Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Kissojen totuttaminen toisiinsa
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1159619258

Aiheen aloittaja Saturnina 30.09.2006 klo 15:27:38

Aihe: Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Kirjoittaja Murray 21.05.2007 klo 12:03:47
Olen tuosta omasta viestistäni lähtien myös tipotellut tippoja (Rescue Remedy) kaikkien kissojen juomaveteen. Ei tunnu vaikuttaneen vanhan Roope-kissan käytökseen nuorempia kohtaan, mutta "villipennuista" arempi Roosa on rohkaistunut selvästi. Liekö tippojen ansiota vai ei. Aamulla kun herätyskello soi, Roosa tulee tervehtimään ja sitten on n. 5 minuutin kiehnäys-silitys-sessio. Nostelua harjoitellaan ja katsotanpa kuinka kauan menee, kun saa jo syliin ottaa. (Pikkukatit metsäläiset ovat siis olleet minulla 4.11. lähtien.)

Mainitsemani aitaviritys on myös käytössä n. 20.00 - 07.00. Se on laajentanut pikkukissojen tilaa ja sallii paremmat juoksurumbat aamuneljältä... :)
Systeemi sallisi myös lähemmän tutustumisen Roopeen. Mutta kun ei.

Parvekeverkotus uusittiin myös eilen. (Nyt vaan isännöistijän ukaasia odottelemaan...) Pikkukissojen vuoksihan se tehtiin, vaikkeivät Roopen takia vielä pääsekään nauttimaan ulkoilmasta. Joten eipä muuta kuin lisää kompostikehikoita ostamaan ja kulkuväylä niistä parvekkeelle / este Roope-kissalle. Aivan vakavissani moista suunnittelen.

Osanottoni vaan Emppujannu. Hullua on monenlaista, on lohdullista tietää etten ole ainoa  ;)
Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.