuttauduin haistelemaan sitä, kun se oli äiskän kainalossa. Ja arvatkaapa mitä  :o, se onkin ihan nössö, vaikka onkin tosi iso. Siellä se äiskän kainalossa oli ja imi peittoa kuin pieni pentu  ::) Siltikin vielä murisen sille ja näytän, että vaikka olenkin pieni, niin minä määrään täällä.

- Oona

Joo, pakko mun tähän on Oonan jälkeen jatkaa. En kyllä ymmärrä miksi Oona tuolle uudelle murisee, musta on ihan kiva kun saatiin tänne lisää porukkaa. En vielä itsekään ole kuin vähän tuota haistellut äiskän kainalosta, mutta  uskon meistä kavereita tulevan, kunhan tuo Oona rauhoittuu ja lopettaa sille murisemisen.

- Emppu

No on kai munkin tänne sit kerrottava oma mielipiteeni. Musta on tosi kiva, et saatiin uus kaveri, kun mä oon tottunu aiemmin elämään 50 kissan laumassa. Mut sit mä en tosta uudesta tykkää, jos se meinaa syödä mun ruuat. Äiskä kyllä sanoo, et ei se anna ton alkaa ahmatiks. Toivon vaan äkkiä pääseväni leikkimään sen kanssa.

- Elsa

Kissat yrittää kyl sanoo, et mä en sais tänne kirjottaa kun oon koira, mut en mä usko nyt niitä. Mua pelottaa ihan kamalasti, kun toi Oona murisee. Mä vaihdan huonetta aina kun se murisee samassa huoneessa. Äiskä sanoo, et on aika hassua kun 20 kilonen koira pelkää 2,5 kiloista kissaa. Pakko sanoo, et toi Foxi-koira, joka painaa 5 kiloo on paljon rohkeempi ku mä.

- Dali

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Tabby 04.04.2007 klo 21:48:08
Mamman yks ystävä kävi miehensä kanssa meillä kylässä tänään :D Ne on kivoja ihmisiä, ne jutteli meille ja sit se mamman ystävä harjasi mun turkin hienoksi :) Niillä on koiria, joten me Lakun kanssa hierottiin poskia niiden ihmisten vaatteisiin ja lähetettiin sillä tavalla koirille terveisiä.

Pappa on ollut kipeenä maanantaista asti. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä se oksensi monta kertaa. Me oltiin pari yötä mamman kanssa makkarissa suljetun oven takana, pappa nukkui olohuoneen sohvalla. Mamma ei uskaltanut päästää meitä koko asuntoon, kun me oltais kuulemma menty oksennusvastiin. Käytiin me siellä istumassa kun se vati oli tyhjä ja puhdas, mutta silloinkin komennettiin heti pois.

Mä olin harjotusnäyttelemässä sunnuntaina. Näin paljon kivoja ihmisiä :D (Terkkuja vaan kaikille!) Olin parin vieraan tädin sylissäkin ja sellasta. Ja sit mamma osti meille kuivaruokaa ja me saatiin kaupan päälle uus kiva juomakuppi :D Ja mä voitin 2 kg säkin kuivaruokaa! Kerrankin mulla oli tosi hyvä tuuri. Se ruoka on meinaan just mun lempparia.


-Peku-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 04.04.2007 klo 23:41:27
Me tultiin mamin kaa mummille. En oo koskaan ollu täällä ja mua jännitti kauheesti. Olin eka monta tuntii sängyn alla piilossa, mutta illalla tuli nälkä ja lähin kiertelemään. Kävi ilmi että täällä on tosi paljon tilaa!
Ja kuulin kun mummi puhuin jotain että huomenna saan MUIKKUJA!  :P
Täällä on kans kauheesti mulle rapsuttelijoita, että kyllä täällä taitaa passata olla. Hyvää pääsiäistä vaan teille kaikille  :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 05.04.2007 klo 23:59:20
Eivät ole vieneet sitä eläintä mihinkään. Marisee ja vinkuu. Ärsyttävä. Öisinkään ei ole enää rauhaa tässä talossa. Minä haluan nukkua, en kuunnella tuon riiviön riehumista. Huoh. Mitä nuo oikeen aikoo? Pitää sen? Pyh.

-Pönni

Onneksi se ei edes yritä änkeä prinsessapedille.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja papaver 08.04.2007 klo 13:59:26
Meillä on ihmiset ruvenneet tosi hauskoiksi ja ovat kantaneet koko asunnon täyteen pahvilaatikoita. :D Eilen ne rakensi niistä oikein korkean tornin ja oli ihan huisin jännää kiivetä sen päälle ja haistella kaikkia niistä laatikoista tulevia outoja tuoksuja. Sitä me ei vaan tajuta, että miksi ne nyt yhtäkkiä ruvenneet laittamaan kaikkia omia tavaroitaan noihin laatikoihin, miten me sitten voidaan leikkiä kotia niissä!!? :-? Kaiken lisäksi jos hyppää sinne laatikkoon, että ne niinku tajuaisi, ettei niitten täyttäminen ole yhtää hauskaa, niin aina ne nostaa pois. Eikä sellainen ole yhtään kiva leikki!

Välillä ne puhuu, että kohta tulee joku muoto, joka vie kaikki nää tavarat tältä pois. Hilda sanoo, että se tarkoittaa, että nää ihmiset, tavarat ja Hilda muuttaa jonnekin toiseen kotiin ja mut kuulemma jätetään tänne yksin, kun olen niin tuhma välillä. Eihän sellainen ole totta, eihän??? :-[ Eihän kukaan voi mua jättää??? Voiko olla että Hilda vaan on pahalla päällä ja valhettelee, kun sillä on joku sellainen laihio eli se saa vähemmän raksuja kuin ennen ja sitten noiden ihmisten se ihme kuvalaatikko hajosi ja Hildaa kuulemman sylitellään ja harjataan lian vähän nykyään. Pitää varmaan kuitenkin varmuuden vuoksi piiloutua yhteen noista laatikoista, niin eivät nuo unohda minua... Palloja olen jo piilottanut joka laatikkoon, ehkä ne sitten minutkin muistaa. :-/

Maisa.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 08.04.2007 klo 18:02:57
Hilda huijaa sua varmasti. Nyt oli se joku prillipäiväkin, kaikki huijas toisiaan silloin.
Hilda varmaan elää viel prillipäivää <3
Meillekin tulee ehkä muoto ja toinen kissa, ainakin mami niin puhuu. Onkohan se toinen siellä uudessa paikassa jo valmiina?  :-?

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 08.04.2007 klo 19:15:58
Enpä usko, että kaverisi olisi valmiina muoton jälkeen siellä uudessa talossa. Voi olla, et hakara tuo kaverin sulle. Ainakin mä oon kuullut jotain tollasta outoa höpinää. Eli siis suuri ja valkoinen kantaa jotain nyyttiä, mistä putkahtaa vauva. Kummia sitten kuuleekin.  ::)

Mä voisin vähän kertoa omia kuulumisiani nyt tässä  myös. :) Eilen oli tosi kiva päivä! Mä sain herkullista broilerinlihaa, suoraan paketista :P Ahmin sen todella nopeasti. Menin sitten vähän pötköttämään. Yhtäkkiä mami tuli ja sanoi, että menisimme ulos Pellen kanssa taas jälleen, kun ei olla nähty pitkiin aikoihin, koska mamilla oli se polvi kipee ja se ei ole voinut viedä mua ulos moneen viikkoon. :-/ Me leikittiin paljon Pellen kanssaan. Mä tietenkin olin koko ajan voitolla. Pelle onkin sellainen karaistumaton koti- katti. ::) (mami sanoo, että valehtelen, mutta älkää kissakullat uskoko sitä)  Mä kyllä olen ihmetellyt, että miksi mami haisee kolmelle eri eläimelle? Kahdelle kissalle ja mikä pahinta koiralle! Ja mikä kauheinta se ei ole ollut kotona yötä kolmeen päivään ja aina kun  mami tulee kotiin, niin hän haisee niille elukoille  >:( Mami käy vieraissa! Hemmetin hemmetti. Onneksi olen saanut olla paljon ulkona ja mamma on ollut tosi kiltti mulle. No mä seuraan sitä joka paikkaan, ja varmistan ettei se karkaa taas vieraisiin. ;)

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 08.04.2007 klo 21:24:44
Tänään oma ihmiseni puki minulle taas ne remmit päälle. Aina välillä olen saanut niissä kotosalla kököttää, ja mikäs siinä. En ymmärrä sitä hässäkkää ja valokuvauksen määrää mitä ne ovat aiheuttaneet. Tänään ei valokuvattu. Mentiin haistelemaan Ulkoa. Kumma paikka se Ulko. Tuuli niin että karvat olivat sikin sokin. Pelotti aika tavalla myös. Ihan tärisytti. Yritin joka oven kohdasta sisään takaisin. Yritin myös sanoa omalle ihmiselleni, ettei tämä niin kivaa ole, että mennään jo kotiin. Tovin jouduin Ulkoa haistelemaan ja kököttämään paikallani. Sillä seurauksella Ulkoon tutustuin, että tassut menivät ihan likaisiksi. Sisään tullessa se kotieläin sai olla ihan rauhassansa, en välittänyt vaikka se tuli ihan läheltä haistamaan. Niin pois tolaltani menin Ulkosta.

Remmit roikkuvat näkösällä eteisessä.

-Pönni


Kirjoitusvirheitä korjasi Piu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 10.04.2007 klo 15:50:30
Tuo Ulko on kyllä vihoviimeinen paikka. En yhtään tykkää, varsinkin jos on kylmä. Eilen mamin sylissä olin vähän aikaa Ulkossa, mutta mami lämmittikin ympärillä. Me ollaan vieläkin täällä mummolassa, mamille tuli työkeikkaa niin paljon ja se ei kuulemma halua jättää mua yksin päivisiks. Kyllä se mulle sopii. Nuo ihmiset kantaa kaikkia herkkuja koko ajan mulle. Naapureissakin on kuulemma muita kissoja, en ole kyllä nähnyt vilaustakaan  :-?

Mami ei tiiä vielä ollaanko saatu uusi koti, ainakin ilmoitus on kuulemma netistä kadonnut. En ole ikinä ollut Muotossa, vähän jännittää mimmoista se on.

Siis iso valkoinen hakara tuo nyytin missä on pentu? hmm...  :o Meillä on jotain pieniä siivekkäitä pihalla, näyttää herkullisilta. Jos se hakarakin on siivekäs, sen voisi varmaan syödä?  8-) Maistuukohan hakara hyvälle?

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 10.04.2007 klo 17:49:28
Niin munkin tietääkseen se on lintu, se hakara. Mutta en kyllä sitä söis, jos kerran mut maailmaan on tuonut :) . En vain tiedä. Mä en katsos muista mitään mun lapsuudesta eikä tiedä mamikaan.  :-/ (Siis se ihmisolento. ) Mä kerran sain linnun kiinni. Mä olin todella ylpeä ja vein sen oven eteen. Mamma kuitenkin otti sen multa pois.  >:( Mä en saanut ees maistaa sitä. :( Mamma sitten kertoi mulle, että lintu kuoli meijän kukkapenkkiin, kun mamma lähti kouluun, eikä voinut hoitaa sitä  :o Miksi kummassa? Olisi antanut mun syödä se. No joo.

Mä taas en tiedä mitään parempaa paikkaa kuin Ulkona oleminen :) On juuri kivaa jahdata lehtiä, syödä öttiäisiä :P, leikkiä muiden kissojen kanssa (Pellen ja ulkokissa Maxin kanssa), seurata lintujen lentoa puuhun kiiveten ja muuten vaan kiivetä puuhun, hiekassa ja betonissa pyöriminen ja tietenkin Ulkona olevien äänien- hajujen maailma on kerrassaan mahtava. :) jne... Eikä kylmät ilmatkaan mua kovin paljoa ujostuta. Lumikin on todella kiva juttu. Voi syödä ja temmeltää siinä tietenkin. Koti ja ruoka on tietenkin asia erikseen ja ulkona olemisen voittaa oma lämmin koti ja omistajan kultainen sydän :) Kyllä mä mamista niin tykkään.  :-*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 11.04.2007 klo 23:37:14
Mua kyllä epäilyttää toi hakara juttu. Jos hakara on lintu ja tuo meidät, niin ollaanko mekin sitten hakaroita?  :o
No täällä mummilan pihassa olisi oravia,lintuja ja hiiriä, mutta joudun kattelee niitä lasin läpi. Sellasia pieniä mustia öppiäisiä täällä sisällä on ja niitä tykkään jahdata  ;)

Mua vähän ihmetyttää toi yksi ihminen täällä. Se tulee tosi myöhään aina kotiin eikä ikinä puhu mulle, menee vaan sellaiseen huoneeseen mihin mä en saa mennä ja laittaa oven kiinni.  :-[
Ensin pelkäsin sitä kun ensimmäisenä mummila päivänä se osoitti mua ja kovaan ääneen kysyi mikä tuo on. En minä ole mikään "tuo"  >:(

No jokatapauksessa mami sanoi ettei kannata välittää. Nykyään en enää edes pelkää sitä. Harkitsen kuitenkin vakavasti kusaisemista sen tennareihin  8-) kun ei se ikinä edes rapsuta.

Jokatapauksessa, täällä mummilassa on jurjan kivaa. Tykkään herättää mummin keskellä yötä aina raapimalla sohvaa ja juoksemalla sen jälkeen mamin sängyn alle piiloon  ;D

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 13.04.2007 klo 12:08:09
Mä luulen, että se vaan tuo meitä pentuja ihmisille, mutta ollaan kuitenkin synnytty omista emoista.  :) Eli se olisi sellainen välikäsi sydeemi (oikeastaan siipi) ja se hakara vain auttaa omia emojamme tuomalla meidät kotiin.  :)

Höh! Ihan pönttö ihminen  >:( Mä olisin aloittanut sabotaasin jo sen jälkeen, kun kehtaa sanoa sua "tuoksi" Hemmetti. Tollaset ihmiset kyllä joutaisi jonnekin piip: iin. No ei kaikki varmaan tajua kuinka ihania me kissat osataan olla. Mutta voisi edes vähän arvostaa. :(

Elukoita on kyllä kiva seurailla. Meillä täällä on kaksi pulua, jotka kiusaa mua.  >:( Kun ne tietää etten pääse kynsimään niitä. ( valjaissa kun oon) Joskus kun mä pääsen luikkimaan ulos ovesta mä kyllä näytän niille.  8-) Mä kanssa yritän metsästää niitä mustia öttiäisiä ulkona ja sisällä, kärpäsiäkö ne sitten olivat?  :-?
Eilen mä melkein sain kiinni sellaisen perhosen. Ärsyttää, kun se lensi niin nopeasti korkealle enkä ehtinyt edes läppästä sitä.

ohohooo. Mä menen tästä nukkumaan alkoi väsyttämään niin paljon. :)

-Vinski


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja papaver 13.04.2007 klo 22:12:05
Minulle emo kertoi joskus kauan kauan sitten, että pienen pienistä ja pörröisistä pajunkissoista kasvaa pieniä, suloisia, pörröisiä ja harmaita kissaneitejä kuten minä. Ehkä muut tuo sitten se Hakara.

-Maisa

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kellitys 14.04.2007 klo 17:47:55
Miulla nyt ei oo paljoo elämänkokemusta vielä, mutta sen mie tiiän, että kun miun Nuutti-veli ja Nella-sisko muutti pois kottoo, niin ei niitä mikkään lintu hakenu täältä, vaa ihminen. Ja kummanki haki eri ihminen. Sellasseen koppaan ne laitettiin, jossa myö matkustettaan autossa ja sitte ne lähti pois. Eikä ne sit ennää oo tullu miun kaa leikkimmään. :( Mut onhan täällä tuo mamma ja Sirkku-täti, ja ihmisäippä ja -iskä on ne hakenu tänne niiden mammojen luota. Tai ainaki ne väittää niin, mut saattaa ne valehellakki.

-Nuppu-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 21.04.2007 klo 11:54:18
Vähänkö on jännää. Olen tänään menossa kaverini Pellen syntymäpäivä kutsuille :) Todella kivaa. Mami ja Pellen mamma puhuivat siitä, että saisimme katkarapukakkua ja muuta hyvää  [smiley=2vrolijk_08.gif] odotan ihan riemuissani sitä hetkeä, kun menemme synttäreille. Pelle täyttää tänään jo 2 vuotta ja on minua vähän vanhempi, mutta samaa vuosi kertaa ollaan.

Mä annan Pellelle lahjaksi ruokaa, mitä muuta mä nyt keksisin antaa? No enään ei ole aikaa surra sitä joten niillä mennään eteenpäin. Olisin muuten ostattanut mamin rahoilla yhden hienon lelun, mutta se oli kamalan kallis >:(.

Milloin teillä on synttärit? Minä täytän heinäkuussa 2v, mutta mami itse ei tiedä milloin on synttärini. Arvioitu aika on 17.7.2005 ja ihmismamma tuon siis laski. Minä ja oikea äitini siis olemme ainoat, jotka tiedämme ;)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 21.04.2007 klo 18:21:07
Mä en tiedä milloij mun synttärit on, kun oon löytökissa. Mut mami päätti et pidetään 6.5 synttärijuhlat tästä lähtien  8-)

Mitäköhän herkkuja saan'??  :P

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 22.04.2007 klo 14:27:25
Mullakin on ihan pian synttärit. Täytän 4.5. jo kaksi vuotta.  :D Jännityksellä odottelen minäkin mitä kaikkea kivaa saan lahjaksi.

Mutta nyt oon Äipälle vähän vihainen. Katselin ikkunasta tänään, kun Äippä meni ulos ja yhtäkkiä taas näin sen. Minun pihaani änkesi tuo naapurin kissa. Äiti sitä kissaa aina kehuu, että se on niin suloinen ja kiltti ja nytkin Äippä otti sen kissan syliin. Siin minun syliini!  >:( Mun mielestä muilla ei ole lupa tulla mun Äipän syliin. Paitsi ehkä Eemeli-veljellä ja Eve-siskontytöllä. Ja siskollani. Mutta ei muilla, ainakaan jollain tyhmillä naapurin kissoilla, jotka änkeää mun pihaani. Äippä sanoi, etten saisi olla vihainen, kun se kissa on vielä vauva. Ja pöh.  >:(

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 22.04.2007 klo 18:34:27
Iines, meillä täällä pyörii kanssa sellainen ulkokissa. Mami aina kehuu ja puhuu sille.  >:( Kylhän mäkin leikin sen kanssa, mutta se on vähän rasittavaa kun se on pentu vielä. Koko ajan pitäisi leikkiä sen kanssa. Ei mulla muuten mitään sitä vastaan ole, mutta se koko ajan yrittää leikkiä mun hännällä  :( Ei toisen häntään saa koskea se on faktaa, ei kukaan fiksu kissa koske toisen häntään ei edes leikillään. Sitten aina välillä mä sihisen sille ja läppäsen, jos alkaa isottelee mulle.

Arvatkaa mitä mä olen huomannut? Kaikki me kissat täytetään tänä vuonna 2 vuotta! Mä täytän, Iines säkin täytät, Pelle(Mun kaveri) täytti ja moni muukin täällä foorumissa pyörivä kissa. Onko vähän kummallista?  :-?

-Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 23.04.2007 klo 15:10:44
Jep. Toisen häntään ei kosketa. Se on sääntö ja se pitäisi ymmärtää sanomattakin. Mutta ei. Riiviö ei ymmärrä. Ei sitten millään vaikka kuinka muistutan sitä. Onneksi joku täällä on sentään kanssani samaa mieltä.

Eikä vessa-asioilla tuijoteta. Nämä kaksi kun se oppisi.

Ilmeisesti se Riiviö ei ole lähdössä minnekään. Tajusin sen vasta ja höykytin sitä oikein olan takaa. Jos älyäisi vielä muuttaa mielensä.

-Pönni

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 05.05.2007 klo 10:19:08
Mä oon nyt sitten kans jo 2 vuotta! Eilen täytin. Meidän Äippä kuulkaa lauloi mulle. Ja sitten sain jotain uutta, mielettömän ihanaa ruokaa, njam! Ja meidän perheen lapsista nuorempi rakensi mulle lahjaksi pahvilaatikosta oman pesän. Se oli tosi kiva, nukuin siinä koko illan. Kivoja noi lapset.  :)

Mutta joo, ette sitten ikinä arvaa mitä Äippä mulle kertoi! Meille tulee joku kissanrääpäle asumaan!  :o Se on kuulemma mun siskonpoika, mitähän sekin tarkoittaa? Mutta siis joku rääpäle ja poika! Just joo. Mä en tykkää. Mä kans aion tehdä sille sit selväksi, että täällä määrään minä. Sen on turha alkaa hyppiä nenille ja luulla, että voi alkaa täällä olla miten tykkää.
No, Äippä kyllä sanoi, että voin saada siitä pojasta itselleni kaverin. Että voitas leikkiäkin yhdessä. Mutta en mä sit tiedä.  :-/ Ymmärtääkö sellaset pikkupojat mitään mistään kunnon leikeistä?
Kuulemma se rääpäle muuttaa meille heinäkuussa. Koskahan sellainen on? Onko siihen pitkäkin aika?
Ja sen rääpäleen nimi on Romeo. Hah mikä nimi, Iines on paljon tyylikkäämpi.  ::)

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 08.05.2007 klo 18:09:44
Mulla oli synttärit sunnuntaina. Sain muikkuja ruoaksi  :-*
Lahjaksi sain hienon 2-kerroksisen raapimapuun,palloja,ruokaa ja huiskan eli kaikkea kivaa :)
Ollaan mamin kanssa vielä kuulemma "maalla". Tykkään olla täällä kauheesti, koska mulla on paljon tilaa ja monta kerrosta mitkä kuuluu pelkästään mulle  8-)
Ikkunoista näkee kaikenlaisia eläimiä, eilenkin näin sellaisen hiiren jolla kasvoi piikkejä selässä  :o
Mami kerto mulle että me muutetaan betoniviidakosta tänne ens syksynä joidenkin sen koulujuttejen takia joksikin aikaa. Ja kuulemma sitten kun se on valmistunut piikkitäti koulusta niin muutetaan kokonaan tänne  :D En vaan ymmärrä miksi pitää oottaa niinkin kauan  :-/ Ei mamin tarvii mitään piikkikouluja käydä, se voi olla mun kaa kaikki päivät leikkimässä täällä kotona, eikö niin?  ;) ::)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 08.05.2007 klo 21:24:35
No tietenkin sen täytyy olla sun kanssa päivät pitkät ja niin edelleen . :) Mami on puhunut, että me mentäis mummolaan viikon päästä. Vähän ihanaa. Saan taas juosta ja olla "vapaana" tästä hälinästä ja kaikesta muustakin. Tosin ongelmana on vain se, että siellä ei ole lähellä safkakauppaa mulle  :-/. Joudutaan raahaamaan kotoa saakka safkat. Noo kyllä se safka puoli jotenkin hoituu. -__-  

Paljon onnea sulle ja paljon virtuaalisia pusuja ja haleja sinne!  :) Mäkin olen nähnyt sellaisen hiiren jolla oli piikkejä, ihan hullun näkönen. Mä menin sellaisen luokse kerran ja se alkoi puhisemaan ja röhisemään mulle  :o Emmä nyt sellaiseen pörhistelijään uskalla koskea.

Mä taidan nyt kertoa myös omia kuulumisiani. Mä olen karannut 2 (toinen tosin oli sellainen vahinko karkaaminen) päivän sisällä 2 kertaa ;)  Ensiksi mä pääsin luikahtamaan ovesta ja mä juoksin suoraan puuhun ja siitä korkealle aidalle. Siinä sitten olin ja kuljin häntä pystyssä ylpeänä kuin mikä.  8-) Noo sitten mä halusin tulla pois sieltä. Mä hyppäsin alas ja aloin tutkia alhaalla olevaa pihaa. Minut sitten haettiin sieltä, ja pääsin kotiin. Loppu illan sitten kyttäsin josko pääsisin taas ulos. Toinen kerta, kun karkasin oli tänään ihan äskettäin, se ei tosin ollut varsinainen karkaaminen vaan vahinko. Mä juoksin puuhun mamma ei huomannut ja paino tietenkin sitä letkun päässä olevaa juttua. Mä olin just hyppäämässä katolle, kun se stoppi nappula tyssäytti mun matkan, mä tipuin alas ja mun valjaiden kiinnityslenkki hajosi. :( Mä jouduin sitten kotiin ja se lenkki korjattiin. Noo mutta kaikki on hyvin ja mä alan tässä mennä yö puulle nokosille, jos vaikka innostun vielä riehumaan myöhemmin illalla. ;))

Iines! Mä olisin onnellinen, jos saisin oman kaverin. Mutta kyllä sille tulokkaalle pitää näyttää hänen paikkansa perheessä ja kuka määrää tahdin myös. Muuten asiasta ei tule mitään.  Me ainakin painitaan kovasti Pellen kanssa ja sellaisia vaanimisleikkejäkin harrastetaan. Mäpä tiedän milloin se heinäkuu on! Se on 2 kuukauden päästä alkava ajanjakso, ja silloin on mun synttärit.

Onhan siihen vielä aikaa, mutta älä hyvä kissa ressaa, vaan ota iisisti. Entäs, jos susta ja siitä Romeo pikkuisesta tulee hyviä kavereita tai jopa ylimmät ystävykset.?  :) Ja siitä siskonpojasta, eikös se voisi olla siskosi poika? Tai jotain vastaavaa eli Romeo olisi sulle sukua?

No mutta nyt menen nukkumaan. Oon just pesulla ja käperryin pötkölleen. Hyviä unia oman kullan kuvia kaikille!  :-*

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 11.05.2007 klo 23:04:05
Ihmiset hieroo korviini haisevaa ainetta. Väittää että se on hyväksi. Ja että Riiviö alkaa tuntumaan ystävältä. Ai sen aineen avulla vai?! Tipoiksi ne niitä kutsuu [five flover remedy, toim. huom]. Maistoin - ei hyvää. Ei siis hyväksi.

Riiviö ei ole koskenut häntään. Se on hyvä. Mutta se on alkanut tunkemaan öiksi sänkyyn! Miten julkeaa! Tulla nyt Minun ja minun ihmisten sänkyyn. Aamulla heräsin siihen että se oli ihan vieressä, ihan kyljessä kiinni. Hyh hyh. Jähmetyin ja jännitin ja sitten pois ja pesulle.

Ja riiviö on alkanut nukkumaan myös prinsessapedillä. Voitteko kuvitella?

Muuten kaikki on mallikkaasti. Luulen, että ihmiset ovat suurentaneet ruoka-annoksia. Loistavaa.  

Huomenna ihmisillä on joku retki josta ne vouhottaa. No, ne nyt vouhottaa niin monesta..

Herkkujen täyttämää viikonloppua kaikille!

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 11.05.2007 klo 23:11:33

kirjoitti 08.05.2007 klo 21:24:35:

Me ainakin painitaan kovasti Pellen kanssa ja sellaisia vaanimisleikkejäkin harrastetaan.

Entäs, jos susta ja siitä Romeo pikkuisesta tulee hyviä kavereita tai jopa ylimmät ystävykset.?  :) Ja siitä siskonpojasta, eikös se voisi olla siskosi poika? Tai jotain vastaavaa eli Romeo olisi sulle sukua?


Hmm, nuo vaanimisleikit kuulostaa kivalta. Täytyykin heti alkajaisiksi yrittää opettaa sille Romeolle sellaisia.  :D
Voihan se olla, että meistä tulis kaveritkin, riippuu ihan siitä rääpäleestä, miten se käyttäytyy.

Äippä selitti mulle, että mun sisko (muistan sen hämärästi mun entisestä kodista) on saanut kolme vauvaa. Ja yksi niistä on Romeo. Ja mä oon sen täti.  :-? Että siis sukua kai sitten ollaan. Mutta en silti tiedä tykkäänkö siitä. Katsotaan nyt. Äippä ainakin vouhkaa siitä joka päivä, että se on niin suloinen. Ettei vaan alkaisi enemmän tykätä siitä?  >:( Äippä kyllä sanoi, että mä oon aina sen ykköskissa. Kuulemma paras.

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 11.05.2007 klo 23:52:58
Moi!

Tänään kävi ihan uskomaton juttu! Olin aikaisemmin tänään käynyt mamin kanssa pihalla merkkaamassa kissanmökin ja kaiken muun mun omaksi reviiriksi. SItten illalla kun olin kaikessa rauhassa verannalla makaamassa ja ihastelemassa auringonlaskua niin mitä mä näen: naapurin musta kolli istui MUN keinun alla, MUN reviirillä! Aloin tietysti heti sähisemään ja huutaamaan sille että tää on mun alue, menköön muualle. Sitten mami tuli siihen kattomaan mikä se ihmeellinen melu on. Tottakai aloin kahta kauheemmin pitämään meteliä, että mami näkis miten hyvin pidän omasta alueestani huolta  ::)  Aikani kun olin sähissy niin se naapurin kolli älys mennä pois  8-)
Vahdin kyllä kauheen pitkään ikkunoista ettei se vaan koita hiipiä toista kautta takaisin.
Kaiken lisäks se söi piikkihiiren ruoat. Ehkä sitä ei kotona ruokita  :( Pitäisköhän pyytää mamia viemään sille ruokaa ulos varmuuden vuoksi?

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Nenna 14.05.2007 klo 05:20:11
Viime viikolla tapahtui kummia! Sukkis vietiin pois ja tilalle tuotiin jokin Sukkista muistuttava haiseva avaruusolio! Noh, jokin aika meni, kunnes tajuttiin Smulanin kanssa että sehän on Sukkis.
Nyt Sukkis juoksee ympäri taloa tuon avaruuskuvun kanssa ja luulee olevansa leijona, ei se mikään leijona ole, pyh :P

Tänään kyllä suutuin mamille kun olin "Sukkiksen paikalla" mukamas. Nukuin pyykkikorin päällä. Sitten mami tuli ja nosti minut pois sieltä ja nosti Sukkiksen sinne. No, eihän se Sukkis siinä pysynyt. Miksen minä saanut siellä nukkua? *tuij vihaisesti mamia*

- Sessan

Täytyypä teillekin kertoa,
ei mikään vääryys vedä tälle vertoja!

Viime viikolla,
minut vietiin paikkaan kummalliseen,
pistettin ruiskulla,
ja valveilla olo muuttui nukkumiseen.

Kun heräsin, oli olo paha,
vieraassa paikassa ja pipi maha.
Siellä jouduin odottamaan,
kunnes mami ja papi minut tuli hakemaan.

Kotona lattialle simahdin,
pään ympärillä lampunvarjostin.
Olen kohta sitä viikon pitänyt,
hyvin olen sitä sietänyt.

Onko teille tapahtunut vastaavaa?
Vai vaanko minulle vaan?

- Sukkis

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 18.05.2007 klo 22:33:58
Moi Sukkis,

Mullekin on käynyt tollein ennen kun tulin mamille. Mä en tosin heränny masu pipnä, vaan mua pakotti tonne miehisempään paikkaan  :-/
Joko sulla on parempi olo? Toivottavasti.  :)
Mami koppas mut just syliin ja sit mummi antoi jostais puikosta mun suuhun pahan makusta litkua, mukamas vitaniinii. Mikä se sellanen vitaniini on?  :-?
Mami sanoi että se on pakollista mun kynsien takia, kun ne lohkeilee ja oon piilotellu mun vitaniini pillereitä ruoka-kuppien taakse  :D ;)

Eilen täällä oli kauheasti sakkia, mamin pentusisko pääsi kuulemma ripille. En ymmärtänyt oikein mitä se tarkoittaa, mutta se sai kauheasti kukkia, joissa oli piikkejä, mutta ne tuoksu tosi hyvälle ja niitä oli kiva tiputella maahan  ::)

~Lallu~

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 21.05.2007 klo 19:19:48
Sukkis pieni, mulle sellainen juttu tapahtui myös, mutta on siitä nyt aikaa tosi paljon. Tosin multakin sörkittiin niitä miehisiä osia.  :-/ No mulla se meni ihan hyvin siis se sörkkimis operaatio. Mami oli koko ajan, kun olin heräämässä, niin mun vieressä vahtimassa, että voin hyvin. :) Mä toivuin ja olin vähän sekaisin tuntu niin kummalta. No sen jälkeen en oo oikein hokannut, mitä mulle on tehty. Tietääkö joku?   :-?

No mutta mulle kuuluu todella hyvää! Olin juuri lomalla ihmisten mummolassa ja vietin oikein lepposia päiviä siellä. Automatkat sujui leikiten, välillä vain piti pitää keskustelua yllä, kun ei nuo ihmiset paljoa puhunut. Oikeastaan mamma siinä puhui eniten mulle.  Niin siellä mummolassa me leikittiin ja ulkoiltiin paljon. Siellä oli myös muita kissoja vapaana. En kyllä nähnyt niitä ollenkaan.

Eilen illalla sitten tultiin takaisin kotiin ja me mentiin ulos heti. Oli muuten todella kaunista ulkona. Kukat kukki ja ruoho viheriöi :) Kyllä se kesä nopeasti porskuttaa. Kiva juttu.

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 23.05.2007 klo 11:49:29
Moi vaan kaikki taas!

Mulle kuuluu hyvää, oon puuhaillu kaikenlaista täällä mummilassa kun mami on rahanteossa päivisin ja se rahanteko paikka on kuulemma mummilan vieressä, niin siks me ollaan nyt oltu täällä. Tänäänkin kokkaisin mamsun eli siis ihmismummini kanssa. Ei se kyllä mitään hyvää ollut kun maistoin  :-? Mutta kai nuo ihmiset tykkää erilaisista mauista sitten  :)Sitten mami kertoi mulle että se vie mut leikkii siihen kissapaikkaan missä ennen olin ja pääsen leikkii tyttökissojen kaa  ;) Tarkoitus on vissiin katsoa meille rääälettä sieltä ja saan kuulemma itse valita uuden rääpäleen  :o 8-) Toisaalta ois kiva kun ois joku öisin leikkimässä mun kanssa ja päivisin kun mami on poissa, mutta sen täytyy kyllä ymmärtää sitten että se on MUN reviirillä ja mä päätän asioista  ;)

Viedään kuulemma sinne kissapaikkaan vanhoja tyynyjä ja lakanoita sekä sellaisia ruokamerkkejä mitä en mä en ole huolinu  ::)

Nyt meen kattelee tonne ikkunalaudalle sellasia pörröisiä ruskeita tyyppejä joita mamsu ruokkii tossa pihalla, morjens!

~Lallu~

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja henni 23.05.2007 klo 15:29:39
Heippa kaikille! Nää onkin mun ekat kuulumiset ikinä täällä!

Eilen iskä tuli yksin kotiin sieltä missä ne nyt päivät aina luuhaa (sillon on muuten aina tosi tylsää), ja mä inhoan sitä kun ne tuleekin yksin eikä kaksin! Iskä puhui että mami joutui mennä töiden yli, tai jotain, eikä siksi tullutkaan. Mä ihmettelin ihan kamalasti mihin se mami nyt onkaan joutunut ja odotin sitä KOKO illan! Ja iskäkin oli ihan tylsä koko sen ajan, se vaan istui siinä konepömpelin edessä ja naputti sitä juttua pöydällä :-? Se tekee aina sitä. Välillä siitä koneesta kuuluu kamalaa mökää ja huutoa ja sitten iskäkin huutaa niin että täytyy juosta oikeen karkuun. Mamikin joskus istuu siinä, mutta hiljaa, joka tapauksessa mä tykkään nukkua siinä sen pömpelin vieressä, eipähän tarvii yksin nukkua!

Mutta enivei, mami tuli sitten eilen tositosi myöhään kun iskä kävi hakemassa sen (eikö se raukka osaa edes ite kotia). Mulla oli hirveän kivaa kun mami vihdoin tuli! Se toi mulle hirveät määrät syötävää, jotain hyväntuoksuista se pussitti siinä keittiössä ensin, ja sitten mäkin sain sitä - se oli tosi hyvää! Harmi vaan ettei mun mahaan mahtunut enää paljon mitään kun olin just vetänyt hirveet määrät sitä kovaa ruokaa. Hetken päästä me järjestettiin mamin kanssa uudelleen mun ruokakaappi, eihän sinne olis muuten ne kaikki uudet safkat mahtunutkaan. Mä hyörin siinä mamin ympärillä ja esitin söpöä, mami niin tykkää siitä ja kehuu mua aina kauniiksi ;D Hassu. Siinä samalla maisteltiin vähän jotain valkoisia nappeja, toiset oli pehmeitä ja toiset kovia :-? Ne kovat oli parempia, vaikka äiskä väitti etten ennen suostunu syömään niitä ollenkaan. Ei ne kyllä yhtä hyviä ollut kuin se valkoinen juotava mitä yleensä saan.

