Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Kissojen totuttaminen toisiinsa
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1159619258

Aiheen aloittaja Saturnina 30.09.2006 klo 15:27:38

Aihe: Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Kirjoittaja iitukka 11.06.2007 klo 18:39:44
No niin, täällä sitten on meilläkin monen mutkan jälkeen päästy vihdoin tähän alkuperäiseen suunnitelmaan, eli Romeo on kotiutunut ja kun nyt Iineskin karkumatkaltaan kotiutunut, niin päästiin tähän jännittämääni kissojen tutustumisvaiheeseen.  ;)

Iines tietenkin on varmaan karkureissustaan vähän "sekaisin" ja sitten kun kotiin tullessa oli vielä vastassa uusi pentu, niin sehän riitti saamaan neidille aikaiseksi pienoisen hepulin. Ihan mieletön sähinä ja murina. Romeon lähelle Iines ei mene, vaan sähisee ja murisee parin metrin päästä. Romeo ei ole moksiskaan. Ei kyllä uskalla Iinestä lähestyä, mutta tuossa joku aika sittenkin Romeo selvästi kyllästyi Iineksen rähinään ja päätti muina miehinä heittäytyä nokosille.  ;D

Nyt teiltä kokeneemmilta kysyisin, että mitä mieltä olette Iineksen reaktiosta? Siis kun neiti sähisee ja murisee, mutta jos Romeo ottaa askeleenkin kohti Iinestä, niin Iines juoksee karkuun, eikä suinkaan (ainakaan vielä) hyökkää! Iines on kuitenkin myös sähistessään korvat terhakasti pystyssä ja kuuntelee ja tarkkailee Romeota. Eikä Iines myöskään pörhistele karvojaan. Olenko ihan hakoteillä, kun ajattelen, että jos Iines olisi vihainen, niin se olisi korvat luimussa ja karvat pörhöllään? Eli onko Iines nyt enemmän käytöksensä mukaan peloissaan, vihainen, hämmentynyt, vai mitä?
Tuossa jossain vaiheessa alitoin Romeon hetkeksi meidän makkariin ja oven kiinni, että Iines rauhoittuisi. Mutta en mä nyt kai jatkuvasti voi pientä teljettynäkään pitää.  :-/
Iines kyllä myös syö/juo Romeon nähdenkin, joten ei ainakaan vielä ole syömälakkoa tekemässä.

Huh huh, yhdestä murheesta kun pääsee, niin toinen tulee. Jokohan pian huomaatte, millainen stressaaja olen?  ;D

Voinko antaa Iineksen huoletta sähistellä ja murista, vai kiellänkö sitä? Menenkö "väliin"? Vai pitääkö asiaan puuttua vasta, jos Iines käy Romeoon kunnolla kiinni?

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.