Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Kissojen totuttaminen toisiinsa
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1159619258

Aiheen aloittaja Saturnina 30.09.2006 klo 15:27:38

Aihe: Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Kirjoittaja emppujannu 19.05.2007 klo 09:48:15
Nyt on Vilille ja Jannulle kokeiltu reilu viikko kukkatippoja, mutta niistä ei juurikaan ollut vaikutusta kissojen sopeuttamiseen. Vilistä tuli ehkä hiukan aktiivisempi ja rohkeampi, joka on hyvä, mutta Jannun ja vilin sopeutumiseen niillä ei ollut vaikutusta. Kahden kissan käsittely maksoi 60 euroa kukkatippoineen. Eli 30 e per kissa.

Tilanne on kuitenkin nyt taas yllättävä, Vilin Jannun kanssa tappelussa saama pieni haava tulehtui pahasti ja levisi, ja  jouduimme käyttämään viliä eläinlääkärissä. Haava puhdistettiin ja koska oli niin tulehtunut se piti jättää auki, eli sitä ei voitu tikata. Nyt on vilillä sitten kaukalo kaulassa ja 10 päivän antibioottikuuri ja puhdistettava haava vähintään 4 kertaa päivässä, eli huutomerkkisävyyn sanon: PITÄKÄÄ KISSOJEN KYNNET TOSI TOSI LYHYINÄ! MINÄ LUULIN PITÄNEENI; MUTTA OLISI PITÄNYT OLLA TARKEMPI ja tarkistaa useammin.
Eläinlääkärilasku oli nimittäin sata euroa ja tikkaus tulee luultavammin maksamaan toisen sata euroa päälle...( Mulla on kissojen totuttamiseen toisiinsa mennyt nyt noin 300 euroa rahaa, eli rotukissan hinta alkaa tuntua vähitellen aika minimaaliselta verrattuna tähän muuhun kissoihin liittyvään rahanmenoon...)Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.