Sit mami teki temput! Se otti sellasta ruskeeta tahnaa sormeensa ja työnsi sen tahmeen sormensa mun suuhun, siis väkisin! Mä muistan että se teki sitä kauan sitten, muttei pitkään aikaan. Siis tosi törkeetä tollanen! Se tahna kuitenkin maistuikin ihan hyvälle, ja kun mami huomasi sen maistuvan niin sain sitä lisää! Nyt se ei enää tunkenut sitä mun suuhun väkisin vaan sain nuolla sen töhnän sen sormesta. Se on kuulemma kans sitä vitaniinia, mitä lie.
Mami puhui jotain että silläkin on nälkä, että senkin täytyy syödä. Sit se laittoi johonkin kippoon semmosia valkosia palloja ja murskas ne - se selitti jotain munavoista, en mä tajuu koskaan puoliakaan mitä se mumisee, ja joskus voisi olla hiljaakin. Se antoi ensin mun maistaa sitä keltasta, mutta se haisi niin pahalle etten mä kyllä suuhuni sellasta laita ::) Sit se sekotti sinne sitä ihanaa VOITA, ja heti se oli paljon parempaa! Mamilla oli muutenkin joku ihme herkkuilta ja se söi semmosia rapisevia kovia juttuja jotka tuoksui NIIN hyvälle. Mäkin halusin tietysti maistaa ja menin varmuuden vuoksi mamin syliinkin. Se tykkää tosi paljon kun meen sen syliin, joten niin mä saan varmemmin maistaa kaikkia mamin ruokia :) Se rapiseva maistui ihan erilaiselta mitä oon ikinä syönyt, mutta se oli niin hyvää että halusin vielä toisenkin palan. Sit sain jälkkäriks vielä maistaa sitä semmosta rahkaa mitä se aina välillä syö.

Sit vielä leikittiin vähän ja mami oli vissiin aika väsynyt ja meni nukkumaan aikasemmin ku iskä. Iskä jäi vaan laiskottelemaan, ja kun mami oli niin kiva (okei, mulla oli sitä vähän ikävä aiemmin) niin menin sen kanssa nukkumaan. Sit kun se oli taas tosi sikeessä unessa niin menin sen viereen. Siinä on aina tosi kiva olla :)

Oli siis tosi kivaa olla mamin kanssa illalla! Yleensä ne onkin iskän kanssa aika tylsiä seurattavia :P

Ai niin, nyt on kuulemma tulossa joku kesä, toivottavasti se ei ole mitään pelottavaa! Äiskä ja iskä on vienyt mua kuulemma kesän kunniaksi pihallekin niissä epämukavissa vermeissä, ja se ei oo kyllä yhtään kivaa! Ne sanoo, että mun pitäis muka tottua siihen ulkoiluun, että se oikeesti ON kivaa, mutta mä en kyllä usko niitä. Eihän siellä pihalla voi edes liikkua!
No, toivottavasti edes te saatte tehdä "kesän kunniaksi" jotain kivempaa :D

- Ruusa :-*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 24.05.2007 klo 10:31:04
Mulla kävi outo juttu eilen. Mut pistettiin matkustuskassiin ja mentiin autoon. Tykkään matkustaa kauheasti ja katsella maisemia samalla. Sit pysähdyttiin ison talon pihaan missä oli paljon kaikenlaisia eläimiä  :P
Sisällä joku nainen tökkäs piikin mun pehvaan, voitteko kuvitella?!  :o >:(
Sen jälkeen kaikki pimeni ja heräsin uudestaan kotona eikä mun jalat kantanu moneen tuntiin  :(
Mamin piti nostaa mut hiekkiksellekin enkä edes jaksanut peittää jälkiäni.
Koko yön mua sitten vahti mami tai mamsu, silloinkin jo, kun mun jalat kantoi jo. Vähän huteralta ne tuntui pitkään, mutta koitin näyttää että tämä herra on täyttä rautaa eikä pieni piikki mua lannista!  8-)

Onkos teillä muilla ollut lähiaikoina yhtä outoja kokemuksia?

~Lallu~

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Pinkie 24.05.2007 klo 13:47:59
Voi vietävä mikä päivä täällä on taas ollut. Mami sai taas jonkun ihmeellisen kohtauksen, hössöttää tuossa koko ajan. Taas se iso mölyävä norsu kaivettiin esille, että se pitää rumaa ääntä. Ja haiseekin pahalle!  :P Mami pisti sitten parvekkeen oven raolleen, mutta enhän minä saunasta uskaltanut kuuntelemaan mitä tipuilla oli tänään sanottavana.

Ja sitten vielä. Mami vei mut mukanaan parvekkeelle, semmoisen älyttömän narun päässä. Kai se haluaa että saisin uusia kokemuksia, mutta minulle riittäisi ihan hyvin tuo kotisohva. Olihan siellä muutama tipu, mutta ne ei jääneet pitemmäksi aikaa juttelemaan.

Äsken mami tuli kaupasta, ja sillä oli ihan oma kassi minua varten! Voi mami, aina se jaksaa minua hemmotella. :-* Sillä oli minulle jotain ihan uutta herkkua, sain vähän maistaakin. Oli siellä kyllä yksi juttu minkä mami olisi voinut jättää tuomatta. Semmoinen remmi, joka laitettiin minulle kaulaan. Pitää aina rapsutella siitä kohdin, jos vaikka mami ymmärtäis ottaa sen pois. Ei ole kiva.  :P Sillä on tietenkin metkut mielessään..

// Juuso

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Nekuliini 25.05.2007 klo 20:45:42
Frejan ällötermiitit tunkee itsensä joka paikkaan. Eilen ne oli jo MINUN ruokakupillani. Sähisin niille ja siirryin mulkoilemaan niitä paheksuvasti kiipeilytelineen päälle. Mitä vielä, tänään ne valtasivat jo MINUN kiipeilytelineenkin. Yhden kerran nukuin ansaittuja päikkäreitä sängyssä ja mitä näenkään ensimmäiseksi kun herään. Yksi ällökakaroista on liimautunut nukkumaan MINUN kylkeeni. Arvatkaapas suutuinko. Painelin heti sähisten muualle mokoman kurittoman pennun ulottumattomiin. Saisi Freja pitää parempaa huolta kakaroistaan, täysin vapaan kasvatuksen tuloksia. Murh. Ei minkäänlaista kunnioitusta muita kohtaan. Ja Barrett, on siinäkin isä. Ei pahemmin lapsistaan huolehdi, vaan yrittää koko ajan olla tekemässä uusia. Onneksi mamma on lohduttanut minua sillä, ettei yksikään niistä jää meille. Hyvä. Vielä täytyy kärsiä niitä kuusi viikkoa ja näyttää siltä, että tilanne vain pahenee, mutta yritän kestää.

Nekku

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 25.05.2007 klo 22:05:24
^ No varmasti ärsyttää tollaset kakarat, kun ei ole mitään käytös tapoja.  :-?

Meillä Äippä hössöttää siitä tulevasta ipanasta kanssa, joku "Loomeo mulunen" tai sinne päin. Ja mua harmittaa moinen. Toivon mukaan siskoni on hyvä lasten kasvattaja ja osaa kasvattaa sen rääpäleenkin niin, ettei meille muuttaessaan ala hyppimään mun nenille.  >:( Taidan piilottaa ruokakuppini ja leluni ja tunnelini johonkin piiloon, ettei se rääpäle käy niihin kiinni. Syököön jotain omia vauvan mössöjänsä. Ja hommatkoon omat lelunsa. Nih!!

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 25.05.2007 klo 23:50:28
Neidit neidit älkääs nyt noin nyrpeitä olko ;). Pentujahan ne vain loppujen lopuksi ovat, itsekin olimme nuoria silloin joskus. (Eikä vieläkään edes olla vanhoja) Leikkiä penskat vaan haluavat, kyllä mäkin haluan, mutta mä en oo nähnyt Pelleä pitkiin aikoihin, niin en ole oikein pystynyt leikkimään, ehkä näemme sunnuntaina.

Mä oon saanut 3 pvänä putkeen jotain ällöä pillerin pyörylää kai ne sitten olivat matojalääkkeitä.  >:( Olin tosi vihainen. vähän aikaan. Sitten jo aloin kehräilemään.Ei mamille vihainen kauan voi olla. :) Tänään sitten päätin yllättää mamin hyppäämällä syliin ja kehräämällä kovasti ei sitäkään kovin usein tule tehtyä, mutta kai siihenkin tulee muutos.  :-*

Olen tänäänkin ollut ulkona tosi paljon ja löysin linnun raadon! Mami oli aikas puklaamis vaiheessa ja mä olin ylpeä kuin mikä. Sitten se ryökäle päätti laittaa mut oven taakse, kun olin tuonut sen raadon meidän koti oven eteen, ja vei sen pois jonnekin kyl on törkiä tyyppi!!  >:( ( Etsin sen vielä jostakin)

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Mika 27.05.2007 klo 21:50:06
Mepä päätettiinkin tulla kirjoittamaan tänne pitkästä aikaa jotain kun tuo meidän palvelija ei saa mitään aikaiseksi. Paljon kerrottavaa onkin nyt. Ollaan nimittäin käyty ensimmäisiä kertoja ulkona. Se on ihan kivaa nyt kun siihen on alkanut tottumaan, vaikkakin siellä kaikenlaista uutta ja vähän pelottavaakin on. Tänäänkin me nähtiin semmoinen karsee pikkulintu puussa ja pelotti ihan älyttömästi :-[ Jospa se tästä kuitenkin pikkuhiljaa. Minttu-tyttö se eilen oli kuulemma nähnyt oravan pihalla. Orava oli käynyt tutkimassa lähempänäkin mutta Minttu ei ollut moksiskaan moisesta otuksesta. On se niin reipas tyttö ;)

Me loikoillaan kaikki päivät parvekkeella sillä aikaa kun tuo meidän palvelija on hommaamassa raksujenostorahoja. Haluttaisiin kyllä kovasti tuon läpinäkyvän seinän (jota palvelija kutsuu parvekelasiksi) toiselle puolelle. Onhan siinä pieniä nuuhkimisrakoja mutta plaah, mielummin oltaisiin toisella puolella kokonaan. Ehkäpä me vielä joku päivä löydetään keino miten sinne päästään ;)

- Pörrykkä

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 28.05.2007 klo 09:30:53

kirjoitti 25.05.2007 klo 23:50:28:
Neidit neidit älkääs nyt noin nyrpeitä olko ;). Pentujahan ne vain loppujen lopuksi ovat, itsekin olimme nuoria silloin joskus.


No olet kyllä Vinski oikeassa. En tullut ajatelleeksi asiaa tuolta kannalta.  :-[ Eihän sellainen vauva voi vielä kaikkea tietää. Itsekin alkuun täällä uudessa kodissa en tiennyt yhtään miten tulisi olla. Mutta olin tosiaan silloin ihan vauva vielä. Ja mulla ei ollut täällä isompaa kissakaveria neuvomassa. Mutta Romeollahan on hyvät oltavat, kun minä olen täällä ja voin opastaa, miten täällä eletään.  :D
Mutta siltikään en sitten halua, että se syö mun ruokaa tai tulee mun takan päälle, kun se on vain minun oma valtakuntani! Mutta ehkä annan sen leikkiä vähän mun leluilla, jos se osaa kiltisti pyytää.  ;)

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja outi__ 29.05.2007 klo 20:19:31
Moi vaan kaikille!  :)

Päätin kertoa ekaa kertaa kuulumisiani, koska tänään on ollut erityisen jännittävä ja kiva päivä! Emäntä on ollut mun kanssa koko päivän kotona!  :) Tosin se on istunut  aika paljon nenä kiinni kirjassa, mutta silti huippukivaa olla yhdessä!  :) Ollaan istuskeltu parvekkeella ja leikitty tosi paljon!  :D

Iltapäivällä sitten tapahtui kummia!  :o Emäntä laittoi mut kantokoppaan ja antoi pari lelua sinne seuraksi. Vähän se leperteli mulle ja sitten jo mentiinkin! Käveltiin pieni matka juna-asemalle ja matkan varrella näin vaikka mitä ihmeellisyyksiä  :o Ulkona oli paljon erilaisia kiinnostavia tuoksujakin!  :) Istuin kiltisti kopassa ja vähän mua jännitti. Junassa pari tätiä ja yksi setä ihastelivat kovasti, kuinka söpö mä olen  8-) Junalla me menimme parin aseman päähän tuttujen luokse kyläilemään. Vähän haistelin ensin siellä paikkoja ja tutkailin tilannetta, mutta totesin ympäristön ihan turvalliseksi ja aloin leikkimään niiden kivojen ihmisten kanssa!  :D Hetken päästä alkoi jo väsyttämään riehuminen ja nukahdin yhden tytön syliin, joka silitti mua ihanasti  :) Me ei oltu kovin pitkään kylässä, vaan jo noin tunnin päästä mut laitettiin takaisin koppaan ja taas mentiin! Matkan varrella tuli koira vastaan ja mä vähän säikähdin, kun se haukkui lujaa..  :-/ Junassa meinasi käydä aika pitkäksi vaikka matka kesti kuulemma vain 4 minuuttia. Epäilen, että emäntä huijasi, koska se tuntui ikuisuudelta!  ::) Yritinkin purra kopan kaltreita rikki ja tunkea päätäni siitä pikkuaukosta, jotta pääsisin emännän syliin istumaan, mutta en onnistunut  :( Pian oltiinkin taas kotona ja pääsin kopasta pois. Juoksin ensimmäisenä syömään ihanaa merikala-ateriaa, teroitin kynnet raapimispuussani ja sitten hyppäsin emännän kylkeen kiinni sängylle nukkumaan. Reissu meni tosi hyvin mun ja emännän mielestä!  :) Olipas jännittävä päivä!  :D Nyt lähden antamaan kyytiä tuolle leikkihiirelleni!

Terveisin: Siiri

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 30.05.2007 klo 19:46:07
Emäntä oli eilen ja tänään ihan kakkiainen. Se pakotti mun ja Kessun syömään jonku kamalan makuisen valkoisen raksun, sillä kun muka madot lähtee pois. Siis mitkä madot!? Jos tähän kämppään tulee yksikin mato niin me taatusti hoidellaan se Kessun kans ennenku Emäntä ehtii edes nähdä sitä.

Meillä on pari päivää ollu tosi kuuma. Ei ole oikein jaksanut tehdä mitään, paitsi yöllä :) Viime yönä me ainaki ruvettiin jo aikaisin Kessun kanssa painimaan ja juoksemaan ympäri kämppää kun silloin oli vähän viileämpää.

Eilen parvekkeelle ilmestyi Leppis. Sillä oli kiva leikkiä :D Koitettiin Kessun kanssa lopuksi syödä se mutta se piru maistui pahalle.

*Simppa*

Ai niin, unohtui sanoa, että vähäks mä oon ylpee ittestäni: Mä oon kasvanu nyt jo isommaksi kuin Kessu 8-) Emäntäki jännittää, kuinka isä jätkä musta vielä tulee!

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Scorpion 31.05.2007 klo 17:06:01
Moikka kaikille pitkästä aikaa!

Mä joskus kertoilin et ollaan oltu vaan olkkarissa. Mut sit yks päivä ovi avattiin ja me päästiin pois täältä  :o Nyt meillä on Viirun kanssa taas tilaa vaikka kuinka paljon juoksennella. Meidän iso kaukalokin oli hävinnyt märkähuoneesta, höh. Siellä oli niin kiva makoilla ja jahdata häntää.

Mä näin yks päivä öttiäisenkin korkealla seinässä. Sillä oli monta jalkaa. Se näytti vaaralliselta joten mä tein heti siitä ilmoituksen. Sit toi mies otti sen pitkällä kepillä jossa oli paljon karvoja. Laittoi sen lattialle ja pääsin saalistamaan sen. Oli muuten hyvää  ;) Mä sit jäin vielä vahtimaan joskos niitä olisi ollut enempi siellä mutta ei. Vaara oli ohi ja nää ihmiset oli taas turvassa. Kiitos mun  8-)

-Niki-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 31.05.2007 klo 19:42:15
Näemmä muiden kesän odottelu menee iloisissa merkeissä: paljon seuraa omilta ihmisiltä, kivoja kesälomaretkiä ja ötököitä. Meillä kesää odotellaan eri tavalla. Omat ihmiset puhuu kolmannesta kissasta, Pienestä Sinisestä, mutta olen täysin vakuuttunut ettei tuo ole mikään kissa. Siis kyllä, luitte oikein, ne on tuoneet tänne jonkun elukan! Kyllä kissa kissan tuntee, ja sen voin teille kertoa ettei tuo ole mikään kissa. Se on pieni ja oudon värinen ja haisee kamalalta. Kamalammalta kuin riiviö. Oikeastaan Riiviö ei ole riiviö vaan tämä uusi on. Keskustelut ovat minun puoleltani kesken. Näyttää siltä että haisulit pitävät toisistaan, mutta minulla on painava sanani sanottavana. Ja se on EI. Se ei voi jäädä. Olen yrittänyt saada omat ihmiset uskomaan sähinällä, murinalla, käpittämällä, syömälakkoilemalla. Mitä ne vielä vaatii ymmärtääkseen? Ne sanoo että pitää sopeutua. Hmph.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Hipsu 08.06.2007 klo 13:55:20
Palvelija ei ole kirjoittanut tänne pitkään aikaan meidän puolesta mitään, miinukset siitä hänelle, on kuulemma ollut niin kiire.  >:(

Meillä on tässä tapahtunut kaikenlaista, täällä oli sellaisia ihmeellisiä nilviäisiä monta kuukautta. Ne muuttuivatkin ihan ihmeellisesti koko ajan. Olin kyllä niille kilttinä, kun palvelusväki niistä tuntui pitävän. Vaimoni Inkku oli sitten jostain syystä saanut päähänsä, että niitä täytyy hoidellakin. Niliviäiset olivatkin kyllä  sitten loppujen lopuksi ihan kivoja, ne eivät vaan oikein kestäneet kunnon paineja vaan alkoivat huutaa heti pienemmästäkin heitosta. Sitten Inkku muuttikin mieltään, että nyt ne saa häipyä. Inkku oli tosi äkäisenä mulle ja jopa Viivillekin ja me mentiin siitä vähän hämillemme, kuin meistä Viivin kanssa ne niliviäiset oli ihan kivoja. Ei mua haitannut vaikka ne yleensä leikki mun hännällä lelujen sijaan.

Viimeinen nilväinen lähti jonnekin yhtäkkiä viikko sitten ja vaimoni on taas palautunut normaaliksi, ollaan jo painittukin ja otettu jahtausmatseja ihan entiseen tapaan. Ehkäpä kohta pääsen jonnekin pörrejä jahtaamaan, sisällä on tarjonta ollut aika huonoa.

T. Waakku  :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 08.06.2007 klo 14:21:25
Meidän porukat on vähän tylsiä. Ennen Emäntä oli melkein joka päivä kotona meidän kans mutta nyt sekin lähtee aamuisin jonnekkin niinkuin Isäntä ja molemmat tulee vasta iltapäivällä kotiin. Sitten ne vielä usein iltaisinkin lähtee johonkin käymään ja kun ne tulee takaisin, ne menee melkein heti nukkumaan.

Eilen sentään Emäntä harjasi mua ja Kessua aika pitkään. Se harjaaminen on ihan hauska leikki, vaikka Emännän mielestä sitä harjaa ei saisi lyödä. Outoa.

Meillä on tosi kuuma. Ei oikein jaksa touhuta Kessun kanssa muutaku aamuyöllä ja aamulla kun porukatki on just heränny. Onneksi parvekkeelle pääsee nyt koko ajan, siellä me aika paljo Kessun kanssa makoillaan ja sitten kun on viileämpi niin juostaan ympäri kämppää ja painitaan :)

Isäntä raahasi meille joskus tosi monta päivää sitten jonkun ihme häkkyrän makkarin lattialle. Siinä se lojui monta päivää ja kerran Kessu kaatoikin sen ja se piti kovan räminän ja me säikähdettiin kamalasti. No kyllä me ihmeteltiin että mikä tuokin vempele oikein on mutta nyt kun on ollut kuuma, Isäntä nosti sen hökötyksen sängyn viereen pöydälle ja siinä se laite hurisee ja tekee makuuhuoneeseen tuulen! Se on kuulemma joku Tuuletin ja porukat pistää sen hurisemaan kun ne menee nukkumaan.

Tämmöistä meillä,

*Simppa*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Snowfox 08.06.2007 klo 14:21:55
Jee... Tänään päästään taas leikkimään kissamummon luokse kavereiden kanssa  :). Ollaan pari yötä sitten siellä.
Lähdetään reilun tunnin päästä kuulemma, eli parin tunnin päästä ollaan sit perillä. Äiskä kuulemma tuossa mietiskelee, että laittaako se samaan kuljetuskoppaan Stigen ja Oonan. Minä ja Elsa matkustetaan ainakin kuulemma yhdessä kopassa.
Tuo Stigge ei oikein vielä ymmärrä, että kuljetuskoppaan meno tarkoittaa yleensä kavereiden luo menoa ja yrittää kaikin tavoin päästä pois sieltä, mutta autossa se on kyllä ihan nätisti kopassa. Outoa minusta  ::).

Minä tykkään kyllä matkustaa. Äiskän ei tarvitse kuin ottaa kopat esiin niin me Oonan kanssa ollaan valmiita lähtöön. Elsa ja Stiggeby tarvitsee pientä avustusta äiskän toimesta, mutta kiltisti nekin mukaan yleensä saadaan.
Mut nyt alan valmistautumaan lähtöön ja mukavaan viikonloppuun kamujen kera.

- Emppu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 11.06.2007 klo 20:12:10
Voi herran jestas noita ihmisiä. Jos nyt iso tyttö on muutaman päivän reissussa, niin heti täällä ollaan silmät punaisena pillittämässä.  ::) Enhän mä missään hukassa ollut. Kunhan päätin tehdä pienen lomareissun, kun ihmisetkin kävi laivalla lomailemassa ja jättivät mut kotiin.  >:(
No, tuntuihan se toisaalta mukavalta, että mua oltiin niin kovasti kaivattu. Ehkä en ihan heti tee uutta reissua.

Mutta siitä en tykkää, että kun vihdoin päätän palata kotiin, niin täällä on kaksi jotain rääpälettä jo omineet mun kodin ja ihmiset.  >:( Äippä kyllä soitti mummulle, että hakee heti sen toisen pois, mutta miksei mummu vienyt tota toistakin samantien? Mä en oikein osaa suhtautua siihen. Kun en nyt tiedä, että että miksi se tänne tuli? Tuotiinko se tänne niinkuin mun "tilalleni" vai mikä on idea?  :-? Mä oon sähissyt ja murissut sille kunnolla ja kiukuspäissäni vielä menin ja söin sen ruoatkin. Se on kyllä siitä fiksu poika, ettei alkanut mun nenille hyppimään vaan pysyy minusta kaukana. Joten jos hyvin sattuu käymään, niin saatan sen vielä hyväksyä, mutta katsotaan nyt. Vielä en ole sitä hyväksynyt.

-Maailman matkaaja Iines-  :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Seljenie 15.06.2007 klo 01:20:45
Meidän mamma on aika tyhmä. Se on päivisin paljon poissa kotoa ja iskäkin on koko ajan jossain. Päivisin on kyllä niin kuuma ettei jakseta paljoa riehua. Se on kivaa jos mamma jättää aamulla sen ihme häkkyrän meidän(mamma väittää että se ois sen ja iskän, pyh) sängyn päälle heilumaan niin on viileää nukkua. :) Ollaan oltu nyt taas paljon omassa huoneessa. Välillä mamma ja iskä tulee sinne tupruttamaan jotain omituista juttua, mutta ei haittaa. Pitäisivät vaan sen ikkunan aina auki että päästäisiin kurkkimaan, mutta kun ei  :(

Mamma pakkaa taas, taitaa lähteä sinne missä iskäkin on. En tiedä lähdetäänkö me mukaan, mutta sain sellaisen kuvan että se kiva poika tulisi taas meille sen kivan tytön kanssa :) Ne antaa aina paljon ruokaa!
Mamma on jollain ihme vempeleellä kiusannut mua viime ajat. Se poistaa mun karvojani! Lumi tykkää ja kehrää, outo muija. Välillä muakin kehrättää, on se ihan mukavaa, mutta en kerro sitä mammalle.
Olen laihtunut ja mamma on musta ylpeä. Pah, syön kaiken takaisin kun mamma ei ole kotona!

Nyt mun pitää mennä nukkumaan mamman viekkuun kun iskä ei ole kotona. Mammaa alkaa muuten pelottamaan ja sen viekussa on mukava nukkua :)

-Läski Lepardi

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 20.06.2007 klo 22:12:47
Miau kaikille!

Tulin esittäytymään. Olen siis Romeo, ikää nyt 8,5 viikkoa. Olen oikein komea, punainen poika ja mulla on kuulemma upea turkki.  :)
Muutin reilu viikko sitten uuteen kotiin. Nämä ihmiset oli mulle kyllä jo tuttuja, kun ne oli käynyt vanhassa kodissa melkein joka päivä mua katsomassa. Ihan kivoja ihmisiä, täytyy myöntää. Ne pitää mua mielellään sylissä ja rapsuttelee.  :-*
Muuten menee hyvin, mutta tämän talon toisesta kissasta en tykkää. Se on aika ilkeä mulle, vaikka on kuulemma mun oma täti. Mä vähän pelkään, kun se tulee ensinnäkin lykkäämään märän nokkansa mun peppuun ja kun sähisen sille, niin se alkaa läpsiä mua.  >:( En tykkää kyllä. Äippä (siis tämä mun uusi ihmis äippä) on sanonut, että kyllä meistä tulee vielä kaverit, mutta enpä tiedä. Katsotaan nyt jos tuo toinen lakkaa läpsimästä. Ja sitä paitsi se meinaa aina syödä mun ruoat! No, mä oon kans käynyt pari kertaa syömässä sen ruoat, hah hah!  ;D

Tämä uusi koti on kiva. Täällä on tollanen ainakin satamiljoonaatuhatta pitkä käytävä, jota on ihana juosta edes takaisin. Välillä menen niin lujaa, että ihan tuuli vinkuu korvissa.
Sitten autan tosi paljon noita ihmisiä tällä tietokoneella, se on hirveän kivaa. Muutenkin olen vähän järjestellyt täällä oman makuni mukaan, onhan tämä mun koti myös. Verhot mm. on mun mielestä tosi tylsät, kun ne vaan roikkuu alaspäin, niin niitä tykkään järjestellä. Sitten sohvia yritän möyhentää kynsillä mukavammaksi ja siitä äippä on tosi riemuissaan ja mielissään.  :) Se nimittäin aina kantaa mut sellaisen puun viereen ja käskee kynsiä sen paremmaksi myös. Olen niin taitava kai.
Ja arvatkaas mikä täällä on tosi hienosti keksitty? No noiden ihmisten jalkojen päälle on laitettu sellaiset kivat kankaat (hosut tai jotain), niin niitä pitkin on helppo kiivetä ylös. Ja aina noi ihmiset kiljuu riemuissaan, kun kiipeän niitä kankaita pitkin ylös!
On se niin mukavaa olla tykätty ja saada ihmiset iloisiksi.  :D Kunhan vielä toi iso kissa ymmärtäs jättää mut rauhaan.

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 20.06.2007 klo 22:42:26
Seisoin viikon ovella ennen kuin nuo ihmiset tajusivat viedä minut ulos. Eilen pääsin omaan pihaan ja kiireellä puskumerkkasin joka nurkan. Tyttö kantoi jo ovellekin, mutta käännyin aina vaan ympäri ja merkkasin uudestaan. Homma jäi kuitenkin lopulta kesken ja sisällä ilmaisin itseäni vahvasti ja suureen ääneen jälleen ovella seisten. Enpä arvannut eilen mitä tänään tapahtui! Tyttö valjasti minut kun olin ensin kertonut sille mitä halusin. Sitten se survoi minut kassiin! Siihen hirvittävään riiviöltä haisevaan kassiin! Eikä siinä vielä kaikki. Se survoi perääni myös sen pienen rotan! Juu-u, kyllä, sen pienen sinisen rotan! Päätin kertoa mitä olin mieltä ja murisin. Tyttö vaan silitteli, enkä pientä rottaa sitten ehtinyt miettimään, sillä sitten mentiin!

Kamalasti autoja ja melua ja melskettä. Kunnes tyttö laski kassin maahan ja ympärille oli ilmestynyt ruohoa, pensaita, puita, kukkia, lintuja ja ötököitä. Ihmeellistä! Täällä en kuitenkaan vielä puskumerkkaillut mitään, sillä paikkahan oli ihan vieras. Makoilin keskellä pusikkoa ja katselin ja nuuhkin. Pieni sininen rotta seurasi minua ja oli ihan kyljessä kiinni. Pari kertaa käännyin haistamaan sitä, että mikä sillä oikein oli, muttei kai mikään. Pian tyttö survoi meidät takaisin kassiin ja kohta oltiin takaisin kotohajuissa. Menin saman tien ovelle istumaan. Ei auttanut. Menin kassiin makaamaan (toim. huom: Penni ei ole tähän mennessä sietänyt kassia, kiertää sen, sähisee sille tai käy lyömässä sitä. Sama kassi jossa Manu tuli..), mutta ei auttanut sekään. Ei pakannut tyttö meitä enää ulos. Huomenna, se toistelee.

Se pieni sininen oli kyllä tänään aivan harmiton, täytyy myöntää. Välillä inhottaa jos se tulee lähelle. Ja joskus se ärsyttää kyllä kauempaakin..

-Pönni

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 25.06.2007 klo 13:43:12
Heippa kaikille kissoille!  :)  Mä en ole ehtinyt kirjoitella tänne kuulumisiani, on ollut niin paljon kaikkea jänniä tapahtumia. Silloin ihan kesän alussa pääsin rentouttavalle lomalle kissahotelliin. Sain siellä uusia ystäviä Topin ja Typyn. Heidän kanssa siellä sitten temmelsin ja nautin hauskasta viikonlopusta. Sain olla siellä ulkonakin, häkissä tosin.

Olin kyllä vähän peloissani alussa, kun näin Topin ensimmäistä kertaa, mutta kun kerran oltiin puolueettomalla alueella niin ei ainakaan tarvinnut alkaa reviiristä taistelemaan. Sen jälkeen, kun olimme vähän toisillemme urisseet, olimme kuin parhaat ystävykset konsanaan.  :) Sen jälkeen hyväksyin kaikki kissat, jotka sinne tulivat. ihmettelin kyllä, miksi Kikka lähti pois sieltä?  :-? Miksi se ei voinut jäädä sinne mun kanssa? Kun ne silloin tekivät lähtöä pois, niin lähdin tietenkin heidän perään, ei ne mua voi jättää sinne, kuka mua siellä silittää ja hellii? No ainakin mua hellittiin siellä ja kaikista kivointa oli, että sain leikki seuraa. :)

Sen lomareissun jälkeen olen ollut varmasti maailman onnellisin katti. Olen saanut olla ulkona metsästämässä ötököitä, olen saanut herkullista ruokaa ja paljon hellyyttä ja rakkautta  :-*.

Viime viikon keksivikkona me lähdettiin mommolaan. Se on paikka vailla vertaa! Kauheasti tilaa juosta ja riehua. Ikkunoita joka ilman suuntaan, joista voin seurata lintuja ja muita kissoja. Sitten siellä on varmasti maailman helpoiten avattava ovi, josta pääsee pihalle. Pari (oikestaan monta)  kertaa sain sen oven auki, välillä siinä oli sellainen haka- juttu pitämässä sen oven kiinni.  >:( Aina kun pääsin ulos niin tietenkin lähdin juoksemaan niin kovasti, että tuo ihmis mami sai juosta henki hieverissä mun perässä  ;D No kaikki hauska loppuu aikanaan, ja niin tämäkin reissu. :( Me tultiin eilen illalla kotiin. Mä pidin sitä
keskustelua yllä koko ajan  matkalla, ja loikoilin siinä boxissani aina välillä ihan hiljaakin. Koskakohan pääsen taas sinne? Toivottavasti pian.

Tänään mami sanoi, että lähtee 9 päiväksi leirille, ja jättää mut tänne muiden ihmisten kanssa. Uskon kyllä, että sille tulee ikävä mua, todella ikävä. Pakko kai sitten on järjestää kunnon pusku tervehdys, kun se tulee.  :) Ai niin mä sain kuulla aika oudon jutun, joka liittyy Pelleen, mun kaveriin. Se muuttaa pois täältä  :'(. Mutta ne ihmiset sopivat, että näkevät vielä välillä, ja että mekin nähdään viellä. Mami on ollut siitä vähän surullinen, ja oon mäkin, kun kaveri lähtee. No ehkä nyt on mahdollista, että saan ihan "oman" uuden kaverin, joka muuttaa meille, jos näytän oikein murheellista naamaa..

-Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja cremetabby 26.06.2007 klo 11:55:18
Pörrön ja viivin kuulumisia voitte lukea täältä http://porro.vuodatus.net/

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Edina 01.07.2007 klo 15:36:10
Voihan pojat, mä olin eilen Kaukon kanssa näyttelyssä. Ihan ekaa kertaa elämässäni! Mua ei kyllä sinne pöydälle viety kopeloitavaksi, noi porukat vaan sano, että mun pitää ensin vähän tutustua siihen hulinaa. Ja kaikki kehui, että mä käyttäydyin oikein hienosti, mutta mä nyt oon niin reipas jätkä, että mua ei paljoo tollaset ihmis- ja kissavilinät hetkauta, vaikka kyllä mua ihan pikkuisen jänskättikin. Kasvattaja oli ihan myyty kun musta on tullut niin komee jätkä  8-) Mä näytin kasvattajalle vähän mun tamppaustaitojakin, mä kun oon mestaritamppaaja! Sit ne suunnitteli, että mä hoitelisin noi edustushommat tästä eteenpäin kun oon niin reipas ja Kauko sais jäädä oloneuvokseks kun se on vähän ujompaa sorttia, eikä oikein tosta näyttelemisestä tykkää.

Kauko kävi näyttelemässä tuomarille ja ihan hyvin se taisi näytellä, kun se kuulema sai sertin ja valmistui Premioriksi. En mää tiedä mitä se tarkoittaa, mutta kuulostaa ainakin hienolta. Kaukolle tuli kauhean kuuma ennen kotiin lähtöä kun lymyili koko päivän tyynynsä alla. Kyllä mullakin kuuma oli, vaikka makoilin ihan ilman peittoja. Kun tultiin kotiin, mamma antoi meille sapuskaa ja sit päästiin tarhaan vilvottelemaan.  Hessu oli eilisen päivän kotona, hyvin sillä oli päivä mennyt, vaikka kovasti sillä tuntui ikäväkin olleen. Huuteli meille jo tuuletusikkunasta, kun tultiin pihaan.


Tänään ollaan oltu aamusta asti ulkona, nyt iltapäivällä äippä haki meidät sisälle ja saatiin välipalaksi tonnikalaa (NAM!). Pienet päivätorkut jos ottais ja sit pyytäis taas tarhaileen. Tai jos äippä ja iskä vaikka veis mua ja Kaukoo valjasteleen. Se vasta on mukavaa puuhaa  :D


-Armas-


:Muoks: Vitsit kun kirjoitin niin tohkeissani, että unohtu pistää allekirjoitus.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 02.07.2007 klo 19:55:05
Moi vaan!

