Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Kissojen totuttaminen toisiinsa
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1159619258

Aiheen aloittaja Saturnina 30.09.2006 klo 15:27:38

Aihe: Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Kirjoittaja Murray 25.04.2007 klo 11:57:57
Kerrohan Emppujannu sitten kokemuksiasi homaopaatista/valmisteita ja vaikutuksista.

Tuo ohje oli tuttu, löysin mm. sen kun käänsin Internetin ympäri katit saatuani. Ohjeessa kuitenkin oletetaan, että kissat ovat jotakuinkin käsiteltävissä. Minulle tulleet "villipennuthan" eivät olleet alkuun edes siliteltävissä. Olen joutunut laittamaan etusijalle arkojen otusten tottumisen ihmiseen. En tiedä oliko järkevää, mutta sillä logiikalla kävisivät ainakin kotikissasta jos pitäisi yrittää hommata niille uusi koti. Toinen jääneekin araksi, ja ovat lisäksi kuin paita ja peppu -- joten mistäpä sellainen superhyvä koti johon molemmat...

Vielä tuosta homeopatiasta ja/tai kukkatipoista. Aika hankala on löytää yksityiskohtaista tietoa kissoille käytettynä. Hommasin nimittäin tuossa viime viikolla Rescue Remedy -tippoja. Olen muutaman tipan laittanut kattien juomakuppeihin aina veden vaihdon yhteydessä, mutta enpä osaa sanoa nyt vielä vaikutuksesta. Liekö hyvä vai paha käyttää niitä jatkuvasti? Kiinnostaisi myös tilata kotikäynti. (Liekö kyseessä Mirjam Numminen? Hänen/Ipsitillan nettisivuilla ei ole mitään ohjeita tilaamisesta eikä hintoja. Mutta muita vastaavia en tiedä. Tilaisin ehkä jos tietäisin.)

Lähdenpä tästä pitkälle ruokatunnille talsimaan kohti HongKong-myymälää. Ostan sieltä metallisen lehtikompostorikehikon. Teen siitä matalahkon aidan (90 cm) jolla laajennan pikkukattien reviiriä ja vastaavasti supistan ökykissa-Roopen elintilaa. Toiminee valvottuna.

Vapun aikoihin saanen myös vihdoin haettua rautakaupasta korotetun parvekeverkon tarvikkeet, kun Ex-ukko-nykyinen-hyvä-ystävä-joka-kuskasi-minulle-ne-villipennut  :) tulee autoineen kylään n. viikoksi.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.