Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Kissojen totuttaminen toisiinsa
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1159619258

Aiheen aloittaja Saturnina 30.09.2006 klo 15:27:38

Aihe: Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Kirjoittaja memory 09.12.2013 klo 18:00:23
Tänään saapui toinen pentu kotiin. Ensimmäinen, Tahvo nimeltään, tuli kaksi viikkoa sitten. Ikää pojalta löytyy 3,5 kk. Tänään tuli sitten 4kk tyttökisu, joka on kuitenkin huomattavasti isompi kuin meidän rääpälepoika.

Aluksi Tahvo oli suljettuna makuuhuoneeseen, jotta uusi tyttö, Sohvi, saisi tutustua asuntoon. Sohvi tutkiskelikin aikalailla, ja päästimme reilu vartin päästä Tahvon tutustumaan Sohviin.

Noin parin tunnin ajan ne katselivat toisiaan etäältä, lähelle tullessa vähän sähistiin. Sitten molemmat jo vähän rentoutuivat ja leikkivät (ei keskenään), ja alkoivat tulla lähemmäs toisiaan. Sähistiin taas ja heiluteltiin tassuja. Kumpikin uhitteli ja perääntyi vuorotellen, Sohvi sähisi ja Tahvo murisi. Kuuden tunnin jälkeen Sohvi nukahti syliini, ja Tahvo avopuolisoni syliin. Istuimme vierekkäin ja kaikki oli ok. Sitä ennen kissat olivat vähän leikkineet keskenään.

Sohvi ei ole syönyt vielä mitään, emmekä voi jättää ruokaa tarjolle koska Tahvo söisi kaiken. Pitää vain tarjota tasaisin väliajoin ruokaa. Nyt olemme (kirjoitan puhelimella) menossa Tahvon kanssa eläinlääkäriin, ja jätimme Sohville ruokaa. Toivottavasti se söisi. Vessassakaan ei ole käynyt, vähän mietityttää kun en usko että on samaa hiekkaa hoitokodissa (on pelastettu kissa) ollut. Meillä on kristallihiekkaa, toivon että tottuu siihen pian.

Edit. Illalla leikkivät jo hyvin keskenään, mutta Sohvi ei vieläkään syö kunnolla. Kanaherkut menee, samoin seipuuro (mutta sekään ei kokonaan), mutta raksut ja jauheliha eivät kiinnosta. Tyhmää, kun pitäisi raakaruokaan näiden kanssa siirtyä. Vessaankin se osasi mennä pissalle :)

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.