Tänään mami vei mut sinne kissapaikkaan mistä se mut otti. Siellä mut laitettiin samaan huoneeseen nätin kissaneidin kanssa  ::) Menin sitä innokaasti nuuskimaan, mutta ei typy lämmennyt mulle :( Sähisi ja antoi tassulla litsarinkin  :( Vaikka kuinka yritin tutustua, niin ei se musta tykännyt :( Menin sitten miehekkäästi nurkkaan murjottamaan  8-)
Seuraava kissaneiti olikin paljon ujompi, mutta erittäin hurmaavama. Vähän olin häkellyksissä edellisen justiinan käsittelen jälkeen, niin piti sillekin vähän sihistä aluksi.  :-[ Mutta kun hyvästien jättö tuli, niin sain kyllä muutaman kostean pusun  :-* Mami kertoi että se neiti tulee meidän kanssa ehkä asumaan  ;) Sillä ei ole nimeäkään vielä, eli pääsen ehdottelemaan mamille eri nimivaihtoehtoja :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Qkiss 03.07.2007 klo 20:57:24
Mjau, meillä on hiukan kiirettä ollut emmekä täällä ole ehtineet käymään, mutta kuulumiset pitää käydä kertomassa.  Sain tänään mammalta vähän etukäteen vaikka synttärit on vasta 6.7 lahjaksi ihkauuden 260 cm korkean kiipeilypuun ja aiotaan saada se huomenna valmiiksi että saan teroitella kynteni ja nukkua korkella. Kuviakin laitetaan sitten ja muutenkin kuuluu hyvää ja luvassa pitkä kesäloma eikä tarvitse 8 tuntia päivässä olla yksin kun emännällä alkoi loma.  :)

t. Nörtsykkä

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 08.07.2007 klo 18:51:43
Vähän meidän kuulumisia. Iines on välillä jo hetken aikaa ihan mukava mulle, kunnes se taas hermostuu jostain olemattomasta ja käy kimppuun.  >:( Mutta mä oon päättänyt, että se saa samalla mitalla takaisin! Tänään jopa selätin sen kerran, vaikka se on mua paljon isompi. Hah, siitäs sai.
Ei mutta oikeasti haluaisin olla Iineksen kaveri, kun se vaan suostuisi.  :-/
Yksi päivä meille tuli sellainen tosi hauska juttu. Oikein iso puu, mitä pitkin voi kiivetä kattoon asti! Mä oon jo oppinut kiipeämään siinä, se on vaan huonoa, kun en osaa vielä tulla alas. Äippä käy mut aina nostamassa.  :)
Ja muuten, mitä te muut teette, jos isommat kissat käy syömässä teidän ruokaa? Iines tekee aina niin. Syö mun ruoat. Tässä on siitä pari todistetta:

Onneks Äippä aina antaa mulle kuitenkin uutta ruokaa, etten joudu nälkää näkemään.  :)

Kovasti tykkään muuten olla täällä uudessa kodissa. Täällä on paljo tilaa juosta ja mua pidetään paljon hyvänä. Pääsen syliinkin aina kun tahdon. Ja ruoka on hyvää ja kivoja leluja. Vielä kun saan kesytettyä tuon Iineksen, niin kaikki on hyvin.  :)

Sadepäivän terveisin, Romeo

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Homelo 25.07.2007 klo 18:51:04
^Romeo hei, en tiedä että mikä sinussa on mutta mamma lässyttää kuin viimeistä päivää että sä olet niin komea ja pieni ja pörröinen ja ihan kuin minä pienenä. Aika samannäköinen kyllä olet, paitsi pidemmällä turkilla. :)

Meillä on mennyt kesä hyvin. Kävin tuossa kuukausi sitten näyttelemässäkin, samassa näyttelyssä kuin Armas ja Kauko. Olen viettänyt lomaa ulkoillen mamman kanssa melkein joka päivä ja yrittänyt näyttää tuolle Alexander-rääpäleelle kuka täällä määrää. Parin päivän päästä pitäisi sitten taas pakkautua autoon ja lähteä tuonne pääkaupunkiin Helsinkiin näyttelemään. En kyllä tiedä, mikä hohto siinä on sinnekin lähteä varsinkin jos on kuuma, vielä molemmiksi päiviksi.

Mutta en minä nyt niin tuosta näyttelytouhusta jaksa stressata, mikäs siellä on ollessa kun on vain ruokaa ja hiekkalaatikko ja pehmeä häkinalusta jossa nukkua. Paitsi Jyväskylän näyttelyssä mua ei yhtään huvittanut nukkua, huusin mammalle häkistä että ottaisi mut jalottelemaan ja katsomaan ihmisiä, ja olinkin sitten paljon siinä lattialla hihnassa katsomassa näyttelyn menoa. Se oli paljon nastempaa kuin häkissä istuskelu, sain enemmän ihailujakin. Tuomarinpöydälläkään ei ole hullumpaa, paitsi että ne saisi pitää näppinsä erossa musta ja katsella vain, ties vaikka sotkevat mun hienon turkin kun lääppivät ja nostelevat. Kilpakumppaneista en myöskään pidä yhtään, joskus jopa sähisen niille.

Terveisin kesälomalainen,
Eetu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 26.07.2007 klo 00:19:12
Eetu: Kyllä meissä taitaa olla vähän samaa näköä.  :) Toivottavasti musta tulee yhtä komea isona, kuin sinä.
Meillä menee Iineksen kanssa joten kuten. Välillä ihan hyvinkin, mutta esimerkiksi tänään otettiin kunnon painimatsi. Äippä jo hyökkäs katsomaan, että mitä tapahtuu, kun Iines huusi niin kamalasti. Naiset.  ::)
Eilen puraisin Iinestä korvaan, kun meni hermot. Mutta muuten kyllä alkaa sujua. Ollaan vähän halittukin välillä ja pakko myöntää, että muutaman kerran ollaan erehdytty samaan sänkyynkin.  ;)
Yks päivä isäntäväki oli hirveän kauan pois. Luulin jo, ettei ne tule. Iines vaan köllötteli ihan rauhassa ja sanoi, että kyllä ne sieltä tulee kotiin, että ne vaan on jossain Linnamäessä. Mut mä en uskonut, että ne tulee. Kesti ainakin 100 vuotta, ennenkuin kun kuulin niiden auton äänen. Kyllä olin riemuissani. Kotiinpaluun kunniaksi kannoin tuon toisen ihmispojan kaikki karvalelutkin pitkin taloa, niinkuin lahjoiksi mun ihmisille.  :) Vitsit, kun mä tykkään niistä, ne on niin kivoja.
Paitsi silloin ne joskus suuttuu, kun maistelen niiden varpaita tai sormia. Mutta muuten tullaan toimeen mainiosti. Mutta nyt on Iineksellä jotain asiaa.

-Romeo-


Tervehdys kaverit, pitkästä aikaa!

Joo, täällä sitä yritetään elellä ton pikkuriiviön kanssa. Hoh hoijaa, jos oisin tiennyt miten rasittava voi olla tollanen pikkuipana, niin en olisi ikinä antanut sitä tuoda tänne. On muutaman kerran palanu hihat sen kanssa.  >:( No nyt oon saanut sen oppimaan jo, että kun syön, niin on paras pysyä loitolla. Ja sehän pysyy. Että ihan fiksu kaveri toisaalta, vähän hidas älyinen vaan, kun kesti monta viikkoa opettaa sille toi juttu. Nyt tarvis saada se oppimaan, että jättää mun häntäni rauhaan. Kun se on aina roikkumassa siinä. Kerran annoin samalla mitalla takaisin ja purin sitä häntään. Mutta vissiin vähän liian lujaa, kun sen häntä oli ihan veltto monta päivää. Äippä täällä melkein jo pillitti, niin aattelin, että en taida uskaltaa toista kertaa tehdä samaa temppua. Annan sitten tassusta vaan kunnolla.
Kyllä toi Romeo silti välillä on aika hauskakin. Kun mä piiloudun takan päälle, niin se alkaa surkean huutamisen, heti on kauhee ikävä.  ::) Ja yks päivä se hädissään täällä valitti, että isäntäväki on muka häipänny. Esittää kovista, mutta on tollanen mamis. Yritin sille tolkuttaa, että kyllä ne sieltä tulee, mutta eihän toi vauva uskonut. Ja kun Äippä ja Iskä ja pojat lopulta tuli, niin Romeo villiintyi täysin. No, hauska sitä oli katsella, kun toinen oli innoissaan.  :D
Voi noita vauvoja, niillä on paljon oppimista vielä. Mutta meiltä isoilta vaaditaan kovaa kuria ja kärsivällisyyttä, että osataan nuo lapset opettaa tavoille. Mutta eiköhän se tästä.
Mukavaa loppukesää kaikille kavereille!

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 26.07.2007 klo 07:07:53
Me oltiin Kessun kanssa viikonloppuna ihan uudessa paikassa porukoitten mukana. Sitten siellä oli Äijänkin porukat myös. Ensin mentiin autolla siinä tyhmässä kalterilaatikossa vaikka kuinka pitkän matkaa ja me aateltiin että ollaan varmaan menossa Ämmän porukoille, mutta kun me sitten päästiin autosta pois niin oltiinkin jossain ihan ihme paikassa!

Se paikka oli kuulemma Äijän ja sen porukoitten Mökki. Siellä Mökissä me Kessun kanssa ensin nuuskittiin joka paikka ja sitten todettiin, että siellä Mökissä oli ihan mukavat hyppelymahdollisuudet sängyltä ja hyllyltä toiselle ja sitten ikkunoita mistä näki hyvin ulos.

Porukat vei meitä muutaman kerran ulos henkselit päällä ja siellä ulkona oli vaikka miten paljon tuoretta ruohoa syötäväksi ja sitten oli kaikenlaisia hyttysiä ja muita itikoita mitä oli kiva jahdata. Niitä samoja hyttysiä oli myös siellä Mökissä ja saatiin oikein kiitosta niitten tappamisesta :)

Sitten porukat laittoi meille kalaa, se oli kuulemma käyty ihan itse saalistamassa jostain merestä. Hah hah, sen kun näkis kun porukat saalistaa kalaa ;D Mutta hyvää se oli kumminkin. Sitten höyheniä porukat raahasi koko ajan meille pihalta ja niillä oli kiva leikkiä kun ne haisi ihanasti linnulle!

Porukat sanoi, että reissu meni niin hyvin, että me voidaan päästä niitten mukana sinne joskus uudestaankin ;)

*Simppa*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja MissSpookiness 26.07.2007 klo 11:33:50
Hei kaikille.
Mä oon viime viikkoina joutunut olemaan aamuja ihan yksin kun äiti lähtee aina kesken leikkien jonnekkin ja on päivän aina poissa.  :'( Ja isikään ei aina ole kotona ja jos vaikka onkin niin se vaan istuu ja tuijottaa jotain konetta. Kivointa on kun äiti tulee kotiin ja mä leikin kiukkusta ja sitten se hellittelee mua.
Tänä aamuna äitin kanssa avattiin lelulaatikko ja heitettiin kaikki lelut lattialle ja kyllä meillä oli kivaa. Mut sitten äitin piti taas lähteä.
Nyt menen päiväunille ja ootan äiskää kotiin.
T: Helmi

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja mushio 26.07.2007 klo 16:03:37
Mut raahattiin pähkinänpoistajatädille pari päivää sitten. Törkkäsivät mut täyteen nukutustöhnää, sain tosin suurimman osan heivattua lattialle :D. Sitten se teurastaja otti jonkun ihme värkin käteensä, joka piti kauheeta ääntä. Se tuskisteli sitä, kun en millään meinannut nukahtaa vaan sätkin koko ajan kauemmas siitä värkistä. En kai mä ny perhana paikalleni jää, jos se meinaa tunkee inisevän värkin mun suuhun!

Lopulta saivat mut kuitenki nukahtaan. Herätessä ikeniin sattu kauheesti. Ainoo hyvä puoli oli se, että hampaat on ny paljon paremman tuntuset ja pystyn taas syömään. Ilmeisesti se jotain hammaskivee multa poisti. Ei mulla kyllä kiviä suussa ollu  :-?. Se oli tietty vaa tekosyy, että se pääsi toteuttamaan sairaita fantasioitaan mun suun kanssa >:(.

Nyt ne sit yrittää syöttää mulle jotain ihme tököttiä, jotain rutto offia tai jotain. Kuulemma estäis niiden kivien pääsyn suuhun. Se maistuu kyllä ihan hemmetin pahalta.

-Roope-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 27.07.2007 klo 21:26:47
^Ohoohoo. Mäkin olen ollut kivien poistossa. Siitä on kyllä jo aikaakin aikalailla. Oli kyllä sitten kummallista nousta ylös, kun suu tuntui puhtaammalta, ja syöminen sattui vähän. :( Mulla oli kyllä tosi kivat lääkärit eikä ne yrittäneet tehdä mulle muuta pahaa kuin poistaa kiviä, ja sitten ne laittoi jonkin terävän takapuoleen  >:( kuuleman mukaan joku rokotus juttu.

Mä oon ollut tänään vähän vihasella päällä ja mua pelottaa, että mun ja Pellen välit on menneet.  :( Me tapeltiin oikein kunnolla niin, että karvat oikein pölisi. Me nähtiin tänään ekan kerran, sitten sen jälkeen, kun mä olin mennyt landelle. Eli joku kolme viikkoo sitten.  :-/ Ehkä me oltiin niin kummissamme, kun nähdään taas, ja sitten jompi kumpi meistä vahingossa teki jotain, mikä aiheutti riitaa. Meijän flexin narut sotkeentui ja me törmäiltiin johonkin ihme puskiin. Ei ollut kauhean kivaa. Sitten Pellen äippä yritti tulla väliin, mutta mä raapaisin vahingossa häntä.  :-[ Sen jälkeen menin loukkaantuneena ja häntä pörhöllään puskaan lepäämään. Ei ollut yhtään kivaa. Mua harmittaa se ihan kamalasti, että raapaisin Pellen äippää, ja kun se on vielä niin kiva. Lopulta monien minuuttien päästä mä ja Pelle katottiin toisiamme silleen sovittelevaan sävyyn silmät sirillään, ja mä jopa kurahtelin, että ei mitään unohdetaan tämä. Sitten oltiin hetken aikaan nenäkkäin ja haisteltiin toisiamme. Mä nuolaisin Pelleä ja se oli mun anteeksi anomus.  :) Kai se kelpasi sen jälkeen kuljettiin taas aikalailla yhdessä, mutta niiden piti mennä kotiin, ja mäkin olin aika kypsää kauraa, sen ulkoilu reissun jälkeen. Mekin mentiin kotiin.

Kotona mä sain ruokaa, ja mä kurisin ja hyrisin kaikille. :) Sitten menin nukkumaan. Mä otin tosi pitkät päivätorkut, ja sitten halusin mennä ulos taas. Nyt oon kotona, mutta haluaisin kohta ruokaa ja uloskin olisi hauska mennä, mutta siellä sataa. Turkanen sentään.  >:(

Sitten mä kuulin, että mun äippä on menossa johonkin kissanäyttelyyn.  :-? Tarkoittaako se sitä, että se on vaan menossa käymään, eikä suinkaan itse näyttelemään. Sitten se on sanonut, että aikoo joskus mutkin viedä johonkin sellaiseen. Aika outoa touhua. Millaista se on kertoisitteko, jos sellaisessa olette käyneet?

- VinskiTälläistä se on ollut se meidän meno ennen sitä tämän päiväistä. Kauhean kilttiä touhua.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 29.07.2007 klo 21:18:52
Heippa kaikki!

Mahtava paini tossa yllä! Se se on munkin lemppari puuhaa Manun kanssa.

Kuulkaa, tänään olin jännittävässä paikassa. Muutkin täällä on kuulemma käyneet siellä. Valtavasti kissoja ja ihmisiä, miukunaa ja hälinää. Siellä näytin itseäni ja olin ihan kiltisti. En hermostunut vaikka vähän olinkin peloissani. Suurimman osan ajasta sain köllöttää omassa yksiössä ja välillä sylitettiin. Palkinnoksi sain ihanan uuden pesäkolon ja mahtavan suuren rotan joka tuoksuu erikoiselle. Valtavan jännää oli ja niin raskasta. Olen nyt ihan uupunut enkä jaksanut peuhata edes Manun kanssa. Jospa nyt otan pitkät unet ja huomenna sitten Manun kanssa tutustutaan uusiin leluihin paremmin. Jos Manu nyt raaskii irroittaa leukansa tuosta uudesta valkeasta jättirotasta..

Tässä vielä minä jo uupuneena rankasta päivästä uudessa pehmoisessa pesässäni.Terkuin ja hyviä unia toivottaen: Pieni Sininen elikkäs Hopeahattara

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Nigella 30.07.2007 klo 16:53:57
Moi! Olemmekin koko poppoo pitäneet hiljais eloa jo jonkin aikaa. Nyt on sitten sattunut ja tapahtunut. Kaverini Sirius kävi viikko sitten kastraatiossa ja emäntä huokaisi siinä vaiheessa helpotuksesta kun oli molemmat kissat leikattu ja rokotettu ja voi unohtaa taas hetkeksi eläinlääkärit, mutta ei. Minulle iski kummallinen olo. Pissat eivät päätyneet laatikkoon vaan matolle ja sohvalle ja suu vaahtosi. Emäntä sitten ihmetteli, että mikä voi olla vikana ja tänään sitten lähdettiin lääkäriin ottamaan virtsanäytteitä, ja tulehdushan se ilmeisesti on. En erityisemmin pidä lääkärillä käynnistä ja osoitinkin sen selväksi sekä emännälle että lääkärille sähisemällä ja raapimalla. Siinä ne sitten kommentoivat oikein porukalla kuinka on ärhäkkä kissa. Nyt tässä juuri heräilen unilääkkeiden vaikutuksesta ja kymmenen päivää pitäisi syödä lääkkeitä. Siinähän yritätte. Toivottavasti tämä on sitten tällä selvä ja voin taas jatkaa leppoisaa kissanelämää rauhassa ilman piikkejä ja lääkkeitä. T: Nigella

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja hellow. 06.08.2007 klo 20:01:31
* hohhoijakkaa * , täällä sitä maataan kiipeilypuun tasolla , ja hyvä on olla täällä " korkeuksilla " ( hyvä että on edes puolen metrin korkeudella tämä taso ;D ). Olen tänään syönyt maittavasti, ja minä urheana tyttönä olen jaksanut olla parikin tuntia yksin kotona ! :). Tänään ehkä uskaltaisi katsoa aavelaiva - leffan tuolta ihmeellisestä isosta ruudusta, josta tulee kaikkea " ohjelmia " <- ihmisten mukaan. ( aikookos kukaan muu tsekata sitä ? ;) ).

-Mona.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 14.08.2007 klo 11:00:30
Olipas mulla omituinen päivä eilen. Ensin äippä ei suostunut antamaan mulle ruokaa tai juotavaa koko päivänä. Iinekselle kyllä antoi, mutta mulle ei, vaikka kuinka pyytelin.  :-?
No sitten illemmalla äippä sanoi, että lähdetään ajelemaan. En oikein ymmärrä mitä se tarkoitti, mutta kuitenkin mut laitettiin sellaiseen pieneen laatikkoon. Ja luukku kiinni. Sitten mut kannettiin siinä laatikossa johonkin kummalliseen pieneen koppiin, jossa oli penkkejä. Äippä sanoi, että se on auto. Ja se koppi liikkui!  :o Ja siitä en tykännyt. Aloin äipälle huutaa, että mennään takaisin kotiin, mutta ei se uskonut. Ja yritin sitten kovin avata sen laatikon ovea, mutta en saanut sitä avattua millään.  :( Lopulta se liikkuva koppi pysähtyi ja luulin, että päästiin vihdoin takaisin kotiin. Mutta ei. Mentiin johonkin ihan vieraaseen taloon, jossa oli tosi outoja ääniä ja hajuja. Mut nostettiin sellaiselle korkealle pöydälle. Siihen tuli joku vieras, iso setä. Se oli ihan kiva ensin, kehui mun nimeäkin hienoksi.  :) Mutta sitten se yhtäkkiä tarrasi mua niskaan ja tökkäsi jollain piikillä! Mä pelästyin niin, etten saanut sanaa suusta. Sit se setä sanoi äipälle ja iskälle, että ne oi lähteä. Olin varma, ettei äippä ja iskä lähde, mutta ne vaan heilutti mulle ja meni. Olin ihan kauhuissani, että ne jätti mut ja sitten pimeni.  :( En sitten muista oikein mitä tapahtui, mutta vähän ajan päästä jaksoin vähän taas availla silmiä, niin äippä olikin tullut takaisin!  :D Se silitteli mua ja kehui reippaaksi pojaksi. Oli muuten taas sitten siinä laatikossa, mutta jostain syystä en jaksanut alkaa yrittää pois sieltä. Mun olo oli ihan outo. Tassut ei totelleet yhtään ja jos yritin nostaa päätä, niin se ei onnistunut. Ja silmissä pyöri vaan. Jouduin sitten taas sihen liikkuvaan koppiin, mutta tällä kertaa sillä mentiin kotiin.
Kotona oli kyllä ihan omituista myös. Yritin kävellä, niin ei mulla jalat toimineet, ei millään. Kaatuilin vähän väliä.  :( Sitten yritin syödä, mutta ei siitäkään mitään tullut, kun en jaksanut avata suutani kunnolla. Myöhemmin illalla mulla oli ihan kauhea jano, mutta ei se juominenkaan onnistunut, kun ei pää totellut ja vähän väliä olin nenälläni juomakipossa. Onneksi sitten äippä auttoi. Se laittoi vettä sellaiseen ruiskuun ja ruiskutti siitä mun suuhun. Lopulta päätin luovuttaa ja kellahdin nukkumaan. Ensin kyllä menin vahingossa nukkumaan hiekkikseen.  :-[ Mutta äippä taas auttoi ja vei mut pehmoiselle pedille ja siinä nukuin sitten melkein aamuun asti!  :D
Nyt on olo taas ihan hyvä, ainoa omituinen juttu on, että mun takapäässä tuntuu kummalta.  :-? Äippä sanoi, että sieltä on pallit pois, se setä kuulemma otti ne. Mutta en kyllä oikein ymmärrä mitkä ne pallit edes oli?
Mutta semmoista täällä. Nyt taas jatketaan uusin voimin riehumista!  ;D

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kanabira 14.08.2007 klo 17:27:14
Moro kaikki!!

Musta tuli nyt aito ja oikea kaupunkilaiskissa! Muutin siis HELSINKIIN! Ja jotain kappaletta lainaten: "Tää on mun Stadi: snadi metropoli - kolinaa sporien yössä kuuntelen..."
Pentti tosin jäi sinne "maalle", äitin entisen miehen luo. Ikävä on suuri :-/

Tää kämppä on isompi. Täällä on ruokahuoneen ja vessan lisäksi KOLME huonetta, joissa voin pärräillä miten huvittaa. Ja täällä on parveke. Me ollaan aika korkeella. Välillä vähän huimaa katsella alas.
Täällä on vaan kauheen kuuma. Se on varmaan toi kesä mikä sen tekee. Mut ei yhtään huvittais ees tehä mitään. Makailen vaan mahdollisimman viileissä paikoissa. Onneks illalla ja yöllä on viileempi.

Mut mä meen tutkaileen tätä kämppää ja noita muuttolaatikoita!
Kirjottelen lisää tästä kaikesta härdellistä, kunhan kerkiän.

-Raimo

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Aane 17.08.2007 klo 06:38:49
Heippa teille!

Minä olen Jose. Minä olen Aanen ja sen veljen kissa. Minä kirjoitan tänne ekaa kertaa. Minä olen vielä aika pieni. Minä en vielä osaa kunnolla kirjoitaa tällä tietikoneella. Olen harjoitellut kovasti. Nukun usein kirjaimien päällä. Minä leikin paljon. Leikihiiret on kivoja.
Aaane lupasi laitaa minun kuvija tänne. Nyt viikonloppuna. Kirjoitan sitte li''sää.
Hei hei. terveisin JoSE.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Tabby 17.08.2007 klo 23:15:34
Moi Jose :D Kiva saada tänne uusia kissoja kirjoittelemaan. Minäkin pienenä ahkerasti harjoittelin ja nyt osaan jo aika taitavasti jopa koodata ;) Ihan pikkuisena kirjoitin irkkiin yhdelle kanavalle pöllo ja mamma jaksaa aina vieläkin sitä naureskella :D


-Peku-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja kissaperhe 21.08.2007 klo 11:04:31
Tää on meidän eka kerta kun kirjotetaan tänne.
Haluttiin tulla kertomaan mitä kaikkea kivaa olemme tehneet, tosin äippä ei ole oikein tykännyt meidän tempuista.
Aamulla päätettiin siskon ja Tiikerin kanssa vähän ottaa juoksukilpailut ja siinä sai sit iskä ja äiskä kans oman osansa kisasta.
Sit äiskä heräs ja sano meille, että ottakaas nyt ihan rauhassa.
Sit äiskä huomas, että isi oli vielä sängyssä ja työkaveri odotti jo pihalla.
Siinä sitten äiskä herätti isin ja isille tuli hirveä kiire.
Me kaikki kolme mentiin keittiöön isin ympärille, kun isi väsäs töihin evästä.
Ja saatiin vähän herkullista makkaraa  ;) Isi aina aamuisin antaa meille herkkuja samalla kun itse tekee ruokaa.
Välillä me kulema ollaan vähän liian ahneita kun meinataan viedä makkarat isin leivänvälistäkin  ;D Aamulla kun äiti nousi sängystä niin kuulu vaan, että tuhmia olette olleet.
Ja me ihmeteltiin, että mitä pahaa nyt ollaan tehty.
Äiti sano, että oltiin revitty sen sanomalehti lattialle ja matot oli rullalla ja vaatteet revitty tuolilta alas ja kaikkee. Mut ei se äiti tajua, että ne tavarat on ollu tiellä.
Me kyl siskon kanssa tykätään mennä mattojen ja vaatteiden alle piiloon, ja sitten Tiikeri ettii meitä  ;) Äiti anto meille tänää heinää mitä oli kasvattanu, kun kulema me syödään sen kukat ja heitetään mullat lattialle.
No, me sitten syötiin heinää ja heitettiin siitä kulhosta kaikki mullat lattialle  ;)
Tyhmähän se äiskä on ku luuli, että nätisti sitä heinää syötäisiin.

Nyt täytyy mennä meidän hiekkalaatikolle isolle hädälle, kun äiskä sano, että kohta pesee hiekkalaatikot niin ei halua että mennään heti isolle hädälle ku on pessyt.
Yleensä mennää kaikki kolme vuorotellen laatikolle isolle hädälle heti kun äiti on laatikon pessyt  ::) Mona tykkää kans maata siel laatikossa ja leikkiä hiekalla sitten kun se on juuri pesty  :P
Me tullaan taas kertoo juttua kun keksitään miten kiusata äitiä.
-Mona,Miina,Tiikeri-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja kissaperhe 22.08.2007 klo 22:15:15
Tänään meillä on ollu kiva päivä. Äiti oli kotona koko päivän ku oli kipeänä. Kävi se kyllä eläinkaupassa hakemassa meille kaikkea herkkua. Valjaatkin se toi.
Saatiin maistaa tänää ekaa kertaa jotain kalan makuista. Äiti sanoi että se on kuorretta.
Se oli meidän kaikkien mielestä tosi herkkua.
Äiti ja isi vei Tiikerin tänään ulkoilemaan.
Tiikeri oli aika peloissaan aluksi, sitten yht´äkkiä lähti juoksemaan kovaa vauhtia. Isi ei meinannu pysyä perässä  ;D Me siskon kanssa naurettiin ikkunassa kun katsottiin niiden touhuja siellä ulkona  :D Äiti sano, että huomenna on meidän siskosten vuoro päästä ulos. Kovasti meitä jännittää. Mitäköhän kaikkea kivaa sieltä pihalta löytyy?
Nyt täytyy mennä syömään iltapalaa ja sitten vähän leikkimään.
-Miina,Mona-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 26.08.2007 klo 18:37:32
Mepäs päästiin viikonlopuksi porukoitten ja kahden niitten kaverin kanssa Mökille :D Simppa oli ihan pallo hukassa kun se oli siellä ekaa kertaa. Siellä Mökissä oli semmoiset jyrkät rappuset yläkertaan nukkuparvelle ja Simppa oli niissä kamalan kömpelö, mutta mähän nyt oon muutenkin meistä se ketterämpi ;)

Sitten Ämmä ja sen kaveri vei meidät ulkoilemaan valjaissa ja se oli tosi kivaa päästä ihan uudessa paikassa ulos. No, siellä sitten nähtiin kummia: se Mökki kun oli joen rannassa, niin yhtäkkiä sen joen toiselle puolelle rynni jotain ihme elukoita kauhea lauma :o Vähänkö mä pelästyin, että mitä hirmuja sieltä tulee! Ämmä sanoi, että ne on Lehemiä. Me Simpan kanssa katseltiin Lehemälaumaa vaikka kuinka kauan, olihan niin isoissa otuksissa ihmettelemistä kun ei tiennyt että semmoisia edes on olemassa!

No, nyt me ollaan sitten Ämmän porukoitten kotona ja meidän omat porukat palasi takaisin kotiin ja jätti meidät tänne. Mutta kyllä täälläkin ihan kivaa on kun Ämmän Isä vie meitä aika usein ulos ja täällä sisälläkin on paljon tilaa juosta :) Me saadaan kuulemma olla täällä vielä aika monta päivää. Porukat tulee takaisin 5 päivän päästä kun niillä on joku Loma.

Mukavaa syksyä!

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Snowfox 27.08.2007 klo 22:20:36
Äiskä sanoo, että me ollaan Dalin kanssa ihan hupsuja, koska Dali imettää minua. Dalihan on minun varamamma, josta minä tykkään kamalasti. Ja mitä se haittaa vaikka olenkin jo 2-vuotias ja vielä imen. Äiskä pyysi kirjoittamaan, että oli n. 4 kk:n ikäinen kun tulin äiskälle.
Niin kaikille, jotka eivät tiedä pitääkin nyt kertoa, että Dali on koira.
Ei siltä kyllä maitoa tule, mutta sillä on kuulemma joku valeraskaus. Äiskä sanoo että ei pitäisi olla kun Dali on sterioitu tai jotain  :-? Minä kehrään kovaa, kun imen ja äiskä sanoo, että Dali on tuoksukoira taas. Mikä ihmeen tuoksukoira?
Jos joku vanhempi ja viisaampi voisi minulle tuon kertoa?
Mutta nyt pitää mennä köllöttelemään äiskän Dalin kanssa.

-Emppu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Qkiss 01.09.2007 klo 14:36:18
Emäntä on todella laiska surffailemaan mutta tulin kertomaan että hyvin täällä voidaan ja terveisiä kaikille. :)

Terveisin Nörtti

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Hipsu 19.09.2007 klo 19:47:18
Mami vei minut eurooppalaisen herkkusienen vuoksi valokuvaajalle. Olin ensin mukana mamin töissä, mutta se on jo tuttua. Siellä on ihan tyhmiä miehiä, kun ne pelkää mua. Yksi sentään otti mut olkapäälle.

En olisi sen jälkeen enää oikein jaksanut valokuvausta. Siellä oli sellainen kiva pehmeä penkki, josssa mun piti poseerata. Olinkin ensin tosi hienosti eri makuuasennoissa ja hyviä kuvia kuulemma tuli, mutta sitten alkoi väsyttää. Päätin alkaa nukkumaan siinä. Mami alkoi nauraa ihan hulluna, tämä oli kuulemma jo liikaa, kun mun olisi pitänyt jostain syystä seistä tai istua eikä maata horottaa silmät kiinni.  :-? Meikäläinen halusi levätä. Suostun vähän sitten istumaankin, kun ne otti sen hyvän penkin pois ja laittoi sellaisen pikkuisen pallin vaan. Kaiken tämän lisäksi tytöillä ei ollut ollut mua edes ikävä, pöh!

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 21.09.2007 klo 22:55:36
Ollaan oltu mamman kaa tosi pitkään täällä maalla. Tykkään olla täällä, pihalla menee kaikenlaisia ötököitä joita voin seurailla  8-)
Ainoa mutta on, että muita kissoja käy MUN pihalla! Ja mami vielä ruokkii sellaista punaturkkista ja puhuu että sillä ei ole kotia. Toivon mukaan mami ei aattele ottaa sitä tänne asumaan, en yhtään halua jakaa äiskää jonkun toisen kanssa  >:( Sähisenkin aina kun näen "Ollin". Äiskä meni vielä antamaan sille nimenkin! :-X
Mitäs teille muille kuuluu? En olekaa pitkään aikaan käynyt täällä jutustelemassa. Oon päivät yksin kun mami on jossain harjoittelussa, en tiiä mitä se harjoittelee, musta se osaa aika hyvin kaikkea, ainakin tietää milloin haluan ruokaa ja milloin rapsutusta...  ;D

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 23.09.2007 klo 17:12:06
Mä kiukuttelen äipälle.  >:( Se teki jotain kamalaa, jota en anna anteeksi ehkä ikinä. Nimittäin se huusi mulle! Ja mistä syystä? No jos nyt vähän auttelin sitä verhojen silittämisessä. Yritin liikuttaa sitä silittämisrautaa äipän avuksi kiskomalla siitä johdosta tosi lujaa. Mutta äippä kielsi. Sitten äippä oli laittanut ne silitetyt verhot tuolin päälle, niin mä meinasin auttaa viemällä ne ikkunoihin kiskomalla niitä hampailla ja kynsillä alas, niin sitten äippä huusi.  :-[ Se karjui, että jos en nyt heti tottele, niin joudun makuuhuoneeseen oven taakse, kunnes verhot on silitetty ja ikkunoissa. Mä hiippailin sitten olohuoneen nurkkaan mulkoilemaan äippää todella vihaisesti.  >:(
On se pyydellyt anteeksi ja selitti, että se silittämisrauta on vaarallinen lelu pikkupojalle. Mutta hei haloo, mä en ole enää mikään pikkupoika! Enkä tosiaan leikkinyt sillä. Vaan yritin auttaa. Tyhmä äippä. Kiukutelen sille ainakin 100 vuotta. Tai ainakin siihen asti, kunnes se antaa jotain herkkua ja ottaa syliin rapsutettavaksi.

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 23.09.2007 klo 19:25:47
Eikö teillä ole semmoista silittämisrautaa mikä sylkee vettä päälle? :o Meillä on nimittäin semmoinen ja se on ihan typerä laite. Meillä se kyllä aika harvoin on esillä mutta se vissiin pelkää mua ja Simppaa kun se rupee sylkemään jos menee lähelle. Niinpä me ollaan katsottu parhaaks ettei mennä kovin lähelle sitä kapinesta.

Tänään aamulla Ämmä leikkeli mun kynsiä >:( Mä en keksi toista niin turhaa juttua kuin kynsien lyhentäminen kun mä pääsen silti ihan hyvin kiipeämään kiipeilypuuhun oli kynnet lyhyet taikka ei. Ei nuista ihmisten kotkotuksista aina oikein ota selvää. Mutta on siinä kynsihommassa se hyvä puoli että sen jälkeen saa yleensä jotain herkkunameja :)

Enkä mä sitten voinut vastustaa kiusausta ja teroitin kynsiäni Äijän jalkaan ja sitten hyppäsin sen hartioille, niin että siinäs näkivät, muhun ei vaikuta sitten mitenkään semmoinen tylsä kynsien napsuttelu.

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 23.09.2007 klo 22:42:36
Kyllä tuo meidänkin silittämisrauta sylkee vettä. Mutta vähän huonosti. Äippä sanoo, että se on vähän rikki.
Mä oon leppynyt äipälle jo. Se niin kovasti pyyteli anteeksi ja sanoi, ettei ikinä huuda mulle enää. Ja sitten se rapsutteli mua niin kovasti ja pussaili ja halaili ja antoi herkkuakin. En mä voinut sille enää olla vihainen. Onhan se mun oma, rakas äippä!  :-*

Äsken keksinkin hauskan jutun. Sain juksattua isäntäväkeä kunnolla. Niillä oli hellan päällä sellaisia ihania kanaherkkuja, joksikin horteiksi ne niitä sanoo. Mutta eivät anna mulle, kun mulla kuulemma menee masu niistä sekaisin.  :-? Luulen, että ne valehtelee, haluavat vaan itse syödä kaikki. Mä sitten kyttäsin niitä hortteja ihan innolla ja kaikki luuli, että aion ottaa niitä ja vahtivat kokoajan, että en hyppää hellalle. Mä sitten niiden vahtiessa hiippailin salaa pojan huoneeseen, olin nimittäin nähnyt, että siellä on poika jättänyt lautaselle ihanat luut niistä horteista. Ja kävin sieltä nappaamassa yhden. Järsin sitä sitten tuossa eteisessä ja jäin kiinni. Mutta nuo hölmöt ihmiset luli, että olin sen keittiöstä napannut. Ja kun ottivat sen luun multa pois ja veivät roskikseen, niin kävin nappaamassa uuden pojan huoneesta. Taas jäin kiinni, eikä ihmiset tajunneet vieläkään, että se oli pojan huoneesta. Mutta kun kolmannen kerran jäin kiinni, niin sitten äippä tajusi, että haen hortin luita muualta, kuin keittiöstä. Pöh!  :( Mutta ehdinpä nauttia pitkään, ennenkuin hoksasivat.  ;D Äippä kyllä sanoi, että saan sitten syyttää itseäni, jos mulla on masu pipi. Mutta mun mielestä syy on ihmisissä, mitäs laittavat tuollaisia herkkuja esille.

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Snowfox 05.10.2007 klo 07:59:07
Huomenta kaikille!
Tänään taas lähdetään äiskän kanssa kissamummon luo viikonlopuksi :).
Äiskä kertoi, että vaan minä ja Oonan päästään mukaan. Veeti kun ei hirveästi Stiggebystä välitä ja Elsa on hölmö eikä haluaisi ikinä kuljetuskoppaan, vaikka siellä kyllä nätisti onkin.
Eli iskä jää kotiin Stigen, Elsan, Dalin ja Foxin kanssa.
Vähänkö mukavaa lähteä reissuun viikonlopuksi ihan vaan Oonan ja äiskän kanssa. Minä ainakin aion olla ulkona tosi paljon ja Oonakin tuosta vierestä sanoo, että kiva päästä vapaana ulos. Tai siis eihän me vapaina kyllä olla, mutta ei tarvitse olla narun perässä kun on aidattu piha.
Nyt pitäisi vaan saada vielä päivä kulumaan koska eihän me voida lähteä kun vasta äiskän töiden jälkeen.
Hauskaa viikonloppua kaikille!  :D

-Emppu ja Oona

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Tirskis 09.10.2007 klo 22:11:46
Terve. Tässä olen minä, Supsukka.
Olin lukenut äiskän kanssa teidän sivuja ja tykkän todella paljon. Vrrrr, mrrr.
Nyt makaan sohvan päällä ja nuolen kirsua.
Tirskiksen mielestä on mun kirsu liikaa kostea, märkä, mutta Tirskis on vain kateellinen, kun hänelle kirsu ei kostu.
Niin, olen aika kova puhumaan, tuhisemaan, ja joskus pärskiin.

Aaaa,vrrrrrrr. Hauskaa ilta.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja hellow. 21.10.2007 klo 20:44:10
hei, pitkästä aikaa=) !
oon riehunu koko viikonlopun, ja tuo äippä oli koko viikonlopun sen serkuilla. oli ikävä, mutta onneks se tuli jo tänään kotia takasin. Kun se tuli, menin heti vastaan sitä, ja se otti mut syliin heti ku olin saanu puskea sitä tarpeeks kauan. =) sitten mä lekottelin sen sylisä kiltisti, vaikka yleensä sylissä mä tahon heti poies, koska tahon leikkiä ensinnäkin leikit pois tieltä : ) ! Muttajoo, tässä sitä nyt ollaan, leikkimässä taas iltavillissä.
-Mona.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 27.10.2007 klo 10:44:56
Minäpä söin tossa yksi ilta herkkuja kaapista! Piu kyllä kertoi sitten eilen, ettei ne olleet kissoille ja että olin syönyt samalla myös muovia. Siitä palkinnoksi sain ihanaa lientä runsaat määrät. Ja lientä tarjoiltiin vielä tänäänkin!! En ole koskaan maistanut mitään yhtä hyvää.

(Toim. huom: herkut kaapista = pinjansiemeniä
                    ihana liemi = parafiiniöljy)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Penni Käppinen, Käpittäjä

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 13.11.2007 klo 15:26:22
Moi, pitkästä aikaa. Pakko tulla kertomaan, kun meidän mummu on niin ihana. Katsokaas kun se oli tehnyt tolle toiselle ihmispojalle sellaiset ihanat karvaiset jutut, joihin mä niin ihastuin. Äippä sanoo, että ne on tumput. Mutta poika ei suostunut antamaan niitä mulle.  >:( Mä varastin ne monta kertaa ja aina ihmiset torui mua siitä. Mutta kun en voinut tunteilleni mitään.
No mummupa oli ihana ja oli kutonut mulle ihan ikioman tumpun!  :-* Sain sen tänään. Vitsit mutta mä rrrrakastan sitä. Oon raahannut sitä nyt mukanani joka paikkaan. Äippä yritti ottaa sen, kun halusi nähdä millainen se on, mutta mä nappasin sitä kynnellä sormeen. Mun ikiomaan tumppuun EI kosketa! Se on mun, mun, mun... Ihana, rakas tumppuni!  :-*
Jos joskus raaskin, niin saatan laittaa siitä ihanuudesta kuvankin teille näytille. Mutta nyt en ehdi kuvaamaan, on mentävä hoitamaan taas tumppua.

-Rakastunut Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 13.11.2007 klo 16:56:41
Toi sun tumppu kuulostaa Romeo tosi kivalta. Pitäisköhän munki toivoo sellasta joululahjaks?  :)
Mulle luuluu pääasiassa hyvää, ollaan äiskän kaa taas kahdestaan ja äiskä on aika paljon mun kaa kotona ollut.
Tänään se teki kyllä semmoisen tempun että en varmana puhu sille pitkään aikaan!  >:( Ainakaan ennen päivällisaikaa  :P
Se täytti kylpyemman kun tuli kotiin kaupoilta. Ei siinä mitään, aatelin että se menee itse sinne. Mutta se nappaskin mut sinne aja upotti sinne! Kylpyemma oli täynnä tyhmää ja märkää vettä  :-/ Huusin ja raavin että haluan pois sieltä, mutta äippä vastas vaan että haisen muka kakille. Minäkö? Just joo, sanon minä.  >:(
Sen jälkeen se kuivas mut kyllä ja piti sylissä pitkään  :)

Tässä on vielä kuva todisteena tuosta kauheasta kohtalosta ja miltä näytin sen jälkeen.


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Murray 15.11.2007 klo 10:41:47
Moi, täällä Roosa ja Rafael, "vieremäläiset villikissanpennut".

Nyt on kuulemma saatu kuva meidän emosta, sanoo Ihminen. Mutta eipä se kummoinen ole, ihan litteä, rapiseva vaan, eikä edes tuoksu kissalle. Muistamme emon ihan toisenlaisena, joskin tässä vuoden aikana on alkaneet muistikuvat hieman haalistua.

Kuva vain on jäljellä emosta. Hän, vielä villimpi kissa, oli kadonnut ennenkuin ihmiset ehtivät pyydystää. Laukauskin oli samoihin aikoihin kuultu lähitienoilla. Hyvät lapset sentään maailmaan saattoi, sanoo Ihminen.

Miltähän isä-kolliainen on mahtanut näyttää. Me ollaan kyllä aika paljon emon näköisiä. Liekö meillä isää ollenkaan.


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Nekuliini 16.11.2007 klo 22:10:42
Ei minkäänlaista kunnioitusta kunniallista kollia kohtaan. Minä sain eilen vaaleansiniset housut. Mamma sanoi, että kuseskelen aivan liikaa, joten saan pitää näitä kollihousuja. Sitten se vielä kehtas harmitella, kun vaaleanpunaiset housut oli kaupasta loppu. Arvatkaa mitä. Niihin hosuihin laitetaan naisten pikkuhousunsuoja. Törkeää! Mamma vaan laulelee minulle jotain vanhaa lelumainosbiisiä: "Vaippa, vaippapöksyt, vaippalemmikit, kasta veteen niin näät tuloksen". Aargh. No kyllä noihin melko äkkiä kuitenkin tottui. Aluksi piti kävellä haaristellen. Ja ei, en laita kuvaa tänne, ihan tarpeeksi häpeällistä muutenkin.

-Barrett-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 19.11.2007 klo 14:34:35
^Mä oon pari kertaa syönyt sellaisen pikkuhousunsuojan mutta siinä kävi lopulta niin että mä sain siitä vähän mahanpuruja ja mun piti oksentaa se rätti pois :-[


Mä pari päivää sitten valitin kuinka täällä Emännän porukoitten pihassa on Lunta ja miten se on ihan ällöä. No tänään päästiin taas Kessun kans ulos ja sitten porukat vei meitä katsomaan yhtä ihanaa juttua etupihalle, siinä kyllä unohtui, että tassujen alla oli sitä kylmää ja märkää töhnää! Yhdessä isossa puussa oli semmoinen pieni talo mistä linnut hakivat ruokaa itselleen! Voi vitsit mä ja Kessu vaanittiin niitä lintuja ja ykskin kävi oikein huutelemassa meille, teki siis NIIN mieli napata yks sellainen pieni ärsyttävä räpättävä tintti mutta ne oli vähä liian korkealla. Mutta oli niitä jännittävää katsella :)

Me kuulemma lähdetään tänään takaisin kotiin. Ei siinä mitään kotiin on kiva kyllä päästä mutta siihen Autoon mä en kyllä tykkää mennä yhtään.

*Simppa*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 19.11.2007 klo 19:21:14
Moikka pitkästä aikaan. :) Enpä ole pitkään aikaan kertonut itsestäni mitään. On ollut vähän kiireitä ja mami on ollut tyhmä eikä ole päästänyt mua koneelle.  Eilen se mamma oli käynyt ilman mua moikkaamassa Pelleä! Olisin kovasti halunut nähdä Pellen. On siitä niin kauan, kun viimeksi nähtiin. Mami kyllä puhui jotain, että 1.12. menisimme Pellen luokse kylään.  :) Toivottovasti mennään, tuntuu niin kurjalta, kun ei ole enää ulkoilutoveria ja leikkikaverista puhumattakaan. Oon kyllä treffailut yhtä Junior nimistä kissaa. Mutta hän on mua ainakin vuoden nuorempi ja kakara muhun verrattuna. Onhan hänen kanssaan mukava leikkiä ja kaikkea, mutta ei yhtä kivaa kuin Pellen kanssa.

Mitäs tässä muuten. Kaikki menee hyvin. Mun kanssa leikitään tosi paljon ja mami yrittää opettaa mulle jonkin sortin " temppuja".  ::) Pöh. Mä teen niitä vaan sen takia, että saan herkullisia nameja niistä ns. tempuista. Ulkona on tosi kivaa käydä vaikka onkin vähän märkää. Lumetkin suli veks se ei ole niin kivaa. Eipä muuta tässä sitten tänään. :) Mukavia, pimeitä päiviä sinne kaikille ja kivaa jolun odotusta.  :)

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 21.11.2007 klo 16:40:48
Moi!

Mä nyt sitten päätin laittaa teille kuvan tänne mun rakkaasta tumpusta.  :-* Tässä se on:
Tässä minä olen yhdessä tumppuni kanssa:
Eikö olekin ihana!  :-* Mummu teki mulle oman hiirenkin. Sekin on kyllä tosi kiva.

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Misu 21.11.2007 klo 16:46:16
Meidän kissat voi hyvin :-* entä teijän kissat voiko ne hyvin? :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 21.11.2007 klo 16:52:39
^^ Romeo sun tumppusi on aivan ihana!  :-* Mäkin tahtoisin oman. Mä sain kyllä tänään jo sellaiset hienot nahkaset rukkaset lelukseni. On kyllä hauskaa leikkiä niillä, mutta taitaa tuollainen tumppu olla paljon kivempi. Mistä sä sen taioit?  :-?

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 21.11.2007 klo 18:59:41
Meidän mummu kutoi sen tumpun mulle.  :D Se teki ensin tuolle ihmispojalle sellaiset käsiin laitettavat tumput, jotka mä olisin tahtonut omia itselle, mutta poika ei antanut. Niin mummu kutoi mulle sitten oman.
Ja samasta karvaisesta langasta se teki mulle hiirenkin.  :)

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja nuutu 02.12.2007 klo 11:30:24
Romeo, sun Tumppu lelu on aiva erilainen ku mä ;) Tollasen mukaan kuulemma sain mun nimen, ku äiskä sano, että olin näyttäny vain pieneltä karvaselta tumpulta jolla oli suuret silmät  ;D
Mut en mä kyllä tollaselta näytä, mähän oon aiva eri värinenki. Mutta on se vain nätti lelu.

-Tumppu-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Aane 04.12.2007 klo 23:44:25
On tullut viime aikoina sanomista,  :-? vähän väliä, siis mulle.
Että pistän aina ja jatkuvasti käpäläni joka paikkaan. No hitsi, pakko on kokeilla kaikkee, kun on paljon uusia asiota.
Niinkuin ihmisten ruokakipot, että ei silleen arvaa suorilla maistella, vaan tassulla ekaksi. Että onko esimerkiksi kuumaa vai kylmää, märkää ja sottaista ja sitä rataa.
Ja onhan siinä ero, että onko lasissa kaljaa vai maitoo vai vettä.
Sokerikippoon on kans tungettava käpälä jos noiden silmä välttää. Joo on mua "vähän" kielletty olemasta pöydällä. Tosin Aanekin on antamassa siinä periks, vaikka oli alkuun niin kovin tiukka. Mutta eihän se täällä aina oo.  ;)
JOSE

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 05.12.2007 klo 07:14:35

kirjoitti 04.12.2007 klo 23:44:25:
Joo on mua "vähän" kielletty olemasta pöydällä. Tosin Aanekin on antamassa siinä periks, vaikka oli alkuun niin kovin tiukka. Mutta eihän se täällä aina oo.  ;)


Kyllähän meitäki on kielletty menemästä yhdelle pöydälle, sellaselle ku tiskipöytä tuolla keittiössä. Niin ja siinä sen pöydän vieressä on sellanen ku hella, missä porukat yleensä tekee omia ruokiaan. Mutta homma sujuu tosi hyvin kun porukoitten aikana ei mee sinne pöydälle ollenkaa mutta kun nuo nukkuvat tai ovat muuten jossain poissa niin sinne voi mennä ihan vapaasti ;)

Eipä siellä pöydällä yleensä mitään jännää kyllä ole mutta kerran Ämmä oli jemmannut sinne ruusunkukkasen. Mä pöllin sen ja leikin sillä eteisessä :D No se kukkanen hajosi ihan tohjoksi sinne eteisen lattialle ja Ämmä oli ensin vähä hiilenä, mutta lopulta sekin vain nauroi kun oli kerrankin saanut kulkea ruusunlehtivanaa pitkin vessaan heti herättyään ;) Se oli kuulemma kauhean "romanttista". Mitä se sitten lieneekään, taas jotain ihmisten omituisia kotkotuksia varmaan.

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 05.12.2007 klo 17:57:48
Voi jummijammi! Mulla on täällä kaveri!  :) Laku niminen kakara katti. Hän on aikamoinen menopaketti ja ihan älyttömän söpön näköinen. ;) Ollaan leikitty nyt jonkin aikaa, ja yritetään tutustua ja ymmärtää toisiamme. Mä ainakin huomasin, että portaikon yläpäässä ei kauheasti kannata riekkua. Lennettiin Lakun kanssa kuperkeikkaa portaikkoon. ;D No mutta ei siitä sen enempää. Mä kuulin, että vasta sunnuntaina Laku palaa takaisin kotiin eli tässä on vielä monen monta päivää aikaa leikkiä. Niin ja ollaan juteltu tosi paljon ja mä vähän näytin kanssa Lakulle mun sixpäckkiä leikkiessämme.

Mä joudun lääkäriin tiistaina. Apua mulle tehdään taas se kamala rokotus homma.  >:( Ei tunnu kivalta, kun työnnetään niitä piikkejä minne sattuu. No ainoa ihan kiva juttu on, että saan taas kauheasti kehuja kuinka reipas ja komea olen. Ainakin ne lääkäritädit niin on sanoneet ennen.

Mutta mä meen takasin leikkimään! Näkymisiin kaikki. :)

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 11.12.2007 klo 08:49:13
Vitsit kun mua jänskättää. Pian kuulemma tulee sellainen kiva juttu, kuin joulu. En yhtään tiedä miltä se näyttää tai mistä se tulee, mutta se on kuulemma kiva. Onkohan se niinkuin joku ihminen tai eläin tai jotain?  :-?
Kuulemma joulu tuo mulle lahjankin, jos oon kiltti. Toivon jotain ihanaa herkkua lahjaksi tai kivoja leluja.
Ja sitten Iines kertoi, että kun joulu tulee, niin meille tulee myös sellainen iso, vihreä kiipeilypuu. Kuusi nimeltään. Ja se kuulemma roikkuu täynnä mitä ihanampia leluja.  :D Mä luulen, että se joulu on ihana. Tulisi vaan jo pian. Mä en ole siis ikiä vielä nähnyt joulua. Iines on jo kaksi kertaa.

Äipän sisko oli meillä perjantaina kylässä, kun äippä ja iskä lähti johonkin juhlimaan. Se sisko rapsutteli mua kokoajan ja sanoi että vie mut niille kotiin. Äippä kyllä sanoi, ettei se käy. Mutta se sisko sanoi, että olen maailman komein kollipoika. Sisko on kiva!  :)

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 11.12.2007 klo 16:53:03
Romeo: Munkin äippä puhuu koko ajan joulusta ja että kohta se on täällä. Mennään kuulemma maalle, asuukohan se joulu siellä?
Iltaisin äippä aina käärii paperin sisää tavaraa eikä yhtään arvosta sitä kun yritän auttaa sitä  :P
Meille tuli jo tuollainen pieni vihreä kiipeilypuu, aina kun äipän silmä välttää, menen leikkimään niiden pallojen kanssa jotka roikkuvat sieltä kiipeilypuusta.
Kuulemma jouluna Ollikin on meidän kanssa. Ja mun pitää osata käyttyätyä koska muuten saan kuulemma risuja?!  :o Kyllä mulle risut kelpaa, niillä on kiva leikkiä  ;)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 12.12.2007 klo 19:54:57
Ha haa, arvatkaapas mitä tänään tein. Satuin huomaamaan, että tuon yhden pienen huoneen ovi oli auki. Se ovi, josta usein näen ihmisten katoavan jonnekkin, mutta itse en ole sinne päässyt. No, nyt se oli jäänyt vahingossa ihmispojalta auki ja minäpä päätin, että nyt menen katsomaan mitä sen oven takana on. Sielläpä olikin ihmeellistä.  ::) Siellä oli hirmu kylmä. Ja paljon puita ja kaikenlaista mielenkiintoista. Siellä oli myös ihan valtavan suuri juomakuppi. (Iines kyllä selitti, että se on joku allas, mutta minusta se oli juomakuppi, koska oli täynnä vettä.) Olin juuri menossa maistelemaan sitä vettä, kun iskä sattui huomaamaan minut. Se huuteli mua sitten sisälle. Ja menin. En muuten, mutta kun tassuja paleli vähäsen.  :( Mutta sitten, kun on taas lämmintä siellä, niin sitten menen uudestaan ja teen oikein pitkän reissun! Tosin äippä sanoi, että en saa ikinä lähteä yksin ulos, kun siellä on vaarallista. Mutta en mä siellä mitään vaarallista nähnyt.  :-?
Onko teillä kokemuksia tuosta paikasta siellä oven takana? Onko siellä oikeasti vaarallista? Vai narraako äippä?

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Tabby 12.12.2007 klo 22:12:55
On siellä vaarallista, siellä voi olla koiria :o Mä yritin viime vuoden juhannuksena lähteä iskän mukana ovesta kun oltiin iskän vanhempien luona maalla. Kävelin vaan ihan iskän jaloissa kiinni ja hupsista keikkaa, olin rappusilla. Paha vaan kun iskä huomasi sen niin tuli nopea kyyti takaisin sisälle. Ja sit nyt kesällä mä pääsin äiskältä karkuun kun se oli viemässä mua ulkotarhasta sisälle. Mutta mä juoksin kyllä suoraan sisälle enkä edes vilkuillut sivuille. Oon nimittäin jokusen kerran nähnyt siinä iskän vanhempien pihalla sellasen iiiiiison koiran :o Se koira on kuulemma nimeltään Ressu ja se tykkää kissoista ihan hirveesti. On se mua haistellutkin, mutta se on jo niin vanha ettei se oikein näe mua ja se voi kuulemma vaikka talloa mun päälle :(

Huih, äiskä sanoi että lauantaina meille tulee jotain porukkaa täältä foorumilta :o Vähänkö on pakko siskon kanssa mennä kyllä sängyn alle piiloon kun ne tulee! Äiskä on kyllä aika tyhmä kun se ei oo teitä kissoja kutsunut tänne, teidän palvelusväen vaan :-/ Kyllä me kissatkin haluttais pitää pikkujoulut, eiks vaan!

Mutta nyt täytyy mennä äiskän viereen nukkumaan :)


-Peku-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja kissamummo 14.12.2007 klo 13:04:03
Nyt kyllä täytyy munkin jo teille kirjottaa! Kun eilen toi mummo vei mut ja Nytsyn ja siten vielä niitä mun sisaruksia johonkin semmoseen paikkaan kun linikka tai jotain, en minä ymmärtänyt. Mutta siellä meidät kaikki laitettiin nukkumaan, se oli ihan outo juttu. Ja entäs kun ei saanut ruokaa aamulla eikä päästy ulos. Ihan ihme juttu. No, ei siinä mitään, jonkun sirunkin se Matti-setä muhun laitto, mikä ihme sekin on.  :o
No, kun me tultiin kotiin, tuli ne mun sisaruksetkin tänne. Ne muut ei meinannu lähtee liikkeelle ollenkaan, mut mulle tuli kiire tarkistaa, että kaikki jutut on tallessa. Mummo vaan piti pesuhuoneen ovet kiinni, en sitten päässyt koko huusollia tarkastaan. Juu ja se mun Mustis veli oli kummallinen, se murisi jopa mummollekin. Kyl mää sen ymmärrän, kun se meille muille murisi, mutta että mummolle! Ja hauskin juttu oli, kun se mun Jesse-veli oli siinä pienimmässä kuljetusboxissa niin eikös tuo Nytsikin ängennyt sinne. Mummo tuli katsomaan meitä ja sitten se nauro ihan vedet silmissä ja haki kameran. Sen piti vain ottaa kopan yläosa pois ja oli se Jesse ihan surkean näkönen kun Nytsy rojotti sen päällä. Mummo sano että onpas koppa ääriään myöten täynnä kissaa.
Mutta siitä joulusta toi mummokin höpöttää. Se hyräilee koko ajan jotain ja soittaa levyjä. Paketointia me on tehty ihan porukalla ja se on kivaa. Nyt se siivos meille saunankin, on kiva sitten olla puhtailla lauteilla. Huomenna se aiko tuoda kuusen sisälle. Me ei tuon Vehmeröisen kanssa oikein olla ymmärretty, mikä se on, mutta huomennahan se nähdään. Kun me kuulemma mennään taas Treelle jouluksi, niin mummo aikoi tehdä jo kotiin varhaisen joulun,
Nyt se ei päästä mua ulos, mauuu!!! Kuulemma mun paljas mahanahka ei tarkene ja haava voi sotkeutua. Kyllä mä sen pesisin, mitä se hössöttää? Mähän oon jo iso tyttö, kun kerran piti se serilaa-tirilointi mikä se oli, tehdä. Kuulemma mummo ei halua vauvoja, minä saan olla se vauva.
Mutta nyt me ihmetellään, mitä toi yks setä tekee tolle ihmevekottimelle, mikä on eteisen oven päällä.
Moikka!
Malla alias Kirppalilla :-*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 23.12.2007 klo 15:55:52
Terve vaan kaikki (ja hyvää Joulua!) mikä se sitten onkin  :)
Tänään meille tuli sisälle iso vihreä kiipeilypuu, jossa roikkuu erivärisiä leluja. Ajattelin että se on tuotu ihan mua varten ja menin leikkimään heti niillä kivoilla palloilla  ;) Mutta mummo ei ollutkaan samaa mieltä ja ajoi mut pois sieltä. Sen jälkeen mulle ja Ollille puettiin punaiset mekot päälle ja jotkut punaiset hökötyksetkin saatiin päähän. Mua hävetti niin kauheesti etten muistanut edes sähistä Ollille  :o Kaikki on tosi tohkeissaan, huomenna se Joulu kuulemma tulee. Aika erikoinen tyyppi kun sitä varten pitää hommata kiipeilypuut ym. Noi pikkulikat käärii ihanaan, rapisevaan paperiin tavaroita ja pistää ne koriin.
Äippä sanoi myös että huomenna saan kaikkia erilaisia herkkuja, eilen tuli jo tuoreita muikkuja maistiaseksi  :)

~Lallu~

Tässä äippä oli pukenut mut siihen tyhmään hattuun  >:(


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 23.12.2007 klo 18:15:48
Vitsit, meillekin tuotiin sellainen kiipeilypuu tänään. Ja se on täynnä ihania leluja.  :o Ette usko, miten hauskaa mulla on ollutkaan. Ja äitillä kans, se leikkii mun kanssa kokoajan takaa-ajoa.  :D Juostaan edes takaisin talossa ja pidetään hauskaa. Äiti huutaa mulle "Romeo" ja sit juostaan. Kertaakaan äippä ei ole vielä saanut mua kiinni.
Meillekin se joulu tulee huomenna. Vähän jännittää miltä se näyttää. Toivottavasti se on kiltti ja leikkii mun kanssa.
Äiti on koko päivän touhottanut edes takaisin, kulkenut sen hurisevan imukoneen kanssa ja rättien kanssa jne. Kuulemma tekee joulusiivousta.
No, huomista odotellaan jännityksellä. Terveisiä ja kehräyksiä kaikille kissakavereille.

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 26.12.2007 klo 08:39:30
Meillekin tuotiin puu sisään. Eivät ole ennen tuoneet. Toivottavasti tuovat toistekin. Haistelen puuta ja se tuoksuu hyvälle. Haiseva Manuhirviö yritti syödä puusta piparin. Röyhkimys. Minä en. Vain minä sain olla paikalla kun puussa oli tulet. Riiviöt suljettiin siksi aikaa keittiöön.

Täällä on ollut vilskettä ja vilinää. Riivöt ihastuivat rapiseviin papereihin ja menivät tolaltaan. Lapsellista.

Olen ottanut rauhallisesti, sillä mahaa kiristää. Piu sanoo että siellä on kissan kokoinen haava. En tiedä mikä siellä on, mutta nuolisin sitä oikein mielelläni, jos eivät pitäisi ämpäriä päässäni. Tai puseroa päälläni. Piu sanoo että olen toipilas. Toipilas on kaiketi sellainen, jota ruokitaan enemmän ja joka otetaan joka yöksi viereen. Paitsi viime yönä nukuin riiviöprinsessan uudessa pesässä. Se oli kyllä kuninkaallisen pehmeä.

Riiviöt olivat poissa jonkin aikaa. Ah, täällä oli niin rauhallista! Köllöttelin missä milloinkin ja kehräilin tyytyväisyydestä ja heittäydyin selälleni tuon tuosta. Piu lupasi minulle, että riiviöt viedään ensi viikolla uudestaan pois. Voi kuinka jo odotan sitä.

Terveisin, Penni Käppinen

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Aane 26.12.2007 klo 09:55:43
Täällä meilläkin on ollut semmoinen joulu.
Vähän ihmetyttää. Meillä on ollu aika hämärää. Katossa ei ole ollu niin usein valoa. Ei mua haittaa. On vain paljon sellaisia pieniä valoja joka puolella.
Ja sitten ne kynttilät, jotka on tuhmia. Multa paloi jo aikasemmin kulmakarvat, kun koitin haistella, kun semmoinen tulikynttilä oli kupissa. Ja nyt sitte paloi nenä.  :-/
Semmoinen tuhma-kynttilä oli pöydällä ja pakko oli sitä mennä haistelemaan. Kirveli nenää ja siihen tuli pieni täplä.  :( Mun ihmiset oli vähän aikaa ihan hädissään. Mut mä nuolin mun nenää ja sitte alkoi helpottaa. Yritin vielä toistekkin mennä nuuhkimaan, että onko se kynttilä vielä yhtä ilkee, mutta ihmiset kerkes väliin.
Kuusi on aika kiva. Minä kattelen sitä usein raapimapuuni päältä. Siinä on kaikkee kirjavaa juttua. Ja kuusen alla on kiva istua.
Olen ollut kuulema kiltti, kun en ole rumunnut siinä kuusessa.  :)
Muuten tää joulu on ollut aika raukee juttu.

-Iso/pikku Jose- 

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 26.12.2007 klo 17:27:21
Mä kävin tänään kylässä. Olimme noiden ihmisten serkkujen luona syömässä, ja mä näin  Lakuakin. :) Oli ihan tosi kivaa leikkiä ja jutella pitkästä aikaan. Mut vähän ärsytti, kun Laku ei antanut mulle hetkeäkään rauhaa. No ei se mua toisaalta haitannut vaikka välillä olisi ollut kiva puskea mamaa ja katsella ulos ikkunasta. Kun me lopulta lähdettiin sieltä niin mä mauin vähän matkalla kaipasin niin kovasti juttu kaveria.  Muuten sitten kaikki sujui aivan mahtavasti.

Kotona nyt mä sain ihan sika hyviä raksuja! Ne oli ihan uutta merkkiä, joita en ole ennen maistanut. Mä vedin niitä naamaan ja vinguin mamalta lisää ruokaa, mutta se sanoi ettei ole mitään.  :-/ Kaikki on syöty, no toisaalta me vietiin yks pussi kyläpaikkaan mulle sapuskaksi, mutta se loppu ruoka jäi Lakulle. Tänään mä sitten syön vain lihaa ja raksuja, kun niitä vielä löytyy. Olisi kyllä ollut kiva syödä purkkiruokaakin. No mama lupasi mennä huomenna ostamaan. :)

Kun mä tulin kotiin, niin mäkin melkein poltin nenäni. Mä näin sen tuikkulasin läpi jonkun heiluvan jutun ja päätin ottaa selvää, mikä siellä loisti ja heilui. Sitten vedin nenän äkkiä pois, kun oli vähän kuuma. Onneksi ei käynyt mitenkään. :) Mäkin oon yrittänyt olla kuuselle mahdollisimman kiltti. En mä ole kuin repinyt koristeita ja tälläistä tavallista.

Nyt kyllä käsken maman ulos. Muuten ei mennä koskaan! Hyvää loppu vuotta ja onnea uudelle! :)

-Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 26.12.2007 klo 23:58:31
Täällä Emännän porukoilla on myös semmoinen puu jossa roikkuu leluja. Niitä on pistetty ihan ylöskin siihen puuhun roikkumaan, mutta kuvittelevatkohan porukat että me Kessun kans kiivettäis sitä piikkipuuta muka niin ylös leikkkimään? Ihan parasta hommaa on mennä sen puun taakse piiloon ja sitten painia puun alla.


Täälläkin on semmoisia tulikynttilöitä välillä mutta meidän ei anneta mennä kovin lähelle semmoisia. Emäntä pelkää että minä tai Kessu tiputettais sellanen vahingos lattialle tai että tuikattais häntä siihen tuleen. Se ei kuulemma olisi hyvä juttu.

*Simppa*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 27.12.2007 klo 21:56:54
Meilläkin on ollut niitä tulijuttuja. Iines ei ole niistäkään kiinnostunut yhtään, mutta minä oon käynyt tutkimassa. Mutta aina ihmiset tulee ja nostaa mut pois.  >:( Äippä sanoi, että parempi pysyä kaukana, etten saa kiharoita viiksiä, kuten kuulemma mummun yksi kissa, kun se käräytti tulijutussa viiksensä. Mutta miksei kiharat vois olla kivatkin vaihteeksi? Mulla on pepussakin kiharat karvat, niin kiharat viiksetkin vois olla kivat.  :D Äippä aina nauraa, että mulla on perskiharat. Mitä nauramista siinäkin on.  :-? Ei aina jaksa käsittää noiden ihmisten ajatuksia.

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 28.12.2007 klo 20:03:10
Terve vaan kaikille!
Meillä se JOULU oli ainakin kiva tapaus, en kyllä nähnyt sitä, mutta saatiin paljon lahjoja Ollin kaa. Noihin tuliluikkuihin en ole koskenut sen jälkeen kun mulla kärähti kulmakarvat  ::)
Mamma käski sanoa että joulu meni hyvin ja osattiin Ollin kaa käyttäytyä hyvin. En sähissyt yhtään, kun mua hävetti niin kauheesti tonttupuku jonka mamma puki mun päälle  >:(

~Lallu~
Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Snowfox 29.12.2007 klo 10:59:18
Meillä oli 6 päivää tuon äiskän veljen kissa täällä hoidossa.
Minulle tuli Tiksua heti ikävä kun se eilen lähti kotiinsa  :'(. Huutelin ympäri taloa mutta eipä vain Tiksua näkynyt missään, joten kiusasin sitten Oonaa.

Äiskä kyllä sanoi, että saan jo tänään uuden ihan oman leikkikaverin. Se on joku ihme metsäkissa ja kuulemma ihan rääpäle vielä. Pääsenpähän kouluttamaan sen talon tavoille muiden kanssa  ;).

Mutta nyt on muita kiireitä, pitää mm. alkaa suunnittelemaan jekkuja sille uudelle kaverille.

- Emppu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 29.12.2007 klo 14:26:59
Mä kävin yks päivä vähän nuuhkimassa semmoista tulikynttilää. Porukat ei olisi huomanneet mitään, mutta se hitsin tuli kärväytti mun kulmakarvat vasemman silmän päältä ja ne oli menny ihan käkkärälle.

Eilen täältä vietiin se lelupuu pois. Muutenkin täällä Ämmän porukoitten luona tapahtuu ihan ihme juttuja. Kauheaa meteliä ja tavaroita kanniskellaan paikasta toiseen ja Äijä ja Ämmän isä hajotti yhden seinänkin :o Mä vähän ihmettelin, että mitä täällä nyt oikein meinataan, mutta homman nimi on kuulemma joku Remontti. Sen takia täällä rikotaan paikkoja. Kummaa, kaikki oli minusta ihan ehjää ja sitten yhtäkkiä hajotetaan ja sitten kootaan uudestaan ehjäksi? Ihmisten touhu menee aina vain enemmän yli mun ymmärrykseni.

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 07.01.2008 klo 19:44:01
Tänään meille tuli käymään tänne kotiin kaksi ihan  mulle outoa isoa ihmistä ja niiden mukana oli sellainen mini kokoinen ihminen myös. En ole koskaan noin pienen kokoista ihmistä nähnytkään.  :o Äippä sanoi, että se on vauva. En tiedä sitten mitä se tarkoittaa, mutta mä sitten rakastuin siihen.  :-* Sillä vauvalla oli lattialla huopa, niin kokoajan makasin sen vieressä siinä. Ja sillä oli tosi kivoja leluja, leikittiin niillä yhdessä.  Se vauva heilutti niitä ja minä yritin ottaa kiinni. Sitten olisin halunnut vähän tassutella sitä vauvaa, kuten omiakin ihmisiä, mutta äiti ei antanut.  >:( Sanoi, ettei vauvan päähän saa tassuttaa. Höh.
No sitten kun ne oudot, isot ihmiset päätti viedä vauvan pois, niin minäpä en antanut. Kun vauvalle oli puettu paljon vaatteita ja se makasi tuossa lattialla, niin menin siihen sen jalkojen päälle makaamaan. Olisin halunnut pitää vauvan meillä, kun se oli niin kiva.  :D Mutta äippä sanoi, ettei me enää ihmisvauvaa huolita omaksi, kylään vain joskus. Miksei?  :( Mistäköhän niitä edes saa? Varmaan jostain ihmisvauva kaupasta. No, toivottavasti tuo vauva tulee meille pian uudestaan.
Tässä vielä kuva minusta ja siitä mini-ihmisestä:-Romeo-


Just joo, niin Romeon tapaista. Menee nyt tykästymään johonkin ihmisen rääpäleeseen.  :-? Mua ei ainakaan kiinnostanut. Kerran kävin haistamassa, mutta minusta se haisikin ihan oksennukselta ja kakalta. Yääk. Ja sitten se vaan huitoi, kuin joku sekopää, ei mitään järkeä sen touhuissa. Ja lopuksi se alkoi vielä pitää ihan kamalaa ääntä. Huusi niin, että mulla taisi mennä korvakarvat kikkaralle. Mä en ainakaan sellasta meille haluis. Pöh.  :P

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 26.02.2008 klo 19:59:35
En ole pitkiin aikoihin kirjoittanut mitään koko ketjuun. Vähän on ollut kaikkea kivaa menoa! Mä olen käynyt ulkona montya kertaa, ja yrittänyt pyydystää tyhmiä puluja, mutta enpähän saa niitä kiinni.  >:( Kun ihmiset eivät päästä minua niiden kimppuun. Tyhmiä otuksia nekin... Nyt voisin vähän kertoa viime viikon tapahtumista.

Meillä on ollut kylässä Laku niminen tyttökissa. Oikein naseva otus! On todella hauskaa juosta täysillä hänen perässään, ja aloittaa painiminen. Mä aina vähän helpotan painimista hänelle, kun on mua ainakin puolet pienempi, niin en ota kovin rajusti.  ;) Ei tyttöjä niin kohdella, heitä kuuluu nuolla ja opettaa talon tavoille kuten juoksemaan hirmuista kyytiä telkkarikaappiin, juomaan hyllyn päällä olevasta kukkamaljakosta ja nostamaan ruokansa pois ruokakiposta lattialle. Ainoa vaan mua suunattomasti ärsytti, kun  huomio piti jakaa silloin. Mä en oikein voinut olla Mamman ainoa kultamussukka, joka saa namupaloja aina tempuista, joita mulle opetetaan. Lakullekin piti antaa, ja se on sellainen rohmu, söi kaiken, mitä eteen laittoi.  ::) Me käytiin myös ulkona yhdessä. Oli hauskaa, mutta mun piti aina vähän varmistaa, että Laku tulee mun perässä kiltisti. Vähän huoletti, kun kerran on tyttö ja oudossa ympäristössä. Viimesenä päivänä oli ihan huippu hauskaa, kun Laku tuli mun viereen nukkumaan! Siinä sitten retkotettiin ja oltiin onnellisia. Mutta, kun Laku lähti niin mä olin vähän murteen murtama. Itkin ja etsin leikkitoveria, mutta Laku oli tyystin kadonnut! Tosin jotkut kävi täällä ja laittoivat Lakun boksiin ja lähtivät pois eli näin tapahtuman. Tuleekohan Laku vielä joskus meille?  :-/  
Seuraavana päivänä mä pääsin onneksi Juniorin luo! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa, olihan meillä myös mukavaakin. Sinä päivänä mä myös nukuin ihan hirmuisesti. Varmaakin sen takia, että oli rankka, mutta hauska viikko takana.  :)

Mamma sanoi, että kohta meille tulee jossakin postissa paljon paljon ruokaa!  :o Mikä kumma on posti? Onko se jokin ruokapankki? Kaikki eivät kyllä ole mun ruokia, kun Mamma tilasi samalla mun kavereillekin (olisi voinut kyllä koko satsin antaa mulle). Oi oi, kohta saan syödä herkkuja loputtomiin!  :-*

Mamma myös höpöttää jostakin näytelmästä koko ajan, mikä se on? Mulle on tehty jo verhotkin sitä varten ja alusta. Miksi sinne edes mennään?  Varmaan se on ihan kivaa hommaa... ainakin niin toivon.

- Visnki

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 06.03.2008 klo 08:20:27
Hei kaikki. Minun mahaa ei enää rassata ja karvakin tulee jo takaisin. Oli se kyllä aikamoista aikaa. Nyt jo jaksan vähän pitää noita riiviöitä kurissa, mutta nautiskelen edelleen oman huoneeni lämmöstä hyvin paljon. Öisin menen jälleen ihmisten sänkyyn nukkumaan, hyppään sinne ihan itse. Riiviöitä en mielelläni sinne päästäisi, olisi ihana nautiskella omien ihmisten seurasta kerrankin ilman haisevia ja riehuvia otuksia. Vaikka ollaan me Manulinkin kanssa jo sen verran hyvää pataa, että päästän sen tuonne minun huoneeseen köllöttämään aina välillä. Öisin nuo riiviöt aina herättää, pitävät kamalaa mekkalaa ja rummuttavat laatikoita. Piun kanssa käännetään vaan kylkeä tai silloin tällöin Piu heittää ne menemään, jotta saadaan rauhassa jatkaa uniamme.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kikka_ 06.03.2008 klo 19:51:03
Meille sitten ne ruoat tuli maanantaina. Oli kyllä niin paljon kaikkea ihanaa! Posti toimi todella nopeasti ja palvelukin menetteli. Ainoa vaan Pelle ei saa raksujaan.  :-/ Ne ei kai päässyt läpi raksupostista?  :-?

Mä en olekaan kertonut teille, että mä kävin siellä näytelmässä! Tai olen, mutta vaan siitä hukkareissusta.  :( Oli ihan kivaa, mutta vähän pelotti ne ihmiset. Eräälle tädille piti vähän sähähtää, kun tunki naamansa mun häkkiin. Ei muuten mitään, mutta silloin oli niin aamuinen aika ja mä kaipasin sulattelu hetkeä, kun oli vähän kummallinen olo ja paikka. Mä en kyllä oikein hokaa, mutta mamma ja joku punatukkainen tyyppi kurkki häkin ylä puolelta mua.  :D Onko ne ihan tyhmiä? Eikö ne vaan tajua, että edestä on paljon helpompi katsella. Mä vähän tervehdin, mutta kieltämättä vähän nauratti se niiden toiminta... Eipä tässä sen kummempia, muuta kuin mä pääsen taas moikkaamaan Lakua ainakin luultavasti pääsen, kun mamma menee lastenvahdiksi. Kiva nähdä Lakuakin taas! Junioriakin olen käynyt pari kertaa moikkaamassa. Oli aivan hurjan hauskaa vetää kamalaa romurallia!  ;D

- Vinski

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 06.03.2008 klo 23:06:55
Tänne ei mitään ihmeempää kuulu. Iineksen kanssa vietellään mukavia päivä sisällä, takan lämmössä. Välillä nukutaan viekutusten ja välillä kiusaan Iinestä. Ärsyttää vaan, kun Iines on alkanut isottelemaan. Välillä antaa turpiin mulle niin, että karvat pöllyää. Vähänks noloa.  :-[
Mutta yleisesti ottaen meillä menee paremmin, kuin ennen. Meidän suhde alkaa olla paremmalla tolalla, sanoo äippä.
Äippä oli tässä muutaman päivän jossain kylässä ja toi mulle tuliaisiksi sellaisen jonkun kissankorin. Äippä oli ihan innoissaan siitä, mutta itse en niin tykännyt. Mieluummin makaan mun omassa pesuvadissa. Joten olen antanut Iinekselle luvan käyttää koria, kun se siitä vähän tuntuu tykkäävän. Ja äippäkin on sitten suostunut tähän järjestelyyn.
Voi hemmetti, äippä kaiveli tänään mun peppukarvoja. Sanoi että siellä on takkuja ja kikkareita, jotka on pakko putsata ja selvittää. Mä kyllä suutuin niin, että purin ja raavin äippää.  >:( En haluaisi niin tehdä, mutta kun ei kerran hyvällä usko, niin pakko vähän kovemmin komentaa. Ei todellakaan tunnu kivalta, että mun intiimeihin alueisiin kosketaan, jotain rajaa sentään. No, äippä ei mun komenteluista välittänyt ja sai kuulemma kaikki muut takut pois, mutta yksi jäi. Se kuulemma selvitetään huomenna. Arvatkaas vaan selvitetäänkö?  :-? Hoidelkoon vaan oman takapuolensa ja jättäköön mun rauhaan.

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja papaver 01.04.2008 klo 22:17:57
Grrrr, nyt voisi joku komea kollipoika tulla vähän kurittamaan tuota rasittavaa Maisa Mouruajaa. On ihan epistä, ettei se mokoma tirppa osaa leikkiä ilman kynsimistä, Nyt mun kaunis naama on ihan ruvella, keskellä suloista nenääkin on ruma ja iso arpi ja molempien korvien edessä myös haavat. Kaikkein pahinta vielä on, että nuo ihmiset laittavat haavoihin jotain tököttiä, jonka pitäisi auttaa paranemisessa. Parasta on taas se, että Maisa pääsee kynsimanikyyriin, hähhähhää. Siitä saa mokoma idiootti, kun ei osaa kunnolla leikkiä! >:(

Grrr kyllä vähän noille ihmisillekin. Tuo naispalvelija soitti tänään sellaiselle eläinlääkäri-ilkimykselle ja jotain se puhui rokotuksista. En kyllä varmasti mene! Loukkaannuin niin syvästi tuollaisista suunnitelmista, että mökötin koko aamupäivän emännälle ja vielä nyt illalla kävin vähän teroittelemassa kynsiä uusiin nojatuoleihin, sitä kun ei tietenkään saisi tehdä.

Tyhmä Maisa ja tyhmät ihmiset! Mä haluun lomalle täältä!
-Hilda

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 04.04.2008 klo 21:34:48
Hei kaikki! Meidän vastapäiseen puuhun on muuttanu Herra ja Rouva Varis. Me Manun kanssa niitä aina tsiikaillaan ikkunasta. Tosin mä en jaksa kauheen kauaa kun niiden puuhat on aika tylsiä. Manu notkuu ikkunassa tuntitolkulla.

Tänään tulin niin iloiseksi kun Piu tuli kotiin, että kehräsin sille ja nuolin sen käpälät ihan varsista saakka. Mä en usein malta kehräillä, mutta nyt tuntui siltä.

Mä olen alkanut katselemaan telkkua. Niille, jotka eivät tiedä, niin tiedoksi että se on sellanen laatikko jota omat ihmiset välillä tuijottaa. Yhtäkkiä sieltä näkyy joka kerta kun Piun kanssa katsotaan kamalasti kaikkia otuksia. Ne on tosi jänskiä. Piu istuu sohvalla ja mä sohvan käsinojalla ja siinä me sitten tuijotetaan niitä. Aina mä en jaksa ja silmä alkaa painaa ja nokka valuu kiinni käsinojaan. Kerran mä putosinkin, hups vaan kesken ohjelman! Piu sanoo siis että putosin, että muka nukahdin. Hmph. Varmaa en nukahtanu!

Mukavaa kevään jatkoa kaikille,

toivottelee Pieni Sininen, Hopeahattara, Prinsessa Haitara

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ara 14.04.2008 klo 20:03:59
Mä sain ihan ikioman leikkitunnelin!  [smiley=2vrolijk_08.gif]

Ja sit kun mä saan sen lajitoverin kaverikseni, niin mennään siinä ja lujaa!

Lakusta ei ole siinä mun kanssa leikkimään, vaikka se muuten onkin mun ikioma iso pehmolelu.  [smiley=kiss.gif]

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja hellow. 16.04.2008 klo 21:25:23
^ Nyt oon kade sulle. Mutta yhtä hyvin mulle kelpaa esim. pahvilaatikot! Niihin me kaikki kissat varmaan ollaan rakastuttu. Mulle oltais tässä yks päivä ostettu peti, mutta ei sitä sitte vielä ostettukkaan. :( Mutta luulen että se ostetaan pian, oli kuulemma tosi pehmeä peti. Tänä päivänä en oo tehny mitää erikoisempaa, ku kiehnannu ja nukkunu. Tykkään valvoa puoliyötä (vähintäänkin) ja sitten päivisin tulee nukuttua päiväunia...  ::)
-Mona.
muoks: ja lisään vielä että kärpäsenkin näin tänään ja se taisi mennä parempiin suihin... nams.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja hellow. 24.04.2008 klo 17:54:23
Huoh! Olo ei ole mikään ihana, mut leikattiin eilen. Omistaja höpisi jostain kiimastakin vielä, että se olisi 1 syy leikkauttamiseen... :-? Matka lääkäriin meni hyvin, en maukunut matkalla yhtään ja huomasin matkaamisen olevan aika rentoa. Paikanpäällä tunsin sitten vaan lääkärin otteen ja sitten niskassani tuntui kamalalta, pisti sieltä ihan kunnolla. Huusin lääkärille että mitä se hommailee, mutta sitten väsyin ja annoin asian olla, kun ei muutenkaan enää sattunut niin paljoa. Seuraava muistikuva onkin huono, taisin maata autossa ja en pystynyt liikkua kunnolla. Mahaan koski tosi paljon... Sitten, parempi muistikuva olikin se kun mut kannettiin autosta pois meidän vessaan siellä kun oli aika hyvä lämmitys lattialla, jotain semmosta nuo höpisi. En pystynyt siinä vaiheessa liikkua kunnolla, koitin vaan potkia takajaloilla ja liikuttaa päätä. Huomasin että olin pissannut alleni ja ihmettelin sitä hetken. Raahauduin kopastani vessan lattialle, möngersin lattialla enkä pystynyt nousemaan jaloilleni. Huomasin että minulle oli pistetty päähän joku ihme kauluri, en jaksanut välittää siitä koska oli aika huono olo. Potkin takajaloillani ja pääsin jotenkuten pystyyn. Tuo omistaja auttoi mua pysymään pystyssä mutta kaaduin hetkessä. Ihmettelin huonoa oloani, mutta koitin kävellä silti. Kaatuilin siinä aika monta kertaa, kunnes tasapaino oli vähän enemmän hallinnassa. Huono olohan siinä oli, mutta sain käveltyä pikku matkoja, jolloin kaaduin ja koitin maatessa kerätä voimia taas seuraavalle pikku reissulle. Makoilin takan lähellä, siinä lämpimässä. Kävelin taas yhdessä välissä vähän paremmin ja tunsin huonon olon-aallon menevän mahan läpi ja silloin oksensin... :( Makoilin oksennuksen vieressä ja sitä oli kaulurissanikin. Omistaja siivosi, sekä maasta että kauluristanikin oksennuksen ja päätin vielä hetken maata siinä lattialla että huono olo helpottaisi edes hetkeksi... Ruoka ei maistunut, eikä maistu tänäänkään kuin ehkä sormenpäällinen... Söin tänään kyllä jonkunsortin kipulääkkeen, ja olo on jo parempi. Pystyn kävellä ja pikkuisen hypätäkkin, tosin omistaja varoittelee etten liian isoja hyppyjä hyppelisi. Yö meni aika ok, tosin hartailin aika paljon kun ei uni oikein tullut. Revin myös vahingossa kaulurinkin irti, jonka omistaja huomasi yöllä ajoissa... en siis ollut kerennyt koskea haavaan eikä kyllä haluttanutkaan kun sattui niin paljon. Siinä yöllä se omistaja kaulurin mulle laittoi takasin ja mahdollisimman kireälle kaulapannan laittoi etten saisi sitä pois vahingossakaan enää. ( ei siis mitenkään niin kireälle etten saisi henkeä tai mitään! ) Tänään olo on siis jo parempi, välillä tosin vähän oksettaa ja väsyttää mutta eiköhän tässä kohta taas olla entisellään.
-Mona.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 25.04.2008 klo 09:05:50
Voi sua Mona, toivottavasti voit kohta paremmin  :( Kuulostaa tosi ikävältä. Sut on varmaan nukutettu, mulle tehtiin niin viime keväänä ja mä kanssa pissin allenni ja äiskä joutu nostaa ja pissittää mut kun ei mun omat tassut kantanu  :-[

Mun äiskä on vissii kipee, se vaan makaa sängyssä ja köpöttelee hampaat irvessä joskus täällä. Oon koittanu olla tosi kiltti sille ja meenkin joka päivä lämmittää sitä sänkyyn ja kehräämään siihen. Yöt oon yleensä yksin kun äiskä menee jonnekin hoitoon, ellei joku pääse hoitamaan sitä tänne meidän kotiin, kun se saattaa kaatuilla öisin eikä pääsekään sit lattialta ylös  :( :o
Äiskä osti mulle sellasen ison kiipeilypuutornin, tykkään siitä tosi paljon  ;) Siitä on hyvä vahtia lintuja jota äiskä syöttää parvekkeella, jotta mulla olis kuulemma jotai katteltavaa. Mummilta sain jokin aika sitten sellaisen tunnelin, jota pitkin on hurjan kiva ryömiä. Sitten mulla on toi mun oma pahvilaatikko, Bat-Mobile, niinkun äiti ja sen poikaystävä sitä kutsuu. Tarviin kohta kyllä uuden Bat-mobilen, kun olen vanhan jyrsinyt kohta kokonaan  ;D
Nyt meen hetkeks äipän viereen makoilee ja sitten vahtimaan noita lentäviä paisteja ikkunasta  ;)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 26.04.2008 klo 23:57:55
Arvatkaas, täällä on tapahtunut ihan kummia tänään. Äippä tuli kaupasta ja toi mulle jotkut valjakset. Se kieputti ne mun ympärille ja sitten siinä oli sellainen pitkä naru, jonka toisesta päästä äippä piti kiinni. Sitten mentiin tuolta yhdestä ovesta ulos. En ole ennen ulossa käynyt, paitsi kerran vahingossa, kun se ovi oli jäänyt auki ja pääsin vähän sitä paikkaa sinne haistelmaan. Mutta olin silloin ihan vauva, niin en muista siitä mitään.
En oikein tiedä mikä tarkoitus on olla ulossa, mutta ensin se oli minusta kiva paikka. Näin kaikkea jänskää. Esimerkiksi sellaisen pienen, pörisevän ja pörröisen ötökän, joka meni ilmassa.  :o Äippä sanoi, että se on kimalainen. Sitten näin niitä samoja sirkuttavia ja ilmassa liikkuvia otuksia, joita olen ikkunastakin katsellut. Lintuja, sanoi äippä. Ne piti sitten houkuttelevaa ääntä.
Ja pääsin kävelemään sellaiseen ihmeelliseen aineeseen. Se oli vihreää ja siinä oli niinkuin piikkejä, mutta ne oli pehmeitä. Haistelin kaikkia kummallisia hajuja. Tosi kivaa oli, kunnes kuulin jonkun ihan kamalan äänen. Se piti niin kauheaa pärinää, että mun korviin sattui. Äippä sanoi, ettei tarvi pelätä, kun se on vain moottoripyörä, eikä tule meidän pihaan. Mutta kyllä minä pelkäsin, olin varma, että se hyökkää seinän takaa. Niin kovaa ääntä se piti! Ja silloin mua vietiin, juoksin niin lujaa karkuun, kun pääsin. Yritin mennä siitä ovesta sisälle, mutta se oli kiinni. Sitten juoksin ympäri terassia ja tuolit vaan lenteli ja pelkäsin niitäkin. Äippä yritti ottaa mua syliin, mutta sähisin sillekin, kun en enää oikein tiennyt mitä pelätä ja mitä ei. Lopulta äippä avasi oven ja juoksin ainakin tuhattamiljoonaa sisälle ja sängyn alle. Sieltä en tullut pois pitkään aikaan. Olin äipällekin vähän vihainen ja pelotti jos se moottoripyöräkin tulee siitä ovesta sisälle.  :-/ Vasta pitkän ajan päästä uskalsin tulla pois ja äippä otti heti ne valjakset pois ja lohdutti minua. Lupasi, ettei mun ole enää koskaan pakko mennä ulos. Mutta saa nyt nähdä, ehkä menenkin joku päivä. Kuuntelen vaan ensin tarkasti ovelta, ettei se moottoripyörä ole ulkoilemassa. Mutta ne kimalaiset ja linnut kyllä houkuttaa.  ;)

No, jotain kivaakin. Äippä osti mulle synttärilahjaksi sellaisen ihana hiiren. (Tiedättehän, että musta tuli jo iso mies, täytin 1 vuotta!) Äippä sanoo, että se on lelu, mutta äippä narraa. Sen täytyy olla oikea hiiri, koska se juoksee pitkin lattiaa. Ja vitsit, mutta mä oon hyvä. Saan sen joka kerta kiinni! Typerä hiiri, ei ymmärrä, ettei kannata alkaa uhoilemaan minunlaiselleni kollille.  ;D

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja hellow. 28.04.2008 klo 13:49:04
Nojoo, mun olo on jo paljon parempi! Otin nähkääs niitä kipulääkkeitä muutamana päivänä niin kyllä olo parani! Pystyy jo äippää kiusailla samaan tahtiin kuin ennenkin... ::) Haavakaan ei oo enää kovin kipeä ja kuulemma komean näköiset siniset tikit siinä :o Nojoo... on ollu aika komean kesäisiä päiviä, tosin välillä sataa. Ulkona en oo käyny vähään aikaa ettei valjaat paina tuota haavaa, tai jotain semmosta tuo äippä höpisi. Ja Romeo! Mulla kävi ekoilla valjasreissuilla samalla lailla, mutta mopon tilalla oli hevonen kärryineen! Se oli kamalaa, ensin äippä sano vaan että se menee vaan tuosta ohi, mutta olisittepa nähnyt ja kuullut sen tilanteen! Juoksin täysiä karkuun, äippä joutui juosta perässä, ja sitten ovella kun en päässyt sisälle, käännyin ja sähisin äipälle jota olin luullut hevoseksi. :-[ No mentiin sitte sisälle ku niin paljo halusin... Karvat oli pystyssä vielä sisälläkin ollessani! Ja onnea sulle, Romeo! Ite täytän vuoden 30.5 :)
-Mona.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Hipsu 28.04.2008 klo 16:35:53
Mulla on ollut ihan järkyttävä viikonloppu.  >:( Isi ja äiskä raahasivat tänne perjantaina sellaisen kauhean virnistävän pinkin leijailevan possun. Olin piilossa kaapeissa ja sängyn alla ja menin aivan sekaisin, kun vain näinkin sen possun, kun äiskän piti väkisin viedä mut sen luokse. Kerran yritin jo tulla piilosta, mutta se possu oli edelleen meillä. Minua pelotti, vaikka se possu vietiinkin pois meidän ulkoiluhuoneseeen. Tänä aamuna ajattelin, että kai tässä nyt täytyy olla normaali. Äiti on luvannut viedä sen possun jollekin räkänokalle, vaikka en sitä nyt enää näekään.  :D

T. Inkku

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Janttu 05.05.2008 klo 08:53:20
Vähän ihana ilma lauantaina... Me tytöt oltiin ulkona tarhassa koko ilta. Siel oli niin lämmintä ja oli tosi kiva katsella paikalliseten västäräkkien riehuntaa pihalla. Ja meiän tarhaan tuli vieraskii, sisilisko. Siellä se rapisteli tarhan lattian alla, ja me yritettiin kutsua sitä näkyviin. Oli aika ujo vieras, ei se meille näyttäytyny (paitsi Lissu sai läppästä sitä pikkasen olkapäälle ku meiän miespalvelija sitä tuli kattomaan et mikä siel tarhassa oikeen rapistelee). Mä olisin tosin halunnut pikkuisen leikkiä sen kanssa, mut niin se vieras sitten lähti pois. Tais suuttua siitä Lissun läppäsystä!

Meil on joku vauvabuumi menos; Inka on muuttanut omaan yksiöön, ja sieltä kuuluu pikkuista vikinää. Inka kävi sitten moikkaamassa meitä ja kerto, et sillä on viis vauvaa. Siis YÄK! Ja kohta ne viipottaa täällä meiän riesana ja yrittää olla kaveria :(

Joksu laulelee kanssa jotain vauvantekolaulua tuon Hipun kanssa, mut eihä niil oo ees miestä (toisin ku  mulla ;) ) Saapa nähdä onnistuuko nuo kaks sitten vakuuttamaan palvelijat laulullaan vai ei.

Peppi mulle sano vähän aikaa sitten, et hälle riitti vauvajutut. Ja niin tais riittää palveluskunnallekin, ku ne vei Pepin lääkäritätille, ja sisko tuli haava mahassa takas.

-Helka

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Vepe 19.06.2008 klo 19:26:06
Nyt mulla on ollu kivaa kun sain hiirilelun joka oikeen vinkuu ku hakkaan sitä, sitte sain semmosen mustan hiiren joka rapisee, ja 2 muuta pikku hiirtä, käytii iskän kaa lenkillä, ku se tykkää käyä mun kaa kävelee ku tuun kiltisti perässä ja enkä tarvii hihnaa.

Ei ollu kivaa ku se meni mua piiloon nii menin aika paniikkii..
Nytte kyllä oon justii syöny masu täytee ja menossa nukkumaan.
Tulin kirjottaa salaa ku iskä meni ulos jotai paukuttelee. Nyt on ollu kivan lämmintäki ja oon saanu olla rauhassa melkeen kokopäivä.
Tänne tuli joku pieni ihmine mua vähän isompi nii se otti mun hännästä ja istu päälle.
>:(
Meen ny koisimaa ja sitte riehun nii että teki kuulette.  ::) :P

Terveisin Köpö.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 20.06.2008 klo 14:43:02
^ Meidän haisunäätä eli Manu Manuli sai myös tuollaisen yllämainitun vinkuhiiren. Että on rasittava lelu! Pitää hirveää meteliä. Manu Manuli haisunäätä riiviöstä se on tietysti maailman ihanin ja se kipitää paikalle kuin koira, jos leluun sattuu koskemaan joku muu. Minä en siihen koske, siitä voitte olla varmoja. Olen varsin tyytyväinen kun minun ihmiset laittavat sen yöksi laatikkoon. Saisi jäädä sinne ikuisiksi ajoiksi.  Kutsuvat kapistusta Manun Lintuhiireksi.

Höppänä Pieni Sininen on alkanut kaivautua kainalooni aina silloin tällöin. En juuri perusta siitäkään, mutta muutaman kerran olen antanut sen nukutella vieressäni rauhassa. Onhan kaksin lämpöisempi, vaikken moisesta läheilystä piittaakaan. Öisin menen Piun jalkohin ja siinä on minulle läheilyä tarpeeksi. Piun jalkoja en ole valmis jakamaan ja teen sen tarpeen tullen selväksi niille pyrkyreille, jotka halajavat jakamaan niitä. Öisin en muutenkaan pidä riiviöiden häiriöstä ja sähähtelen niille öiseen aikaan enemmän. Kai sitä nyt on kissalla oikeus rauhalliseen yöuneen?

Mukavia kesäpäiviä teille kaikille.

-Penni Käppinen, Käpittäjä

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Vepe 20.06.2008 klo 17:38:28
Ootko koskaa pyydystäny hiiriä? se vinkuhiiri kuulostaa ihan hiireltä, siksi se onkin niin kiva lelu.  :)

Toivottavasti nyt sää paranisi, että pääsisi aurinkoo köllötteleen.  8-) 8-)
Nurtsi on mukavan viileä oli kuinka kuuma tahansa. uintikin on ihan kivaa..

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Maria 29.06.2008 klo 21:07:10
Kurrrr olen uusi kissa. Asustelen Salossa ja nimeni on Nero. Syntymäpäiväni on 18.11.98, eli täytän marraskuussa 10 vuotta. Väriltäni olen kellertävänruskeanjuovikas, minulla on maailman ihanimmat ihmiset  :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Maria 29.06.2008 klo 21:14:32
Moi kaikki kissamaailman kissat ja ihmiset. Täällä teille tarinoi kohta kymmenvuotias Nero-niminen leikattu kollikissa. Hän asuu kanssamme Salossa, viihtyy hurrrjan hyvin kanssamme. Siinä ei paljon tartte, että saa hyrinän liikenteeseen, ihan vähän silittämistä tai rapsuttelua leuan alta.  :-* Nero on aika kolli pusuttelemaan, laittaa nenänsä kiinni nenäämme ja haistelee, mitä olemme syöneet.

Nero on aika onnellinen kissa, on aina pyytämässä silitystä. Siihen hän ei kyllästy koskaan!

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 08.07.2008 klo 12:56:54
Terve vaan kaikki!
En ole pitkiin aikoihin kertonutkaan kuulumisiani. Olen ollut maalla kohta kuukauden emäntien kanssa ja kivaa on ollut. Yhtenä päivänä kun mampsu tuli ulkoota sisälle, niin minä poika livahdin ulos oven raosta  ::)
Juoksin suora päätä pellolle ja kuulin kuinka minua huudltiin. Oli hieno tunne juosta vapaana taas metsästämässä  :D
Mutta sitten muistinkin että ulkona kun asuin niin oli aina kylmä ja nälkä. Käinkin naapurin rojukasaan odottelemaan että ihmiset löytäisivät mut ja veisivät takaisin sisälle. Sieltä ne mut aika pian löysivätkin  :)
Voi pojat, että olin nälkäinen kun pääsin sisälle. Mampsu antoikin ison lautasillisen Latzia jonka söin melkein yhdellä ahmaisulla  ;)

-Olli-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 08.07.2008 klo 14:09:14
Moi kissakamut!

Minäkään en ole aikoihin ehtinyt kuulumisia kirjoitella. Katsokaas kun sain kesän kunniaksi sellaisen oman tarhan. Iskä sen rakensi. Pääsen sinne kodinhoitohuoneen ikkunasta ja siellä vietän kaikki päivät. Paitsi välillä, kun taivaasta tippuu vettä, niin silloin en tykkää olla siellä tarhassa. Siellä tarhassa on tosi jännittävää. Saan katsella kaikkia ötököitä ja lintuja. Välillä olen nähnyt vieraita kissojakin. Iineskin käy välillä mun kanssa siellä tarhassa, mutta ei se niin paljon tykkää. Ja minusta se onkin enemmän sellainen miesten juttu.  ;)
Tässä yks päivä iskä toi meille sellaisen pienen vauvakissan. Ensin en tajunnut, että mikä siellä kuljetuslaatikossa rapistelee, mutta juu, siellä oli sellainen rääpäle. Se oli kyllä kauhean kiinnostava, mutta mä silti päätin sähistä sille, varmuuden vuoksi. Ja se pirulainen sähisi ja sylki takaisin!  :o Tosi huonosti kasvatettu rääpäle. Ei yhtään osaa käyttäytyä. Pelästyin jo, että se jää meille, mutta äipän sisko tulikin meille ja ne vei sen mkanaan. Hyvä niin.
Mitäpäs tänne muuta... Vähän tylsää välillä, kun en saa Iinestä leikkimään edelleenkään. Se vaan tykkää löhötä ja syödä. Oikee laiskimus. Mutta onneks mulla on toi tarha, niin siellä aika kuluu mukavasti.  :)

Hyvää kesän jatkoa kaikille!

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 11.07.2008 klo 07:02:30
:o ooooh, tarha! Minä osaisin myös arvostaa tuollaista tarhaa! Pääsen aina silloin tällöin ulos kassissa ja remmeissä. Paljon on vaan niitä autoja tuolla ulkona, joten sellaista rauhaisaa mieleistä paikkaa ei oikein ole löytynyt. Meillä ikkunoista ei saa mennä minnekään, eikä ne edes koskaan ole auki. Joskus satunnaisesti Piu avaa jotain rakoselleen ja ryntään salamana paikalle. Välillä olen päästellyt Piun pitämästä rakosesta ronskeja mouraisuja ulkoon.

Jään odottamaan että minäkin pääsen ikkunastani tarhaan.


- Penni Käppinen, Käpittäjä

(toim huom: kantakaupungin viidennen kerroksen ikkunasta ei poistuta tarhaan, eikä mihinkään muuallekaan)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Elyna 20.07.2008 klo 10:33:33
Tyyppi täällä moi. Mun oikea nimeni on Typhoon mutta Tyypiksi sanotaan Se tuli siitä kun kakarana vedin rallia uuden Palvelijan lattialla ja sen sisko naureskeli ja hoki yhtenään " kato vähä tyyppi vetää ". Palvelija rankaisi mua tuosta " vetämisestä" sitten nimellä Tyyppi, myöhemmin ajatteli sentään vähän tyylikkäämmän nimen.

Ulkoilen valjaissa. Harmi, sillä se estää jonkin verran mua menemästä aukomaan päätääni isommille. Toisinaan pääsen kyllä erään toisen palveluhenkisen ihmisen ulkoiluttamaksi ja hänellä ei oikein refleksit pelaa samalla lailla kuin pääpalvelijalla - pääsen välillä livahtamaan naapurin kimppuun! Samoin saan vapaasti ja aikarajoituksetta huutaa kilpaa lähietäisyydellä, tämä palvelija laskee mut aina sen verran lähelle.. koska saa jonkinlaista hupia kissojen keskinäisestä mellakoinnista.

Ulkoiluun kuuluu lähes aina tiettyjä rituaaleja.. kuten ruikiskelu. Sotkisin joka paikan jos saisin, ihmisten autot ja veneet.  


Mielelläni meen myös rantaan. Siellä olisi niitä veneitä kusaistaviksi jos salaa pääsisi.. Laiturilla mä kyttään lintuja ja spurttailen isompienkin siipeilijöiden perään. Palvelija aina sanoo, että saisin varmaan varikselta turpaan jos kiinni saisin.


Kun en lintuja pääse esteettä lahtaamaan, innostun melko pienestä leikkimään. Paljon pienemmästä syystä kuin broidi Lethal joka antaa ihmeen usein mun yrittää kömpiä niskaan kiinni. Palvelija vispaa keppiä ja usein joutuu lopettamaan leikin kun alan läähättämään. Kerran se säikähti kun leikitti niin, että aloin kuolaamaan kuin alhainen koira ja huohotin täysin palkein. Taisin keppiä järsiessäni vetää vähän sitä henkeenpäin tai jotain. Hetken otin lukua ja se typerä kuolaaminen loppui. Palvelija ei ole sen jälkeen antanut mellastaa ihan miten sattuu, ainakaan kepin kanssa.


Koirista en juuri piittaa, niitä ramppaa tästä ohi jatkuvasti. Yleensä ne kiinnostuvat musta enemmän, eivät tajua että ylpeä mulkoiluni tarkoittaa juuri sitä ettei tartte lähemmäs tulla tai tikkaan kuonon kuin singeri! Palvelija tosin selittelee että taidan vähän pelätä.  

Ennen kotiovea on yleensä pakko ottaa hirveä spurtti ja en koskaan muista flexiä joka ottaa kyllä kiinni jos emäntä ei ehdi pehmentämään stoppia jarruttamalla narua.


Palvelija riisuu valjaat ja sitten aloitan kiehnäämisen. Saatan nuohota hyvänhajuisen ja hyvän rapsuttajan kimpussa ikuisuuksia ja piehtaroin matolla kehräämässä.


Tämmöistä mulla. Ehkä velipoika tulee joskus kertoilemaan omia juttujaan, mutta palvelija saa kyllä hetken funtsailla että miten niin tasaisen hepun elämästä saa mitään juttua. Tulee kahvituokiota sihteerille kun sanelija on semmoinen.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Elyna 26.07.2008 klo 09:33:24
Tyyppi taas tässä..

Pissasin eilen laiturilla merkkiruikut Palvelijan kylkeen.

Tuli ilmeisesti pieni arviointivirhe..

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 27.07.2008 klo 01:23:02
Just joo, sen siitä saa, kun yrittää vaan auttaa.  >:( Iskä siis laamasi tänään seiniä. Laittoi siis jotain laamia seiniin, että niistä tuli eri väriset, kuin ennen. No, meikäpoika yritti reippaana olla avustamassa, ihan hyvää hyvyyttään siis. Niin eikös äippä kaapannut mut kainaloon ja kiikutti tuonne yhteen huoneeseen oven taakse.  >:( Minä kuulkaa raavin ovea ja tein vaikka mitä, mutta ei ne mua päästäny pois, ennenkuin laami oli seinissä ja kuivaa. Mutta ei siinä vielä kaikki, katsokaas kun hienohelma lälläri Iinestä ei teljetty mihinkään! Kun se kuulemma osas olla nätisti, eikä häirinnyt iskää. Ja pah, luulen, että ne lelli Iinestä multa salaa. Varmaan se sai kaikkia herkkuja ja ylimääräisiä rapsuja, kun mä olin vangittuna. Olin kyllä vähän aikaa niin vihainen.
No, sain kyllä sitten minäkin paljon rapsutuksia ja vähän kinkkuakin, niin päätin antaa anteeksi, tämän kerran. Mutta seuraavalla kerralla suutun varmasti ikuisiksi ajoiksi, jos mut vielä jotonkin teljetään. NI!

-Romeo-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 27.07.2008 klo 21:22:19
Mä ja Simppa ollaan nyt oltu jo monta päivää Äijän Isän ja Emon kotona. Porukat raahasi meidät tänne kun ne oli viime viikonlopun pois ja viime sunnuntaina ne tuli tänne ja mä menin sängyn alle piiloon jo valmiiks, kun luulin että ne kohta taas pistää meidän kalterilaatikkoon, mutta porukat jäi ittekki tänne. Taas ne oli viikonlopun jossain muualla ja Äijän sisko oli tää meidän kans. Tänään vähä aikaa sitte porukat tuli tänne eikä me vieläkää lähdetty kotiin :-? Ihme touhua.

Äijän Isä ja Emo on jossain lomalla niin sen takia kai noi meidän porukat täällä lusmuilee ku on hyvin tilaa. Noi ihmiset ku tarttee kauheesti tilaa, mitä mä en oikein ymmärrä. Mut toisaalta ei mua haittais vaikka meillä olis kotona tämmönen pitkä käytävä kuten täällä, sitä on niin hauska juosta iltaisin ja aamuyöllä! Ja ku koko käytävän mitalta on viä semmoista mattoa, mihin on kiva teroittaa kynnet, niin mikäs tää on ollessa. Vähän kuuma tää kyllä on, niin ei päivisin jaksa kun huilata ja odottaa viileempää yötä.

Mä kuulin että tänne oli yhtenä päivänä tullu ikkunasta ovara. Mut eihän me silloin tietenkää oltu täällä :( Mä olisin halunnu nähdä, millanen semmonen ovara on. Oon kuullu juttua että se on sellanen pieni ja pörröinen, voi että me kyllä Simpan kans ajettais semmoista takaa jos sellanen tulis vastaan! Niinpä me vähä väliä ollaan ikkunan luona kyttäämäs, jos se ovara olis tulos käymään ;)

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja ksoin 30.07.2008 klo 21:36:09
Heräsin juuri päikkäreiltä ja riensin keittiöön. Huomasin, mikä ihme laatikko tuohon on ilmestynyt.  :o  Nyt nuuskimaan.Pitää tarkistaa tarkemmin tuon laatikon sisältö.  :-?Ei minulle kelpaavaa.  :P

 -Moona

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Hipsu 06.08.2008 klo 16:18:59
Meidän perheestä ei ole kuulunutkaan täällä aikoihin, kun tuo äiskä on olevinaan niin kiireinen. Oikeastaan mulla onkin uusi äiskä tai se on mun mummo. Olen asustellut täällä sen ja ukin kanssa metsän keskellä jo kohta vuoden ja en oikein tiedä haluanko täältä enää pois ollenkaan. Ulkoilen tunteja joka päivä, mulla on sellainen narusysteemi ja mua talutellaankin. :D Joka päivä useat tyhmät pikkueläimet kävelee suoraan suuhuni ja ukki saa heitellä niitä nurmikolta takas metsään, kuolleina kylläkin.

Elämässäni on tapahtunut myös toinen suuri muutos. Minut vietiin tässä kesällä inhalle lääkäritädille, joka teki mulle salakalavasti jotain poistoja tuolta takaa, kun nukuin.  >:( Mutta enpä sitä kauan surrut, vaan jatkoin ulkoiluja muina miehinä. Inkku on käynyt kyläilemässä ja olen nyt keskittynyt enää sen saalistamiseen, se kun on ihan hiiren kokoinen, joten sen niskaan voi hyvin hypätä ylhäältä päin. Viipon kanssa meillä ei oikein synkkaa enää, se saa kauheita kohtauksia mun kanssa. Mutta mä en välitä niiistä kummastakaan hirveästi enää vaan puuhailen omia juttujani, kun ei ne kumpikaan osaa muuta kuin kitistä, jos vähän jotain leikkiä yrittää kehittää.

T. Waksu Paksu (kuulemma olen kohta sukunimeni mukainen)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 20.08.2008 klo 20:55:59
Morjensta!

Mitäs teille kaikille kuuluu? Mulla oli kivaa puuhaa tänään äipän kanssa. Se oli käynyt ihmispojan kanssa metsässä ja toi sieltä sellaisia pieniä, punaisia pullukoita. Autoin sitten äippää putsaamaan niitä. Heittelin lattialle kaikki mun mielestä huonot pullukat. Vitsit kun oli hauskaa. Ja siellä ämpärissä oli pari mehevää toukkaakin, jotka napsin suuhuni, ennenkuin Iines kerkee.  :)

Kesä on mennyt kivasti. Kerroinko jo, että mun tarhaan eksy yks kerta oikee lintu!  :o Ja mä ihan itse osasin sen saalistaa. Iines ehkä auttoi vähän, mutta mä tein suurimman työn. Höyhennettiin se lintu kunnolla ja maistelinkin sitä vähän, mutta ei se ollut hyvää. Jätin sitten sen raadon tuonne eteisen lattialle äipän ja iskän iloksi. Ne oli niin ylpeitä musta. Oon oikee saalis kissa.

Ja sitten kävin vähän seikkailemassa tässä viime viikolla. Iskä oli jättänyt ulko-oven vahingossa auki ja minä poika otin hatkat. Äippä ei edes ensin huomannu mitään, mutta jossain vaiheessa se huomas, että ulko-ovi on auki, eikä mua näy missään. Se tuli sitten huutelemaan ulos ja päätin tulla sisälle, en ois kestänyt katsella, jos äippä alkaa pillittään.  ::) Harmi vaan, etten hokannut sisälle juostessa sellasta uima-allasta tossa ulkona ja vahingossa loikkasin suoraan sinne. Ja se vesi oli kylmää. Kyllä tulin äkkiä poiskin sieltä ja juoksin sisälle lämmittelemään. Olen kyllä yrittänyt uudestaankin päästä seikkailemaan monta kertaa, kun ovi aukeaa. Mutta aina noi ihmiset huomaa ja tuuppaa oven mun nenän edestä kiinni. Mutta joskus vielä ne ei huomaa ja sitten lähden taas seikkailemaan. Se oli jännää!  :D

-Romeo-


Hei vaan!

Päätin nyt tässä samalla laittaa minäkin kuulumisia. Meillä ei tuon Romeon kanssa vieläkään ihan synkkaa, se on niiiiin ärsyttävä kakara. Ja lapsellinen, kuin mikä.  :P Alkuun elättelin pitkään toivoa, että se häippäis sinne mistä tulkin, mutta kyllä oon nyt todennut, että parempi vaan tottua siihen, että se on tullut jäädäkseen. On se joskus ihan kiva, saattaa pestäkin mun niskavilloja, jos en itse jaksa. Mutta useinmiten mun menee siihen hermot, kun se on niin kovakourainen. Miehet... Ne ei sitten tajua, että tytöillä on herkkä hipiä.
Äipälle ja iskälle oon ehkä edelleen vähän loukkaantunut, kun ne otti ton kakaran meille. Tai iskälle on antanut paremmin anteeks, kun kuulin, että äippä sitä rääpälettä hinkus. Toki äippäkin saa mua silitellä ja paijata, mutta ei liikaa. Ja antaahan se sentään mulle ruokaa, niin kaipa se mua edelleen rakastaa. Ainakin se sanoo niin. Mutta nyt olen ottanut tuon nuoremman ihmispojan mun omaksi ihmiseksi. Se jaksaa hellitellä mua niin paljon, kuin haluan ja tykkään nukkua sen vieressä aina.  :-* Sillä on sellainen ihana peitto ihan mua varten aina sen sängyn jalkopäässä, niin siellä nukun sen viekussa.  :)
Yleisesti ottaen siis asiat on kunnossa. Ja oon kyllä iloinen, että mulla on hyvä koti. Oon kuullut nyt monesti äipän surkuttelevan pieniä kissoja, jotka ihmiset hylkää, kun ei jaksakaan hoitaa. Onneksi minusta välitetään ja mulla on oma, turvallinen koti, josta mua eikinä heitetä pihalle. Se on onnea se.  :) Ja kyllä mä oikeesti äipästäkin tykkään. Oon vaan enemmän miesten perään.

-Iines-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ara 14.09.2008 klo 14:02:01
Me ulkoillaa tarhas melkite joka päivä! Vähä o ilmat viilentynee, mut ei haittaa. Sitä varte meil o turkit!


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 02.10.2008 klo 23:15:24
Hei kaikki.

Minut laitettiin jälleen ämpäriin. Mökötin aikani ja sitten tajusivat poistaa kapistuksen. Ämpäriin päädyin kuulemma siksi, etten nuolisi takamustani puhki. Mutta kai nuolisitte tekin, jos sieltä vuotaisi solkenaan öljyä!? Jep, meikäläisen maha on ollut taas vähän kovilla (kirjaimellisesti, toim huom) ja siksi olen nauttinut jälleen öljyä. Hyvää sairastamisessa aina on se, että riiviöt lukitaan toiseen huoneeseen ja saan olla rauhassa.

Toivottavasti saatte kinkkua. Minä en ole saanut aikoihin.

Penni - Käpy- Käppinen

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 04.10.2008 klo 17:06:51
Terve vaan!

En ole minäkään kirjoitellut tänne aikoihin. Oon äipän kanssa Imatralla ja ollaan ihan kahdestaan  :-* Olli jäi Helsinkiin, vähän on velipoikaa ikävä, mut toisaalta saanpa äiskän kokonaan itelleni :) Ollaan telkkua katsottu ja sit nukuttu äipän kanssa. Äipällä on kaikki paikat pipiä, kun ihmislääkäri ei ole vielä pystynyt korjaamaan äippää  :( Mutta mä lohdutan äippää ja meen aina sen viereen kehräämään kun äippä on surullinen. Täällä on menossa kuulemma joku "katto-renppa". En tiiä mikä se on, mutta jotkut miehet kiipeilyy tuolla katolla ja pitää kovaa melua.
Tänään äippä paistoi mulle mun herkkua, seitiä  :-* Kyllä sitä kelpaa kissan syödä ;)
No eipä tässä muuta, menen vahtimaan reviiriäni!
~Lallu~

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ara 18.10.2008 klo 20:48:11
Moi!

Me oltiin heti aamusta ulkoilemassa ja taittiin saada raittiinilmanmyrkytys! Ainaki oli hirvee nälkä kun sisälle tultiin.
Ruokaa oli valmiina ja mehän pojat syötiin ja sit syötiin vähän viel lisää.
Ja sit kävikin näin, ruoka meni jäseniin ja ramasi niin aivan totaalisesti. Beri veteli unia täyden mahan vieressä sängyllä ja minä majoituin lattialle, RÖYH!


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja mazikeen 18.10.2008 klo 22:39:12
Meillä on joku kauhea harmaa mörkö! Mamma herätteli sen tänään kun kuulemma se lämmittää kun on yöt menneet niin kylmäksi. Onhan sen hengitys ihan hauskan lämmin, mutta kauhea suhina ja rätinä sieltä kuuluu. Siinä on semmoinen musta naama jonka alareunassa näkyy sellaiset oranssit silmät. Niitä on 8!! Aika kauhea hirviö ja tuo mamma sitä ruokkii, laittaa jotain puuta sinne ja sanoo että se palaa siellä ja lämmittää. En mä oikein tajua mihin se palaa se puu. Se mörkö vissiin syö sen tai jotain.

Meillä on myös rapinahiiriä katossa ja seinissä. Niitä on ihan hauska metsästää kuulon perusteella ja mamma nauraa mulle ku yritän hyppiä kattoon vaikka en saakaan sitä hiirtä kiinni ikinä. Se sanoo että hyvä ainaki et saan liikuntaa ku metsästän niitä. Sit meen aina tohon yhteen nuken tuoliin istumaan ja mamma yrittää ottaa kuvan ku oon muka niin söpö siinä, mut mäpä aina hyppään heti pois ku se ottaa kameran esille. Hähää.

Kinkunmakuisia päiviä kaikille!

T: Ares

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ara 26.10.2008 klo 09:12:27
Tylsää, tylsää ja viel kerran tylsääääää!  :(   :(

Ei päästä ulos... Sisällä joutuu kököttää. TYLSÄÄÄÄ!

Muori sano, et ulkona sataa ja tuulee niin kovaa, et tuulis pyllystä sisään!  :o
Et toisaalta tää sisäelo ei taida olla hullumpi juttu, mut tää on TYLSÄÄ!

Ens viikkokin me kuulemma ollaan jokatapauksessa sisällä koko viikko. Huomenna on kuulemma pyykkipäivä...  ::)
Et TYLSÄÄÄ!!!!

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Janttu 20.11.2008 klo 11:52:50
Heijjj kaverit!

Meidän tarhaan oli tullu viimeyön aikana jotain ihmeellistä valkoista... Noi isommat tytöt sanovat sitä lumeksi, mut meistä pienistä se oli vaan valkoista. Mikä ihme on lumi? Aika märkääkin se oli, tassut on ihan vesipestyt. Mut hauskoi jälkiä siihen jää ku kävelee ympäriinsä. Ihan ku joku seurais koko ajan perässä...

Ässät siis Sini ja Siiri

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ara 20.11.2008 klo 20:36:47
Moi systerit ja kaikki muukki!

Mää olin kans iha silmät ympyrjäisenä kun tarhaan pääsin. MITÄ toi on?  :o

Ara sit selvitti mikä on kupletin juoni - se oli lunta!
Märkää ja kylmää, mut aika mukavan pehmusta.  :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ara 23.11.2008 klo 08:58:40
Muori lupas laittaa meidän tarhaan taas valot!
Ara kerto, et viimetalvena oli tarhan seinustalle ripustettu sellaset sähkölyhdyt antamaan tarhaan valoa hämärällä.
Vitsi, se olis iha kivaa!  :D

Me ollaan kuulemma tää päivä sisällä karanteenissa kun ulkona tuulee niin kovin. Mä olen kuunnellu jo kun ulkona humisee. Muori sano, et voi tulla tota luntakin tänään vähä reippaammi.

Se hyvä puoli siin on jos ulkona on ruma ilma, et muori laittaa valkian kakluuniin. Ara ja mää saadaa sit köllötellä sängyn päällä ja koisia siinä valkian hohkatessa pesästä. Se o elämää!  [smiley=thumbsup.gif]

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Janttu 24.11.2008 klo 11:04:46
Me käytiin tänään ihmettelemässä taas tuota lunta... Kyllä oli kylmää (ja oli sitä sitten enemmän ku viimeeksi). Lissu tuolla ulkona sitkeesti istuskelee, mutta me vilupeput tulimme jo sisälle...

Ässät, Helka, Gaia ja Joksu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 08.12.2008 klo 10:58:23
Äippä vie mut ja velipojan tänään kuulemma piikkitädille taas  :o Pitää kuulemma tehostaa jotai, en kyllä tiedä mitä  :D Muuten kuuluu mulle ja Ollille hyvää, lähden äipän ja pikkutätien kanssa ensi viikolla kuulemma maalle joulua viettämään.
Yhtenä päivänä mummi vei mut ulos ja siellä oli taas sitä valkoista ja märkää juttua maassa  :-?

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ara 08.12.2008 klo 16:30:15
Mei saatii vihroin ne valot!  [smiley=vrolijk_26.gif]
Muori isäs kans laitto meirän tarha nurkal semmoset lyhryt!


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja mazikeen 08.12.2008 klo 21:40:56
Moi pojat taas! Ja no tytötki.

Tänään oltiin mamman kanssa yhdessä ihan ihmeellisessä paikassa. Kuulin ku mamma sanoi että se lähtee Saloon viikonloppuna niin pitää testata että miten käyttäydyn hoitopaikassa. Eli jos oisin riehunu tai tuhonnu niitten huonekalut niin oisin joutunu mukaan Saloon. Mut ihan nätisti mä olin. Eka mua jännitti että mikä ihmeen paikka se oli, mut siellä oli kaksi sellasta setää (nuorempi ja vanhempi) ja yksi täti mun mamman lisäksi ja ne oli kyllä ihan kivoja. Siellä oli myös kaksi sellaista ihan ihme eläjää mistä ei oikeen ottanu selkoa, ne lillu vaan jossain vedessä ja katto mua niinku MÄ olisin ollu se alieni. Se nuorempi setä sano että ne oli jotain Silpikonnia tai jotain. Aika ihmeellisiä!

Mut tosiaan mamma menee saloon ja se sano että se ottaa MUN kopan sinne  "varmuuden vuoksi" mukaan... Mut jos mä meen hoitoon niin mihin se sitä siel tarttee? Kyl se kysy iskältä että "onko söpö pentu?" ja en kuullu mitä isi vastas, mut mamma näytti aika iloselta. Eli voi olla että sieltä tulis kissakaveri mulle niin ei tarttis päiviä ihan yksin rypee.

Eipä tässä kai muuta tällä erää.

Muuten, ne vei mun pallit ja mulla on menny sen jälkeen ihan hyvin. Oon ruvennu juttelee vähän enemmän ku ei tarvii stressaa et mitä tytöt ajattelee mun jutuista. Se on aika kivaa. :)

-Arska

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Martsu 22.02.2009 klo 20:12:29
AU!! Mua sattu tänään ihan hirveesti suuhun! Sit sylkäsin jonku pikku jutun suusta sängylle ja siitähän show alkoi! Iskä ja mamma alkoi hössöttää ihan hirveesti. Kauheesti tulivat silittelee ja antoivat kaikkia herkkuja. Ihan ihme touhuu. Ne hoki vaan, että oi oi vaavilta lähti eka maitohammas. Yksi hammas multa kyllä nyt puuttuu, mutta kuulin et se on ihan normaalia. Sattu vaan aika paljon  >:(

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 27.02.2009 klo 11:23:21
Tere vaan kamut!

Ajattelin hiukan kuulumisia pistää öiskän tänne kirjoittelemaan mun puolesta.
Elikäs mulla ja Olli velipojalla menee hyvin, ainoa että kaipaisin vähän leikkisämpää seuraa välillä, kun Olli yleensä vaan nukkuu päivät  :-?
Äiti on nyt täällä mamsun luona hoidossa, sille oli tehty joku leikkaus ja nyt sillä on tullu metalliset jalat omien jalkojen lisäksi  :o Välillä äiskä joutuu liikkuumaan sellaisessa tuolissa missä on pyörät. Aika hassu kapine.
Ja äiti puhui että iskä ostaa mulle kuulemma rattaat?!, että äiti pääsee mun kanssa ulkoilemaan ja kuntouttamaan itseänsä samalla sitten kun metallijalat saa pois. Onko kenelläkään muilla teistä rattaita?

Eipä tässä muuta, huomenna mulla ja äidilla on 2 v. juhlapäivä :)
~Lallu~

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ara 01.03.2009 klo 13:06:47
Muori sai vihronki jonku kohtaukse ja kaivo ompelumasiinasa framil!  [smiley=thumbsup.gif]

Mei saatii si vihroi ne uuret kartiinit niihi näyttelyihi. Ja saatii uuret molemmat!
Ne 'äijä'kartiinitki o sit tehty, mut si muori meni ja vinkkas et taitaa Beri saara ne.

Epäreiluu, mulha ne oli tarkotettu!  >:(

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 01.03.2009 klo 20:40:33
Mä luulen, et meidän porukoilla on jotain metkuja taas mieles. Toi Ämmä puheli hetken semmoseen puhe-elimeen ja melkein siltä seisomalta porukat lähti pois. Mä aattelin että kun ne tulee takasin, ne tuo taas ruokaa kassikaupalla niinku yleensä. No niinhän ne toiki mut Ämmä raahas sieltä myös mukanaan pienen rasian. Ensin luulin, että saadaan jotain herkkuja mut kissanviikset.

Me ollaan jo Simpan kaa sen verran fiksuja, ettei mennä enää siihen halpaan, et syötäis vahingos vapaaehtosesti semmosia Sepantel-raksuja. Ei ne nyt pahoja oo, mut niis täytyy olla jotain hämärää, koska porukat vahtii aina niin tarkkaan et ne syödään, niinpä me ei enää syödä niitä, paitsi sitte ku noi ilkimykset väkisin pakottaa :(

Ja mitä mä sivu... siis hörökorvalla kuuntelin, mä käsitin et ens viikolla meille pistetään taas joku piikki niskaan >:( Eipä se ny muuten niin ihmeellistä oo, siis mähän en mistää pikku nipistyksestä piittaa mitää, toisin ku Simppa joka on niin vauva että se rupee heti poraamaan, mut se mua eniten tympäsee et meidät pakataan taas siihen inhaan kalteriboksiin ja kannetaan siihen kamalaan meluvehkeeseen eli autoon.

En mä kyllä käsitä... siis jos me saatais vain olla rauhas kotona eikä meitä vietäis yhtään kertaa siihen autoon, niin ei meihin edes pääsis mitkään tautipöpöt, tai mitä ne nyt sitte on, jostain tommosista noi porukat joskus puhuu... Niin et antais meidän olla vaan kotona niin ei tarttis turhaan meitä piikitelläkää, vai täh??

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Sirpah 02.03.2009 klo 06:41:26
Mullakin on reilun viikon päästä edessä rokotus ja samalla eläinlääkäri tutkii, että olen kunnossa. Tutkimustoimenpiteisiin en yleensä reagoi mitenkään, mutta kantokopassa pitää huudella ihan periaatteesta. :D Mun emännällä ei ole autoa, vaan hän kiinnittää koppani vetokärryyn ja vie kärryssä vastaanotolle. Onneksi matka on lyhyt.

Kollo

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja zena 02.03.2009 klo 07:40:38
Aamua,

emäntä tuli kotiin töistä, toi pe*seen-nuolija meni heti sen jalkoihin kehräämään. En jaksa vaivautua, ku ne tulee kuitenki aina mun luo (noi ihmiset). Mä oon tässä pari päivää roudannu pientä sälää ihmisten sängyn alle, niska limassa raatanu aarrekätkön eteen. Ja nyt tuo sydämetön siisteysintoilija meni ja keräsi kaiken pois.

Kaiken lisäks nää ihmiset on ollut kovin kiinnostuneita mun hampaista, kovaan ääneen arvostelevat niitä. Vaihtoivat ruoankin muka hammasystävällisempään (en kyllä pistä pahakseni, hyvää kun on). Mutta niin isäntä mainitsee mun hampaat ja lääkärin samassa lauseessa, ei kiva. :-?

No kai mä tässä alan touhuumaan omia juttuja, äänekkäitä sellaisia, kun tuo emäntä näyttää menevän nukkumaan. ;)

Dolly pyys kertomaan sen vielä, että olivat eilen olleet taas kylässä tutuilla, se paikka missä on se leonberginkoira. No tällä kertaa se 75kiloinen kuolamoottori ei ollut uskaltanut mennä lähellekkään Dollya. Viime kerralla kun Dolly oli murissut ja sähissyt kovaan ääneen ja lopulta sylkäissyt kun koira alkoi liikaa kiinnostumaan. Tyttö kovin ylpeä itsestään. :D

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 13.03.2009 klo 22:20:42
Tervehdys pitkästä aikaa.

Minun kotiini on ilmestynyt valtava röykkiö laatikoita. En ole tyytyväinen, ovat epäjärjestyksessä, enkä muutenkaan pidä uusista asioista omassa kotonani. Kaikki uusi epäilyttää ja olen ilmaissut sen vahvasti. Kilju, alias Pieni Sininen, on laatikoista tohkeissaan ja hyppii niihin. Ei järin järkevää käytöstä.

Tänään jouduin kauluriin ja nuo minun ihmiset ropasivat takapuoltani. Erittäin ikävää, voin kertoa. Ja heille kerroin sen myös. Onneksi pääsin kaulurista varsin pian ja huolsin itse takamukseni.

Tiedoksenne vielä sekin, että haisevan hirvityksen (toim. korjaa: Käppinen tarkoittanee Manulia..) kanssa en edelleenkään pidä yhtä. Olen päästänyt sen nyt kylmemmällä tuonne omaan huoneeseeni (toim. huom: lattialämmitettyyn veskiin) mutta pysyköön tarkasti omalla puolellaan! Kiljun taas olen välillä huolinut lähelleni.

Mukavaa kevään odotusta teille. Toivon, ettette saa laatikoita reviirillenne.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 17.03.2009 klo 17:54:32
Terse vaan kaikki!

Meikäläisellä on ollut kivaa kun olen saanut kaikki päivät löhötä äiskän kanssa ja katsella lintuja ikkunasta  :D
Tänään äippä keksi että mulla on pyllypesun aika, ei kiva!  >:(
Mutta lohduttaudun ajatusella että Olli saa saman pesun illalla  ;D
Eipä tässä muuta oikein, kivoja kevään jatkoja kaikille!

~Lallu~

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 17.03.2009 klo 21:37:57
^Pyllypesut on kyllä ihan... pyllystä! Ämmä väittää, että mulla on joskus muka likainen peffa ja se kehtaa vihjailla, et mulla olis muka niin paksu maha etten mä yllä sitä kunnolla peseen. Ärsyttävää tollanen pottuilu, meinaan kun kyse ei todellakaan oo siitä... Nimittäin mun mielestä likaset työt kannattaa teettää jollaki toisella ;) Meinaan kun tuo Simppa on niin innokas pesuapulainen, niin mikäpä siinä ;D Oikeen perseennuolija, hah hah!

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja eriador 18.03.2009 klo 12:27:31
Täällä Olli on kanssa innokas pesijä. mutta mamsu (mummo) ei anna Ollin juuri ikinä pestä mun pyllyä... Tulee kuulemma pöpöjä  ::)

-Lallu-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja zena 18.03.2009 klo 15:25:47
Hej vaan hej,
emäntä tuli just kotiin. Kävi ostamassa tuollaisen erikoisen näköisen kapistuksen, sano sen vähentävän tätä meikäpojan stressiä. No oli miten oli, mielenkiintoinen se on, odottelin tuossa pistorasian edessä josko siitä tulisi jotain kivaa ulos. Vielä ei ainakaan mitään. :D Meen syömään. --->

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 21.03.2009 klo 20:35:15
^ Luulen, että tiedän mitä kapistusta tarkoitat. Voin kertoa teille, että minun stressiä helpottaisi haisulin poisvieminen.

Piu sanoi, että hakee kapistuksia lisää. Kuulemma tarvitaan niitä jossain muuallakin. Vaikea käsittää, itse en ole lähdössä muualle.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Niilotintin 22.03.2009 klo 22:16:24
Hei! Mulla on ollut tosi kiva viikonloppu kun mamma lähti reissuun. Sain olla kämpän haltija kolme päivää! Mummi tuli välillä minua katsomaan ja tunki kuppiin aina sitä tyhmää ruokaa >:( Sanoin sille, etten tykkää siitä, mutta ei se minua kuunnellut. Tänään mamma tuli kotiin, jipii. Tänään oli muutenkin kiva päivä, olen kiipeillyt suihkuverhoa pitkin ja nukkunut paperisessa pussissa ja keksin uuden leikin! Kiipesin sängyn viertä pitkin päiväpeiton alle sänkyyn ;) Se oli kivaa. Meillä on myös emäntäni kanssa joskus tosi kivaan kun leikitään yhdessä ja käydään päivittäin ulkona, tänään siellä minun tassut luisti kokoajan enkä meinannut päästä eteenpäin. Puuhunkin kiipesin katsomaan maisemia. Pikkulintuja en nähnyt mutta jonkun ison mustan koiran! :o Se oli pelottava. Mutta menen nyt leikkimään ja kiusaamaan mamia! <3

<3 Tassuttelu terveiset kaikille teille kissoille, Niilo ::)

PS. Unohdin kertoa, että meilläkin on ilmestynyt kauheesti laatikoita! Ja mamma puhuu kokoajan jostain uudesta kodista. Apua, se tietää autoilua. :-/ :-X

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 23.03.2009 klo 17:25:45
Minua on huudattanut kovasti nyt kaksi yötä ja laatikolla pitää käydä jatkuvasti yrittämässä. Piu sanoo, että jätän jälkeeni tippoja. Mikä minulla on? Piu sanoo, että kohta selviää.

-Penni Käppinen

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piiku 23.03.2009 klo 20:28:21
Tervehdys kaikki kissatoverit!

Kerron nyt ensimmäistä kertaa kuulumisiani teille kaikille uusille kissatuttavuuksille eikä minua ujostuta yhtään vaikka en ole emon luota muutettuani muille kissoille jutellut lainkaan.

Äiti sanoi viikonloppuna minulle että olin tuhma tyttö kun jyrsin sellaisen kivan johdon poikki. Äiti laittaa välillä sen johdon päähän sellaisen hassun kapistuksen johon joskus puhuu. Minkä minä sille voin että sellaiset ohuet johdot kiinnostavat minua vaikka äiti yrittääkin kaikin keinoin pitää johdot poissa ulottuviltani? Minusta se oli vain kiva leikki, se oli jo toinen tuhoamani johto! Tänään äiti oli käynyt ostamassa uuden johdin tuhoamani tilalle, odotan vain sopivaa tilaisuutta että pääsen siihenkin käsiksi.

Meillä on äidin kanssa yksi kiva leikki josta pidän erityisen paljon: äiti heittää minulle pallon tai muun lelun ja minä tuon sen äidille. Vaikka olen vasta pieni vauvakissa minua ei ole kertaakaan tarvinnut käskeä tuomaan lelua takaisin äidille. Tein ihan itse nimittäin sen havainnon että äidin heittämänä lelu lentää kauemmaksi kuin silloin jos leikin lelulla yksikseni. Tänään olen leikkinyt tätä leikkiä paljon äidin kanssa ja  nyt täytyykin mennä iltanokosille että jaksan taas aloittaa kunnon iltarallin sitten kun huomaan että äiti on laittamassa nukkumaan!

~Ninja

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 23.03.2009 klo 22:19:14

kirjoitti 23.03.2009 klo 17:25:45:
Minua on huudattanut kovasti nyt kaksi yötä ja laatikolla pitää käydä jatkuvasti yrittämässä. Piu sanoo, että jätän jälkeeni tippoja. Mikä minulla on? Piu sanoo, että kohta selviää.

-Penni KäppinenLainaan itseäni ja vastaan teille omaan kysymykseeni. Piu käytti siellämissäonpaljonhajujajamistäenuseinmuistamitään ja sanoivat minussa on jonkin sortin idootti (toim huom: idiopaattinen kystiitti). Maailma näyttää nyt erilaiselta eikä suussa pysy ruoka. Piu sanoi, että ottaa minut kainaloon nukkumaan. En ole varma, olenko silloin enää hereillä.

(mainittakoon tässä, että toimitus ihmettelee miksi ruoka ei yhtäkkiä pysy suussa  ::))

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 09.04.2009 klo 19:26:01
Minä muutin. Myös muut. Valitettavasti myös haisuli, eli Manu. Odotan edelleen, että pääsen palaamaan takaisin. Käyn siksi joka ilta ovella kokeilemassa, josko olisi jo lähdön aika.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ara 02.05.2009 klo 17:33:26
Kesä alko ja tarhapäivät! JEEEEE!!!!  :D

Siellä me köllötellään puoli päivää auringonpaisteessa ja kytätään ohi pomppivia tirppoja!
Muori sano, et meil ei ole siel hätäpäivää kun vanha umpikuomuvessa muutti kesäksi sinne (kiva maata senkin päällä) ja sopiva vesikuppi järjestys. Viimekesänen kuppi oli enemmän uima-allas ja kyllä me vaan sillä leikkíttiinkin...  8-)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja huksi 16.05.2009 klo 15:48:56
Terve vaan! Mä olen Luigi ja mamman ystävällisellä avustuksella aattelin nyt tulla kertoilee teille vähän mitä tänne Itä-Suomeen (mikä lie sekin, mamma vaan höpisi sellaista...) kuuluu!

Mä sain eilen uuden vessan. Se on tosi hieno, katto ja ovi ja kaikki. Siellä on tosi kiva rapista ja kolista varsinkin silloin kun jompikumpi noista ihmisistä istuu vieressä pöntöllä! Se vanha saavi alkokin olla vähän turhan pieni mulle. Mamma sanoo että musta on tullut tilava, mutta en usko! Se on vaan sitä että mulla on paljon karvaa.

Mulla on nyt myös uusi makuualusta. Mamma (ja iskä myös) väitti että sitä pitäis raapia, mutta kyllä sen tolpan vieressä on silti paljon parempi vaan maata! Hyvät unet siinä saa. Sohvaa ja tuolia ja nojatuoleja ja mattoja ja verhoja on paljon kivempi raapia, en mä ymmärrä mihin mä sitä tolppaa siinä hommassa tartten. Siitä roikkuu kyllä sellainen tosi ärsyttävä pallo jota pitää aina välillä käydä kiskomassa irti. Sainkin sen jo kerran mutta sitten toi mamma pisti sen takaisin! En ymmärrä miks... kamalan työn tein!

Nyt vois mennä loikoilemaan tonne ikkunalaudalle takaisin kun sinne paistaa aurinko. Mun täytyy myös pitää vahtia siitä mitä naapurit (varsinkin typerät luupää-koirat) puuhailee. Aina välillä pitää muistaa ojentaa niitä ja yrittää huutaa niille lasin läpi. Vielä ne ei oo uskoneet mutta kyllä mä joskus onnistun! Heippa taas!

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piiku 16.05.2009 klo 22:05:57
Moi vaan Luigille ja kaikille muillekin!

Mää oon käyny tänään mamman kanssa pihalla kaksikin kertaa! En enää pelkää niitä valjaitakaan, mutten yhtään tykkää jos mamma jättää ne mulle päälle ku tullaan sisälle! Sitä en voi sietää. Oli tosi jännää sielä ulkona. Tällä viikolla ollaan joka päivä käyty mutta nyt oli ehdottomasti lämpimin päivä ikinä. Piti kauheesti töllötellä ja kattella maailman menoa, mutta kyllä mie juoksinki. Mamma koitti saada mua syömään heinää, en ymmärrä miksi sitä pitäisi syödä.

Oon muuten nähny tuola ulkona semmosia ihmeellisiä kelta-mustia surisevia juttuja. Aika mielenkiintoisilta otuksilta vaikuttavat, mutta mamma sano ettei niitä saa kiusata ettei ne pistä. Tylsää. >:(

~Ninja

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja huksi 17.05.2009 klo 15:26:06
Ninja: joo ne keltamustat jutut on kyllä kummia! Mä en kylläkään koskaan pääse ulos, mutta kovasti yritän ikkunan läpi niitä kiinni ottaa! Hermostuttavasti tulevat siihen aina pörräilemään kun yritän aurinkoa ottaa  >:(

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 17.05.2009 klo 18:55:05
Käppistä ei ole enää näkynyt, olemme nyt Mauskin kanssa kahden. Olen ottanut ohjakset omiin käpäliini ja määräilen missä kukakin saa milloinkin olla ja mitä minun hyväkseni voisi tehdä.

Tänään omat ihmiset vei meidät sen oudon oven taakse, missä on se parveke. Laittoivat henkselit ja sitten on kuulemma mukava olla auringossa niiden kanssa aamukahvilla. Musta se oli pelottavaa ja Mauski vihasi niitä henkseleitä ja meni ihan mutkille. Siellä tuuli ja kuului kovia ääniä. Tosin näin linnun aika läheltä. En taida kuitenkaan haluta sitä parveketta enää.

Terveisin Kilju, alias Hopea Hattara

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Mariza 03.07.2009 klo 16:27:15
Mie oon saanut ruokaa! Mulla on pussilliset ruokaa kotona oottamassa... Lisäksi päivittelemme kotisivuja kohtapuoliin!

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Kanabira13 03.08.2009 klo 11:48:33
Terve kaikki kissatoverit!
Raimo täällä kirjottelee pitkästä aikaa. Toi äite on ollu nii laiska, että sen vanha tunnus meni menojaan. Kyllä se ensin muisti laittaa viestiä, kun huomas et tunnus on häviämässä, mutta sit se meni menojaan.
Onneks se nyt teki sitten uuden tunnuksen, että saan teille kirjotella.

Ihan kauheesti on tapahtunut tässä aikojen saatossa. Oon matkaillu vähän ympäri tätä suomua missä asutaan. Sieltä Helsingistä muutettiin äiten kanssa Keuruulle ja sieltä sitten mummolaan.
Siellä Keuruulla asuin semmosen Juhon luona, äiten naapurissa, kun se setä jonka luokse äite muutti, oli allerginen mulle. Siis ajatelkaa! Allerginen Mulle! Miten mulle voi olla allerginen?
Mutta se Juhopoika oli tosi mukava. Se paijjaili mua ja piti mulle seuraa. Äitekin kävi päivittäin mua moikkailemassa.
Sitten mulle tuli joku ja aloin oksenteleen päivittäin. Kun muutettiin äiten kanssa mummolaan, niin oksentelukin loppui. Mummolassa sain uuden kaverin, semmonen Eemeli, joka oli tyttö. Ihan hölmöjä noi ihmiset, kun pojaksi luulivat ensin!
Tässä kuva Empusta:

Emppua ei kyllä enää ole, kun se talvella tippui parvekkeelta, kun liukastui. Mummo ei kerennyt sitä estämään. Emppu halus kauheesti aina matkia mua, kun siitä parvekkeen kolosta kattelin. Emppu siihen koloon hyppäsi ja sitten se liukastui.
Empulla meni se lautanen ihan siruiksi, mikä se nyt sitten onkaan. Jalka sillä kipeä oli. Ei mikään lautanen!
Eläinlääkäritäti sanoi sitten että Emppu saattaa kärsiä kivuista koko elämänsä, vaikka jalan poistaisikin. Mummo sitten ajatteli että parempi Emppu on lähettää taivaaseen.

Sitten saatiinkin äitin kanssa ihan IKIOMA asunto, missä saadaan kaksin asua. Täällä ollaan asuttu jo jonkin aikaa.
Ja oon saanut lisää kavereitakin. Ensin tuli Poju, se on mummolla. Siitä en laita kuvaa, koska se on ihan tyhmä kissa. Yritti tehä mun kanssa lapsia! Hyi! Me ollaan poikia molemmat! Ei me saatais ees lapsia!
Sitten tuli Momo. Pojulle leikkikaveri. Tosi mukava tyttönen.


Ja nyt pari päivää sitten sain ihan ikioman pikkusiskon! Vaikka se ei kuulemma oo mun oikee sisko.
Sen nimi on Perjantai 13. ja se on tosi kiva pieni rääpäle. Se leikkii mun kanssa ja nukkuu mun kanssa. Kiva saada jotain omanlaista seuraa, kun ei toi äite ymmärrä mun juttuja niin hyvin.
Tässä pari kuvaa.Tämmöstä kuuluu tänne!
Mukava taas tulla tänne jutteleen pitkästä aikaa.

edit: Ainiin! Mulla on facebookissa profiili. Jos teilläkin on, niin lisätkää mut. Mun nimi on Raimo Kissa siellä :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piu 12.08.2009 klo 10:43:23
Hei kaikille! Meille on tullut haiseva otus, joka vouhottaa ja mekastaa kävellessään (koiran kynnet vasten parkettilattiaa -ääni, toim.huom.). Keittiöön ja makuuhuoneeseen se ei onneksi saa tulla. Käyn välillä komentamassa sitä, jotta tietää paikkansa. Kutsumme sitä Manun kanssa myös Sorkiksi, sillä se yrittää pitkillä hallitsemattomilla sorkillaan sorkkia meitä välillä. Tosin ei minua, sillä en mene niin lähelle kuin Manu. En ymmärrä miksi Manu menee Sorkin ulottuville ylipäätään!? Tosin, Sorkin raksut ovat herkullisia ja saadaan Manun kanssa nuolla jämät Sorkin syötyä, nam.

Olen ollut enemmän Piun kanssa nyt. Se oli poissa ja nyt ajattelin pitää siitä tassulla koko ajan kiinni ja vahtia ettei jätä minua Sorkin kanssa enää. Olen myös kehräillyt Piulle enemmän ja ollut sylissä, jotta se ymmärtäisi olla kotona.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja tikru81 15.08.2009 klo 11:28:23
Voisinpa minäkin kertoa vähän kuulumisia. Meiät haettiin siis kesäkuussa Varkaudesta, mistä toi Ellu on kotosin. Siellä me asuttiin emon, kahen sisaruksen ja muutaman muun kissan, kahen kanin ja muutaman koiran kanssa. Meillä oli siellä kivaa, joten ei pystytty ymmärtään, miks meiät vietiin sieltä pois, Ekakski jouduttiin siihen kaameeseen koppaan, josta ei ees nähny maisemia, joten me pidettiin meteliä lähes koko automatka. Matkustaminen ei oo muutenkaan mein lempipuuhaa.

Asutaan siis nykyään kerrostalossa Tampereella ja ollaan hyvin sopeuduttu sisäkissoiks, mutta päästään me sentän partsille, kun toi mies (E) verkotti sen. Kiitti sille! SIellä me saadaan kattella maisemia, nauttia raittiista ilmasta ja niistä kivoista ötököistä, joita tykätään pyydystää. Tosin kerran toi Ellu ei laskenu meitä partsille, kun siel oli kaks mehiläistä ja se oli ihan tyhmää, siellä ku on semmonen kiva kukkakii, jolla o kiva leikkiä.
Meillä on oma hieno kiipeilypuu, jossa tykätään olla ja riehua, (pitänee laittaa teille kuvaakin siitä jossain vaiheessa)tosin yläpaikka on käyny jo meille ahtaaks, ku ei olla enää kovin pieniä pentuja.

Ollaan käyty pari kertaa siellä kamalassa paikassaki, missä täti tutkii ja pistää. Hapsu joutu sinne myös siks, kun se oli ilmeisesti syöny villalankaa, visiitti kesti kuus tuntia ja sille laitettiin semmonen kanyyli ja siitä tiputettiin nestettä suoneen. Tikru ei ees tunnistanu mua visiitin jälkeen, vaan sähis ja nosti karvat pystyyn.

Nykyään mein elämä on varsin lepposaa ja tilaaki meillä on reilut 50 m2. Me ei saatas mennä ruokapöydälle, mutta kun E &E silmät välttää, me kiivetään sinne ja otetaan vaikka unoset. Hapsu tykkää kiipeillä myös työpöydille varsinkin sillon, ku siellä on jotain ruokaa. Mä en uskalla kiivetä sinne, vaikka oonki muuten rohkeempi ku toi Hapsu. Mä uskalsin mennä pihalleki ja tykkäsin kävellä ympäriinsä ja haistella kivoja hajuja. Hapsu pelkää mennä ulos, jo käytävä on pelottava paikka ja varsinki se kamala hissi. :(
Tässpä meiän kuulumisia, tällä kertaa annoin ton Ellun kirjotella, mutta hyvin usein mut (Tikrun) löytää kävelemästä tai makaamasta näppiksen päällä, tosin en sais tehä sitä, kun saatan kuulema sekottaa jotenki koneen. En ymmärrä.

Kuulumisiin!  Tikru ja Hapsu :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 16.08.2009 klo 16:35:17
Meille ei kuulu mitää erikoista. Tossa aiemmin kesällä saatiin olla aika monta päivää Ämmän vanhemmilla ja siellä oli kivaa päästä ulkoilemaan melkein joka päivä. Tehtiin Simpan kaa pikku karkuretkikin mökillä, mutta se oli kyllä aika sekava kokemus, noi ihmiset meni ihan paniikkiin ja meitä Simpan kaa pelotti ku me ihmeteltiin et mikä niillä ny on hätänä.

Nyt ollaan taas oltu kotona pari viikkoo ja tämmöstä ihan tavallista elämää vietetään, ei mitään ihmeellistä. Ämmä ny osti jonku uuden kassin ittelleen ja se ei oikeen tykänny ku mä kaivauduin puoliks sinne kassiin ja nukahdin. Mut ku se oli vaan niin kiva se kassi.

Simppa on jostain opetellu mouruaan ihan kauheesti. Ennen se tyyty vaan iniseen ja vähä miukuun, mut nyt se osaa vetää kauheet aariat. Mistähän se semmosta on voinu oppia :o Välillä mä en vaan jaksa kuunnella sitä kun se vinkuu vaan meen ja vähä pyörittelen sitä. Tosin mä vähä luulen et se konsertoi just sen takia et se sais mut ärsyyntyyn ja painiin sen kans.

Me oltiin muute kokonainen päivä ihan yksin! Porukat lähti eilen aamusta jo jonnekki, kuulemma oli jotku Juhlat ja ne tuli vasta tänään takas. Niillä oli semmoset paperiset pussit mukana, ja ne pussit oli täynnä jotain ruokaa mitä noi rupes heti mässään. Äijä pisti lautaselle ittelleen jotain mössöö ja kun se oli syöny, se jätti mössölautasen pöydälle. No mä  menin kattoon et mitä se mössö oli ja maistoin vähä... tai no itse asias mä sit nuolin sen lautasen ihan puhtaaks. Äijä sano, et se oli majoneesiä. Se oli aika hyvää.

*Kessu*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja tikru81 22.08.2009 klo 14:10:28
Moikka kaikille! Hapsu tajusi tällä viikolla, miten kivaa on juoda vettä saunasankosta. Hyvinhän se onnistuu ja muutama kuvakin on tilanteesta. Kyllä mäkin jo uskalsin, ku kattoin mallia. :) Eilen illalla oltiin taas kahestaan saunalla ja E & E katto telkkua olkkaris.  Jotenki Hapsu sai kaadettua sen sankon ja vedet tippu lauteiden alle. Mä pelästyin, koska inhoon vettä, Hapsu ei ollu moksiskaan, vaan meni juomaan loput vedet sankosta. Annettiin kuulema noille ihmisille hyvät naurut.

Me ollaan oltu tällä viikolla varsinaisia riiviöitä Ellun ja E:n mielestä, koska mäkin opin kiipeen keittiön apupöydille, ennen se on ollu vaan Hapsun reviiriä. Kävin juomassa vettä tiskialtaasta ja Hapsu jahtas kärpästä, joka oli kuitenki liian vikkelä.

Ellun ja E:n mielestä meitä on jännä seurata, kun metsästetään kärpästä ja päästellään ihmeeellisiä ääniä. Vauhtia piisaa, mutta edelleen ne peijakkaat on ollu liian nopeita. Murr.
Me ollaan jo niin isoja, että meiän kuljetuskoppa on käyny pieneks, joudutaan oleen siellä lähes päällekkäin.

E & E tuli äsken kotio ja niillä oli mukana semmonen mielenkiintonen kassi. Ellu purki sen ja mä menin heti tutustuun siihen. Kiipesin sisään ja tykkäsin olla siellä, Hapsuki tuli tutustuun siihen. Se on kuulema joku kuljetuskassi. Mä en kyl yhtään tykkää olla kopassa ja pidän Hapsun kanssa kovaa ääntä aina automatkalla. Sit on kivaa, jos vauhtia on yli 80 km/h.

Hapsu oli innoissaan, kun toi E osti semmonen laserjutun, jolla se leikki Hapsun kanssa. Harmi vaan, ku seinille ei voi hyppiä. ainakaan vielä me ei oo semmosta opittu.

Ai nii, me osataan heittää femmat, kun saadaan jotain herkkua. :)

Raportoi Tikru ja vähän Hapsukin.  :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja mazikeen 25.08.2009 klo 12:45:00
Mul on ollu nyt vähän kiirettä et en oo ehtiny kirjottelee tänne paljon. Nyt sain tosin kirjurin pestattua niin tää jopa onnistuu. Viimeksi taisin kirjottaa tänne ku toi mamma meinas tuoda mun pikkuveljen (siis ihan oikean pikkuveljen, verisukua ja kaikkee) Salosta tänne mut iskä ei sit siihen suostunut. Se oli mamman kanssa eri mieltä siitä et toinen kissa tulis tähän talouteen ja samaa mieltä olin mäki. Mun ihmiset, ei niille saa tulla enempää kissoja.

Mut nyt kesällä se mamma sit myrkyn lykkäs. Silloin tällöin se oli aina keväänkin aikana ilmotellut iskälle että pitäs ehkä pentuu alkaa mulle kaveriks kattelee. No sit sattu niin et kesällä oli tuos aika lähellä jollain leidillä tullu pentuja vahingossa, ja mamma sit halus mennä kattoo et millasesta porukasta on kyse. Sitten se tuli tänne kotiin ja rupes iskää maanitteleen et siellä oli semmonen pieni harmaa kaveri joka oli tosi ihmisystävällinen ja sosiaalinen ja olis tosi hyvä lisäys meidän perheeseen. Iskä oli taas vähä eri mieltä mut kyl se sit suostu mamman maanitteluun. Äkkiä seki sit innostu, ja sille pikkuselle annettiin nimeks Nero. Mun mielestä tosi sopiva nimi kyl, ku kauhee tyranni toi on.

No sit ku se tuli tänne se Nero niin tietty se vähä arasteli. Mä menin heti tutustuu et mikä se oli miehiään ja se vaan murisi mulle. Ihan kauhee toi on mua kiusaan vieläkin, vaik nyt ollaan jo ihan hyviä kavereita. Mamman ja iskän piti aluksi pitää meidät yöt erillään, ku ne pelkäs et MÄ en muka antais SEN käydä syömässä tai laatikolla! HAH! Toisinpäinhän se menee! Toi on semmonen tyranni että jos mä oon syömässä ja siltä loppuu ruuat niin SE PUREE MUA KORVASTA että pääsis mun kupille! No en mä sen kans jaksa rupee tappelee niin mä päästänki sen syömään, mut onneksi mamma ja iskä on nyt huomannu sen ja osaa vähän pitää mun puolia.

Kauheesti se pikkukaveri on nyt kasvanu tänä aikana ku se on meil ollu, ja painiminen sen kaa on tosi kivaa. Se antaa mun myös pestä sitä kaikkialta muualta paitsi palleista. Siis ku sillä on ne vielä! Mamma kyl sanoo et ne pitäs ottaa pois. HÄHÄÄ.

Mut olin mä ehkä vähän väärässä ku aattelin et noi ei enää mua rakastais jos toinen kisu tulis taloon, koska meillä on Nerskan kanssa tosi hauskaa yhessä ja me jahdataan kärpäsiä ja pilleillä leikitään kahdestaan.

Meidän koko perhe nukkuu samassa sängyssä kans. Nerska nukkuu tyynyllä mamman ja iskän välissä ja mä jalkopäässä. :)

T: Ares (kavereiden kesken kylläkin Arska)


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piiku 09.12.2009 klo 13:24:22
Hei vain kaikille pitkästä aikaa!

Mää en ymmärrä mitä iskä ja äiskä hössöttää. Ne puhuu muuttamisesta enkä minä välttämättä tahtoisi muuttaa! Äiskä kyllä puhelee että isommassa kämpässä mullaki ois enempi tilaa temmeltää mutta silti epäilyttää hieman. Oonhan mää kyllä reissaillu paljon mummolaanki, mutta mua huolettaa ettei nuo palvelijat muista ottaa mun ihanaa ja isoa kiipeilypuuta mukaan! Oiskohan ne niin hajamielisiä että unohtas sen? Aina kun mummolassakin ollaan ja tullaan kotiin niin mun pitää ekana tarkastaa että puu on tallella, se on mun lempparipaikka tässä kämpässä. :)

Iskä ja äiskä hössöttää myös joulusta ja miettii joululahjojen hankkimista. Mitähän mää saisin? Äiskä kyllä osti mulle viime viikolla uuden lelun ja sen piti olla mun joululahja muttei äiti raaskinu olla antamatta sitä ku mää niin sulosesti sitä tillotin. ;) Äiskä sanoo kans et sitä hieman pelottaa annanko mää kuusen olla rauhassa, no en varppina anna jos se joulukuusi on mielenkiintoinen ja hauska juttu! Sitte äiti sano et saatan saada paljon ihania pahvilaatikoita jouluna ja paperia silputtavaksi jos kiinnostun lahjapapereista. Mää en kyllä yhtää tiiä mitä toivois joululahjaksi, joko te muut kissat tiedätte?

~Ninja

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Katri 09.12.2009 klo 14:41:26
No tuo mun ihminen on kovasti hehkuttanu että joulu tulee ja joku vuohi tuo lahjoja, että pitää olla kiltisti. Siis mähän oon aina kiltisti, verhoihinkin kun hyppään niin ootan kiltisti että autetaan alas ettei tarvi hypätä romujen joukkoon kun tuo hujoppi aina hermostuu kun ne rojut kaatuu. No, eilen kyllä oli niin hidasta toimintaa taas että alashan sieltä tultiin rytinällä ja kuulemma rikoin jonkun joulukynttelikön, mutta enhän mää sitä siihen ikkunalaudalle tielle ollu tunkenu.

No kuitenkin, joululahjoista...Nyt sain kuulla etten saakkaan mitään lahjoja kun tuossa uudessa kiipeilypaikassa on kuulemma joululahjaa monen joulun edestä. No, mun mielestä se ei oo mikään lahja kun en sitä jouluna saanu, kyllä mää nyt jotain haluan kun niin on hehkutettu. Ja varsinkin kun kuulin siellä mun idolin, Jesse-kollin, kotona että se valkonen, häntää heiluttava,häsläävä tollo (koiraksi ne sitä joskus haukkuu) saa uuden pallon lahjaksi niin ei tuu mitään, mä haluun kans!

Kivojakin uutisia kuulin; mennään kuulemma jouluna pitkäksi aikaa ihanan Jessen tykö, sitten saa taas painia! Tyhmää vaan, että joskus se häviää jonnekkin peräpihalle pitkäks aikaa, sitten mulla on ihan tylsää eikä leikkikään maistu yksin tai ihmisten kanssa kun oottelen Jesseä sisälle. Ja heti kun se tulee ovesta, mä otan sitä kaulasta kiinni. Ihmiset aina huutelee, että "päästä Jesse-rukka syömään", meinaavat vissiin että mä muka olisin liian innokas. Pöh, Jessehän vaan tykkää kun mä viihdytän sitä. Ihmiset meinaa, että en sais alottaa painia kun Jesse on nukkumassa tai syömässä tai tulossa ulkoa, mutta en mä nyt aina jaksa oottaa sitä että Jesse alottaa painin. Sillonhan me painittais vaan jotain viis kertaa päivässä, pöh.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Halla 09.12.2009 klo 18:07:10
No nyt meillä taas tapahtui kummia. Noi ihmiset pisti mulle tänään valjaat päälle vaikka ei ole edes ulkoilukelejä. Eikä ne ollut mun omat kivat vänttiset vaan sellaiset erilaiset oudot joissa roikku jokin metallijuttu lyhyen hihnan päässä. Se hihna oli ihan kamalan lyhyt! No mähän aattelin että jee me mennään ulos, ja Raichukin oli iloinen kun näki valjaat, mutta sitten ne ei laittanutkaan Raichulle valjaita vaan vain mulle. Eikä me menty lenkille! Ne huijas mua ja nakkas mut sen kamalan punaisen metallihirviön mahaan jota mä vihaan, ja me oltiin mamman kans takapenkillä kahdestaan ja iskä oli siellä edessä. Sillai me istuttiin vähän aikaa ja mähän tietty huusin kun se metallihirviö on ihan ällö, ja sit me mentiin sellaiseen paikkaan jossa haisi ihan hirveesti erilaisia jänniä hajuja! Kissoja ja koiria ja ruokaa ja vaikka mitä. Mä olin siellä koko ajan papan hartioilla ja kehräsin ko siellä oli jännää. Sit me katteltiin leluja, löydettiin mun lempparileluja (jee!). Sit mamma ja joku täti tuli härppiin mua ja ne laitto mut pöydälle ja kokeili mulle pukuja päälle. Mä vaan kehräsin ja kaatusinkin vähän kun toinen puku oli vähän pieni, mä kun oon jo iso jätkä. Ne otti Raichulle sen pienemmän ja mulle sellasen ison. Sit me mentiin kotiin! Oli aika outo homma, en mä tajuu noita ihmisiä. Mut sainpas lempparihiiriä, hää!

T: Aslan

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja H 19.12.2009 klo 18:04:48
Meillä on tapahtunu ihan outoja... Mamma on ollu pitkään kipeenä ja sit se oli kolme päivää kokonaan poissa ja mä olin ihan yksin täällä. Yks ihan kiva setä, jonka olin tavannu aika monta kertaa ennenkin, kävi mua joka päivä ruokkimassa ja vähän rapsuttamassa, mut se alko aina aivastelemaan ja niistämään ku mä änkesin sen syliin. Sit kun mamma tuli kotiin, mä kiljuin ja huusin ja puskin ja mamma pusutti ja halitteli ja rapsutti mua koko illan. Se kertoi et oli ollut sairaalassa. Nyt oon aina huolissani kun äippä lähtee, meen vahtimaan kun se menee eteiseen, vaikka se kertoo menevänsä vaan kauppaan tai kouluun.

Se kiva setäkin on käynyt täällä aina välillä sen jälkeen kun mamma tuli kotiin, mut se ei voi olla kovin kauaa ikinä kun sille tulee niin kamala olo. Miten sille voi tulla kamala olo kun mä meen sen syliin? Sit kun työnsin nenän sen leukaan kiinni, niin hetken kuluttua se leuka meni ihan punaseks ja turposikin vähän. Ja sit seuraavana päivänä sama tapahtu sen korvalle! Miks sen leuka tai suu tai poski ei turpoa kun äippä sitä pussaa? Se on kuulemma allerginen mulle, mut mä en kyllä oikein tajua mitä se tarkottaa. Kai se jotenkin liittyy mun karvoihin tai hilseeseen tai johonkin, jotain sellaista noi puhuu...

Tänään mamma toi mulle sellasen karvasen hiirilelun ja sanoi, että se oli siltä sedältä joululahja mulle! Kivaa kun se setä muistaa mua vaikka sille tuleekin aina aika kurja olo kun on täällä.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Minna 21.12.2009 klo 22:39:10
Heipä vaan te kaikki!

Tiiättekö mitä, nyt miu oon keksinyt sellasen juilin noiden kahden ihmisen pään menoksi ettei mitään rajaa, pakko tulla jakaan teillekin.  ;D

Varmaan teistäkin jotkut on saanu kaulaan sellasen pannan tiiättekö? Miu sain pannan pari kuukautta sit, oikein punaasen ja hiaanon. Ja myöhemmin äiskä laittoi siihen vielä sellasen laatan, meinas että miu unohdan sen puhelinumeron jos karkaan. Hölmö, ihanku muutenkaan äiskälle soittaisin. o_O'

Mut tiiättekö kun se laatta, se kolisee ruokakippoon ja jokapaikkaan, ja se on ihan sikana tiellä! Alkuun miu käytin sitä kiltisti ihan äiskän mieliksi, mutta nyt pari päivää sitten miulla meni niin älli sen kanssa, että otin koko pannan pois kaulasta ja piilotin! Niiiii! PIILOTIN! 8'D

Äiskä kyllä honasi sen heti kun tuli kotiin. Katto vaan miua ja kysy "Lumpu missä sun kaulapanta on? o_o". Tietty olin sit hiljaa vaan ja muina maukuina kattelin pihalle ikkunasta niinku en mitään tietäs. Äiskä sit tietty alkos ettiin sitä, ja joka paikan se jakso kääntää! Siltä mieheltäki se kysy onko nähnyt miun pantaa.
Mut ei se koskaan löytänny sitä! Miu laitoin niin sika hyvään piiloon! (Muistankohan enään ittekään mikä se sika hyvä piilo oli o_O')

Eilen äiskä sit toi mulle toisen pannan, se sanos että tää on nyt sit varapanta niin kauan ku oikee löytyy.
Siis voihan julkee niiden kanssa ny. :|
No mut nyt kun miu jo tiedän miten tollasen pannan saa pois, ni eihän tää varapantakaan nyt oo sit juttu eikä mikään. Ja äiskää selkeesti ärsyttää ku otan sen aina vaan uudestaan pois ja jätän kylppärin lattialle, hehehee!

Tää on kuulkaa ihan sika veikee uus leikki! Miu heitän vaan pannan pois, ja äiskä sit kulkee miun perässä laittamassa sitä takaasin!
Saa vähän liikuntaa tuo äiskä, ettei vaan tiatsikalla aina istu.
Vielä kun senkin sais syömään hyvää terveellistä raakaa kanaa ja katkarapuja niin olis kaik hyvin. Etenkin niit katkarapuja voitas sit syödä usein yhes... *tuums*

Mut arvatkaa kuulkaa vaan näytänkö miu äiskälle koskaan missä se miun oikee kaulapanta on, on kuulkaa niin hyvä piilo ettei ne koskaan löydä.  ;D


~ Luna

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja vastalause 30.12.2009 klo 00:43:32
Voi elämä, mulla menee niin hermot tohon tyttöön! Se törkimys veti mua toissayönä turpaan! Siis toki me nyt joka päivä vähän painitaan, mutta ei nyt kuitenkaan silleen, että sattuu :/. Nyt mulla on pipi naamassa ja äiskääki surettaa. Mun puolesta voisivat lähettää ton tytön sinne, mistä se tulikin! Vaikka on se aina välillä ihan kiva.

t.Turo

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja tikru81 31.12.2009 klo 15:24:50
Moikka!

Mein joulu meni mukavasti maalla. Siellä oli kivasti tilaa ja pysty hyvin juoksemaan taloo päästä päähän. Joulukuusi oli mukava kokemus, muutama pallo saatiin pudotettua kuusesta ja juostiin ympäri kuusta. Ja tietysti leikittiin pallojen kanssa keskellä yötä. ;)

Päiväsaikaan ei haluttu mennä pihalle, vaan haluttiin heti kuistilta takas sisälle. Yhtenä yönä Hapsu pääsi kuistille asti, mutta Ellu sai sen kiinni ennen kun lähti pidemmälle. Ja sit me aateltiin, että yöllä ois kivempaa mennä ulos tutkimaan ympäristöö, ja päätettiin mennä ulko-oven viereen naukumaan. Kaikist eniten noita ihmisiä ärsytti se, että me nau'uttiin siel keskellä yötä, puo kahen aikaan. Noi ihmiset oli kyllä vielä hereillä ja onneks kaikki muut  ihmiset nukku sikeesti.

Kai ne kyllästy mein naukumiseen, koska me päästiin pihalle. :) Ja siellä olikin kivaa. Hapsu käveli paksussa hangessa, mutta mä hienohelmana en tykänny hangesta yhtään, vaan ravistelin tassut puhtaaks lumesta heti. Jännintä oli noitten ihmisten mielestä  se. että myös seuraavana yönä haluttiin myös ulos ja ensimmäistä kertaa Hapsu ja mää annettiin laittaa valjaat päälle rimpuilematta. Haluttiin niin kovasti tutkimaan ympäristöö ja haisteleen hiirten jälkiä ym.

Kaiken kaikkiaan joulu oli mukava. Ny ollaan jo palattu takasin kerrostalokolmioon ja sopeuduttu pienempään asuntoon.

- Tikru

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja mazikeen 27.02.2010 klo 07:14:13
Moi taas kissa-kaverit!

Mä viimeks kirjotin ku Nero tuli meille asumaan. Sen jälkeen on tapahtunu kaikkee. Neroltaki lähti pallit, ja se on kasvanu ihan himmeesti sen jälkeen. Se on melkein mun kokonen jo! Mä vielä muistan ku se oli semmonen pikku nysserö. Vaikka ihan samanlainen pomottaja se oli sillonki!

Sit me muutettiin kans! Tää uus koti on paljon kivempi ku se vanha, ku täällä voi juosta paljon pidempiä ralleja ku siellä, eikä tarvii pelkää et törmäis johonki ku olis niin ahdasta. Äiskä on tosin ollu aika liian vähän kotona kun me ollaan asuttu täällä, iskä sanoo että se johtuu siitä ku se on "töissä"... Mitä ihmeen töitä ne on? Ku meidän palveleminenhan se ton duunia pitäis olla! Höh. Tosin iskä kans sano että jos se ei kävis duunissa niin me jouduttais syömään jotain Latzia  :-/ joka päivä ku ei olis rahaa! Et ... okei kyl se ehkä palveleeki meitä vaik onki siel töissä!

Mut täs oli mun kuulumiset tält erää! Tuun taas selostaa et mitä meille kuuluu joskus!

T. Arska (ja oli Neroki tos sanomassa pari juttuu, esimerkiksi sen et Latzia jouduttas syömään, se ku ei tykkää siit yhtään!)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja IggyPoP 21.03.2010 klo 22:37:50
Juu hei vaan kaikille. Ekaa kertaa tänne kirjoittelen. Uskalsin tulla sohvan alta pois, kun iskä meni nukkumaan. Se kekkaloi täällä ilman turkkia, mut silti se on ihan karvainen :-? Mä en aina tykkää iskästä, kun se vaan kattoo mustaa littanaa suorakaidetta ja kuuntelee musiikkia. Joskus mä kuulen lintujen ääniä sieltä ja ihmettelen, et mistä ne oikein tulee... Sit iskä välillä kumartuu silittämään mua ja päästää ihan outoja ääniä. Eikä ne äänet tuu ees suusta  :-/

Leikin tänään minihiireni kanssa varmaan tunnin. Alko vaan lapsettaa ja se oli siinä sopivasti. Äiti kyllä naureskeli mulle ja sitten hämmennyin, et teinkö jotain pahaa. Mut sit äiti meni lattialle makaamaan ja käski mun leikkiä rauhassa, kun hän halus katsella.

Mä protestoin mun ruoka-aikoja. En haluu just sillon syödä, kun äiti tarjoo ruokaa. Pakotan sen jättämään ruokakupin lattialle. Enkä mä ees tykkää mistää kanasta! Tonnikalaa sen pitää olla, aina.

Meillä oli eilen jotain iha ihme tyyppejä mun kodissani. Ja tänään tuli taas kaks ihme tyyppiä. Mä piilottelin koko eilisen päivän sängyn alla, kunnes ne hemmot lähti litomaan. Mut tänään uskalsin jo tulla kattomaan, et mitä ihmettä uudet tyypit täällä tekee. Täytyy vaan luottaa äitiin, ettei se anna mua pois. Se kanto mua huoneesta toiseen tervehtimään niitä tuntemattomia. Se nainen oli kivempi, ku se teki ruokaa. Mut mä en saanu maistaa. Jotai pappelssiinii ja muita keltasia ja oransseja palasia kupissa...

Mutta nyt menen sanomaan äitille ja iskälle hyvät yöt ja alan leikkimään mahdollisimman kuuluvasti koko yöksi. Äiti menee huomenna jonnekin kotiin kattomaan lapsia. Eiköhän se menekää enää kouluun...?

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja H 10.04.2010 klo 19:51:24
Äippä on nyt menny ihan sekasin. Viime viikonloppuna se pisti mulle jotkut narut päälle ja niihin vielä yhden hihnan kiinni ja vei mut sylissään ulos. Ensin olin ihan hämilläni ja sit itkin ja huusin ja juoksin edestakaisin ja sähisin (Mamma oli kai ihmeissään ku ei oo ikinä kuullu mun päästävän sellasta ääntä!) ja onneks se sit tajusi ottaa mut uudestaan syliin ja viedä takasin sisälle. Näytti vähän säikähtäneen mun huutoa... Sit tänään se yritti uudestaan, pisti ne valjaiks kutsutut härpäkkeet mun päälle enkä vielä sillon tajunnu et mistä on kyse. Nyt se sit vei mut vaan parvekkeelle, mut äkkiä hyppäsin sylistä pois ja kyyristelin keittiön nurkassa sen jälkeen. Eiks se voi tajuta etten haluu ulos?! Mamma meinaa et ehkä alkaisin pikkuhiljaa tykkää siitä ku aina niin innokkaana ikkunastaki haistelen ulkoilmaa, mut ei se oo yhtään sama juttu! Oon sentään ollu "kulkukissa" ja joutunu yksin olee ulkona ihan liikaa. :(

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Mariza 18.04.2010 klo 18:52:51
Meidänkin äiskä on mennyt ihan sekasin. Se sanoi että se perustaa meille sellasen plokin nettiin! Minen tiiä mikä se semmonen ploki on mutta kuulemma sinne tulee kuvia ja tekstiä minusta ja Sohvista. Sain sitte eilen nährä vähän sitä plokia ja se oli semmonen valkonen möntti tossa pöydällä olevassa laatikossa! Sen osote on kuulemma www.tokokissat.blogspot.com ja sitten mun pitää kuulemma totella äitiä hyvin.. Mitenhän lie onnistuu, saa nähdä!

Terveisiä kaikille hiirulaisille ~ Manu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja H 25.04.2010 klo 22:32:27
Mun äippä on sit tuplasekaisin, kun sekin on kelaillu jonku "blogin" perustamista... (Oon ajatustenlukija, siks tiedän!) Se meinaa et sit viimeistään ku joku toinen kissa kuulemma tulee tänne kesäkuussa... Siitä se kyl jaksaa ääneenki höpöttää. En tajuu oikeen et mitä se meinaa, ku sanoo et tänne tulis joku vauvakissa!? Taitaa olla ihan pimee koko akka. No, toivottavasti se vauva on kiva, ehkä siitä vois saada kivan kaverin. Voin vaan pitää varpaat ristissä ja toivoo ettei se sit pistä musta mitään noloi juttui sinne "blogiin", jos se ikinä sellasta juttua saa aikaseksi. On meinaan sen verran laiska toi mamma ettei siitä ikinä tiiä et mitkä sen suunnitelmista toteutuu. ;)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja anneli 27.04.2010 klo 12:14:51
^Meidän Emännällä on kans sellanen ploki, mut se laittelee sinne vissiin vaan lähinnä omia juttujaan. Se johtuu varmaan siitä, et sen mielestä mä ja Kessu ei puuhastella koskaa mitää kovin erikoista, mut totuushan on se et kaikki parhaat jutut me tehdään öisin tai muuten salaa! Eihän Emäntä sillon tiettykää osaa meistä kirjottaa, kun se missaa kaikki hauskimmat jutut ;)

*Simppa*

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja tikru81 01.05.2010 klo 14:18:31
Me järjestettiinki omistajille mojova vappuylläri! Ne oli jättäny mein herkkunappi -pussin keittiön työpöydälle ja meille tuli viime yönä kova himo niihin. Me käytiin hakemas se pöydält lattialle ja tuhottiin lähes kaikki herkkunamut.  :)

No, siitä seuras ei niin mukava juttu. Mein molempien mahat meni aivan sekasin ja ripulit lensi pitkin vessanlattiaa, -mattoo ja seiniä. Ja tietty mein astia oli kans aivan kakassa. Haju oli mitä kamalin. Oli kiva ylläri E.lle ja E:lle kun ne heräs.

Ja sit ku ne sai putsattua mein tuotokset vessast ja pestyä/desinfioitua mein astian ym., meille tuli taas hätä. Sit noi omistajat päätti vuorata seinät ja lattian sanomalehdil, kun eivät kuulema jaksa olla koko ajan putsaamas koko vessaa.

- Hapsu ja Tikru

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja IggyPoP 02.05.2010 klo 14:50:14
Mun vappu meni ihan pilalle, kun äiti pakotti mut kuljetuskoppaan. Yritin kynsillä avata oven, mutta se on jotenkin ovela koppa, kun siinä on erilainen ovi kuin muissa. Äiti vei mut johonkin auto-paikkaan ja sain olla kopassa äitin vieressä. Näin välillä ikkunasta puita. Kaksi kertaa me istuttiin vain eikä auto-paikka liikkunut minnekään. Sit yhtäkkiä iskä ilmestyi jostain ja taas me mentiin ja mä näin puita. Nyt kannan äitille kaunaa ja pysyn kaukana siitä, ettei se taas tunge mua sinne koppaan! Protestoin jopa mun namuja enkä syönyt niitä, vaikka mieli teki

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja iitukka 04.07.2010 klo 00:59:53
Heippa!

Mulle tapahtui tänään jotain ihan kummaa. Oon monesti yrittänyt päästä läpi siitä isosta luukusta, josta ihmisetkin kulkee tonne ikkunan taakse. Mutta äippä ei ole päästänyt. Viime kesänä pääsin kerran livahtamaan sinne salaa ja siellä ois ollut vaikka mitä kivaa, mutta se kiellettiin.  :(
Mutta tänään meidän äippä tuli kaupasta ja se oli ostanut meille jotain kummaa. Sellaista narua, jota se kieputti mun ympärille ja sitten se avas sen luukun ja sanoi, että nyt saa mennä!  :o Olin ihan että täh, oikeestiko saan nyt mennä? Mutta joo, mä sain. Romeo varoitteli mua, että siellä on pelottavaa, mutta hällä väliä. Vähän mua pelotti, mutta annoin mennä. Paineltiin kuulkaa äipän kanssa ympäri sitä valtavaa paikkaa, täynnä huumaavia tuoksuja. Äiti sanoi, että se on piha. Voi viude, siellä oli hienoa. Ja illalla pääsin vielä uudestaaan ja silloin en enää edes pelännyt. Mutta kiukuttelin kyllä äipälle, kun se ei suostunut mun kanssa menemään joka paikkaan mihin halusin. Tiedättekö sen paikan, jossa kulkee sellaisia hurisevia laatikoita, joissa istuu ihmisiä? Äiti sanoi, että se on maantie ja sinne en pääse. Olin vähän vihainen ja murisin äipälle, kun se kantoi mut takaisin lähemmäs kotia.
Mutta hei arvatkaas miten naurettavaa... Romeo pelkää ulkona oikeesti!  ;D Se uskalsi vaan vähän haistaa nurmikkoa ja pyysi sitten sisälle takaisin. On niin olevinaan isoa kollia, muta sitten onkin tollanen jänishousu.
Mutta mä odotan, jos huomenna pääsis taas pihalle. Onko teitä muista koskaan kieputettu sellaiseen naruun ja viety luukusta ulos ikkunan taakse?

Terv. Rohkea Elmeri

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja nip 04.07.2010 klo 12:55:34
Joo pihalle on päästy narussa. Tiedän yhden todella huvittavan jutunkin mitä siellä voi tehdä. Kokeile sinäkin: Ihan muina kissoina otat rauhallisesti jonkun puun lähellä. Ja sitten kun ihminen katsoo muualle, pinkaiset todella nopeasti puun oksalle istumaan. Siellä sitten istut ja naurat kun ihminen kiipeää sinua sieltä oksalta hakemaan.  ;D Ihmiset on todella huonoja kiipeämään.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Mariza 31.08.2010 klo 18:54:03
Ho, mun iki-ihanat kotisivut uusittiin! Emäntä sanoi ostaneensa mulle matolääkkeen ja se kuulosti kivalta :3 Se on varmaan jotakin ruokaa. Sit oon niin kateellinen Viirulle kun se tuli kotiin ja sai ruokaa ja mä en! Mä karkaan kotoa enkä tuu enää koskaan takas >:<

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja lehmis 11.11.2010 klo 22:53:11
Moikka kaikki! En oo täällä ennen käyny, mutta mä oon Luigi ja mä oon vielä ihan pieni.
Tänään oli ihan tyhmä päivä. Äiti toi mulle VAALEENPUNASET valjaat. Se ei oo ilmeisesti vielä tajunnu että kovat pojat ei käytä tyttöjenvärisiä valjaita. Kyllä mä kovasti panin hanttiin ku ne hökötykset mulle laitettiin. Nyt toi tyhmä ei leiki mun kanssa ja mä ajattelin mennä nukkumaan.
Hyvää yötä kamut !

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja piiparinen 05.01.2011 klo 19:44:39
Miau, Piiparinen täällä kirjottelee. Tuo mun mamma on ihan tyhmä, kun se laittoi tänne musta yhden vauvakuvan. Nyt kaikki nauraa mulle!  >:( Meen nukkumaan, ku ottaa päähän!

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja jaime_f 05.02.2011 klo 11:47:36
Mau.

Oon ihan tyhmässä paikassa, kun en ole kotona nyt. Tämän kaiken traagisuuden lisäksi täällä on koira, joka käy aina nuuskuttamassa tuolla oven takana. Minä kyllä näytän sille...
Onni on kuitenkin lattialämmitys. Oih ja voi. Lattialämmitys.
Hurrrrrrrrrrrr.

Äitee toi just kunnon pinon mukamas tärkeitä papereita tuohon pöydälle. Taidan mennä nukkumaan niiden päälle >:)
Öitä.
- Hippu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja kutja 15.02.2011 klo 19:26:09
Moimoimoi!

Täällä Danny ja Laku, huomattiin ettei ollakaan tänne koskaan kirjoiteltu, joten aateltiin korjata asia nyt tässä päiväunien jälkeen. Oli muuten makosat unet tossa valkosella nahkasohvalla, siinä vierekkäin pötkötettiin ja meistä tuntuu et saatiin aika rakastavia katseita osaksemme. Äippä ainakin heltyy sillä tavoin kattelee meitä ihan vähän väliä, vaikka ollaanki tää sohva aika metkan näköseks kuritettu. Se vähän puhuu iskälle et ostasivat uuden sohvan. Iskä ei helly idealle. Höh. Me oltas niin tykätty uudesta leikki-, nukkumis- ja raapimispaikasta!

Mulla (eli Dannylla, sillä isommalla ja komeemmalla kaverilla) muuten loppu tänä aamuna pillerikuuri. Oon aika terve katti taas nyt! Mä en kyllä oikein tykkää siitä pillereiden kurkkuun tunkemisesta, mut se on ihan jees kun sen jälkeen saa sit aina makupalan. Mä kyl huomasin, et Lakukin on saanut aina kun mäkin, vaikkei se mitää lääkkeitä syönytkään. Ahne possu. Ja hei muuten, hokasin täs yks yö miten kirjahyllyn päälle pääsee. En mä sitä kuitenkaan täällä kerro, muuten Lakukin saattais tajuta ja mä en haluu et se tulee mun apajille. Musta on niin kiva seikkailla siellä ihan omassa rauhassani. Siellä oli myös joku rehu, mä vähän sitä maistelin mut äiskä vissiin oli tajunnu sen kun se siirsi puskan toiseen paikkaan. No, vielä mä sinnekin itteni keplottelen!

Mä (siis Laku, se pienempi ja sievempi) mikkää ahne possu ole! Tykkään vaan ruuasta. Iskä tosin sanoo, et sen huomaa mun mahan koosta. No mut mä oon silti se sylivauva niin en mä koe et joku maha millään tavalla haittais mun elämää. Äskenkin tossa ennen pikku päikkäreitä hengailin äipän sylissä rennosti selällään ja sain hirveesti maharapsuja ja pusuja. Mä niin tykkään mun elämästä! Kerkesin kyl yhessä vaiheessa hieman huolestuu kun äippä katos johonkin suljetun oven taakse. Päätin sit nostaa kauheen metakan pystyyn niin hyvin äkkiä toi sit palasi. Mitäs jättää mut yksin!

Ai niin, ja me molemmat oltiin vedetty sälekaihtimen naru ihan solmuun, vähän huvitti kattoo kun äiti koitti sitä selvitellä hiki hatussa. Mä (Danny) menin vielä vähän väliin huitomaan tassulla kun se näytti niin onnettomalta. Päivän hauskin visio oikeesti!

Jes mut se on illanjatkot, me käydään ihan just tsiigailee Salkkareita äipän kaa. Palaillaan!

Danny ja Laku

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Viiru 20.02.2011 klo 13:07:38
Mulla on niin paljon asiaa, että pidän ihan omaa blogia. Sieltä voi käydä lukemassa mun kuulumisia, lähes päivittäin päivitän sitä. Siellä myös hauskoja kuvia musta ja mun siskosta sekä muista tutuista kissoista. Välillä tosin innostun analysoimaan vähän syvällisempiä juttuja kissamaiseen tyyliini.
http://viiruthecat.blogspot.com/

Tervetuoa terveisin Viiru

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja lahnakissa 29.03.2011 klo 16:56:06
Lahnan blogi

Olen kotikatuni kovin kolli, ainakin omasta mielestäni. Olen myös viisas ja komea kissa. Joskus ihmettelen teitä ihmisiä ihan oikeasti, onko teidän aivan pakko tehdä aina asiat vaikeimman kautta. Ainakin jos kissalta kysytään monasti voisi päästä hiukan helpommalla.

Tätä blogiani lukien pysyt ajan tasalla ja ymmärrät näkemään asioita toisesta näkökulmasta, kissan näkökulmasta. Turha odottaa, että keskittyisin tekstissäni kissanruoka-analyyseihin ja -vertailuihin, päinvastoin tulemme pureutumaan paljon syvällisempiin teemoihin, kuten esimerkiksi karvapallon nielemiseen tai kollitappelun problematiikkaan. Ja ehkäpä, jos minua jaksat lukea, valoitan sinulle myös elämän tarkoitusta ja maailman kaikkeuden synnyn salaisuutta. http://lahna.pointblog.fi/

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Larkkimus 22.04.2011 klo 23:48:54
Hei! Minäpä jouduin torstaina kuljetusboxiin! Mamma halusi lähteä perheen luoksi koko pitkäksi pääsiäisviikonlopuksi, ja minä en saanut jäädä hillumaan kotiin yksinäni! Sen sijaan minut tungettiin laatikkoon, ja vietiin autoon! Tosin, enhän minä siitä moksiskaan ollut, pyyyh! Rohkeana poikana minä muutaman kerran naukaisin, että on tuo moottori aika äänekäs, mutta muuten muuten lököttelin rentona kopassa!
Ja kun saavuttiin mummin luokse, siellä tulee ovella vastaan kaksi vanhuskissaa! Iso, musta maatiainen ja sitten vielä isompi, pörröinen ja pitkäkarvainen mummokisu! Molemmat mursivat ja sihisivät minulle, mutta en minä viittinyt siitä pulttia ottaan. Pörhistin häntäni, ja rupesin tutkimaan uutta ympäristöä!
Tänään sitten sain jo Eppu-papan hieman leikkimään kanssani! Syöksyin sängyn alta Eppua kohti, ja vanhushan innostui siitä! En malta odottaa, että mummokisukin alkaa leikkimään minun kanssa!

Mutta nyt mie menen ja käperryn mamin ja mummin väliin katsomaan televisiota!
-Nipsu-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Murray 07.06.2011 klo 09:30:00
Hyvää Roopenpäivää kaikille Roope-kissoille!

Toivottaa: Roope

P.s. Roopenpäivää myös Sateenkaarisillalle


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja jaime_f 11.06.2011 klo 10:51:31
Voi apua. Täytyykin jakaa kohtaamiseni tämän harmaan komean pörröisen kollikissan kanssa. Nätisti olin valjaissa muorini kanssa tallustelemassa ulkona ja syömässä perhosia, kun jostain kummasta samoille tiluksille asteli joku ihmisolento ja harmaa kissa, joka osoitti välitöntä kiinnostusta minuun!  :o Vaikka se oli leikattu, se yritti kovasti tulla tutustumaan minuun, mutten kyllä ollut samaa mieltä! Tilanne kaikessa uhkaudessaan oli niin pelottava, että tökkäsin kynteni muorini käteen kiinni ja käskin lähtemään pois äkkiä sisälle. Takaisin sisällä kotona makasin onnellisena piilossa sohvan alla miettien tuota kamalaa kissaa, kun omistajani manasi verta vuotavaa kättänsä.  :-X

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja mettew 18.11.2011 klo 08:43:43
Hyvää huomenta,
Minun raukan elämä on muuttunut surkeaksi!
Ensin laittaa minulle joka ikinen mokoma ilta lääkettä korviin, se on kerrassaan hirveää! Ihmiseni kylläkin väittävät, että se on jonkun korvapunkin hoitoon, ja mukamas hyväksi minulle.. Kattia kanssa!
     Ja uskokaa tai älkää: Minä vihaan jättiharjauksia! Eilen ihmiseni harjasivat minut ihan kunnolla koko ruumiista, jopa vatsasta! Jopa kiroilin, mutta eiväthän ne moukat kuunnelleet!  >:(
     Hirveintä tässä on se, että ne ovat alkaneet paasata jostain uusista kissoista!!! Ne toivat ison kuljetuskopan, ja uusia hiekkavateja, ja ovat innoissaan. Minä yritin jopa potestoida ripuloimalla, mutta eihän ne tajua!!

Yritän nyt nauttia viimeisestä päivästäni ainoana kissana,

Ada aka Määdy

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja elosalama 27.11.2011 klo 15:41:40
Kyllä tuo Peppi on pösilö, pomoa se leikkii, läpsii ja sihisee, mutta kun myyristä on kyse, se on täys taukki.
Olipa naurussa pitelemistä, kun seurasin sen touhuja halkokasan luona. Se oikeesti luuli saavansa myyrän tunkemalla tassun halkojen väliin.
Eihän se onneksi kauaa jaksanut ja mie pääsin kytikselle, pari sekuntia ja myyrä oli napattu talteen ja tiukasti hampaissa. mamma pirskale kielsi viemästä sitä tupaan, joten tapoin sen kuistille ja jätin siihen.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja saffu 28.11.2011 klo 17:33:57
Ooh voi minua raukkaa.Huonoja uutisia kaikki.Perjantai iltana minut herätettiin jurosti ja laitettiin boksiin.10 minuutin päästä saavuin kirkkaaseen huoneeseen jossa haisi lääkkeet.Yhtäkkiä minut otettiin syliin ja tuikattiin piikki nahkaan.Se ei sattunut kirpaisi vähän vain. :( Sitten puhuttiin että tammi-helmikuussa minut vietäisiin kastrotoitavaksi.Mitähän sekin tarkoittaa? :ob

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja mettew 18.12.2011 klo 19:14:33
Hellou.  8-)
Voi sua Minttu! Eikö sun äitis tajuu et hienoo saalista pitää kunnioittaa?! Hyvän nappauksen kyllä teit, voisit vaikka haastaa mammas oikeuteen. MEITÄ EI POMOTELLA!  >:(

Mä oon kuulkaa oikee reissukissa! 8-) Oltiin viikonloppu palvelijoiden isän luona käymässä, ja ne siellä puhuivat, että me päästään taas sinne Kuopioon palvelijoiden kanssa jouluksi! Viime kerralla siellä pääsi valjastelemaan. Mitenköhän tällä kertaa? Osaamme jo Kessun kanssa matkustaa, ja saamme olla jo valjaissa autokyydin aikana. Enkös ookkin jo iso tyttö! 8-)

Ruu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Gampela 19.12.2011 klo 22:59:38
Että äiskä on sitten tyhmä! Se ei antanut mun tänään leikkiä sen pompulalla, vaikka mulla oli niiiiiin kivaa! Se vaan meni ja otti sen multa ja pisti takaisin pöydän päälle, mutta muahan ei niin vaan pomotella. Menin ottaa sen pompulan takas, mut edelleen äiskä ei heltyny. Se sano vaan ettei siihen saa koskee ja pisti sen jonnekin piiloon. Miten se kehtaa kieltää mua  >:( Kovasti se myöhemmin yritti mua sitten silitellä ja pusitella, mut en varmana mee sen sylii! Mä mökötän!

Miks äidit ei tajuu meidän saaliita?

Toope

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Oliivi 24.12.2011 klo 06:09:01
Miau! Minulla on ensimmäinen joulu menossa! En ihan tiedä mitä se "joulu" meinaa, mutta ainakin uuden leikkipaikan olen saanut! Se on sellainen, missä on paljon vihreää, joitain teräviä juttuja ja kiva johto menee siellä myös. Keskellä on jännittävä vesiastia. Kuuseksi kuuluvat sitä kutsuvan ja aina jotain mökää alkaa kuulumaan, kun menen sinne alle leikkimään eli pureskelemaan johtoja. Jonkin sellaisen sanan erotan kuin "ei" tai jotain sellaista. Ei minua niin kovasti kiinnosta. Joskus minut napataan kiinni ja viedään hanan luo. Pelkään hanoja kovasti. Mutta nyt olenkin ovela! Menen ihan sinne nurkkaan leikkimään, sieltä ne eivät minua saa... Mamma se kovasti minua tuijottelee sieltä vihreyden toiselta puolen ja minä vain killotan takaisin. Ei voi mamma mitään, ei...

- Sabe

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja stuckmachinic 28.12.2011 klo 01:48:23
Purr ja nnau kaverit, Riepu täällä. Mun täytyy nyt tulla jakamaan huoleni teille tänne, koska en nyt ihan ymmärrä mikä tota meidän mammaa vaivaa! Se on alkanut höpöttää ihan vimmatusti ton tänne majoittuneen toisen kaksjalkaisen kanssa (siitä se on tainnut joskus käyttää nimitystä poikaystävä, mikä lie on edes poika?? muistaakseni meillä joskus iskä oli mutta siitä on jo aikaa, tämä nyt on jämähtänyt tänne joskus tän vuoden alussa vaan) jostain, missä on esiintynyt ainakin sanat "muutto", "pakata", "uusi asunto" ja "kyllästynyt vanhaan kotiin".

Siis mitä tää tarkottaa?! Ollaan Luigin kanssa nyt mietitty ja vähintäänkin epäilevästi tuijoteltu niitä, mutta ei me nyt kyllä ihan tajuta. Jotain kelloja tää hämärästi kolkuttaa mun päässä, mutta kyllä me meidän mielestä ollaan tässä aina majailtu. Tosin ei ainakaan Luigin muistiin voi ainakaan aina luottaa - se unohtaa jopa jutut jotka tapahtui ehkä kolme sekuntia sitten. Mä muistan ainakin kaiken epäilyttävän, ja nyt alkaa tosiaan tuntua siltä että tää ei ole ihan hyvä juttu...

Ratkaisua odotellessa, Riepu

ps. kerron heti kun tiiän mikä tää kuiske on, varsinkin jos se ei ole mitään kivaa niin osaatte sitten varoa kanssa!

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Chilla 28.12.2011 klo 15:39:37
Iltapäivää, Chilla täällä!

Mä oon miettiny, josko määkin osallistuisin siihen protestipäivään, jota ne tuolta radiosta kerran viikkoon huutelee...
Mää protestoisin tästä järjettömästä "säännöstä" joka koskee niitä IHANIA pahvilaatikkoja joita meille tilataan. Ensinnäkin, ne tulee kuulemani mukaan Saksasta asti, joten niissä on niiiiiiiiiiiiiiiiin paljon tuoksuja matkan varrelta, että se pitää saada haistella läpikotaisin (onneks sentään se on "sallittua"...) mutta sitten kun se avataan, niin taustamusiikkina soi se "Halleluja, halleluja,halleluja,halleluja, aa!" tai jotain sinnepäin, sieltähän paljastuu RUOKAA! Että me tytöt syödään sinä päivänä innoissamme ja herkkujakin saadaan! Hyvällä tuurilla siellä on jotain kivoja lelujakin.
No, ei tässä vielä kaikki - toi meidän mameli vie ne ruuat ja herkut piiloon ja leikkaa meille siihen laatikkoon kivoja aukkoja ja sitten me saadaan leikkiä siinä Brassian kanssa. MUTTA kuitenkaan niitä aukkoja ei saa ite muotoilla!! Siis mitä? Se pahvi on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvää mutta silti ei! Sitten se uhkaa viedä sen laatikon pois meiltä, kuulemma johonkin roskikseen, mene ja tiedä mikä se sellainenkin on.
Että mitä porukkaa...   :o


Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja pettta 07.01.2012 klo 18:14:11
Chilla, mä niiin ymmärrän sua, meilläkin mamma alkuun aina komensi pois maistelemsata herkku pahvia, nyt se onneksi on jo alistunut kohtaloonsa ja antaa meidän muokata reijät just sellasiks ku me halutaan. Sun nyt pitää kouluttaa sitä teidän mammaa kovalla tassulla.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja pettta 07.01.2012 klo 18:14:47
Terveisin Hönö

en saanut viestiä muokattua.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja saffu 09.01.2012 klo 19:02:49
HrrrrHrrrr, olen niin tyyytyväinen.Hrrrr,Hrrr. Sanoivat minun turkkiani "on kuin minkin turkki"! En tiedä(vielä) mitä se tarkoittaa mutta se sanottiin ystävällisellä äänellä. Ja kehuivat myös minua  viisaaksi! Samaisessa paikassa annettiin myös piikki niskaan muttei se haitannut olleskana. Hrrrrr,hrrrrr. Menen jatkamaan  unosiani. HrrrrHrrrr...  8-)
Terveisin: Kessu

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Hanneli 12.05.2012 klo 04:35:52
Mau. Täällä Pasi ja Aatos kirjottelee. Ollaan aika uusia täällä ja käytiin tutustumassa näihin sivuihin. Äiti joutuu hakemaan aika paljon tietoa täältä, koska me viikarit tehdään usein kissamaisia asioita, joita se ei ymmärrä aina täysin. Kivat on sivut! Me tykätään eniten kattoa tyttökissojen kuvia aina salaa. Täytyy kyllä sanoa, että aikamoisia Mirrejä!  ;)
Terv. Pasi ja Aatos

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja wihiii 09.07.2012 klo 21:54:21
Moouurr. Yli puoli vuotta sitten pääsin kamalan kokoisesta kissakatraasta(veljeni, siskoni ja vanhempani)pikku perheeseen, jossa olin täydellinen huomion varastaja ja lellipoika! No, ensin sitten tulla tupsahti joku pikkuinen ihmisolento. Okei, sen vielä hyväksyin ja ollaan ihan parhaita kavereita nykysin. Vietettiin molemmat puoli vuotta kissanpäiviä. Mutta sitten, noin viikko sitten, ilmeistyi minua ainakin kaksi kertaa isompi kolli, MINUN REVIIRILLENI. No, alkuun olisin halunnut vain vähän haistella ja tehdä tuttavuutta, mutta se kolli vain sähisi ja koitti läpsiä minua! Muutaman päivän jälkeen, Leeviksi ne sitä kutsuu, alkoi hyväksyä minut ja minä hänet.. Kuitenkin yhtenä iltana, huomasin että emäntäni rapsutteli Leeviä kun tuli kotiin ENNEN minua(esitin nukkuvaa), ja siitäkös minä, no myönnetään, tulin vähän mustasukkaiseksi ja koitin hyökätä! Enkä edes kovin usein itse pidä silittelystä ja rapsuttelusta... Tämän jälkeen olen vähän ahdistellut Leeviä, esim vahtinut että se ei mene mihinkään minne en halua sen menevän ja että se syö minun jälkeeni. Ja nyt emäntäni puhuu koko ajan jostain "kastraatiosta", oli se aiemminkin puhunut mutta nyt se kuulema lähestyy... Oletteko muut tietoisia siitä? Onko se ihan kamalaa, vai onko se jotain syötävää?

-Irwin-

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Golli 26.07.2012 klo 14:25:29
Mau mau, olen maaimanmatkaaja-Ansa.
Tänään sattui sellaista, että mamma jutteli ovensuussa jonkun eksyneen tädin kanssa. Ennen en ole ilman niitä värikkäitä naruja päässyt ulos enkä ole ajatellutkaan, että haluaisin ilman isoveikkaa mennä, mutta nytpä menin! Mamma ihan selvästi piti sitä ovea auki minua varten, kun ei edes vahtinut etten mene jalkojen ohi.
Vähän aikaa oli kivaa, mutta yksin alkoi olla tylsää. Sisällekin olisin jo halunnut, mutta mamma ei tainnut kuulla minua. Istuin kauan aikaa siinä ikkunan edessä ja huusin mammalle, mutta mamma ei tainnut kuulla minua ja verhotkin olivat kiinni. Onneksi lopulta mamma tuli avaamaan minulle oven ja pääsin sisälle. Minua se mamma kutsui ja vetisteli, mutta taidan vielä vähän aikaa istua mökömököpuussa, siitäs saat mamma! En ryhdy sylittelemään kun kerran minut unohdit ulos ainakin tunniksi. >:(
Oiva-veikka kyllä saa lohduttaa ja pestä minun ulkona pölyyntyneet korvat, ulkona oli vähän pelottavaa...

Muistakaa te muukin kissat! Maailma on aivan liian suuri meille pienen pienille kissoille, joiden ruoka-aikakin alkaa lähestyä.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Usva 14.11.2012 klo 09:04:57
Terve, Tara täällä moi! Nyt on sellanen juttu, että meidän tos lähimetsässä asuu kummitus!  :o Me oltiin mamman kans eilen ulkoilemassa pimeässä metsässä ja mua sillon jo vähän pelotti.Mut sitten mä kuulin jotain (!) sieltä pusikosta.Sit mä kurkin sitä silleen niinku ne mangustit tekee.Ja mä näin SEN! Se oli varmasti kummitus.Mä murisin sille ja sitten mä juoksin koko matkan kotiin ja murisin koko ajan.Mamma yritti sitte mun perässä pysyä ja nauroi.En tajua miksi se nauroi, kun nyt oli ihan tosi kyseessä. Mä murisin sit varmuuden vuoksi viel kotonakin vähän ja mamma sanoi, et laitetaan verhot eteen ja kaikki ikkunat kii varmuuden vuoksi, kun kerran mää näin siel sen kummituksen. Ei mulla muuta, oli aika pelottavaa, mut mä selvisin  8-)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ansi 14.11.2012 klo 12:13:58
Hui olkoon mikä tarina sulla Tara  :o! Mut hyvä että olit kuitenkin niin rohkea, että murisit varoitukseksi sille kummitukselle, mäkin olen sitä mieltä, että jos näkee tai kuulee yhtään mitään epäilyttävää, niin kannattaa aina murista, niin mäkin teen.

Aika pöhkö sun äippä kyllä, kun vaan nauroi kun oli sentään tosi kyseessä! Jos sä et olis sitä varoittanut ja johdattanut takaisin kotiin, niin kummitus olisi voinut käydä sen kimppuun, sen pitäisi palkita sut ruhtinaallisesti herkuilla yms. eikä vaan naureskella.

T. Luru

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Varjo 17.11.2012 klo 22:43:57
Jouduin kahden vuorokauden ajan vääntään äitin kanssa siitä, että minähän EN tykkää katkaravun mausta! Väkisin koitti sekoitella mun ruokani sekaan, mutta onneksi osaan suodattaa.  ~^.^~

Ja vielä mutisee, että ruokaa menee roskiin kun ei mulle kelpaa ja rahaa palaa. Mitä se raha on, jotain katkarapuakin pahempaa ruokaa?

Itsepäisyys lopulta palkittin; nyt lautaselle pistettiin saman merkin kanapitoista täysravintoa, kiitos, nam ja kurrmau!

Terveisin Ruska :)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ansi 19.11.2012 klo 16:08:33
^Toi on tosi tuttua meilläkin. On se kumma miten vaikea äipän on tajuta, että jos en tykkää niin en tykkää! Ei luulisi olevan sen selvempää merkkiä asiasta kuin se, että en vaan syö vaikka mikä olis, miten se ei tajua. Kiva, että muillakin on samanlaisia mammoja, mä luulin että meidän on jotenkin jerityisen tyhmä.

Äippä aina mun ja Hipun kanssa kinaa näistä ruoka-asioista, kun me Hipun kanssa ollaan tosi tarkkoja siitä, mitä me syödään. Äiskä kyllä aina sanoo, että onneksi on Mökö. Mun veli Mökö on nimittäin niin Hoopo ja Ahmatti, että se syö ihan mitä vaan, se söis varmaan pieniä kiviäkin jos ei muuta sais! Sille äiskä sitten syöttää ne mitä mä tai Hippu ei suostuta syömään.

T. Luru

Muoks. EN OLE HOOPO ENKÄ AHMATTI! Kai mulla nyt on koko ajan nälkä ja kaikki maistuu kun MÄ SENTÄÄN LEIKIN JA RIEHUN, toisin kuin arvon prinsessat jotka vaan patsastelee päivät pitkät  >:(. Enkä varmana söisi kiviä, itse oot Luru ihan pöljä! T. Mökö

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Väpsä 19.11.2012 klo 21:54:03
Meillä taas on se ongelma, että mamma ei osaa pitää oikeeta telkkari kanavaa päällä. Minä haluisin vaan päivät pitkät katella korean kielistä jännää kanavaa, mutta mamma ei. Joskus on mukavaa, kun mamma tulee niitten ihme keppien ja lankakerän kanssa touhuamaan omiaan ja antaa mun katella sitä mun kanavaa.

Tänään meillä oli taas semmonen ihme hirviö liikenteessä, se pitää kovaa ääntä ja mamma kutsuu sitä jostain syystä imuriksi. Onko teillä muilla sitä ongelmaa, että sitä hirviötä ulkoilutetaan liian usein? En minä sitä pelkää niin hirveästi, mutta toi mun poikakaveri Väpä pelkää ihan hirveesti.
T: Nyytti

Onneks saatiin edes namia sen jälkeen, kun hirviö pistettiin pois.
T: Väpä

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja puar 19.11.2012 klo 22:47:22
^ Minähän en moista vekotInta pelkää. Se on ihan tyttöjen juttu pelätä jotain imuria. Minun mielestä semmoinen fööni on ihan hirveä rakkine, pitää kauheeta huminaa ja puhaltaakin vielä. Onneksi ne ihmiset ymmärsivät jättää sen tänään sinne koukkuun roikkumaan.

Minut ja Usva pestiin tänään, kovasti lepertelivät vieressä et nyt tulee komeaa ja kaunista kissiä, mut hei siinä kastuu ja kauhee kuivaaminen. En ymmärrä miten se systeri onkin niin rauhallinen siinä toimenpiteessä, ei edes karkuun koittanut. Itsekin kyllä hiukan koitin hillitä näitä supervoimiani ja ottaa rennommin, mutta kun se vesi on märkää. Se pyyhkeellä kuivaaminen on kivaa, isin sylissä voi silloin jopa kehrätä.

Terkuin Väinö

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Varjo 16.12.2012 klo 09:55:08
Meillä on äiti ollut ihan pöhkö viime päivät. Tulee nimittäin aina toljottamaan puolen metrin päähän kun pesen itseäni!  :o Sitten jopa häiriköittee kun yritän masuani pestä ja puhuu jostain ihme haavasta. Eikö se tajua, että mua ei haavat kiinnosta vaan puhtaus ja se että olen kaunis! Ihme touhua.

Sitten se kehtas olla edellisyönä aamuyöhön saakka jossakin. Jouduin ton iskän kanssa meneen nukkumaan, mutta eihän se yhtä hyvä ole kuin äidin viekku, sillä iskällä on tapana jyrätä mut unissaan. Pari kertaa on näin käynyt!
No kun äiti tuli kotiin ja nukkumaan, se oli tosi puheliaalla tuulella. Ja mulle aina on sanonut että öisin pitää olla hiljaa!? Ajattelin, että se on kipeä joten vahdin tarkkaan äitiä aina siihen saakka, kunnes se lopulta heräsi. Melkein jätin jo aamuruuankin välistä kun olin huolissani ja se on sentään RUOKAA!

T: Ruska

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja olde 17.12.2012 klo 11:35:23
Voi Ruska, käytäppä piikkivitosta ensi kerralla kun meinaat jäädä nukkuvan iskän alle, äkkiä kääntää kylkeä! Minä käytin tätä taktiikkaa ennen iskän varpaisiin kun tuppasi niillä huitomaan minua unissaan. Luuli varmaan että käveli mehiläispesässä.

T:Olivia

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Usva 17.12.2012 klo 13:42:11
Ruska, meillä kans toi mamma oli jossain joita kutsutaan pikkujouluiksi ja tuli kotiin vasta tosi myöhään  :o Se käyttäytyi kans vähän hassusti, joten me ton Usvan kanssa päätettiin vähän pitää sitä silmällä ja mentiin nukkumaan ihan sen viereen. Mamma nukkui kummallisen pitkään ja oli kivaa lämmitellä siinä sen vieressä aamulla ja venytellä rauhassa. Antoi se sitten ihan tarpeeksi nopeaan pöperöäkin meille.Tosin mä en tykännyt siitä pöperöstä ja juoksin koko päivän mamman perässä ja valitin sille miten pahaa se ruoka on  ::) T: Tara

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja lmk85 03.02.2013 klo 00:09:23
Minut käytettiin lääkärissä. Se nukutti mut ja kun heräsin niin mun ahterini oli helkkarin kippee  >:( . Sit ku mut nostettiin auton kyytiin ja lähdettiin pois, niin mulla oli kauheen paha olo. Mä yritin ruokkijalle huutaa, et pysäyttäkää mut ei ne mua uskonu :( . Kotona mä vaan olin lattialla ku päätä särki niin helkkaristi. Onneks se meni iltaa kohti ohi ja pystyin sit taas syömään herkkuja  ;D

Miten teidän muiden maukujen lääkärireissut ovat menneet?

Terveisin Nappi

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Usva 05.02.2013 klo 10:05:04
Meidän emäntä on nyt alkanut puhua jotain aivan kummallisia  :o Yksi päivä torkuin siinä sen vieressä sängyllä ja sen suusta alkoi tulla todella kummallista mongerrusta.Tarakin tuli sitten huoneeseen sitä kuuntelemaan ja tuijotettiin epäuskoisina.Ei me sen puheesta aina muutenkaan tolkkua olla otettu, mutta tuo oli jotain ihan uutta.Meidän hämmästyksen huomattuaan se nauroi meille ja sanoi opiskelevansa jotain espanjaa! Mikähän lie sellanenkin on... t.Usva

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Anton 11.02.2013 klo 23:52:01
Nuo ihmiset ovat tosiaan ihan kummallisia noiden ääntelyidensä kanssa. Emo alkaa välillä ulvoa tosi kamalasti, ja minä sitä ihan säikähdän joka kerta. Erityisesti autoa ajaessaan ja suihkussa se aloittaa sen vonkumisen. Minä yritän sitä auttaa ja lohduttaa ja alan kovasti huutaa sille, että mikä sulla emo on hätänä, mutta se vain nauraa ja sanoo, että oon minä niin hassu kun laulan mukana. Ja sitten se sanoo, että minä oon emon pieni kastraattilaulaja. En tiedä, mitä se tarkoittaa, mutta oon ihan varma, ettei se ainakaan mikään hyvä juttu ole  >:(

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Ansi 12.02.2013 klo 08:07:44
Meidänkin äiskä laulaa paljon. Musta on toooosi noloa, kun se keksii aina kaikkia omia lauluja musta ja Lurusta ja Hipusta, missä se laulaa kaikkea noloa siitä miten "ihania" ja "suloisia" me muka ollaan. Älyttömintä on, että se saattaa vaikka napata jonkun meistä syliin ja rutistella ja laulaa jonkun tuollaisen omakeksimän laulun! Mua aina hirvittää, että jos ne ärsyttävät kissat, jotka pyörii meidän pihassa ja merkkaa omakseen MUN pihaa, näkee ikkunasta kun mamma laulaa musta jotain lässynlässyn laulua ja PUSSAILEE mua samalla, aaargh!

Ja sitten meidän mamma saa sellaisia sätkykohtauksia! Se laittaa joskus sen olohuoneessa olevan mölytoosan (tsereot tai jotain sellaista) niin lujalle, että ainakin mun korviin käy ikävästi, ja alkaa heilua ja huitoa ihan kamalasti, samalla se saattaa myös laulaa. Mä pysyttelen yleensä kauempana varmuuden vuoksi, mutta mun sisko Luru yrittää aina rauhoitella äiskää, se menee kiehnäämään äiskän jalkoihin ja kehrää rauhoittavasti, mutta yleensä äiskä vaan nauraa eikä rauhoitu yhtään. Pahimmassa tapauksessa äiskä saataa napata Lurun syliin ja jatkaa sitä heilumista Lurun kanssa ja mä NÄÄN, että Lurua alkaa monesti oksettaa se pyöriminen. Siksi MÄ pysyn loitolla kun äiskä saa tuollaisen kohtauksen.

Outoja tyyppejä noi ihmiset. Mut kiva lukea, että muidenkin äiskät on yhtä pimeitä. Se vaan on jännä miten paljon järkevämpi iskä on, mutta se onkin MIES!

T. Mökö

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Golli 14.03.2013 klo 23:01:17
Hei kaverit, meillä on ihan sama juttu! Mamma vaan laulelee ja lässyttää mulle, kuinka olen sen pieni poika. PAH! Muka pieni poika! Minähän olen jo puolitoistavuotias ja painan kuusi kiloa, olen siis jo iso poika ja pärjään omillani!
Vaikka kyllä minua silti joskus yöllä pelottaa... Iskä ja mamma ovat alkaneet jättää minut ja Ansan makuuhuoneen ulkopuolelle jo vuosi sitten, mutta tämä uudempi asunto on kauhean pelottava. Olen varma että täällä kummitteleen, siksi minä aina pyydän oven takana iskää ja äiskää avaamaan mulle oven, mutta ne vain siellä kuiskivat, kuinka tyhmä ja rasittava minä olen. Olenhan minä, tiedän olevani valloittava persoona, mutta päästäisivät sisään eivätkä vain kehuisi! :'(

Ai niin! Meille on tullut myös uusi töllötin! Äiskä laittoi paljon vettä sellaiseen lasiseen laatikkoon ja nyt siellä pyörii paljon minun karvoja. Olen varma, että äiskä meinaa kasvattaa mulle siellä jotain herkkuruokaa, kuten se kasvattaa siellä makkarissakin! Minä aina kuulen, kuinka ne minun lounaat laatikoissaan piipittävät, tuleekohan tuohon vesilaatikkoon jotain erikoista? Nekkutikkarit ja valkoinen leipä ovat herkullisia, kasvaisikohan siellä niitä? Ainakaan vielä en ole nähnyt siellä yhtään ruokaa, osaakohan mamma sittenkään kasvattaa minun herkkuruokia?

-Oiva

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja lmk85 11.07.2013 klo 00:14:42
Arvatkaa mitä mun ulkoilualueelle tehtiin! Siihen tuli sellainen iso kone joka murisi kauheesti. sit se heitteli savea ympäriinsä ja sai aikaan semmosen ison montun. Siihen monttuun laitettiin joku putki ja sit se peitettiin. Nyt on mun ulkoilualueeni pelkkää savea. Ei ruohonkorttakaan missään. En ymmärrä miksi minua näin kiusataan!  >:(

Munkin ruokkija saa välillä hirveitä hepulikohtauksia. Se huitoo ja hoilaa kamalan räminän säestämänä.  Itse se kutsuu sitä punk-musiikiksi, ::) Mutta räminää se vaan on. Välillä se koittaa ottaa minutkin syliin, mutta karkaan aina sohvan alle.

t.Nappi

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Lassi_ja_Lilja 20.08.2013 klo 13:03:40
Tiettekö mitä, mulle on tapahtunut suuria tässä parin viimeisen viikon sisään. Pyydystin hiiren mökin ulkotarhasta ja toin sen kissanluukusta sisään keskelle mattoa ihasteltavaksi. Meidän muut porukat ei ollu mökissä sisällä kun tämä tapahtui mutta minä se olin eikä Lassi. Se vaan rohjotti yläkerrassa arkun päällä kun tää tapahtui. Se on muutenkin sellainen mamis mökillä. Niin ja jos ettei tiedä niin mulla on siis vaan kulmurit jäljellä, joten senkin tähden minä ja mun porukat oli tosi ylpeitä musta. Nyt mä toivon mökille tosi paljon hiiruleita jatkossakin.  :D Terveisin Lilja THE KISSA

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja elosalama 20.08.2013 klo 15:41:45
hiirestys on taitolaji, ei sitä hampailla tehdä :) onnea suurelle metsästäjättärelle

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Lassi_ja_Lilja 20.08.2013 klo 15:48:36
Palveluskunnalla on pieni epäilys, että hiiri kuoli sydänkohtaukseen mutta ollaan siitä ihan hys... ;)

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Piipari 01.10.2014 klo 17:20:07
Munkin mamma laulaa paljon ja keksii musta lauluja. Tosi noloa toimintaa.  [smiley=thumbdown.gif] Mamma vei multa mun uuden nukkumispaikan, se oli semmonen kiva punainen laukku.  :-/

Mamma on kyllä muuten ihan kiva, kun se antaa mulle herkkuja.

T: Piiparinen

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Nappi 01.11.2014 klo 16:23:02
Hyvää tänne tassumassuille kuuluu. Tässä ovat ravanneet kun pöllöt penkin päällä pölöttämässä konsanaan. Täällä noilla neideillä on vilinä päällä. Kaatoivat melkein mun äidin maljakot. Tääl on myös toisinaan rauhallista kun typyt koisaa siellä leivinuunin päällä kuin vanhat tekijät :D Myös jos seuraa haluaa niin heti Jesperiina on siinä kun manulle illallinen.

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja Flaminde 22.03.2015 klo 00:58:15
Mun äiskästä ei kyllä ota yhtään selvää. Yleensä saan koska tahansa kiivetä sen syliin kehräämään, ja saan siltä paljon rapsutuksia ja pusuja. Tässä mä nytkin makaan siliteltävänä! Sit välillä öisin huomaan että se on ihan selvästi hereillä kun liikkuukin, ja kiipeen sen rinnan päälle kehräämään ja pesemään naamaa. Mut se vaan ääntelehtii ja kiemurtelee ja pahimmassa tapauksessa työntää pois. :-? Käyttäytyykö teidänkin ihmiset ihan arvaamattomasti joissain tilanteissa? Onneksi mulla on nyt toi uusi pikkuveli, joka ei koskaan kieltäydy naamapesusta. ;)

T. Sirius

Aihe: Re: Kissojen kuulumiset
Kirjoittaja ruffe 29.04.2015 klo 20:22:20
Mun mamma kans yrittää yöllä työntää mua pois, vaikka mä niin nätisti meen tassulla mamman nenää koskemaan, enkä varmasti yhtään laita kynsiä esille. Yritän vaan vähän saada mamman nassun kääntymään muhun päin... niin sit vaan tuhistaan ja työnnetään pois. Ihme toimintaa ::)         
t. Rölli

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.